Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Kleuren
wit, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compacte mixer

Algemene score

6,0
Deze keukenmachine is precies wat ik nodig had. Compact en makkelijk uit te breiden. Voorheen had ik verschillende losse apparaten en vanwege een verhuizing, met minder ruimte, was deze machine de uitkomst. Daarvoor wilde ik hier eignelijk geen geld aan uitgeven, maar ben toch overstag gegaan. De machine doet wat hij hoort te doen, is makkelijk te bedienen en gaat z’n eigen gang. Zelf maak ik graag brood en gebruik ik de deeg haak om m’n deeg van de juiste luchtigheid te voorzien. Deze machine is betrouwbaar en zorgt voor een stevig brood deeg. De kom zelf is naar m’n mening aan de kleine kant, daarnaast maakt de machine best wel veel lawaai. Het toevoegen van ingredienten, waarbij je de kop van de mixer naar achterhaalt, is lastig. Het aangesloten element zit in de weg.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • lawaai
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Meijer 18-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel geluid

Algemene score

7,0
De voornaamste reden dat ik de Tefal keukenmachine heb gekocht is het design. Het apparaat ziet er echt mooi en compact uit waarbij de kleur er voor mij heel erg uitspringt. In de productbeschrijvingen is te lezen dat het apparaat eenvoudig is op te bergen. Dit is niet helemaal het geval aangezien de keukenmachine vrij groot is. Vooral de mengkom is groot en handig voor het geval je in één keer veel beslag wilt maken, maar zoals gezegd neemt het voor opbergen dan weer veel ruimte in. De keukenmachine maakt verhoudingsgewijs best wel veel geluid. De deksel beweegt daarnaast veel mee wat het vermoeden geeft dat deze niet heel stevig is. Een groot voordeel aan de keukenmachine is dat het mogelijkheden biedt voor uitbreidingen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een mixer toevoegen. Deze dien je dan wel apart aan te schaffen aangezien deze niet standaard meegeleverd wordt.

Wanneer je veel wilt bakken en voldoende ruimte in de keuken hebt dan is deze keukenmachine zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groote kan
  • Design

Minpunten

  • Veel geluid
  • Veels te groot voor mijn keuken
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Colwick 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een compacte keukenmachine. Handig te gebruiken, je hoeft alleen de snelheid te selecteren en klaar. Het enige minpunt is dat het apparaat erg veel lawaai maakt, maar het is te doen. Ik heb er koekjes, cake en brood mee gemaakt. Het is ook handig schoon te maken/houden.
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tefal QB3001 Wizzo prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben het als gezin mogen testen, en we waren er wel over eens dat het een goed apparaat is. gemakkelijk in gebruik, en geen sta in de weg, wel maakt het een beetje geluid dat is misschien wel te verhelpen ;) echt een toestel wat ik kan aanraden.

Pluspunten

  • geen sta in de weg
  • gemakkelijk in gebruik
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

SEDA 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed apparaat, maakt alleen ontzettend veel herrie

Algemene score

8,0
Ik heb dit product getest. Het is een goed en compact apparaat. Heb er niks op aan te merken behalve de ontzettende herie .. ik heb de apparaat niet voor lange tijdsduur gebruikt maximaal 8 minuten. Was redelijk te doen..

Minpunten

  • Te veel herrie
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vivirosa 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te gebruiken en super mooi design en compact, past perfect in mijn keuken.
Heel blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctionele keukenmachine met veel geluid

Algemene score

7,0
Mooie makkelijk te gebruiken keukenmachine. Met veel opties uit te breiden. Hij maakt alleen heel veel herrie

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk
  • Veel extra s bewchikbaar

Minpunten

  • Herrie
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vossie 12-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een goed product. We hebben alle functies uitvoerig getest en het apparaat voldoet aan alle eisen.
Als ik dan een min punt zou moeten noemen dan is het het geluid wat het apparaat bij sommige standen produceert.

Maar al met al een makkelijk en simpel te bedienen apparaat.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Disign

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Tefal Wizzo Keukenmachine QB3001 wit, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer