Bosch MUM9Y43S00 rvs - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,5 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM9Y43S00 rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemiek 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat van metaal.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

10,0
Ik ben blij met de keukenmachine omdat
Mooi geluid...ik heb een open keuken.
Mengt en mixed perfect.
Ik ga nog sparen voor de groente raspen.
Je kan alles nog bijbestellen kommen, smootie bekers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baker 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helpful machine with very bad whisk removal procedure

Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

2,0
Overall the machine delivers, it is sturdy and you get the expected results. But when you are done, removing the whisks it's a challenge, especially the flexible beating whisk. For this reason I am considering returning.

Minpunten

  • Whisks are very hard to take out

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

benBen 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima voor brooddeeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

8,0
We wilde al een tijdje zo'n mooie rode keukenmachine van een bekend Amerikaans merk. Maar hij moest ook voor regelmatig brooddeeg kneden gebruikt kunnen worden en de kleine versie staat niet bekend als een goede brooddeeg kneder en de grote variant, tja we vonden de prijs daarvan best wel hoog. Na een tijdje googlen kwamen we bij deze Bosch Optimum uit. We wilden nog even nadenken maar een goeie cashback actie trok ons sneller dan verwacht over de streep. en daar hebben we geen spijt van! We wilden geen toeters en bellen zoals een ingebouwde weegschaal maar wel zo'n fraaie RVS bovendeksel. We lazen in reviews als minpunt regelmatig over een moeilijk te plaatsen en nog moeilijker te verwijderen kneedhaak. Kon ik mezelf als bezitter van diverse Bosch boormachines niets bij voorstellen. De boren zijn daar bij een enigszins vergelijkbaar klikmechanisme altijd prima verwisselbaar. Dus de gok gewaagd. En inderdaad bij een nieuwe machine gaat het verwisselen van de menghulpstukken wat lastig en stroef. Even een klein beetje invetten met siliconenvet (kranenvet) en alles vliegt er in en weer uit zonder geduw en getrek en mooi spelingsvrij. Puntje er af want dit zou Bosch ook kunnen bedenken en daarmee onnodig ergernis voorkomen. Verder werkt de machine echt prima. De snelheid is prima regelbaar en blijft bij deeg kneden echt prachtig stabiel. Grootste hoeveelheid tot nog toe 1Kg bloem met ca. 0,6L water en dat gaat echt moeiteloos! De machine kan 1 Kg bloem + water aan. Alles ziet er stevig uit en van goede kwaliteit. We verwachten dan ook dat ie zeker een flink aantal jaren probleemloos te gebruiken is. En ja weliswaar niet knalrood maar wel een mooie elegante metalen robuustheid, en daar zijn we zeker tevreden mee. O ja wil je nog verder uitbreiden dan zijn erg veel nuttige en handig accessoires bij te krijgen, erg prettig.

Pluspunten

  • degelijk en staat heel stabiel
  • goede prijs/kwaliteit
  • stevige en goed werkende kneedhaak
  • veel accessoires verkrijgbaar
  • snelheid prima regelbaar

Minpunten

  • zelf de menghulpstukken nog invetten
  • niet in andere kleuren verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Kraaij 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

9,0
Perfecte, robuuste machine. Maakt niet te veel herrie.
Verschuift niet van zijn plek tijdens de werkzaamheden.
Geeft een prachtig resultaat bij bereiding van taartdeeg.
Kan hier jaren mee vooruit. Moet nog even handigheid krijgen bij het bevestigen van de onderdelen.
Ik ben er heel erg blij mee!!

Pluspunten

  • Prima resultaat .
  • Weinig herrie.
  • Een echte aanwinst!
  • Veel onderdelen verkrijgbaar.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

8,0
Mooie robuuste keukenmachine, mooi design.
Mengt het deeg heel goed.
Een nadeel is wel dat de machine misschien wel te solide is.
Om de profi flex roergarde te verwijderen heb je brute kracht nodig. De andere hulpstukken gaan ook wel zwaar maar zijn wel los te ktijgen.
Jammer want het is een mooi concept, er blíjft maar weinig deeg aan de kom kleven bij gebruik van de profi flex.
Hierdoor is deze machine minder geschikt voor mensen met gemiddelde kracht in de handen.

Pluspunten

  • Desingn
  • Krachtige motor, mengt goed

Minpunten

  • Verwisselen van de hulpstukken gaat zwaar

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Carla 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn aparaat, sterkemotor. Garde moeilijk los te koppelen.

Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

8,0
Duur apparaat, maar ik ben er erg blij mee. Mijn cake is nog nooit zo luchtig geweest. Had hem jaren eerder willen hebben.

Pluspunten

  • Sterke motor.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Luchtig beslag.
  • Meng er zelfs gehakt mee.
  • Mooi om te zien in een keuken.

Minpunten

  • Garde wat moeilijk los te koppelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jumpingjack 08-12-2017

Goed, maar lastig in gebruik

Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

6,0
Wij hebben onszelf met Sinterklaas deze keukenmachine cadeau gedaan. Onze vorige is na 25 jaar intensief gebruik niet meer bruikbaar omdat een belangrijk onderdeeltje niet meer leverbaar is.
Deze Bosch MUM9Y43S00 voelt zeer robuust aan. Machine werkt perfect. Alleen voor het aanbrengen van de meegeleverde accessoires moet je spierballen hebben. Het aanbrengen van de bolgarde is bijna niet te doen. Mijn vrouw lukt het niet. Mij is het na 10 minuten prutsen eindelijk gelukt. Kan niet de bedoeling zijn. Het kloppen gaat daarentegen fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Antoinette van den Oord-Heesakkers 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

keukenapparaat, precies wat ik wilde van Sint Nocolaas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

9,0
dit apparaat stond heel hoog op mijn verlanglijstje
de eerste indruk is:
heel degelijk apparaat, van duurzaam materiaal
stevige accesoires
instellen van de hoogte v.d. accesoires
volgens mij voor mijn gebruik het beste apparaat

Pluspunten

  • duurzaam
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tikigo 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

8,0
Dit is een hele fijne mixer, ook super dat hij uit te breiden is met vele hulpstukken. Hij is sterk, en ook de zwaardere degen zijn geen probleem. Hij staat ook vast op het aanrecht. Het enige nadeel is toch wel de prijs, wij vinden hem heel prijzig.

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kaasboer niek 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

fantastische keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

10,0
na 2 x een italiaan gekocht te hebben allebei in de keuken heftig gebruikt
zijn we overstag gegaan vanwege het mooie design en hebben er ook nog meteen een foodprocessor bijgekocht
vandaag in produktie gegaan ze zien er niet alleen mooi uit
maar werken ook nog eens fantastisch
bedankt we hopen er lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • kantetbaar
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wageningen 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super mooie keukenmachiene

Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

9,0
Super mooie keukenmachine!! Een sieraad voor op het aanrecht. Sterke motor om gistdeeg te kneden!! En nu bij expert een leuke extra korting :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monte 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi degelijk keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

9,0
Ontzettend mooi en degelijk apparaat.
Deeg kneden zonder moeite en slagroom kloppen als een tierelier, geweldig! Weinig lawaai en zeer robuust ontwerp.

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi ontwerp
  • Makelijk schoonmaakbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria Overduin 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hoog motor vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM9Y43S00 rvs

Algemene score

8,0
Machine is gekozen om zijn robuuste uitvoering en het hoge motor vermogen van 1300 Watt. De machine kan hierdoor grotere hoeveelheid deeg aan. Verder is hij uit te breiden met div. accessoires die heel gemakkelijk te plaatsen zijn door de gekleurde aansluitpunten.

Pluspunten

  • 1300 watt vermogen
  • geborsteld staal uitvoering
  • Robuust

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer