Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
Functies
citruspers, blender
Mixer functies
mixen, hakken, snijden, malen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie industriële vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

9,0
Zeer degelijk uitgevoerde machine en erg makkelijk te gebruiken. De ingebouwde weegschaal bespaart je veel extra handelingen.

Pluspunten

  • uitstekend beveiligd tegen verkeerd gebruik

Minpunten

  • geen opbergdoos voor de messen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

9,0
erg fijn product . voldoet aan de verwachtingen door de vele mogelijkheden.
prijs/kwaliteit is prima.

Pluspunten

  • solide apparaat
  • inhoud kommen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gelise 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor Kenwood kFlex

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

10,0
Mooi middel formaat foodprocessor. Oogt mooi en heeft vele opties zoals hakken, mizen, raspen (en nog veel meer), citrus pers en frietjes snijden. Het meeste gebruik ik de blender voor smoothies maken, rasp functie en deeg mixer. Groot vermogen van 1000 W. Ik ben super blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Groot vermogen van 1000 W
  • Middel groot model
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op basis niveau van alle gemakken voorzien.

Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

10,0
Bestaande produkt aan vervanging toe. Op basis vanvergelijking aanbod foodprocesssors gekozen voor de Kenwood kFlex FHM155SI. Kwam het beste tegemoet aan onze wensen wat betreft prestatie, uitrusting en prijs.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en veelzijdige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

8,0
Heb deze foodprocessor gekocht voor het kerstdiner en meteen goed kunnen testen. Mijn eerste ervaring is dat deze erg makkelijk is in gebruik, zeer veer mogelijkheden heeft en dat er door de veiligheidsinstellingen geen ongelukken kunnen gebeuren.

Reeds getest zonder problemen zijn de deeghaken, raspen, snijschijf, weegschaal en mesunit. Alles werkte naar verwachting en zonder enige problemen. Tevens handig dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Enige minpunt is dat er geen warme ingrediënten in de foodprocessor kunnen waardoor het benden van soepen en dergelijken enkel mogelijk is nadat deze is afgekoeld.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Vaatwasbestendig

Minpunten

  • Geen warme soepen in blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Susanne 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

9,0
Ik heb de machine pas net, dus heb nou niet alles kunnen testen. Wel kan ik zeggen dat de Kflex er prachtig uit ziet en zowel de machine als de accessoires heel robuust aanvoelen. De machine is niet te groot maar past perfect op mijn kleine aanrechtje. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Robuust
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi en gelikt uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet kunnen uitproberen maar wel even getest zonder inhoud. Ik hou echt van de ingebouwde weegschaal en de timer. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken!

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Timer

Minpunten

  • Misschien een beetje groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nog geen moment spijt van gehad!

Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht en veel vergelijken zijn we voor de FHM155SI gegaan. Na bezorging gelijk een aantal smoothies gemaakt, wat prima ging. Onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. Nu maken we er de lekkerste gerechte mee!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel accessoires
  • Degelijk ontwerp

Minpunten

  • Onderdelen nemen veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rose 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

8,0
Heb ervoor gekozen omdat hij compact is met veel mogelijkheden. Ik vind het wel ongemakkelijk om 1 apparaat te hebben voor meerdere functies. Daarnaast moest het ook niet te groot zijn zodat hij prima ip het aanrecht kan blijven staan.

Pluspunten

  • compact
  • mooi design
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • geen bewaardoos dat is jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantastisch veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FHM155SI zwart, geborsteld staal

Algemene score

8,0
de mogelijkheden van foodprocessor, blender en keukenmachine in 1.
genoeg inhoud voor een 4 persoonshuishouden. krachtige motor. weinig lawaai. goed schoon te maken. degelijk materiaal

Pluspunten

  • 3 in 1. erg handig.
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer