Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood FPM260 Geborsteld staal

8,2 Lees 62 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Keukenmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Foodie 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Pas in huis

Algemene score

6,0
Pas in huis. Alleen nog maar voedsel mee klein gemaakt. Gedroogde dadels en abrikozen. Ging prima. Was peen (eerst klein) gesneden ook, maar apparaat ging daarna wel beetje stinken (mechanische brandlucht). Te veel tegelijkertijd erin stoppen werkt niet, dan wordt het niet meer fijn. Dus tussendoor even de bak legen.

Pluspunten

  • Alles in één

Minpunten

  • Wisselen van alle onderdelen beetje gedoe
  • Tussendoor moeten legen van de bak
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wim 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, slechte kunststof

Algemene score

5,0
Veel plezier van diverse mogelijkheden, echter de citruspersfunctie was al na drie keer verloren door het kromtrekken van het grote tandwiel in de perskegel. Deze functie is zeer slecht, zwak materiaal.

Minpunten

  • Kunststof cirusperskegel
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

MR 10-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weinig

Algemene score

8,0
Binnen zijn prijsklasse een zeer complete keukenmachine.
Zijn voorloper heb ik +/- 8 jaar mee gedaan dus ook de kwaliteit lijkt prima op orde.

Pluspunten

  • compact
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • eigenlijk niet sterk genoeg voor deeg
  • redelijk wat geluid
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kort in huis, maar fijn apparaat! Machine oogt kwalitatief goed en voelt hoogwaardig. Het apparaat is van geborsteld aluminium en heeft erg veel opties en verschillende opzetstukken! Verder erg krachtig en makkelijk in gebruik. Helaas geen opberg systeem voor de onderdelen.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Design

Minpunten

  • Geen opberg systeem
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Bust 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig apparaat met vele functies. Het apparaat zelf komt goed tot zijn recht, door de goede kwaliteit van gekozen materialen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel functies
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen opbergmogelijkheid voor de accesoires
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatih 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en vergelijken uiteindelijk uitgekomen bij de Kenwood FPM260, Super mooi design, krachtig en een scala aan accessoires. We gebruiken het inmiddels al een maand en we zijn er dik tevreden mee! zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel accessoires meegeleverd
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn compact en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compacte keukenmachine zonder te veel knoppen etc, maar wel met alle benodigde functies. Makkelijk in gebruik en door de accessoires zijn er ontelbare mogelijkheden.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • Compact
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Blender lastig schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg mooie machine met een design look.
En van Kenwood ben ik gewend dat het materiaal duurzaam is en lang mee gaat.
Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Design look
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik wilde een graag een foodprocessor die een voldoende krachtige motor had maar geen veel ruimte in beslag nemende keukenmachine. Deze machine voldoet daar ruimschoots aan.
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Brenda 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Algemene score

9,0
Fijn apparaat waar je zo'n beetje alles wel kunt snijden, blenden en mengen. Citruspers vind ik een hele mooie toevoeging.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Prijs, incl. korting en cashback zeer voordelig
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie Hardenbol 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocesor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design kan er veel mee doen en erg makkelijk in gebruik makkelijk schoon te houden heel compact ben er blij mee

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Kan er veel mee doen
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stabiel apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de diverse functies, apparaat staat stabiel. Nadeel is dat het redelijk veel geluid maakt. Verder doet de persfunctie het nog niet goed (doe ik iets verkeerd (wat bijna niet kan) of functioneert het niet?).

Pluspunten

  • Design, klein maar veel functies
  • Staat stabiel/ stevig

Minpunten

  • Geluid
  • Pers functioneert (nog) niet goed
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sam 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Kenwood FPM260 foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk alles in 1, ziet er stevig en professioneel uit. Maakt niet super veel herrie maar heeft wel veel power

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Maakt geen klere herrie

Minpunten

  • kan voor hakken en mixen is niet van glas
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne compacte machine

Algemene score

8,0
Blij met mijn nieuwe foodprocessor met blender. Ik had een grotere keukenmachine maar die naam teveel ruimte in beslag op het aanrecht. Deze machine kan toch alles maar neemt veel minder ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden
  • Neemt weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • Gehorig
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een compacte foodprocessor die mij een aardig handje kon helpen in de keuken. Dit apparaat vervangt eigenlijk een aantal apparaten, en is dus super handig.

Pluspunten

  • Compact
  • Meerdere onderdelen
  • Makkelijk te reiningen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

whruberg 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiele foodprocessor

Algemene score

8,0
Een goede, stabiele, geluidsarme foodprocessor met nagenoeg alle accessoires die nodig zijn om veel variatie in gerechten toe te passen.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel accessoires
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne foodprocessor. Hij staat stevig, is niet te groot, lekker krachtig, compleet met allerlei messen en opzetstukken dus hij is ook heel veelzijdig en hij maakt niet al te veel herrie.
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

suziekornelis 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop .compact met veel power.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze foodprocessor is een uitstekende aankoop. Kan ik iedereen aanbevelen. sterke behuizing. Ook is het lekker laag en handig
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NK 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel veelzijdig ptoduct met veel verschillende snij mogelijkheden. ook mixen en kneden van deeg gaat prima.
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniz 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven en makkelijk in gebruik over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen aangezien ik hem pas in gebruik heb

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: Kenwood FPM260 Geborsteld staal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews