Kenwood FDM791 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1000 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig compact formaat, voldoende accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een keukenmachine/ foodprocessor die niet te groot is, en mooi genoeg om op het aanrecht te zetten. Ook moest er minimaal een blender én rasp/schaaf schijven bij zitten. Dit alles heeft deze machine en meer. Nog maar 3 dagen in huis dus nog weinig gebruikt, maar door deze machine krijg ik gelijk zin om allerlei recepten uit te gaan proberen!

Pluspunten

  • compact formaat
  • stevige, glazen blender
  • Voldoende accesoires

Minpunten

  • Had iets stiller gemogen
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne machine, makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden! NOg lang niet alles gebruikt, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide functies
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ziet er stevig uit. Uitgebreide accessoires en een handig opbergsysteem voor de messen.
Fijn in gebruik.
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salfischberger 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine met heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ben zeer tevreden met deze keukenmachine. Hoewel ik hem pas een goede week heb en er nog niet zo heel veel mee gedaan heb valt mijn op dat wat ik er tot nu toe mee gedaan heb hij heel goed en fijn werkt. Spullen zijn ook makkelijk af te wassen of in de vaatwasser te stoppen. Heb tot nu toe diverse smoothies gemaakt, soep gemaakt en een bananencake gebakken. Verders heb ik al heel erg vaak de weegfunctie gebruikt.

Pluspunten

  • zeer veel mogelijkheden
  • de weegfunctie
  • compact

Minpunten

  • mesunit blender wat lastig uit elkaar te halen
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Seema 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Foodprocessor

Algemene score

9,0
Superproduct. 1 nadeel is dat als je er deeg in wilt laten kneden dat het dan stuitert en apparaat wordt te heet. Verder werkt het super

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Goede kwaliteit van de accesoires
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Bij deeg kneden stuitert machine en wordt het heet
  • Korte snoer
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten naar een machine die in staat was groentes snel en op meerdere manieren te snijden. Liefst snel een gemakkelijk. Het apparaat moet ook nog degelijk zijn. dat hebben we inde ze machine wel gevonden.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Sterk, groot vermogen
  • Grote opvangbak
  • Grotendeels vaatwasser bestendig
  • Zware degelijke uitvoering

Minpunten

  • Niet heel erg stil
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke beekman 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat.ziet er mooi uit en je kunt er veel mee doen.
Handig voor in de keuken.
Zo hebben we geen personeel meer nodig.
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bart 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, onbreekbaar plastic

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige onderkant: blijft goed staan. Verbeterde plasticbekers (niet makkelijk breekbaar). Krachtige motor (vrij stil). Uitgebreid. schijven mooi opgeborgen.

Pluspunten

  • stevige onderkant: blijft goed staan
  • onbreekbaar plastic
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaatje 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete foidprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische foodprocessor met veel toepassingen. Zeer verrast door de ingebouwde weegschaal en mooie opbergbox voor de schijven voor snijden en raspen.
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nog niet bekend 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
apparaat nog slechts kort in bezit kan nog niet helemaal beoordelen.Zodra meer in gebruik zal ik reactie geven

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er zitten zoveel functies op en ze doen het ook allemaal geweldig. Vooral de ingebouwde weegschaal vind ik geweldig. Tijdens het bakken kun je de ingrediënten die je toevoegt aan het beslag nog wegen. Veel extra keukenapparatuur is de deur uit! Hier zit alles in 1!

Pluspunten

  • Klein, neemt veel ruimte in.
  • Compleet, en mooi om te zien.
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rodolfo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muiltiuso with various accessories.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sharp blades. Multi tasking device, built with good materials and premium finish, after evaluating other market options this multi processor was the best option in cost benefit.

Pluspunten

  • I do not need to buy any extra accessories.
  • have a scale to weigh the food

Minpunten

  • the glass is not easy to catch
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joanne 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat wij opzoek waren naar een goede foodprocesor. Mooi design, goede kwaliteit, top product.

Pluspunten

  • Design
  • Niet te groot

Minpunten

  • Onderkant blender mag niet in de vaatwasser
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben diverse foodprocessor vergeleken mbt functie merk en uiterlijk en hierin kwam naar voren dat de kenwood en de philips het beste uit de bus kwam. de phililps heeft een vermogen van 1300 toeren en de kenwood 1000 toeren. waarom hebben we dan toch voor kenwood gekozen is dat er 1 extra mogelijkheid bij zat en we het uiterlijk er mooi vonden.
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaantje 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

superapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat, uitgebreide functies, eigenlijk overcompleet, makkelijk in het gebruik, makkelijk schoon te maken, alle bijbehorende stukken zitten zo aangesloten zonder er een gebruiksaanwijzing voor te hoeven lezen. Echt heel erg blij mee
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer volledig, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles wat je nodig hebt bij een keukenmachine zit erbij. Zeer goede kwaliteit. Het is een aanwinst in mijn keuken.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk te onderhouden en schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popozao 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood staat bekend als een A-merk van de keukenmachines, wij willen zeker zijn van een duurzame aankoop waar we lang plezier van kunnen hebben. Daarom hebben wij gekozen voor de Kenwood FDM791
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel accesoires, goede hantering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De foodprocessor is erg compleet. Er zitten veel verschillende messen bij, dus je kunt er enorm veel kanten mee uit. Ook de ingebouwde weegschaal is erg handig. Ik heb veel meer ruimte in de keuken want ik heb meerdere apparaten weg kunnen doen omdat ik die door de foodprocessor niet meer nodig heb.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • mixer
  • blender
  • citruspers
  • goed te hanteren
Geschreven voor: Kenwood FDM791 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer