Bosch MUM9Y43S00 roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
6 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yam 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had ik jaren eerder willen hebben...
Krachtige motor, niet al te veel herrie, mooi luchtig beslag.
Zeer goede resultaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpingjack 08-12-2017

Goed, maar lastig in gebruik

Algemene score

6,0
Wij hebben onszelf met Sinterklaas deze keukenmachine cadeau gedaan. Onze vorige is na 25 jaar intensief gebruik niet meer bruikbaar omdat een belangrijk onderdeeltje niet meer leverbaar is.
Deze Bosch MUM9Y43S00 voelt zeer robuust aan. Machine werkt perfect. Alleen voor het aanbrengen van de meegeleverde accessoires moet je spierballen hebben. Het aanbrengen van de bolgarde is bijna niet te doen. Mijn vrouw lukt het niet. Mij is het na 10 minuten prutsen eindelijk gelukt. Kan niet de bedoeling zijn. Het kloppen gaat daarentegen fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Antoinette van den Oord-Heesakkers 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

keukenapparaat, precies wat ik wilde van Sint Nocolaas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit apparaat stond heel hoog op mijn verlanglijstje
de eerste indruk is:
heel degelijk apparaat, van duurzaam materiaal
stevige accesoires
instellen van de hoogte v.d. accesoires
volgens mij voor mijn gebruik het beste apparaat

Pluspunten

  • duurzaam
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tikigo 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een hele fijne mixer, ook super dat hij uit te breiden is met vele hulpstukken. Hij is sterk, en ook de zwaardere degen zijn geen probleem. Hij staat ook vast op het aanrecht. Het enige nadeel is toch wel de prijs, wij vinden hem heel prijzig.

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kaasboer niek 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

fantastische keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na 2 x een italiaan gekocht te hebben allebei in de keuken heftig gebruikt
zijn we overstag gegaan vanwege het mooie design en hebben er ook nog meteen een foodprocessor bijgekocht
vandaag in produktie gegaan ze zien er niet alleen mooi uit
maar werken ook nog eens fantastisch
bedankt we hopen er lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • kantetbaar
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wageningen 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooie keukenmachiene

Algemene score

9,0
Super mooie keukenmachine!! Een sieraad voor op het aanrecht. Sterke motor om gistdeeg te kneden!! En nu bij expert een leuke extra korting :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monte 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi degelijk keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend mooi en degelijk apparaat.
Deeg kneden zonder moeite en slagroom kloppen als een tierelier, geweldig! Weinig lawaai en zeer robuust ontwerp.

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi ontwerp
  • Makelijk schoonmaakbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria Overduin 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hoog motor vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is gekozen om zijn robuuste uitvoering en het hoge motor vermogen van 1300 Watt. De machine kan hierdoor grotere hoeveelheid deeg aan. Verder is hij uit te breiden met div. accessoires die heel gemakkelijk te plaatsen zijn door de gekleurde aansluitpunten.

Pluspunten

  • 1300 watt vermogen
  • geborsteld staal uitvoering
  • Robuust

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer