Kenwood FDP623WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hubert 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Robuuste machine. Goed te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed bruikbaar in een koolhydraatarm dieet.
Deze keukenmachine/Foodprocessor ziet er vergeleken met onderen zeer stevig uit.

Review criteria:

Goed

Reageer

Elly 15-06-2017 Product paar weken in bezit

mooi apparaat, stabiel

Algemene score

10,0
makkelijk schoon te houden, haast alles in de vaatwasser
rustige motor
werkt perfect
stabiel door zuignappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Complete machine voor leuk geld. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Makkelijk schoon te houden. Opberg systeem(pje) voor alle accesoires zou handig zijn

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Degelijk

Minpunten

  • Losse accesoires zonder opberg mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Donald van der Maaten 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Handig formaat, daardoor gemakkelijk op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een uitstekend goed uitgevoerd product met veel mogelijkheden en een makkelijke bediening, waardoor ik veel verschillende gerechten kan maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee 24-05-2017

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor een redelijke prijs een hele mooi foodprocessor, zeer compleet en met een sterke motor. Je kunt van alles mee doen, salades, sausjes, smoothies en sapjes!

Pluspunten

  • Meerdere kommen
  • Veel messen
  • Sapcentrifuge
  • Blender

Minpunten

  • Geen mooi recepteboek met handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een Geweldig apparaat met veel functies en makkelijk te reinigen. Heb er lekkere dingen mee gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marios 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Kenwood Multipro Home FDP623WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide mixer, kan er alles mee met veel verschillende opzetstukken. Pas aangekocht dus de leefduur valt nog af te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zwollywood 02-05-2017 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit product heb ik gekozen omdat deze veel mogelijkheden biedt. Ik had voorheen een soort gelijk van merk, waarbij het plastic van de blender en kommen knapte. Van Kenwood voelt het gelijk al meer solide aan.

Pluspunten

  • veel toebehoren
  • meer solide dan ander vergelijkend merk

Minpunten

  • geen hak- maalmolen voor harde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EddyUnk 16-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met heel veel accesoires. Makkelijk om snel te snijden of pizza deeg te maken. Met name de losse blender is snel en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • In de laagste stand nog een vrij hoog toerental.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

krachtige motor

Algemene score

7,0
veel keuze mogelijkheden, en krachtige motor. erg veel onderdelen, waar je soms niet van weet waar deze voor zijn.Gemakkelijke gebruiksvriendelijk apparaat

Pluspunten

  • motor

Minpunten

  • reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Louise 22-12-2016 Product paar weken in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niets aan op te merken, doet wat hij moet doen en is multifunctioneel. Daarnaast is het goed compact, waardoor het gemakkelijk op te bergen is

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Handige keukenmachine

Algemene score

8,0
Bestelling werd snel geleverd, erg fijn! Uitgebreid pakket met veel mogelijkheden op de keuken machine. Het werkt naar behoren. Kortom, erg tevreden en waar voor het geld!

Pluspunten

  • Veelzijdig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer