Bosch MUM58257 wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
Functies
kloppen en mixen, blender, vleesmolen
Mixer functies
mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58257 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. van Schaik 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende, complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Uitstekende, complete keukenmachine. Moderne vormgeving, duidelijke gebruiksaanwijzing. Alleen jammer dat de blender van kunststof is en niet van glas. Losse blenders zijn wel van glas te verkrijgen. Maar wat een prachtige machine! Er zit zelfs een vleesmolen bij, en er zijn nog diverse andere accessoires te verkrijgen. Een zeer complete machine voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Bijzonder compleet
  • Uiterst gebruiksvriendelijk/makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Blender van kunststof ipv glas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken merk je al dat dit een degelijk apparaat is. Tijdens het gebruik wordt dit enkel bevestigd.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

10,0
Geweldige machine. Perfect om brooddeeg te mixen. Met alle accesoires een alles kunner in de keuken. Staat met de zuignappen stabiel op het aanrecht. Echt een aanwinst in de keuken. En makkelijk in gebruik. Is een wat duurdere uitgaven maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Degelijk/ stabiel
  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig
  • Mooi uiterlijk
  • Uit te breiden met div accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

keukenmachine MUM58257

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

10,0
Schitterend apparaat,mooi design met opberg box.De BOSCH MUM58257 is een sterke keukenmachine voor veelvuldig koken en bakken. Dankzij de krachtige motor met 1000 watt vermogen is hij in staat zelfs grote hoeveelheden (tot 1 kg bloem plus ingrediënten) bijzonder eenvoudig te verwerken. Het deeg wordt perfect gemengd in de grote roestvrijstalen mengkom (3,9 liter) met speciale innerlijke vorm en dankzij 3D PlanetaryMixing - tot 2,7 kg beslag / 1,9 kg deeg.

Gemakkelijk, snel, veelzijdig
Gemakkelijke en snelle opslag oplossing van de patisserie set in de mixkom met een praktische accessoires tas
Gemakkelijke bediening met EasyArmLift en eenvoudig vullen van de kom dankzij de automatische parkeerstand positie
Grote veelzijdigheid met de patisserie set, continue rasp en snijschijven, vleesmolen, blender mixbeker, chopper accessoire en praktische kunststof mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dartveder 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, goed schoon te houden en neemt niet te veel ruimte in beslag. Nu een paar weken in gebruik en kan (nog) geen minpunten benoemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rozalie 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Ik kan nu eindelijk weer mooie taarten maken een supermachine ik wou dat ik deze eerder aangeschaft had hij is krachtig mooi van vorm en super handig in gebruik ik heb geen minpunten

Pluspunten

  • Super krachtig

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Bakkers 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenhulpje

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

4,0
Vol verwachting pakte ik m'n nieuwe keukenmachine uit de verpakking. Eerste indruk prima.
Maar voor ik een review zou schrijven moest ik er toch minimaal enkele keren mee gewerkt hebben. Ik aan de slag om een pesto te maken. Fluitje van een cent, zou je denken! Maar ik moest het app. 2 keer uitzetten en zelf even mengen alvorens het app. alle ingrediënten kon malen.
Vandaag een appeltaart gebakken. Toen de taart in de oven stond en ik het app. ging schoonmaken na het snijden van de appels, bleek dat er nog zeker 1,5 appel in de behuizing met uitlaatopening te zijn achtergebleven!

Minpunten

  • Onhandig in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Margreet 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

8,0
Hele fijne keukenmachine. Zelfs mijn brooddeeg wordt met het grootste gemak gekneed. Alles wat ik wil kan de machine. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kokkie 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine bosch mum58257

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Dit product gekocht vanwege uitgebreide uitrusting, goede uitstraling en de vele mogelijkheden waar je het apparaat voor kunt gebruiken.
Zeer tevreden over de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in het begin even wennen met accessoires aan te sluiten vanwege de drie aansluitpunten maar deze zijn zodanig ontwikkeld dat de machine weinig ruimte neemt op het aanrecht tijdens gebruik.
Super tevreden

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed doordacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel M. 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schitterend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Mijn dochter bakt graag mee en maakt graag smoothies maar zij vindt het werken met de handmixer en staafmixer nog erg zwaar. Daarom deze MUM58257 aangeschaft zodat ze wel mee kan helpen zonder dat het allemaal te zwaar wordt. Het uiterlijk wil ook wat, dus daarom hebben we voor dit model gekozen die heel mooi in de uitstraling onze nieuwe keuken past. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en zorgt ervoor dat ook het product makkelijk in gebruik is. Veel mogelijkheden. Voor onze verjaardagen willen we de set uitbreiden met een citruspers en wellicht de ijsmachine opzetstuk zodat we deze zomer al kunnen genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs.

Pluspunten

  • Modern design
  • Redelijk compleet

Minpunten

  • Ruimte die alle accessoires innemen in je kast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Plus 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, veel mogelijkheden en alles is eenvoudig te verwisselen. Ik gebruik de keukenmachine dagelijks.

Pluspunten

  • Accessoires eenvoudig te verwisselen
  • Krachtige motor
  • Opbergtas voor losse onderdelen
  • Stil

Minpunten

  • Hardkunststof blenderbeker is kwetsbaar
  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

foodiejohnny 09-01-2017

uitstekende, complete keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

8,0
Machine is zeer compleet, erg gebruiksvriendelijk en stijlvol vormgegeven. Alleen jammer dat de blender niet van glas is, maar van plastick.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam. Abbekerk 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

MUM58257 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Na speurwerk op internet en het vergelijken van verschillende merken en typen keukenmachines, gekozen voor de Bosch MUM58257. Dit bleek een perfecte keuze. De machine bied alle mogelijkheden die wij nodig hebben. Een absolute aanrader in gebruik en reinigingsgemak.

Pluspunten

  • Acessoires
  • Gebruik
  • Opbergtas voor onderdelen
  • Vormgeving

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja B 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Dit mooie Bosch keukenmachien,
die mag iedereen bij mijn zien.
Het is een plaatje voor op mijn aanrecht,
je bent er meteen aan gehecht!!!
Zo handig en comfortabel
`t is echt geen fabel.
Hij mix en snijdt en kneed,
in een mum van tijd is het gereed
Hij hoort eigenlijk in elke keuken te staan…..
want het werk is in een mum van tijd gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Multifunctioneel en gemakkelijk schoon te houden

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze 1000 Watt versie met veel accessoires, om zeker te zijn dat alle keukenklussen ermee gedaan kunnen worden. Veelzijdige machine, gemakkelijk schoon te maken. Niet te groot en niet te zwaar.

Pluspunten

  • all-in-one, veelzijdig
  • gemakkelijk schoon te maken
  • geen groot en zwaar object

Minpunten

  • dure accessoires, om los bij te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Arts van Raaphorst 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijn apparaat hij is makkelijk in en uit elkaar te halen.
Gemakkelijk te reinigen en fijn om mee te werken.
Er is ook aan de veiligheid gedacht de kom moet eerst vast geklikt zijn voordat hij aan gezet kan worden..
Maakt geen lawaai .
Ik heb tot nu toe alleen maar plus punten gezien en nog geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alles in 1 voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

8,0
Alles zit erbij om het koken en bakken makkelijk te maken.
Zoals, mixen, kneden, persen, snijden, enz.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Alles in een

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gaby 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

8,0
Heel blij met nieuwe Bosch Foodprocessor. de MUM 58257 kan alles, hakken, mixen, snijden, raspen etc.. alleen de boodschappen moet je helaas nog zelf doen

Minpunten

  • mis een kleinere mixkom

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

vr1952nd 28-12-2016

Geweldige keukenhulp

Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

10,0
Nog nooit was het kloppen van beslag zo makkelijk. Een verademing in verhouding met het kloppen met de hand. De machine heeft zeer veel mogelijkheden. Een top-machine!! Degelijke uitvoering en een mooi design.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hermien 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58257 wit

Algemene score

9,0
Mooie, lichte machine, veel verschillende functies in één apparaat, makkelijk schoon te maken en in elkaar te zetten!

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • veel verschillende functies
  • krachtige motor
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews