Kenwood FDP623WH wit - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Kleuren
wit
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannette 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Complete machine voor leuk geld. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Makkelijk schoon te houden. Opberg systeem(pje) voor alle accesoires zou handig zijn

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Degelijk

Minpunten

  • Losse accesoires zonder opberg mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

blagusr 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
het apparaat doet precies wat het moet doen. de grote kom is erg fijn alleen vindt ik wel dat het apparaat flink herrie maakt.

Pluspunten

  • grote kom
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kokje 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner voor in de keuken

Algemene score

7,0
Deze machine gekocht omdat we op zoek waren naar een compacte keukenmachine die eigenlijk alles kan. Wij gebruiken een slow- juicer, maar waren ook benieuwd naar een sapcentrifuge. Die zit hier ook bij. We hebben hem net, dus over de werking kan ik nu nog niet zoveel zeggen. Alleen de sapcentrifuge gebruikt.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Compact, kun je mooi op je aanrecht laten staan

Minpunten

  • Sapcentrifuge raakt snel vol met pulp.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ilse Bouman 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitgebreide set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat om mee te werken. Ik heb het apparaat nog niet zo lang en heb er al verschillende dingen mee gedaan/gemaakt, maar er is vast nog veel meer mogelijk! Uitgebreide set met veel mogelijkheden dus en de kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Je kunt er harde ingrediënten mee verpulveren
  • Uitgebreide set met verschillende opzetstukken

Minpunten

  • Het blender opzetstuk is van kunststof

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I. 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas gekocht voor mn keukenmachine gedeelte. Nog weinig ervaring mee. Maar opties genoeg. 1x beslag mee gemaakt. 1x de blender gebruikt. Dat werkte prima.

Pluspunten

  • mooi design, niet te groot
  • stevig apparaat (ook de zuignappen)

Minpunten

  • opbergset voor messen zit er niet standaard bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria van Kempen 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb het voor mijn dochter gekocht, het is mooi compact en erg veel mogelijkheden.
Zij gaat het nog uit proberen, maar zoals uit beschrijving blijkt en bij het uitpakken al direct enthousiast.
als ze het eenmaal gebruikt in haar nieuwe keuken, kan zij zelf een revieuw schrijven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bernard 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig met veel opties er op en er aan
Makkelijk in gebruik / schoonmaken
Aanwinst in mijn bakkeuken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MikeH 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Algemene score

9,0
Robuuste en multifunctionele keukenmachine met veel extra's , de Gebruiksaanwijzing had hier duidelijker in mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoe Kirkwood 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super all-in-one keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb altijd al een keukenmachine willen hebben. Op aanraden van een goede vriendin heb ik deze gekocht. Zeer makkelijk in gebruik, en alles kan in de vaatvasser. Komt met heel veel (alle??) hulpstukken. Een superapperaat.

Pluspunten

  • Kan tegen een stootje
  • Veel hulpstukken
  • vaatwasserf bestendig
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine werkt ontzettend fijn, onderdelen zijn goed schoon te maken (dmv de vaatwasser) en alles is eenvoudig in elkaar te zetten.
ik raad deze machine zeker aan voor in normale keukens, niet voor in restaurants bvb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende keukenmachine, werkt goed en voorspelbaar. Makkelijk te bedienen, wijst zichzelf. Handleiding is beknopt, maar plaatjes geven duidelijke uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles wat je nodig hebt in de keuken in 1 product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super, de kwaliteit van het materiaal waarvan het product is gemaakt is prima. Je hebt 1 apparaat voor allerlei verschillende doeleinden in de keuken, dus ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Breed toepasbaar
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig met veel opties er op en er aan.
Makkelijk in gebruik / schoonmaken.
Aanwinst in de bakkeuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ioannis 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Tool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The food processor has 12 different speeds. It has a big pot. Also has a lot of accessories. Very good product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debora 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Blender is niet zo sterk. Sapcentrifuge is goed, maar je moet halverwege wel de voedselresten verwijderen om verder te gaan met centrifugeren, anders krijg je stukjes in je sap.

Pluspunten

  • Veel onderdelen
  • Ruime kom

Minpunten

  • Blender blend niet heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Caro Kieboom 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij een vriendin ervaren hoe fijn het apparaat werkt en direct besteld. Zeer goede kwaliteit-prijs verhouding!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Uitgebreide keukenmachine met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door de vele accessoires is de machine heel veelzijdig en kan ik er alles mee maken, van salades tot gebak. De machine behoeft wat aandacht als de vele onderdelen als eerste wilt gebruiken, maar als je dat uitgevogeld hebt is het eigenlijk allemaal heel logisch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m.arbib 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruik vriendelijk kompleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit verhouding prima machina mijn vrouw is heel blij mee ik raad dit kenwood multipro foodprocessor iedereen aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ioannis 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

great mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
1000 watt, great price. The mixer has many accessories and 1 different speeds.
You can really do anything with it and make it

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat deze compleet lijkt inclusief garde en een kom groot genoeg voor ook iets grotere cakes.

Pluspunten

  • gardes
  • compact formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews