Kenwood FDP623WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender, sapcentrifuge
Pulse function
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bernard 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig met veel opties er op en er aan.
Makkelijk in gebruik / schoonmaken.
Aanwinst in de bakkeuken
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Complete machine voor leuk geld. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Makkelijk schoon te houden. Opberg systeem(pje) voor alle accesoires zou handig zijn

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Degelijk

Minpunten

  • Losse accesoires zonder opberg mogelijkheid
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hakt simpel elk stuk voedsel fijn tot de gewenste grootte. Ook de deeg-kneder werkt prima. Veel accessoires zijn bijgesloten zodat voor alles wel een stuk gereedschap aanwezig is.
Wel is er veel kastruimte benodigd.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Sterke motor

Minpunten

  • Lawaaiig
  • Geen opbergbox
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanna 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden. Het product bestaat uit een blender, foodprocessor, verschillende messen om voedsel mee te snijden en ook nog een sapcentrifuge. Dat laatste is bij de meeste blenders niet het geval. Ik was daar wel naar opzoek en daarom viel de keuze op deze. Deze multifunctionaliteit is praktisch, want je hoeft maar één motorblok op te bergen. De kwaliteit doet goed en sterk aan.

Het opbergen is wel een minpunt. Het is echt een groot ding en je krijgt geen box om de schijven/messen in op te bergen. De centrifuge is wat smaller. Daardoor gaan er helaas geen hele appels doorheen, maar ik ben toch blij met deze optie. Je moet de appels in stukjes snijden. Volgens mij kun je geen ijs crushen in de blender. Dat vind ik wel jammer. Het ding maakt best veel herrie, maar niet meer dan andere blenders die ik voorheen had.

Ik moet nog best veel uitzoeken, hoe het allemaal werkt. De gebruiksaanwijzing is erg onduidelijk. Beter had Kenwood een duidelijke handleiding erbij kunnen doen in kleur met foto's en functie's. Of maak een filmpje met uitleg over alle functie's en plaats die op de site.

Buiten wat verbeterpuntjes ben ik zeer blij met deze aanschaf en de mogelijkheden! Ik kan hem zeker aanraden als je graag verse producten bereid en niet uit pakjes en zakjes wilt eten.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Sterke kwaliteit
  • Centrifuge
  • Bereiding gaat razendsnel

Minpunten

  • Geen ijs crushen in blender
  • Er passen geen hele appels door de centrifuge
  • Groot apparaat, moeilijk op te bergen
  • Herrie
  • Gebruiksaanwijzing is echt onduidelijk
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies wat ik zocht

Algemene score

8,0
Aangezien ik al een blender heb was ik op zoek naar een apparaat waarmee ik zowel harde dingen kan fijnhakken (chocola, noten), als groenten en beslag/deeg maken. Na een online zoektocht kwam ik op deze foodprocessor uit.

Pluspunten

  • Hakt harde voedingsmiddelen.
  • Veelzijdig.

Minpunten

  • Geen op opbergdoos voor alle messen en toebehoren
  • Geen andere minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piets 12-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine kan alles makkelijk te bedienen geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekozen omdat hij heel verl mogelijkheden heeft voor weinig geld en het is een kenwood dat is een goed merk ik heb er meet spullen van

Pluspunten

  • Er zitten veel spullen bij
  • 1machine die veel kan
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen box voor de spullen
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blokpoel 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een heel veelzijdig apparaat. waar we veel plezier aan beleven.
Het is al zo gemakkelijk om de citrus pers te gebruiken.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet tegengekomen.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rino 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ziet er goed uit, alle accessoires aanwezig, alles makkelijk in elkaar te zetten. Snijdt goed en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Fijne compacte machine.

Minpunten

  • nog geen.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M@rc 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima compact apparaat. Veel accessoires waar je leuke dingen mee kunt doen. Ik zie er al naar uit om de eerste culinaire maaltijd meet te bereiden

Pluspunten

  • compact
  • stevig
  • prijs

Minpunten

  • veel losse dingen
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Louis 10-05-2018
  • Product gekocht

Lijkt een alleskunner

Algemene score

8,0
Het lijkt een veelzijdig apparaat. Omdat ik hem echter nog maar kort heb ben ik er nog niet aan toe gekomen alles te testen. Maar ik moet een review schrijven voor de geld terug aktie van Kenwood, dus bij deze dan maar.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Reageer

Marcel 05-05-2018
  • Product gekocht

Perfecte keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ideale keukenhulp met veel accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met deze foodprocessor verwerken

Pluspunten

  • Compleet

Minpunten

  • Geen houder voor de accessoires
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Reageer

Pieta 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig produkt ik heb vanmiddag nog koekjes gebakken deeg gemaakt in de machine werkt geweldig ik heb er geen spijt van hoor dat ik hem gekocht heb mensen kopen je krijgt er geen spijt van en uhh geweldige lekkere koekjes

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Makelijk schoonmaken
  • Veel mogelijkheden
  • Je kunt er alles mee
  • Super machine

Minpunten

  • Geen minpunten
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blagusr 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
het apparaat doet precies wat het moet doen. de grote kom is erg fijn alleen vindt ik wel dat het apparaat flink herrie maakt.

Pluspunten

  • grote kom
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • veel lawaai
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kokje 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner voor in de keuken

Algemene score

7,0
Deze machine gekocht omdat we op zoek waren naar een compacte keukenmachine die eigenlijk alles kan. Wij gebruiken een slow- juicer, maar waren ook benieuwd naar een sapcentrifuge. Die zit hier ook bij. We hebben hem net, dus over de werking kan ik nu nog niet zoveel zeggen. Alleen de sapcentrifuge gebruikt.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Compact, kun je mooi op je aanrecht laten staan

Minpunten

  • Sapcentrifuge raakt snel vol met pulp.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ilse Bouman 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitgebreide set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat om mee te werken. Ik heb het apparaat nog niet zo lang en heb er al verschillende dingen mee gedaan/gemaakt, maar er is vast nog veel meer mogelijk! Uitgebreide set met veel mogelijkheden dus en de kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Je kunt er harde ingrediënten mee verpulveren
  • Uitgebreide set met verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Het blender opzetstuk is van kunststof
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I. 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas gekocht voor mn keukenmachine gedeelte. Nog weinig ervaring mee. Maar opties genoeg. 1x beslag mee gemaakt. 1x de blender gebruikt. Dat werkte prima.

Pluspunten

  • mooi design, niet te groot
  • stevig apparaat (ook de zuignappen)

Minpunten

  • opbergset voor messen zit er niet standaard bij
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria van Kempen 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb het voor mijn dochter gekocht, het is mooi compact en erg veel mogelijkheden.
Zij gaat het nog uit proberen, maar zoals uit beschrijving blijkt en bij het uitpakken al direct enthousiast.
als ze het eenmaal gebruikt in haar nieuwe keuken, kan zij zelf een revieuw schrijven.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bernard 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig met veel opties er op en er aan
Makkelijk in gebruik / schoonmaken
Aanwinst in mijn bakkeuken!
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MikeH 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Algemene score

9,0
Robuuste en multifunctionele keukenmachine met veel extra's , de Gebruiksaanwijzing had hier duidelijker in mogen zijn.
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoe Kirkwood 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super all-in-one keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al een keukenmachine willen hebben. Op aanraden van een goede vriendin heb ik deze gekocht. Zeer makkelijk in gebruik, en alles kan in de vaatvasser. Komt met heel veel (alle??) hulpstukken. Een superapperaat.

Pluspunten

  • Kan tegen een stootje
  • Veel hulpstukken
  • vaatwasserf bestendig
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews