Kenwood FPM260 Geborsteld staal - Reviews

8,8 Lees 8 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
1 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
Geborsteld staal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truitje 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne keuken machine ... Doet wat ik wil! Ook makkelijk schoon te maken in de afas machine. Erg blij mee

Pluspunten

  • extra mengbeker
  • Kom groot genoeg

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
annemieke V mil 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

sterke en krachtige motor

Algemene score

8,0
Ben blij met product ,is heel compact.
Kan mooi op aanrecht blijven staan.
Werkt prima,moet nog wennen aan kracht van de motor. Die snelheid ben ik nog niet gewend.
Ja ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • sterke motor
  • compact

Minpunten

  • Heb hem pas en moet nog wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Steven 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie deal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
functioneel en alles in een tool.
Erg goede om de gezonde livestyle voor te zetten.
Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • voor Smoothies
  • Homemade soep
  • En al je snijwerk voor in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Top apparaat 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

kenwood foodprocessor super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruik het apparaat zeer veel (dit is al mijn 3e). Doordat het niet groot is kan het gemakkelijk op het aanrecht blijven staan. Ik raad het een ieder aan. Top ding!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Andy 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een compact multifunctioneel apparaat. Deze voldoet aan mijn eisen. Gezien de omvang en zijn diverse mogelijkheden een goede keuze. Niet te vergeten dat het ook nog een mooi apparaat is om te zien.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Compact
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
marloes80 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

compact maar veelzijdig

Algemene score

8,0
makkelijk product. Niet te groot. Super handig.
Je kunt veel verschillende dingen met het product doen. Van smoothies maken tot het hakken van je groentes

Review criteria:

Goed
Goed
Ellen 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden, compact en handig in gebruik. Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design. Zeer veelzijdig in gebruik, door de uitgebreide accessoires. Het is zeer eenvoudig schoon te maken. De motor is krachtig. Het hele apparaat heeft een zeer degelijke uitstraling die qua grootte en inhoud ook goed te gebruiken is voor zowel kleine als grote gezinnen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Makkelijk schoonmaken
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Frank 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact en volledige set. Veel accesoires, stille motor

Glazen blenderkan, pestomolentje, mixer, citruspers en raspschijven

Review criteria:

Goed
Goed