Kenwood FPM260 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
1 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
Geborsteld staal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ptje 07-01-2017 Product paar weken in bezit

compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
klein compact gemak
van alle gemakken voorzien
alleskunner met een draai aan de knop
veel kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptje 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

compact alleskunner krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is een kleine alleskunner, makkelijk op te bergen. Kenwood kwaliteit. Mooie uitstraling. Heeft een krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handzaam en logisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima ding, alle hulpstukken passen er goed en logisch in en op, wijst zichzelf.
Goed beveiligd, pas als de kom en deksel goed zijn aangebracht, draait het mes, snijschijf, etc. Wat we tot nu toe gebruikt hebben werkt uitstekend en razend snel!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Voelt degelijk aan
  • Heeft alle hulpstukken die je nodig hebt.

Minpunten

  • Glazen blender niet geschikt voor kokend water.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

twgoedhart 26-12-2016 Product paar weken in bezit

eenvoudige werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor is simpel in gebruik en makkelijk schoon te houden. Precies wat ik van een foodprocessor verwacht.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er prima en degelijk uit, het apparaat is praktisch en makkelijk in gebruik en is makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prettige keukenmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig keukenmachine met veel mogelijkheden. Ook voor een erg voordelige prijs aan kunnen schaffen. Een apparaat waarmee je veel tijd bespaart in de keuken.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid aan functies
  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net muffins gemaakt en ging prima.. meel was zo gemengd. Verder lijkt het me ook erg handig in Gebruik met veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Veel functies
  • Niet te groot om op te bergen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

FMP260

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat compact makkelijk in gebruik, veel assecoires, makkelijk weg te zetten. Alles kan in de vaatwasser, krachtige motor,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Os 08-12-2016

mooi apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik het een mooie machine vond waar ik ook nog een leuk cadeau zou ontvangen,al moet ik hier voor een belachelijke hoeveel heid gegevens voor invullen wat mij dus gezien mijn leeftijd zeer veel moeite kost.
het zou eerlijker zijn dat men dit bij de aankoop van het product krijgt vermeld.

Reageer

Anoniem 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

FPM260

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact, handig en snel. Goed voor Smoothie, maar ook voor hele gerechten. De kleine hakmolen is ook heel handig, voor ui en knoflook etc.

Pluspunten

  • Mooi en compact
  • Alles in/op één voet

Minpunten

  • Blender is van glas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Foodie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Pas in huis

Algemene score

6,0
Pas in huis. Alleen nog maar voedsel mee klein gemaakt. Gedroogde dadels en abrikozen. Ging prima. Was peen (eerst klein) gesneden ook, maar apparaat ging daarna wel beetje stinken (mechanische brandlucht). Te veel tegelijkertijd erin stoppen werkt niet, dan wordt het niet meer fijn. Dus tussendoor even de bak legen.

Pluspunten

  • Alles in één

Minpunten

  • Wisselen van alle onderdelen beetje gedoe
  • Tussendoor moeten legen van de bak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Truitje 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne keuken machine ... Doet wat ik wil! Ook makkelijk schoon te maken in de afas machine. Erg blij mee

Pluspunten

  • extra mengbeker
  • Kom groot genoeg

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieke V mil 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

sterke en krachtige motor

Algemene score

8,0
Ben blij met product ,is heel compact.
Kan mooi op aanrecht blijven staan.
Werkt prima,moet nog wennen aan kracht van de motor. Die snelheid ben ik nog niet gewend.
Ja ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • sterke motor
  • compact

Minpunten

  • Heb hem pas en moet nog wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie deal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
functioneel en alles in een tool.
Erg goede om de gezonde livestyle voor te zetten.
Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • voor Smoothies
  • Homemade soep
  • En al je snijwerk voor in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Top apparaat 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

kenwood foodprocessor super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruik het apparaat zeer veel (dit is al mijn 3e). Doordat het niet groot is kan het gemakkelijk op het aanrecht blijven staan. Ik raad het een ieder aan. Top ding!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een compact multifunctioneel apparaat. Deze voldoet aan mijn eisen. Gezien de omvang en zijn diverse mogelijkheden een goede keuze. Niet te vergeten dat het ook nog een mooi apparaat is om te zien.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Compact
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marloes80 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

compact maar veelzijdig

Algemene score

8,0
makkelijk product. Niet te groot. Super handig.
Je kunt veel verschillende dingen met het product doen. Van smoothies maken tot het hakken van je groentes

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden, compact en handig in gebruik. Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design. Zeer veelzijdig in gebruik, door de uitgebreide accessoires. Het is zeer eenvoudig schoon te maken. De motor is krachtig. Het hele apparaat heeft een zeer degelijke uitstraling die qua grootte en inhoud ook goed te gebruiken is voor zowel kleine als grote gezinnen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Makkelijk schoonmaken
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact en volledige set. Veel accesoires, stille motor

Glazen blenderkan, pestomolentje, mixer, citruspers en raspschijven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer