Kenwood FDP623WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannette 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Complete machine voor leuk geld. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Makkelijk schoon te houden. Opberg systeem(pje) voor alle accesoires zou handig zijn

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Degelijk

Minpunten

  • Losse accesoires zonder opberg mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gudule 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig compleet

Algemene score

8,0
Grote doos met echt heel veel onderdelen. Meeste wijst zich vanzelf, gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk

Pluspunten

  • Groot vermogen,
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Opbergdoosje voor de schijven mis ik meteen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HV 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouden. We hebben de machine een paar dagen en bevalt heel erg goed. Mooie machine, is alleen niet heel erg stil. Werkt verder super! Een duidelijke afbeelding wat je met welke accessoire kan zou wel welkom zijn. Dat is nu niet heel erg duidelijk. Ook is het onduidelijk of je extra accessoires kan bestellen. Ik zou bv als aanvulling graag deeghaken willen bestellen maar kan dat nergens vinden.

Pluspunten

  • veel opties
  • mooi design

Minpunten

  • veel kabaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jose klerks 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

alleskunner die weinig plaats inneemt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vind het een prettige machine die alles in de keuken aan kan en toch weinig plaats inneemt. Het apparaat maakt makkelijk schoon

Pluspunten

  • veelzijdig
  • neemt weinig plaats in beslag

Minpunten

  • frietsnijder werkt niet optimaal maar is ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dion 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede ervaring met Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een foodprocessor met voldoende vermogen en veel accessoires. Gemakkelijk in gebruik en een prima resultaat.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Accessoires

Minpunten

  • Eenvoudig ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karen 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat !!!!!!

Algemene score

8,0
het is een top produkt met heel veel mogelijkheden
ben zeer tevreden over prijs-kwaliteit verhouding een aanrader !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willo 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Net ontvangen, nog niet getest

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een vriendin van mij heeft een voorloper van deze foodprocessor en heeft 'm al 10 jaar. Daarom heb ik mij ingelezen, veel reviews bekeken en vergeleken met wat goedkopere en duurdere apparaten. Op basis van het ervaringsverhaal van mijn vriendin plus alle reviews heb ik dit product gevraagd voor mijn verjaardag. Ik heb het apparaat net ontvangen en het ziet er allemaal er goed uit. Mooi vormgegeven. En zoals de omschrijving al weergeeft: veelzijdig. Ik heb het apparaat nog niet uitgeprobeerd maar ik kan niet wachten om te beginnen!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LColen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat, veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi design, wat meer vermogen dan onze vorige kenwood food processor en daardoor nog veelzijdiger te gebruiken!

Pluspunten

  • mooi design
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • veel accesoires bijgeleverd

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tht 05-11-2017
  • Product gekocht

Goede mixer

Algemene score

7,0
Mixt heel goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Raad het aan om deze te kopen. Vlees word snel gemixt.

Reageer

kenwood multipro FDP623WH 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De kenwoodfoodprocessor is niet al te groot en compact

Algemene score

8,0
Het is handig kookhandelingen snel en efficient te doen.
Ik kook graag en veel en sta dan lang in de keuken. Met zo'n apparaat duurt het proces korter.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

O 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over deze Kenwood-keukenmachine. Werkt eenvoudig en betrouwbaar en goed schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hubert 15-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Robuuste machine. Goed te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed bruikbaar in een koolhydraatarm dieet.
Deze keukenmachine/Foodprocessor ziet er vergeleken met onderen zeer stevig uit.

Review criteria:

Goed

Reageer

Elly 15-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi apparaat, stabiel

Algemene score

10,0
makkelijk schoon te houden, haast alles in de vaatwasser
rustige motor
werkt perfect
stabiel door zuignappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donald van der Maaten 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig formaat, daardoor gemakkelijk op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een uitstekend goed uitgevoerd product met veel mogelijkheden en een makkelijke bediening, waardoor ik veel verschillende gerechten kan maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee 24-05-2017

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor een redelijke prijs een hele mooi foodprocessor, zeer compleet en met een sterke motor. Je kunt van alles mee doen, salades, sausjes, smoothies en sapjes!

Pluspunten

  • Meerdere kommen
  • Veel messen
  • Sapcentrifuge
  • Blender

Minpunten

  • Geen mooi recepteboek met handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een Geweldig apparaat met veel functies en makkelijk te reinigen. Heb er lekkere dingen mee gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marios 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Multipro Home FDP623WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide mixer, kan er alles mee met veel verschillende opzetstukken. Pas aangekocht dus de leefduur valt nog af te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zwollywood 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit product heb ik gekozen omdat deze veel mogelijkheden biedt. Ik had voorheen een soort gelijk van merk, waarbij het plastic van de blender en kommen knapte. Van Kenwood voelt het gelijk al meer solide aan.

Pluspunten

  • veel toebehoren
  • meer solide dan ander vergelijkend merk

Minpunten

  • geen hak- maalmolen voor harde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EddyUnk 16-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met heel veel accesoires. Makkelijk om snel te snijden of pizza deeg te maken. Met name de losse blender is snel en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • In de laagste stand nog een vrij hoog toerental.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

krachtige motor

Algemene score

7,0
veel keuze mogelijkheden, en krachtige motor. erg veel onderdelen, waar je soms niet van weet waar deze voor zijn.Gemakkelijke gebruiksvriendelijk apparaat

Pluspunten

  • motor

Minpunten

  • reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews