Kenwood KVC5010T wit, zilver - Reviews

8,5 Lees 17 reviews
Specificaties
inhoud kom
5 liter
onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
kleuren
wit, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingrid breedveld 06-01-2017 Product paar weken in bezit

een aanwinst in de keuken

Algemene score

8,0
nog niet zo heel lang in het bezit van deze geweldige keukenhulp.maar tot nu toe zeer tevreden , all handen vrij tijdens het bereiden , veel snelheid , goede hulpstukken, gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • zwaar materiaal staat stevig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob en Hannie Broerse 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

5010T ziet er strak uit. Alles getuigt van kwaliteit!

Algemene score

9,0
Mooie kwaliteits-machine met heel goede accessoires. De machine straalt gewoonweg kwaliteit uit! De onderdelen zijn bijzonder fraai en deze en de gehele machine zullen lang mee gaan is onze verwachting!

Pluspunten

  • Mooi design en makkelijk schoon te houden
  • Sterk op alle fronten

Minpunten

  • Nog niet kunnen constateren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tazz 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

snel en krachtig

Algemene score

10,0
super gave machine, die ik gekozen heb om zijn krachtige motor en metalen behuizing! werkt boven verwachting!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • snelle krachtige motor
  • stevige behuizing
  • mooi design
  • makkelijk te onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SATC 21-12-2016 Product paar weken in bezit

DE keukenmachine die ik altijd al wilde hebben.

Algemene score

9,0
Een machine die het vuile werk voor mij opknapt. Ik hou van brood maken maar niet van vuile handen. Het deeg die gemaakt wordt ziet er zo goed uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

silvia 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood fanaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
degelijk, uit te breiden met vele accessoires. Robuust en mooi strak uiterlijk, maar dat zijn alle apparaten van Kenwood.

Pluspunten

  • veelzijdigheid

Minpunten

  • alles moet ik erbij kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit is gewoon goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is gewoon kwaliteit en alles wat je nodig heb zit erbij.
Zit een goede stevige motor op.
Hij staat mooi in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten een mooi en goed product om cadeau te geven aan onze dochter en kwamen na een goed advies van BCC hier op uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brink 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Degelijke, snelle machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Zeer handzame en gebruiksvriendelijke machine met sterke motor. Snel en degelijk

Pluspunten

  • snelheid
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Groot 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een vette aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
De krachtige motor, de diversiteit in toepassingsmogelijkheden en de professionele uitstraling maken dat iedere "home-kok" deze keukenmachine in huis wil hebben.

Pluspunten

  • de snelheid van werken
  • de degelijkheid van deze keukenmachine
  • de uitstekende prijs-productverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

staat stevig op het aanrecht

Algemene score

8,0
Krachtige machine met veel uitbreidingsmogelijkheden van accessoires.
Goede actie van de maand november met keuze uit gratis accessoires.

Pluspunten

  • het gewicht en de motor zit in de arm (Bovenkant)
  • veel mogelijkheden door de accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Prins 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden over deze keukenmachine. Maakt niet veel geluid. Apparaat is eenvoudig in gebruik, stevige kwaliteit en heeft een krachtige motor, waardoor bijvoorbeeld brooddeeg kneden heel goed gaat.

Pluspunten

  • stevig
  • krachtige motor
  • eenvoudig

Minpunten

  • Onderdelen zijn prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.G.Poetiray 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed Keukenmachine met een hoge watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede keukenmachine de machine heeft een hoog wattage dat erg belangrijk is voor het bereiden van cake en dergelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Jacobsen 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Design, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp staat fraai in de keuken. Bedieningsgemak en neemt veel werk uithanden. Het reinigen van de machine is over nagedacht door de kunststof beschermkap enz. die gemakkelijk zijn af te halen zodoende is het schoonmaken een makkie.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Haaren 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duurzaam? Mijn vorige Kenwood Chef ging 37 jaar mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In die 37 jaar nooit een probleem mee gehad! Pracht machine! Dankzij degelijke, handige hulpstukken een veelzijdige machine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig dankzij vele hulpstukken.
  • Krachtig.

Minpunten

  • Ik zou ze niet weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ths 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Voldoende krachr, stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij staat stevig ook als hij hard moet werken met zwaar deeg of een volle bak beslag.
Het beslag wordt goed geklopt. Mooi fijn resultaat

Pluspunten

  • Stevig, zwaar, degelijk
  • Bijgeleverde accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig product

Algemene score

8,0
Gisteren ontvangen
Ziet er nog mooier uit dan op het plaatje! Echt een blikvanger in je
landelijke keuken.

Ik ga snel een taart bakken!
En er willen er al een smoothie hebben; nu zo gemaakt!!

Van zo'n keukenmachine droomt volgens mij iedereen
Voor mij is die droom werkelijkheid geworden

Ik ga er lekker van genieten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig product

Algemene score

8,0
Gisteren ontvangen
Ziet er nog mooier uit dan op het plaatje! Echt een blikvanger in je
landelijke keuken.

Ik ga snel een taart bakken!
En er willen er al een smoothie hebben; nu zo gemaakt!!

Van zo'n keukenmachine droomt volgens mij iedereen
Voor mij is die droom werkelijkheid geworden

Ik ga er lekker van genieten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer