Reversible Ur3 Stroker - Studs - Prijzen vergelijken

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
bol. Plaza
Marketplace
  • Besteld voor: 00:01 geleverd in: 0dag(en)
  • Gratis verzending vanaf € 20,- | 30 Dagen Bedenktijd
€ 26,95 Gratis verzending

Productomschrijving

Flexibiliteit en Sensatie in Één

De Reversible Ur3 Stroker - Studs is een product ontworpen met het doel om sensationele ervaringen te bieden. Zijn unieke eigenschap is de mogelijkheid om het te dragen op twee manieren - geribd of gestippeld, wat gebruikers verschillende en veelzijdige sensaties geeft.

Veelzijdige Gebruik


Deze stroker met dubbele kanten zorgt dat gebruikers het kunnen aanpassen naar hun persoonlijke voorkeur. Of je nu op zoek bent naar het gevoel van geribbeld of gestippeld, het omdraaien biedt een nieuwe ervaring.

Kwaliteitsproduct


Sinds zijn introductie in 2018, heeft de Reversible Ur3 Stroker - Studs bewezen voor te staan ​​op kwaliteit. Hoewel de specificaties weinig technische details bieden over het exacte materiaal of afmetingen, is de flexibiliteit van het product en de positieve ervaringen van gebruikers een getuigenis van zijn waarde in zijn categorie. Realiseer dat de unieke eigenschap van deze stroker een oefening kan zijn in personalisatie en exploratie. Het kan een extra dimensie toevoegen aan jouw ervaring. Deze stroker, bedoeld voor sensationeel genot, kan een waardevolle aanvulling zijn voor hen die zoeken naar variatie en aanpasbaarheid.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen