Kenwood KVL6320 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Functies
kloppen en mixen
Pulse function
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL6320 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Radya 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit. Handig om grote hoeveelheden deeg ik 1 keer te maken . Veel plezier van en hij gaat hopelijk lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine - wat een powermachine

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

5,0
Een geweldig apparaat. Super blij mee. Ik kan nu meer bereiden in been kortere periode. De opties zijn enorm breed waardoor ik minder werkzaamheden met de hand hoef te verrichten

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Attributen kunnen in vaat

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi zwaar apparaat met genoeg capaciteit

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Had de behoefte aan een grote machine die nog goed was ook. Getwijfeld tussen kitchenaid en deze. Uiteindelijk gaf prijs en design de doorslag.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion J 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst 2 Braun keukenmachines heb gehad, heb ik nu gekozen voor een degelijke Kenwood keukenmachine. Mijn oude keukenmachine had nogal moeite met grote hoeveelheden, vandaar dat ik nu een apparaat met grote mengkom (6,7 liter) en meer vermogen (1400 Watt) heb gekozen. De machine is wel redelijk duur, maar dat is het zeker wel waard! Alles is superdegelijk uitgevoerd, zowel het apparaat zelf, als de kloppers (zware stalen kloppers) en de zware glazen blender.
Daarbij werkt het ook nog eens geweldig én kun je er ook nog veel verschillende accessoires bij kopen! Een topapparaat!

Pluspunten

  • Degelijke uitvoering
  • Heeft geen moeite met grote hoeveelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlo 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte krachtige kneder, perfect voor brooddeeg!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Fijn bedienbare compacte en vooral krachtige kneder, welke perfect mijn doel dient: vaak en veel brooddeeg kneden.

Pluspunten

  • Krachtig, traploos regelbaar
  • Compact
  • Fijne bediening
  • Goed schoon te houden
  • Goede kwaliteit, ook de accessoires

Minpunten

  • Staat op hoger toerental een beetje te schudden
  • Maakt een beetje lawaai in hogere toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

7,0
kwaliteit en de prijsverhouding en het is een zeer compact apparaat. Duurzaam en stevig machine precies goed

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stevig
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het product net ontvangen, het ziet er erg mooi en degelijk uit. Ik kan niet wachten om 'm te gebruiken.

Pluspunten

  • zwaar
  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise Pondman 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stevige degelijke en multifunctionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Het materiaal voelt heel stevig en duurzaam, de opties om uit te breiden zijn super.
Krachtige motor, mooi design.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathilde 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Ik bak er vooral brood mee; 3 broden tegelijk. Kan deze machine prima aan! Sterke en betrouwbare machine

Pluspunten

  • sterk
  • degelijk

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Pondman 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Degelijk materiaal, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Voor moederdag kreeg ik van de kinderen en hun vader deze geweldige keukenmachine. Mijn foodprocessor heeft het 2 weken geleden opgegeven en ik was op zoek naar iets nieuws, iets duurzamers.
Ik kwam na veel gelezen te hebben op het merk Kenwood. En hoezeer ik neigde naar wederom een foodprocessor is het toch een keukenmachine geworden die ik uit kan breiden met allerlei accessoires die ook op een foodprocessor zitten. Ideaal en duurzaam.
Ik ben er enorm blij mee want ik bak minstens elke week wel taarten of cake, nu kan ik ook brood proberen. Ik hoop jarenlang plezier te hebben van mijn kenwood.

Pluspunten

  • Materiaal is degelijk sterk en dus duurzaam
  • Mogelijkheden tot uitbreiding

Minpunten

  • De accessoires zijn prijzig in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Noben Richard 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uit ondervinding, goed materiaal, is reeds onze 2e

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
We waren reeds in het bezit sedert ongeveer 30 jaar van een gelijkaardig toestel. Deze heeft het helaas begeven. Hebben bijgevolg een nieuwe aangeschaft en hopen weer even veel plezier aan dit toestel te beleven.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Meerdere mogelijkheden

Minpunten

  • Redelijk lawaai tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AME 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Zeer degelijke en stevig product. Dit product heb ik gekozen, omdat ik altijd zelf brood bak. Ik kneed regelmatig 1,6kg brooddeeg. Deze machine is daar zeer geschikt voor.

Pluspunten

  • stevige behuizig
  • stevige assecoires
  • sterke motor
  • mooi anti-spatdeksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat met veel opties. heb er meteen de foodprcessor en citruspers bij gekocht. Ik moet hem nog wel uitgebreid uittesten, maar de eerste indruk is goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker68 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duurzame apparatuur

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Mooie, duurzame, goede kwaliteit apparatuur, zeer geschikt om professioneel te gebruiken. Ik heb zelf dit apparaat aangeschaft om thuis te kunnen bakken, zowel allerlei soorten brood als banket. Voor mijn pensioen was ik werkzaam als bakker en werk je met goede apparatuur. Dit doet volledig aan mijn verwachtingen en kan prima nu mijn eigen brood bakken en banket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Wij hebben hem nu een paar maanden ,en de Kenwood machine is geweldig ,wij bakken zelf ons brood maar ook de appeltaartdeeg, cake , enz .Ik vind hem een sierraad in de keuken .

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBG 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Dit product is van uitstekende kwaliteit met erg veel mogelijkheden in een kleine, overal in de keuken te plaatsen grootte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oostdijk 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Een zeer degelijke machine, alle onderdelen (incl. toebehoren) zijn robuust uit gevoerd waardoor we zeer tevreden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat waar ik heel veel plezier mee hoop te krijgen. Heb hem nog maar net en de eerste cake zit in de oven. Ga zo een Tiramisu maken. Ik hoop mijn Kenwood keukenmachine veel te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NM 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig ding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Stevig ding met roestvrijstalen mengbenodigsheden en blender. ook specifiek voor deze gekozen door het roestvrijstalen onderdelen.
Hij is zwaar, heet veel power en maakt wel wat geluid.

Pluspunten

  • Stevig
  • Roestvrijstalen onderdelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanwinst in onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Een prachtige keukenmachine met heel veel mogelijkheden . Voor een 7 persoons gezin is dit een geweldige aanwinst. De kinderen kunnen er ook goed mee overweg dankzij de handige bediening. Een smoothie maken in de blender of glutenvrij brood of gebak bereiden. We hebben hem nog maar 1 week in huis maar zijn super blij! Op mijn wensenlijstje staat ook de AT320 multimolen voor het maken van baby hapjes.
Ook handig dat we allerlei losse accessoires nog aan kunnen schaffen . Zo heb je elk jaar een mooi verjaardags cadeau.

Pluspunten

  • Gemak
  • Uitstraling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews