Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Kenwood KVL8470S grijs

Kenwood KVL8470S grijs Best Reviewed jul 2020

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Keukenmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL8470S grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprins 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine en blijft mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Voelt stevig aan en ziet er degelijk uit. In de korte tijd dat wij de machine hebben al veel mooie producten meegemaakt.

Pluspunten

  • Mooie accesoires
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ultieme keukenmachine met alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Getwijfeld tussen een kitchenaid en dit bakbeest van Kenwood. Helemaal blij met mijn keuze.

Tot nu toe erg tevreden over de keukenmachine. Veel toebehoren erbij en nog mogelijkheid om andere onderdelen te kopen.
Machine is fijn in gebruik, mixt zonder problemen dubbele hoeveelheden zwaar deeg, maar ook kleine hoeveelheden slagroom kloppen is geen probleem.

Mooi design waardoor deze in iedere keuken passend is.

Pluspunten

  • Degelijk alles in 1 apparaat
  • zwaar deeg geen probleem voor deze machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasquale 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit produkt gekozen vanwege de vele accessoires en de zware motor, maar liefst 1700 watt.
Het is een degelijk produkt, erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • zware motor
  • degelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Een zeer complete keukenmachine met oneindige mogelijkheden. Mooie vormgeving en gemaakt van sterke materialen die jaren meegaan. Stekker in het stopcontact en gelijk beginnen!

Pluspunten

  • Accesoires
  • Vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smosbeatch 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Handig apparaat en zeker zijn prijs waard. Ik heb altijd gezegd dat ik het niet ging kopen omdat ik het niet nuttig vond maar sinds ik de machine heb, kook ik vaker en sneller. Vooral super handig voor deegwaren en pasta.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engel Kromhout van der Meer 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Ik had eerst een foodprocessor, echter ik miste als ex bakker de kwaliteit van een planeetmenger. Ik weet de beste is een H....t, maar dan praat je over een heel ander product. Dat is er een voor de professionele keuken of bakkerij.
Maar, nu ik de Keukenmachine Chef Titanium XL Megapack KVL8470S heb aangeschaft en vandaag eerst maar eens twee boerencake's gemaakt heb zie ik waarom dit een topmerk is zoals zo vaak gezegd en beschreven staat. Hij gaat gewoon zijn gang met zijn 1700 watt en klopt binnen enkele minuten een cake in elkaar met zijn vleugel. Ik stond echt versteld van de kwaliteit van mijn beslag, wat ik nooit eerder zo goed uit mijn foodprocessor kreeg. Daarna een brooddeeg gedraaid voor twee broden van 850 gram. Ook dit deed hij moeiteloos, met als resultaat dat ik een flinterdun huidje kon trekken. Immers het bewijs van een goed gedraaid brooddeeg.
Ik ga na deze twee producten nog heel veel plezier beleven aan dit kwalitatief hoogwaardige product. Ik denk niet dat er een keukenmachine is dit deze kwaliteit kan evenaren.

Pluspunten

  • Hoogwaardige accessoires, enorm gebruiksgemak
  • Mooie grote kuip/bekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan Hoes 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor ideaal voor zwaar deeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een all-in-one keukenmachine met een robuuste stijlvolle uitstraling, handige bediening en krachtige motor met veel add-ons die stevig aanvoelen. Deze chef-XL is ideaal voor als je een simpele machine zoekt zonder te veel toeters en bellen qua bediening maar graag grote volumes bereidt (deeg voor 2-3 broden tegelijk), zware zuurdesem of verse boter. De add-ons zijn robuust en goed schoon te maken. Vergeleken met de concurrent Kitchenaid is deze machine steviger, strakker en niet kakelbont op je aanrecht.

Pluspunten

  • Komverlichting
  • Trekt goed door zwaar deeg

Minpunten

  • ruimte rond en boven machine voor openen arm
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Krachtige keukenmachine met handige uitgebreide accessoires. Ik heb vijf oude apparaten uit mijn keukenkastjes kunnen opruimen omdat die functies allemaal in deze nieuwe keukenmachine zitten. Mooi, in het zicht op het aanrecht. Fijn met de ingebouwde verlichting.
Verschuift niet van zijn plaats.
Ik ben meer dan tevreden:)

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • handige accessoires
  • alles kan in de vaatwasser
  • alles in 1 dus ruimte in mijn kastjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Serieuze keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Een mooi en professioneel ogende keukenmachine, een echte krachtpatser. Vanwege het wattage en de bijgeleverde accessoires gekozen voor deze machine. Om meteen te proberen een cake en een brood gemaakt en wat een feest om te zien hoe goed deze machine het doet.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Bijna alles vaatwasbestendig
  • Zeer sterk
  • Verrassend licht in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikki 15-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zwaargewicht maar superapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Sindskort heb ik deze Kenwood in huis. De prijs is niet mis en het gebruik is niet licht (de materialen wegen best wat), maar dat zorgt wel voor een apparaat dat nog jaren mee zal gaan waar je vrijwel alles mee zult kunnen. Een komkommer is binnen 10 seconden verwerkt in plakjes, zoete aardappelplakjes zijn gemaakt binnen luttele seconden en het maken van deeg wordt een eitje.

Pluspunten

  • Vele opties en accessoires beschikbaar
  • Heavy-duty

Minpunten

  • Het is veel geld..., maar niet duur!
  • De accessoires zijn wel redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny de Pee 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit. Gaat jarenlang mee. Is de vervanging van mijn oude kenwood van meer dan 25 jaar in gebruik. En die werkt nog steeds. Er is geen betere machine weet ik uit ervaring

Pluspunten

  • Degelijke machine
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi en funtioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
De chef xl titanium is een moderne machine die mooi staat in de keuken en multifunctioneel is. Ik heb de machine gekregen als cadeau en zal hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • modern uiterlijk
  • handige handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk product

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
een erg degelijk product, sterke materialen. voorheen ook een keukenmachine van kenwood gehad, maar deze gingen steeds kapot. nu toch maar besloten wat meer geld uit te geven en dat is het zeker waard. ik hoef nu niet meer bang te zijn dat deze weer kapot gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Omdat ik graag kook en bak, had ik eerder al een eenvoudige Kenwood gekocht. Na 8 jaar heb ik deze voor mijn verjaardag gekregen. Wat een verschil, en wat een degelijkheid. En werkelijk alle accessoires bijgevoegd in het Megapack. Nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik zeker snel doen.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Complete accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdurmen 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote kom, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Het is een goed en degelijk apparaat. Het is een duur apparaat, maar gaat lang mee. Wat mij vooral aanspreekt is dat er meerdere opzetstukken mogelijk zijn, zoals foodprocessor, multihakker, blender enzovoort. Dat maakt het een veelzijdig product.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny 27-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat met legio mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Al jaren super tevreden met apparatuur van Kenwood. Deze machine nu ook aangeschaft voor mijn dochter en schoondochter. Cadeau waar ze hun verdere leven plezier van hebben.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • krachtig

Minpunten

  • soms lastig om beslag klontvrij te mixen.
  • vrij luiddruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan Ramaekers 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Dit is een van de weinige apparaten op de markt die zowel de eigenschappen van een goede keukenmachine heeft in combinatie met een goede foodprocessor.

Pluspunten

  • zeer complete set
  • robuust uitgevoerd
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AdGo 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
geweldig product, aan te bevelen. Ik heb veel met starters gewerkt en deze voldoet aan mijn verwachtingen en kan verder worden uitgebreid. iets geweldigs voor een geëngageerde en liefdevolle huisvrouw.

Pluspunten

  • Groote kom
  • hooge kwaliteet
  • staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat. Grote ruime kom. Klinkt rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Jarenlang gewerkt met een Kenwood Chef. Ik vond de kom wat klein. Helaas zijn de "voetjes"verdwenen en ging hij een vreemd geluid maken. Tijd voor een nieuwe met grotere kom. Nog overwogen om een Cooking Chef te kopen gezien het enthousiasme van een kennis. Prijs en frequentie gebruik hielden me tegen. Gelijk aan de slag gegaan. Wat een verschil met mijn oudje.

Pluspunten

  • grote kom
  • spatdeksel
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

merry 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
keukenmachine heel uitgebreid en mogelijkheid om nog meer uit te breiden. je hebt alle keukenapparaten in een. ik heb hem nog niet heel lang maar wel alles uitgeprobeerd. werkt allemaal heel goed en is ook niet heel luidruchtig.

Pluspunten

  • grote mengkom
  • alle apparaten in een

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews