Kenwood FDM791 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat wij opzoek waren naar een goede foodprocesor. Mooi design, goede kwaliteit, top product.

Pluspunten

  • Design
  • Niet te groot

Minpunten

  • Onderkant blender mag niet in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben diverse foodprocessor vergeleken mbt functie merk en uiterlijk en hierin kwam naar voren dat de kenwood en de philips het beste uit de bus kwam. de phililps heeft een vermogen van 1300 toeren en de kenwood 1000 toeren. waarom hebben we dan toch voor kenwood gekozen is dat er 1 extra mogelijkheid bij zat en we het uiterlijk er mooi vonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaantje 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

superapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat, uitgebreide functies, eigenlijk overcompleet, makkelijk in het gebruik, makkelijk schoon te maken, alle bijbehorende stukken zitten zo aangesloten zonder er een gebruiksaanwijzing voor te hoeven lezen. Echt heel erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer volledig, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles wat je nodig hebt bij een keukenmachine zit erbij. Zeer goede kwaliteit. Het is een aanwinst in mijn keuken.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popozao 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood staat bekend als een A-merk van de keukenmachines, wij willen zeker zijn van een duurzame aankoop waar we lang plezier van kunnen hebben. Daarom hebben wij gekozen voor de Kenwood FDM791

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel accesoires, goede hantering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De foodprocessor is erg compleet. Er zitten veel verschillende messen bij, dus je kunt er enorm veel kanten mee uit. Ook de ingebouwde weegschaal is erg handig. Ik heb veel meer ruimte in de keuken want ik heb meerdere apparaten weg kunnen doen omdat ik die door de foodprocessor niet meer nodig heb.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • mixer
  • blender
  • citruspers
  • goed te hanteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer