Kenwood FDM791 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM791 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ARTHUR 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Uitgebreide serie hulpstukken.
Dubbele garde werkt uitstekend.
Prettige opbergdoos voor messen.
Complete en toch compacte keukenassistent

Pluspunten

  • Grote blender beker en grote mengkom
  • Eenknops bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 17-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

perfect maatje voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
heerlijke complete machine die voor alles ingezet kan worden en die heel erg makkelijk te reinigen is met de hand of in de vaatwasser.

Pluspunten

  • kleine kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MArk 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Geweldig product. We genieten er vollop van. ik raad het iedereen aan. Gekocht en meteen mee aan de slag gegaan. smoothies, taarten enz

Pluspunten

  • mooi
  • werkt goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dini van Hamersveld 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Na 40 jaar heeft onze oude foodprocessor het voor gezien gehouden. Onze nieuwe foodprocessor is werkelijk fantastisch. Het is een krachtige machine, onze fijne nieuwe hulp in de keuken.

Pluspunten

  • krachtig
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 05-09-2018
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Omschrijf hier wat jij van dit product vindt en waarom je voor dit product hebt gekozen. Werkt het zoals verwacht en wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? Andere shoppers zijn benieuwd naar jouw mening!

Reageer

Martijn 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Geschikt om allerlei gerechten mee te bereiden. Snijden van groenten is nu heel gemakkelijk en snel. Super apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvon 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Prima keukenmachine; heel gebruiksvriendelijk. Werkt prima voor o.a. brooddeeg (de eerste menging), allerlei raspmogelijkheden werken snel en goed.
Apparaat is snel schoon te spoelen voor de volgende handeling.
Ook de weegschaal is heel handig, vooral bij deeg voor brood.

Pluspunten

  • makkelijk en snel schoon te maken
  • redelijk geluidloos
  • ingebouwde weegschaal
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor Multipro Classic FDM791

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

10,0
Dit is een veelzijdige en degelijke keukenhulp met veel mogelijkheden tegen een redelijke prijs. Bovendien ziet de geborstelde rvs behuizing er mooi uit.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • degelijk
  • sterke motor
  • ingebouwde weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

salfischberger 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine met heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Ben zeer tevreden met deze keukenmachine. Hoewel ik hem pas een goede week heb en er nog niet zo heel veel mee gedaan heb valt mijn op dat wat ik er tot nu toe mee gedaan heb hij heel goed en fijn werkt. Spullen zijn ook makkelijk af te wassen of in de vaatwasser te stoppen. Heb tot nu toe diverse smoothies gemaakt, soep gemaakt en een bananencake gebakken. Verders heb ik al heel erg vaak de weegfunctie gebruikt.

Pluspunten

  • zeer veel mogelijkheden
  • de weegfunctie
  • compact

Minpunten

  • mesunit blender wat lastig uit elkaar te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Seema 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Superproduct. 1 nadeel is dat als je er deeg in wilt laten kneden dat het dan stuitert en apparaat wordt te heet. Verder werkt het super

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Goede kwaliteit van de accesoires
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Bij deeg kneden stuitert machine en wordt het heet
  • Korte snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
We zochten naar een machine die in staat was groentes snel en op meerdere manieren te snijden. Liefst snel een gemakkelijk. Het apparaat moet ook nog degelijk zijn. dat hebben we inde ze machine wel gevonden.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Sterk, groot vermogen
  • Grote opvangbak
  • Grotendeels vaatwasser bestendig
  • Zware degelijke uitvoering

Minpunten

  • Niet heel erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke beekman 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Super apparaat.ziet er mooi uit en je kunt er veel mee doen.
Handig voor in de keuken.
Zo hebben we geen personeel meer nodig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bart 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, onbreekbaar plastic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Stevige onderkant: blijft goed staan. Verbeterde plasticbekers (niet makkelijk breekbaar). Krachtige motor (vrij stil). Uitgebreid. schijven mooi opgeborgen.

Pluspunten

  • stevige onderkant: blijft goed staan
  • onbreekbaar plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete foidprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Fantastische foodprocessor met veel toepassingen. Zeer verrast door de ingebouwde weegschaal en mooie opbergbox voor de schijven voor snijden en raspen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nog niet bekend 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
apparaat nog slechts kort in bezit kan nog niet helemaal beoordelen.Zodra meer in gebruik zal ik reactie geven

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Er zitten zoveel functies op en ze doen het ook allemaal geweldig. Vooral de ingebouwde weegschaal vind ik geweldig. Tijdens het bakken kun je de ingrediënten die je toevoegt aan het beslag nog wegen. Veel extra keukenapparatuur is de deur uit! Hier zit alles in 1!

Pluspunten

  • Klein, neemt veel ruimte in.
  • Compleet, en mooi om te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rodolfo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muiltiuso with various accessories.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Sharp blades. Multi tasking device, built with good materials and premium finish, after evaluating other market options this multi processor was the best option in cost benefit.

Pluspunten

  • I do not need to buy any extra accessories.
  • have a scale to weigh the food

Minpunten

  • the glass is not easy to catch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews