Alles over schoonmaak en hygiëne

Het domein schoonmaak en hygiëne vormt voor iedereen de beste start van de grote voorjaarsschoonmaak. Voor de één zijn hobby, voor de ander een ramp, maar voor iedereen uiteindelijk een bevredigend eindresultaat. Leer binnen dit domein onder andere alles over het schoonmaken van verschillende huishoudelijke apparaten - zoals je wasmachine, vriezer of espressomachine - en geven we je tips over het grondig schoonmaken van je keuken.


Staycation musthaves

Alles voor het schoonmaken

Bekijk het aanbod op Kieskeurig.nl


Quiz: Hoe schoon is jouw huis? Kom erachter wat voor poetser jij bent!

Ben jij een poetsheld die regelmatig fanatiek alle hoekjes en gaatjes van het huis een opfrisbeurt geeft? Of ben je toch eerder een smeerpoets die zijn tijd liever niet besteedt aan leukere dingen? Vul de onderstaande vragen in en kom erachter wat voor type poetser jij bent. Wie weet kan jouw huis wel een grote schoonmaak gebruiken...

Lees meer

Welke soorten stofzuigers zijn er?


De automatische stofzuiger is een van de beste uitvindingen voor het huishouden. Voor ieder huishouden is wel een passende stofzuiger te vinden. Of je nu huisdieren hebt, water wilt kunnen opzuigen of de vloer ook wilt kunnen stomen: er is een altijd een stofzuiger te vinden dat aansluit bij jouw behoeften.

Lees meer

Espressomachine ontkalken en schoonmaken


Een espressomachine moet je goed onderhouden. Als je dat niet doet, smaakt je koffie op den duur minder lekker. Bovendien kan deze ook sneller kapot gaan, daarom moet  je een espressoapparaat regelmatig goed schoonmaken en ontkalken. We geven je tips hoe je je espressoapparaat schoon kunt houden en kunt ontkalken.

Lees meer

Zo kun je eenvoudig de vriezer schoonmaken


Kieskeurig.nl helpt je graag op weg met het vinden van de beste vriezer. Op onze website kun je talloze modellen vergelijken. Op die manier koop je altijd die ene perfecte én goedkope vrieskist of vrieskast. We geven je echter ook graag altijd nog wat extra tips mee. Zo maak je je vriezer schoon!

Lees meer

Hoe maak je je wasmachine schoon?


Je wasmachine schoonmaken is niet het leukste klusje en iets wat er snel bij in schiet. Maar wel belangrijk - als je tenminste van schone was houdt. Echt grondig te werk gaan doe je door niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant schoon te maken. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Lees meer

Tips voor de grote keukenschoonmaak

Wat moet je doen als je vaatwasser vies ruikt? Hoe maak je een afzuigkap schoon? En hoe maak je de vriezer ijsvrij? De grote keukenschoonmaak: voor de één een feestje, voor de ander een drama. Om het zo makkelijk mogelijk te maken vind je op deze pagina de belangrijkste tips. Je leest het hieronder. 

Lees meer