Kenwood FDM791 zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM791 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietje88 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Je kan er veel mee

Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

6,0
Er zitten veel hulpstukken bij, dat is wel prettig. De frietsnijder is helaas niet zo stevig. De mesjes buigen snel waardoor er voornamelijk schijfjes aardappel uitkomen ipv dikke reepjes. Als de schijf het wel goed had gedaan dan was de opening alsnog te klein om er een fatsoenlijke appel in te doen. De julienschijf is wel prettig en stevig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

fisseha Gebrsellassie 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Een heel fijne apparaat die heel veel tijd bespaart, Dit apparaat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Er zitten mega veel functies op dit apparaat en ik ben erg blij met de grote mengkom en de weegschaal. Het is supermakkelijk om nu alles bij elkaar af te wegen in de kom zelf. Ook de messen zijn scherp genoeg. Alle belangrijkste vrouw blij Ik blij...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Prima product 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Uitgebreide foodprocessor, maakt niet veel gebruikt en oogt stevig.
Glazen blender is groot en handig.

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Grote mengkom
  • Stapsgewijs instelbaar

Minpunten

  • Geen hak/koffiemolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Hoogstraaten 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide machine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik (na wat oefenen), geeft perfect resultaat vooral bij het gebruik van de snijschijven. Stil in gebruik.

Pluspunten

  • zeer compleet
  • stil

Minpunten

  • even oefenen bij het monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mona 07-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kenwoodfoodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Hele mooie foodprocessor van Kenwood, alles in 1 . van beslag, slagroom tot groenten snijden. daarnaast ook een aparte smoothie kan en sapcentrifuge

Pluspunten

  • alleskunner

Minpunten

  • heeft toch wat moeite met wat zwaarder deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilaria 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Very powerful motor. Great number of accessories delivered in a good package. All blades are wrapped in a plastic cover that makes them safe and easy to handle

Pluspunten

  • Powerful motor
  • Great accessories

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Keulen 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Degelijk en stevig materiaal, krachtige motor, goede blender, fijne snij- en raspschijven. Helemaal tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje vd Putten 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wow! Mooie stevige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
Wat een mooie keukenmachine! Stevig, en duidelijk hoe hij in elkaar gezet moet worden. Wel goed opletten dat je bv de kleine kom precies in de grote kom zet, anders kun je het deksel niet dichtklikken. Sinds gisteren in huis, dus nog niet alle functies uitgeprobeerd. De blender maakte de smoothie met bevroren aardbeien super zacht en ook sinaasappelpers werkt prima!

Pluspunten

  • mooi design
  • handige weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 22-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Leuke, mooie stylvolle apparaat. Ik heb het gekocht als een cadeau voor me moeder en we gebruiken het elke dag voor alles wat je maar kan bedenken.....smoothies, kaas raspen, franse frietjes, deeg, groenten hakken in verschillende soorten en maten enzovoort.
Erg blij mee en me moeder kon niet anders wensen!

Pluspunten

  • Glas blender
  • Verschillende disks om de snijden

Minpunten

  • De foodprocessor bak is van plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
De machine kan enorm veel door alle accessoires. De motor is krachtig genoeg om ook deeg te kunnen kneden. Het nadeel is dat je wel ruimte moet hebben om alles op te bergen. De kwaliteit van de materialen is top. Een glazen kan is echt erg mooi. De motor is wel een beetje luid, maar dat is helaas bijna altijd zo. De prijs kwaliteit is is echt prima.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Redelijk luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlad 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte assistent in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar de optimale keukenapparatuur qua functionaliteit, kracht en design. Dit model heeft alles wat we nodig hadden.

Pluspunten

  • ontwerp
  • functioneel
  • kracht

Minpunten

  • luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
De medewerker in de winkel adviseerde ons dit product. We wilden een blender met meer functies. Onze blenders gingen namelijk steeds stuk.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mariët steenhuis 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

9,0
geweldig apparaat, prijs kwaliteits- verhouding prima, veel extra onderdelen, multifunctioneel. aanwinst voor de keuken

Pluspunten

  • multi functioneel
  • goede prijs kwaliteits verhouding
  • veel extra onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne-Barthe 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uit gebreidt en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
De Kenwood heeft meerdere en veelzijdige mogelijkheden.
Het feit dat die ook een kleinere bak heeft is erg fijn daar door als je toch maar een kleinigheidje wilt klaar maken je niet de grote kom nodig heb.
Daarnaast is die makkelijk in elkaar te zetten en klikt die goed stevig vast.
Het vereist wel wat kracht maar voor mij als reuma patiënt is het toch nog te doen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Snel
  • Op berg box voor snijringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Boere 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor de Kenwood FDM791 gekozen omdat hij erg compleet is met zelfs een ingebouwde weegschaal en een mooie glazen blender.

Pluspunten

  • Glazen blender
  • Erg compleet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pjotr 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

7,0
Pas net in gebruik, maar lijkt me nu al een praktische degelijke machine, is mooi compact en neemt niet teveel ruimte in.

Pluspunten

  • krachtig
  • klein

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dominick 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires en voelt kwalitatief aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Algemene score

8,0
Mijn moeder gebruikt een oudere versie en die was altijd al top. Deze nieuwe versie met weegschaal is helemaal top. Een echte alleskunner

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Kwalitatief product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews