Kenwood KVL6320 zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL6320 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

isabeau@belgiumservice.be 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
kenwood is altijd al super geweest. Ik ben er een fan van en zou nooit meer voor een ander merk gaan. Gewoon Top!!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Duurder in aankoop (maar wel waar voor je geld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Dijkman 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, krachtige motor, ziet er mooi uit. Het leuke is ook dat je er zoveel accessoires bij kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Fantastisch stevig en sterk apparaat (zeer krachtige motor) weinig geluid. Zeer veelzijdige toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Al een tijdje op zoek naar een keuken machine, eindelijk de juiste gekocht. Mooi stevig en alles werkt perfect.

Pluspunten

  • stevig
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine elite xl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Fijne machine. Werkt erg fijn. Stille motor. Makkelijk de onderdelen te plaatsen.
Heel handig deksel.
Handige bediening.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Rinzema 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische hulp on de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Lang gewikt en gewogen, maar vooral te lang geprutst met een simpele keukenmachine. Onlangs de knoop doorgehakt om een Kenwood te kopen, en geen seconde spijt. Wat een kracht en snelheid heeft die machine. Tot nog toe vooral voor bereiden van allerlei soorten deeg en beslag gebruikt, dat gaat moeiteloos en vooral ook heel snel. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Kracht
  • Snelheid
  • Degelijk gemaakt, mooie materialen

Minpunten

  • Draaiknop had mogelijk iets degelijker gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike R. 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
This is a great Mixer to deal with large amounts of dough. I bake my own bread and was always struggling with smaller and weaker mixers in the past. Not anymore! This one does the job well!

Pluspunten

  • Large bowl
  • Powerful motor
  • Good accessories

Minpunten

  • None at the moment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, zware machine met voldoende vermogen

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
De KVL6320S is een mooie, zware keukenmachine met voldoende vermogen voor de zwaarste taken.
Door de grote collectie aan accessoires is deze machine werkelijk een alleskunner: beslag, deeg, pasta, roomijs, lasagna....alles is mogelijk met deze fijne machine. Door het gewicht staat hij goed vast en de grote mengkom is geschikt voor grote hoeveelheden product.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Gewicht
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie complete machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Erg mooie machine, gebruikersvriendelijk. Veel accessoires beschikbaar. Mooie grote kom. Gelijk blender erbij. Compleet pakket!!

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Blender erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geer 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Deze machine gekocht vanwege de goede recencies en de kwaliteit van het product. Liever een keer iets meer uitgeven en een goede kwaliteit aanschaffen dan iets minder en troep kopen. Hebben we al te vaak gedaan.

Pluspunten

  • Robuste machine
  • Goede accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Juul 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare keuekenhulp

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Keukenrobot die zijn job gezwind en zachtjes uitvoert.
Aangenaam om te gebruiken en zonder franjes.
Vorige Kenwood Major A902 heeft 30 jaren trouwe dienst geleverd.

Pluspunten

  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aron Jansen 18-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
We hebben het product aangeschaft voor onze afhaalhoreca zaak. Voor het maken van patisserie en deegproducten.

Pluspunten

  • Degelijk product
  • Grote Kom

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Radya 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit. Handig om grote hoeveelheden deeg ik 1 keer te maken . Veel plezier van en hij gaat hopelijk lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine - wat een powermachine

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

5,0
Een geweldig apparaat. Super blij mee. Ik kan nu meer bereiden in been kortere periode. De opties zijn enorm breed waardoor ik minder werkzaamheden met de hand hoef te verrichten

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Attributen kunnen in vaat

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi zwaar apparaat met genoeg capaciteit

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Had de behoefte aan een grote machine die nog goed was ook. Getwijfeld tussen kitchenaid en deze. Uiteindelijk gaf prijs en design de doorslag.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion J 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst 2 Braun keukenmachines heb gehad, heb ik nu gekozen voor een degelijke Kenwood keukenmachine. Mijn oude keukenmachine had nogal moeite met grote hoeveelheden, vandaar dat ik nu een apparaat met grote mengkom (6,7 liter) en meer vermogen (1400 Watt) heb gekozen. De machine is wel redelijk duur, maar dat is het zeker wel waard! Alles is superdegelijk uitgevoerd, zowel het apparaat zelf, als de kloppers (zware stalen kloppers) en de zware glazen blender.
Daarbij werkt het ook nog eens geweldig én kun je er ook nog veel verschillende accessoires bij kopen! Een topapparaat!

Pluspunten

  • Degelijke uitvoering
  • Heeft geen moeite met grote hoeveelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlo 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte krachtige kneder, perfect voor brooddeeg!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Fijn bedienbare compacte en vooral krachtige kneder, welke perfect mijn doel dient: vaak en veel brooddeeg kneden.

Pluspunten

  • Krachtig, traploos regelbaar
  • Compact
  • Fijne bediening
  • Goed schoon te houden
  • Goede kwaliteit, ook de accessoires

Minpunten

  • Staat op hoger toerental een beetje te schudden
  • Maakt een beetje lawaai in hogere toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig apparaat

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

7,0
kwaliteit en de prijsverhouding en het is een zeer compact apparaat. Duurzaam en stevig machine precies goed

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stevig
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het product net ontvangen, het ziet er erg mooi en degelijk uit. Ik kan niet wachten om 'm te gebruiken.

Pluspunten

  • zwaar
  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise Pondman 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stevige degelijke en multifunctionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL6320 zilver

Algemene score

10,0
Het materiaal voelt heel stevig en duurzaam, de opties om uit te breiden zijn super.
Krachtige motor, mooi design.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews