Kenwood KVL6320 zilver - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
7 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JBG 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is van uitstekende kwaliteit met erg veel mogelijkheden in een kleine, overal in de keuken te plaatsen grootte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oostdijk 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer degelijke machine, alle onderdelen (incl. toebehoren) zijn robuust uit gevoerd waardoor we zeer tevreden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat waar ik heel veel plezier mee hoop te krijgen. Heb hem nog maar net en de eerste cake zit in de oven. Ga zo een Tiramisu maken. Ik hoop mijn Kenwood keukenmachine veel te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre Raaijmakers 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn voor grotere hoeveelheden deeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie machine met goede uitstraling.
In gebruik erg fijn voor grotere brooddegen door grote kom met spiraalhaak.
Tevens gemakkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • Geschikt voor grote hoeveelheden
  • Fijne blender
  • stevige mix hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NM 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig ding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevig ding met roestvrijstalen mengbenodigsheden en blender. ook specifiek voor deze gekozen door het roestvrijstalen onderdelen.
Hij is zwaar, heet veel power en maakt wel wat geluid.

Pluspunten

  • Stevig
  • Roestvrijstalen onderdelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanwinst in onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige keukenmachine met heel veel mogelijkheden . Voor een 7 persoons gezin is dit een geweldige aanwinst. De kinderen kunnen er ook goed mee overweg dankzij de handige bediening. Een smoothie maken in de blender of glutenvrij brood of gebak bereiden. We hebben hem nog maar 1 week in huis maar zijn super blij! Op mijn wensenlijstje staat ook de AT320 multimolen voor het maken van baby hapjes.
Ook handig dat we allerlei losse accessoires nog aan kunnen schaffen . Zo heb je elk jaar een mooi verjaardags cadeau.

Pluspunten

  • Gemak
  • Uitstraling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PH 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een machine die doet wat hij beloofd en met een enorme mogelijkheid tot uitbreiding zodat de machine nog meer en veelzijdiger gebruikt gaat worden.

Pluspunten

  • mooi en degelijk materiaal
  • geen lawaai machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima degelijke machine

Algemene score

8,0
Prima degelijke keukenmachine, doet wat hij moet doen en werkt redelijk stil.
Zier er bovendien mooi uit.

Pluspunten

  • degelijk
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de echte keukenprinses

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is sterk, massief, een juweeltje van een keukenapparaat. We hebben hier lang over nagedacht, maar uiteindelijk was het oordeel dat het een must have keukenmachine is die in elke keuken thuis hoort. Wil je investeren in je keuken dan moet je hier mee beginnen. De mogelijkheden zijn oneindig, onze keuken stond eerst vol met diverse apparaten, die kunnen nu mooi op marktplaats.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Ruimte besparend
  • Weinig plastic
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • We missen een organizer, extra markt voor jullie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

KVL6320s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne en degelijke machine. Hier ga ik zeker lang mee doen. De meest gebruikte accessoires zitten erbij. Top en mooi op mijn aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer