Kenwood KVL8470S grijs - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Kenwood KVL8470S grijs
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Pulse function
Ja
Variabele snelheid
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL8470S grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzan 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Omdat ik graag kook en bak, had ik eerder al een eenvoudige Kenwood gekocht. Na 8 jaar heb ik deze voor mijn verjaardag gekregen. Wat een verschil, en wat een degelijkheid. En werkelijk alle accessoires bijgevoegd in het Megapack. Nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik zeker snel doen.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Complete accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdurmen 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote kom, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Het is een goed en degelijk apparaat. Het is een duur apparaat, maar gaat lang mee. Wat mij vooral aanspreekt is dat er meerdere opzetstukken mogelijk zijn, zoals foodprocessor, multihakker, blender enzovoort. Dat maakt het een veelzijdig product.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Het is geen goedkope machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny 27-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat met legio mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Al jaren super tevreden met apparatuur van Kenwood. Deze machine nu ook aangeschaft voor mijn dochter en schoondochter. Cadeau waar ze hun verdere leven plezier van hebben.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • krachtig

Minpunten

  • soms lastig om beslag klontvrij te mixen.
  • vrij luiddruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan Ramaekers 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Dit is een van de weinige apparaten op de markt die zowel de eigenschappen van een goede keukenmachine heeft in combinatie met een goede foodprocessor.

Pluspunten

  • zeer complete set
  • robuust uitgevoerd
  • mooi design

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AdGo 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
geweldig product, aan te bevelen. Ik heb veel met starters gewerkt en deze voldoet aan mijn verwachtingen en kan verder worden uitgebreid. iets geweldigs voor een geëngageerde en liefdevolle huisvrouw.

Pluspunten

  • Groote kom
  • hooge kwaliteet
  • staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat. Grote ruime kom. Klinkt rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Jarenlang gewerkt met een Kenwood Chef. Ik vond de kom wat klein. Helaas zijn de "voetjes"verdwenen en ging hij een vreemd geluid maken. Tijd voor een nieuwe met grotere kom. Nog overwogen om een Cooking Chef te kopen gezien het enthousiasme van een kennis. Prijs en frequentie gebruik hielden me tegen. Gelijk aan de slag gegaan. Wat een verschil met mijn oudje.

Pluspunten

  • grote kom
  • spatdeksel
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

merry 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
keukenmachine heel uitgebreid en mogelijkheid om nog meer uit te breiden. je hebt alle keukenapparaten in een. ik heb hem nog niet heel lang maar wel alles uitgeprobeerd. werkt allemaal heel goed en is ook niet heel luidruchtig.

Pluspunten

  • grote mengkom
  • alle apparaten in een

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. Ramaekers 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Dit is een van de weinige apparaten op de markt die zowel de eigenschappen van een goede keukenmachine heeft in combinatie met een goede foodprocessor.

Pluspunten

  • zeer complete set
  • robuust uitgevoerd
  • mooi design

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lvs 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud, simpel te bedienen, veel accesoires

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Deze gekocht vanwege de vele accessoires, je kan er heel veel mee. Compleet apparaat voor de keuken.

Pluspunten

  • veel soorten accessoires en doorboor veelzijdig
  • grote inhoud
  • makkelijk te bedienen
  • meeste accesoires kunnen in de vaatwasser
  • stevig door rvs onderdelen

Minpunten

  • best duur (maar zijn geld wel waard)
  • zwaar, een vaste plek in de keuken is aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk, veel accesoires

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Het product stijgt boven zichzelf uit. Wel wat aan de prijs, maar dat is het zker waard. Heel veel accesoires die er al bij zitten en je kan ook nog extra bestellen. De keukenmachine heeft een prachtig disign en is echt een blikvanger in de keuken.
Hij is heel makkelijk in het gebruik en er zit van elk los onderdeel een goede gebruiksaanwijzing bij.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi disign

Minpunten

  • Heb ik nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coco13 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Ik heb de KVL8470 nu een week in huis. Ik ben tevreden, maar niet met alle onderdelen. De multimolen slaat mijn kruiden kapot ipv ze te hakken en de harde kaas moet in gedeeltes, als je te lang moet malen, klontert het teveel aan elkaar. Moet nog even een manier vinden om de garde goed af te slaan, anders blijft er teveel beslag/eiwitschuim in hangen.
Denk dat ik er gewoon mee moet leren omgaan!
De foodprocessor heb ik met enkele verschillende groenten geprobeerd. Komkommer gaat helemaal top. Jonge kaas raspen ging goed genoeg. Paprika, champignon gaan een niet meer in. Daarvan bleven te grote stukken op de snijschijf liggen.
Citruspers is goed voor sinaasappels. Limoenen en citroenen zijn te klein. Mooi vormgegeven!
Vleesmolen, worstenmaker, flexiklopper moet ik nog uitproberen.
Ik heb de chef XL titanium op mijn aanrecht staan om er zoveel mogelijk gebruik van te maken. Het apparaat is te groot om alleen wanneer nodig uit de kast te halen. ZO staat hij steeds bijna gebruiksklaar te wachten op actie!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • kan om te bakken grote hoeveelheden aan
  • grote glazen blender, hittebestendig
  • Megapack is best compleet

Minpunten

  • Hoge aanschafprijs
  • multimolen slaat kruiden kapot ipv te hakken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische keukenmachine met veel bruikbare accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Na 32 jaar !!!! trouwe dienst (waaronder langere tijd zelf volkorenbrood deeg maken) heb ik een nieuwe Kenwood Chef XL Platinum aangeschaft. Een mooie aanbieding met een groot pakket aan accessoires (Citruspers, keukenmachine vier kloppers, kruidenmolen blender en vleesmolen). Ziet er wederom fantastisch mooi en degelijk uit.

Pluspunten

  • megapack accessoires,
  • Mooie vormgeving
  • degelijk en deugdelijke uitvoering

Minpunten

  • Prijzig, maar met accessoirepakket goede koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam product, groot en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Gekocht door de grootte en de compleetheid van het pakket. Eigenlijk alles zit er bij behalve een pasta machine. Gemakkelijk in gebruik, in no-time je deeg klaar. Lampje is echt een fijne functie

Pluspunten

  • Groot
  • Verlichting
  • Compleetheid

Minpunten

  • Prijzig
  • Slecht te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Veen 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verlichting in de kom, 4 hulpstukken inclusief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Staat super stevig, weinig geluid, de verlichting in de kom heel fijn, makkelijke een knop bediening. Door de vele extra's over compleet.

Pluspunten

  • verlichting kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Knots 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Sterke machine met heel veel opties. Ziet er mooi uit. Mooi degelijk materiaal en gemakkelijk in gebruik. Alleen jammer dat de mini chopper er telkens vanaf springt. Hopelijk daar snel een vervanging voor.

Pluspunten

  • Sterk
  • Degelijk materiaal
  • Gemakkelijk afwasbaar

Minpunten

  • Snoer niet gemakkelijk terug te plaatsen
  • Geen tijdklok/alarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

De allerskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat, die een grote hulp is bij het koken en bakken.
Kneed het deeg goed en de machine en onderdelen zijn makkelijk en goed te reinigen.

Pluspunten

  • Ten overvloede

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bos 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een echt keukenmonster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Erg degelijk materiaal, mooi design, krachtige motor, BPA vrije onderdelen, een ware multitool. Door de aanschaf van dit apparaat kan ik een boel andere apparaten opbergen en of wegdoen.

Pluspunten

  • mooi design
  • super krachtige motor
  • zeer degelijke materialen

Minpunten

  • wel prijzig, ook de accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joa48 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! groot vermogen, mooi stil. En met alle toebehoren ( thermosbeker, grinder, keukenmachine, gehaktmolen, citruspers, heb je geen andere apparaten nodig

Pluspunten

  • stil, maar beren sterk
  • alleskunner

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Universele keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Deze machine heeft vele mogelijkheden gecombineerd in 1 apparaat. Hierdoor is het ruimtebesparend. Daarnaast is de robuustheid een groot voordeel. De sterke menghaken zijn zeer solide uitgevoerd. De machine is duidelijk gemaakt voor intensief gebruik.

Pluspunten

  • Universeel
  • Ruimtebesparend
  • Robuust

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Garcia 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige kwaliteit, krachtig apparaat, makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Na wat online onderzoek heb ik gekozen voor de KVL8470S, een krachtige machine met veel accessoires. Daarna heb ik extra accessoires erbij gekocht om pastas te maken. De machine werkt goed op hoge snelheid. De lamp maakt het makkelijk om te zien hoe ver de machine bezig is met verwerken. De bediening is heel makkelijk. Het is een groot apparaat, maar daar staat tegenover dat er ook veel in bak past. Zelfs kleine hoeveelheden kan hij makkelijk aan (bijvoorbeeld 2 eierdooiers kloppen). Iets wat niet alle grote machines aankunnen, die dienen vaak een minimumhoeveelheid te hebben. Tot nu toe geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • verlichting
  • fijne bediening
  • veel accessoires

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews