Bosch MUM59M55 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 163 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM59M55 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ldm94@hotmail.nl 01-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mum5 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een heel fijne keukenmachine met heel veel opties. Soms hier en daar wat onhandig qua overzicht en duidelijkheid wat waarvoor bedoeld is.
Apparaat werkt perfect en is handig in gebruik.
Veel opties bij te kopen wat ook altijd fijn is zodat je enkel de spullen in huis hebt die je zelf vaak gebruikt en de rest niet onnodig in de kast staat.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Veel opties bij te kopen
  • In variërende pakketten te koop

Minpunten

  • Is prijzig
  • Onduidelijk overzicht voor wat iets is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**e@h**l.com 24-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze nieuwe keukenmachine werkt fantastisch. Je kan er echt alles mee, sinaasappelspersen, taarten mee maken (de vulling en deeg natuurlijk), heerlijk en gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Grootte
  • Krachtig
  • Redelijk stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eefje 18-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om te beginnen wat een sieraad in mijn keuken. Het design is prachtig en de accesoires uitgebreid. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen en te gaan kokkerellen en lekkere dingen maken met mijn kleindochter. Door de deksel op de mengkom weet ik zeker dat het veilig is voor haar.

Pluspunten

  • Uitgebreide machine met heel veel mogelijkheden
  • Prachtig design

Minpunten

  • Mengkom had wat groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.B 12-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mum5 Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Apparaat ziet er mooi uit en is licht dus makkelijk te verplaatsen. Prettig dat er een veiligheidsslot op het apparaat zit, zo kan je het apparaat nooit aan zetten als een haak of beker niet goed vast zit op het apparaat. Maakt geen herrie bij gebruik.
Heb er diverse accessoires bij besteld die na even puzzelen goed te monteren zijn op het apparaat. Op de de tasty moments set blender na de aanwijzing met slotjes van op en van slot lijken verkeerdop op de blender gedrukt te zijn waardoor je tegenovergestelde richting op moet draaien om te sluiten en te openen. Daarnaast blijven de messen soms in de beker vast zitten (vacuüm gezogen) waardoor deze moeilijk te demonteren is. Van de foodprocessor ben ik wel van mening dat de deksel erg moeizaam op en af te draaien is.
Apparaat is makkelijk in gebruik, je draait de kop gemakkelijk in de verschillende posities waardoor deze multifunctioneel is.
Maakt geen herrie in gebruik en heeft handige zuignappen waardoor het apparaat stevig op het aanrechtblad vast staat.

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • gemakkelijk multifunctioneel in gebruik
  • mooi ontwerp
  • stil

Minpunten

  • montage niet altijd even soepel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

r**a@c**a.nl 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en met veel extra toebehoren
Heb nog wel de gebruiksaanwijzingen nodig, hoe de diverse onderdelen werken

Pluspunten

  • RVS Kom
  • Veel accessoires
  • Glazen houder hakmolen

Minpunten

  • Kleine kunststof smoothie beker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**o@g**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch mum5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik wilde een kwaliteitsproduct voor mezelf kopen. het overtrof mijn verwachtingen ver. prijs-kwaliteitverhouding is perfect, ik heb veel gezocht en gewogen, voor deze prijs was het het meest geschikt. ik heb alle functies al geprobeerd en ze werken allemaal perfect

Pluspunten

  • Erős
  • Csöndes

Minpunten

  • Nincs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfd 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne alleskunner met veel accessoires. Overtreft mijn verwachtingen. Blenderbeker is wat aan de kleine kant. Maakt weinig herrie en werkt krachtig.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • 7 standen

Minpunten

  • blenderbeker is klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvE 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel opties en kwaliteit is erg goed. Gemakkelijk te installeren en schoon te houden. Ik kan dit product dan ook aanraden aan iedereen die op zoek is naar een keukenmachine.

Pluspunten

  • Opties
  • Gemakkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Luuk Zandbergen 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer uitgebreide set en met de krachtige motor is het perfect voor alle soorten deeg.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Geschikt voor vele soorten deeg
  • Beschikt over een krachtige motor
  • Compact

Minpunten

  • Relatief kleine mixing bowl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Djoeke 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht omdat de mixer en onze keukenmachine aan vervanging toe waren. Ideale combi dus!!
De pijltjes zijn belangrijk, wanneer je dit weet is deze keuken machine ideaal. Makkelijk in gebruik, alles kan in de vaatwasser en heel stil in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel veel mogelijkheden door de, bijgeleverde, accessoires.
Redelijk stil.
Mixt super goed.
Oprolbaar snoer is heel prettig.
Mooie styling, misstaat niet in mijn keuken.
Accessoires zijn bij te kopen maar zijn wel prijzig als je dit via de Bosch store doet, een beetje zoeken op internet levert meestal aardige voordelen op.
Ik ben al met al zeer content en enthousiast over de MUM5.

Pluspunten

  • Veelzijdig door meegeleverde assesoires
  • Snoer rolt op in het apparaat
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Prijs extra assesoires

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anoniem 27-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat met vele mogelijkheden. Tot nu toe veel plezier van gehad en nog niet eens alle toebehoren uitgeprobeerd. Bij het gebruik van de mengkom beweegt de arm van het apparaat een beetje mee. Maar dat lijkt vrij normaal gezien de filmpjes op YouTube.

Pluspunten

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed reinigbaar
  • Meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • Arm trilt een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**l@m**e.com 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi degelijk apparaat met veel optie’s en krachtig genoeg om brooddeeg meet te kneden. Nadeel is wel dat vooral de accessoires veel ruimte in de kast innemen. Dit terwijl het apparaat zelf mooi compact is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Krachtig genoeg voor brooddeeg
  • Apparaat zelf is compact

Minpunten

  • Accessoires nemen veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**r@l**e.nl 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, voor vele mogelijkheden inzetbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige machine, vele opties voor veel verschillende keuken activiteiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@g**l.com 18-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig product, ik wilde er al lange tijd één hebben en hij voldoet aan alle verwachtingen. Mixen, kneden, hakselen hij doet het allemaal moeiteloos. Het ontwerp is strak en net en ik vind hem mooi in de keuken staan.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Krachtig
  • Stoer uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat. Multifunctioneel werkt goed en is een plezier voor het oog.

Deze uitvoering was behoorlijk compleet waardoor we de meeste van onze oude spullen weg konden doen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compleet met veel accesoires

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d**k@o**p.pl 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mike is The Best

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De keukenmachine is briljant, hij neemt veel minder ruimte in beslag dan alle apparaten die Mike heeft ... Mike we hebben hem zijn naam gegeven omdat hij een lid van onze familie werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**i@h**l.com 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multi keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine, maar geen duidelijke beschrijving. Hierdoor lang bezig geweest om alle functies te ontdekken. Je moet alles op in bepaalde volgorde doen, wil het werken.
Verder een solide machine en doet zijn taken goed.
Ook fijn dat je uit kunt breiden voor meer mogelijkheden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.L. 04-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Complete keukenmachine. Kneden, mixen, raspen, citrus persen, hakken, vlees malen, groente snijden. We hebben bijna alle opties uitgeprobeerd. We zijn er erg tevreden. Zwaar deeg, heeft de machine wat moeite mee, dus ik laat het deeg iets vochtiger en voeg later nog extra meel toe. De snijbladen zijn erg handig voor kaas, komkommer, prei, uien en dergelijke, hardere groentes gaat ook, als je ze wat dunner snijdt. De vlees molen hebben we nog niet gebruikt. Bij het gebruik van de hakmolen is het opletten, want bij het uitzetten, draait de machine nog even door. Bij kneden en mixen is dit geen probleem.

Pluspunten

  • compact
  • veelzijdig, vele accessoires

Minpunten

  • tijdens kneden beweegt de gehele machine mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

m**s@h**l.nl 01-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

MUM59M55

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de MUM van bosch gekocht omdat het heel veel kan. Zo kon ik veel van andere losse oude apparaten weg gooien. Door de vlees molen kon ik bijv over gebleven vlees van gourmetten maken en had ik volgende dag gehakt ballen. Je kan ook altijd extra onderdelen bij kopen. Op de pagina van bosch kun je makkelijk bijpassende artikelen bij bestellen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken.
  • Veel diverse onderdelen.
  • Makkelijk te gebruiken
  • Neemt niet veel plek in
  • Je kan de kleur kiezen die bij je keuken past

Minpunten

  • Voor elk onderdeel gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews