Kenwood FPM260 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
1 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
Geborsteld staal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Foodie 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Pas in huis

Algemene score

6,0
Pas in huis. Alleen nog maar voedsel mee klein gemaakt. Gedroogde dadels en abrikozen. Ging prima. Was peen (eerst klein) gesneden ook, maar apparaat ging daarna wel beetje stinken (mechanische brandlucht). Te veel tegelijkertijd erin stoppen werkt niet, dan wordt het niet meer fijn. Dus tussendoor even de bak legen.

Pluspunten

  • Alles in één

Minpunten

  • Wisselen van alle onderdelen beetje gedoe
  • Tussendoor moeten legen van de bak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Daniëlle 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, snel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top ding! Doet alles wat ik ervan verwacht. Ook heel blij dat het een glazen blender heeft ipv plastic.
Bij meerdere reviews gelezen over het vastzetten van de grote kan. Inderdaad de grote kan goed doordraaien/klikken tot hij vast zit anders doet het écht niets. Tip: (Let op het tekentje van het slotje en pijltje rechtsonder de kan!!) Misschien helpt dat ;)

Pluspunten

  • Alles in één

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ami 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, snel en handig in gebruik. Zeker een aanrader voor mensen die ernaar opzoek zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Lam 06-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer efficiënt modern design met simpel gebruik en handige kleine maatbeker standaard dat een aanschaf van een aparte apparaat niet noodzakelijk maakt.
Geringe omvang makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte design alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte foodprocessor. Alles is aanwezig, makkelijk in gebruik. Goed schoon te maken. Van cakebeslag tot geraspte groente, van lekkere smoothie tot gehakte knoflook. Alles lukt. Aparte bak gekocht voor de accesoires.

Pluspunten

  • Compact
  • makkelijk in onderhoud
  • multi functioneel

Minpunten

  • apart opbergen van accesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

El 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je kunt er echt super veel lekkere recepten mee maken. Doordat hij makkelijk in gebruik is heb je mooie salades in een handomdraai.
Maar ook de blender om smooties te maken gaat snel en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Gebruiks vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEJong 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat ziet er prachtig uit, zonde om op te bergen in een kastje. Accessoires voelen robuust aan en zien er niet te kwetsbaar uit.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige betaalbare Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima Foodprocessor met vele mogelijkheden
en een prachtig design, misstaat niet in de keuken. Compact van formaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mirjam 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de foodprocessor pas een paar dagen in huis. Het is een stevig apparaat en vooral de glazen onderdelen zijn goed van kwaliteit. Het heeft een krachtige motor.
De plastic bak heeft veel randjes en hoekjes, is daardoor bewerkelijker om schoon te maken.
Scherpe messen bij alle onderdelen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi, degelijk apparaat

Minpunten

  • Schoonmaken is bewerkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samantha 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete set met fijne werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is ontzettend veelzijdig, maar ook redelijk compact op te bergen. De werking is heel fijn en het is een favoriet in de keuken hier.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Goede werking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Rijpkema 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mogelijkheden voor een compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze oude machine het na 16 jaar had begeven (geen KENWOOD) zocht ik een vervanging. Omdat KENWOOD staat voor kwaliteit en deze machine geschikt is voor onze activiteiten (deeg, slagroom, schaven en raspen) en ook nog een compact is hebben we deze genomen. De eerste broden zijn gebakken en het deeg maken ging formidabel. We zullen er nog veel plezier van hebben.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • compactheid
  • kwaliteit

Minpunten

  • weinig gebruiksadviezen in de beschrijiving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth Mantel 11-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

een paar maanden na aankoop

Algemene score

5,0
Het apparaat valt mij tegen. De blender heeft moeite om alles fijn te blenderen. Een banaan in 200 ml sinasappelsap blenderen blijkt niet te gaan. Er blijven stukjes banaan achter. Heel vervelend. Het apparaat maakt veel lawaai. We zijn al terug naar de winkel gegaan omdat we niet tevreden waren en hebben toen een nieuwe citruspers gekregen. Deze werkt stukken beter maar het apparaat blijft veel lawaai maken. Beetje jammer, toch wel een miskoop blijkt nu achteraf en dat is vooral door de matige werking van de blender

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nurii 30-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Niet volgens afspraken.

Algemene score

4,0
Het apparaat is kwalitatief prima, maar er was een actie waarbij we mochten kiezen uit een weegschaal en een staafmixer. Wij hebben de staafmixer gekozen, maar hij is niet aangekomen. We hebben de barcode en etiket verzonden per post. Niks ontvangen na bijna een half jaar. Erg jammer vind ik dit. Ik denk niet dat ik later nog zo iets zou kopen van Kenwood. Ik heb ze een mail hierover gestuurd, maar geen antwoord gekregen.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Niet voldoen aan de afspraak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jennifer 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Algemene score

5,0
Ik had hem meer compleet en groter verwacht. Het is echter een kleine en kragtige apparaat. Hij is licht en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Kracht
  • Compact

Minpunten

  • Geen opberg box

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marie-Claire 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

compacte veelzijdigheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na 2 "grote" keukenmachines te hebben versleten zocht ik een compactere die ik gewoon op aanrecht kon laten staan. Bovendien wilde ik toch voldoende mogelijkheden kunnen benutten. Hoewel ik deze machine nog maar een kleine week heb, denk ik dat hij aan mijn verwachtingen voldoet. Ik had alleen moeite met het opzetten van de kom. Je moet FLINK doorduwen voordat hij op zijn plaats zit. Ik was bang dat het kapot zou gaan. Niet dus!

Pluspunten

  • compactheid
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • bij stand 1 gaat het direct "hard"

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eelver 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel, makkelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige keukenmachine die precies doet wat ik verwacht. Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser! Compact ontwerp en staat nog eens netjes op je keukenblad!!

Pluspunten

  • Snel
  • makkelijk schoon te maken
  • mooi design

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk apparaat werkt na behoren en compact alles super snel gesneden en gekneed echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Mantel- van 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie compacte foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, geen groot apparaat op het aanrecht maar wel groot genoeg. Ook heel handig het kleine hakmolentje erbij.

Pluspunten

  • compact
  • hakmolentje
  • glazen blenderkan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulders 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima product. Handige bediening en compact. Gemakkelijk schoon te maken. Mooi design. Heel veel accessoires

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nurii 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super mooi en goed product, 't is afgestemd op alle wensen van de klant. Ik koop zeker meer producten van Kenwood.

Pluspunten

  • Goed
  • Sterk
  • Massief

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews