Kenwood FPM260 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
1 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
Geborsteld staal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Foodie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Pas in huis

Algemene score

6,0
Pas in huis. Alleen nog maar voedsel mee klein gemaakt. Gedroogde dadels en abrikozen. Ging prima. Was peen (eerst klein) gesneden ook, maar apparaat ging daarna wel beetje stinken (mechanische brandlucht). Te veel tegelijkertijd erin stoppen werkt niet, dan wordt het niet meer fijn. Dus tussendoor even de bak legen.

Pluspunten

  • Alles in één

Minpunten

  • Wisselen van alle onderdelen beetje gedoe
  • Tussendoor moeten legen van de bak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Liesbeth Mantel 11-09-2017 Product paar maanden in bezit

een paar maanden na aankoop

Algemene score

5,0
Het apparaat valt mij tegen. De blender heeft moeite om alles fijn te blenderen. Een banaan in 200 ml sinasappelsap blenderen blijkt niet te gaan. Er blijven stukjes banaan achter. Heel vervelend. Het apparaat maakt veel lawaai. We zijn al terug naar de winkel gegaan omdat we niet tevreden waren en hebben toen een nieuwe citruspers gekregen. Deze werkt stukken beter maar het apparaat blijft veel lawaai maken. Beetje jammer, toch wel een miskoop blijkt nu achteraf en dat is vooral door de matige werking van de blender

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nurii 30-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Niet volgens afspraken.

Algemene score

4,0
Het apparaat is kwalitatief prima, maar er was een actie waarbij we mochten kiezen uit een weegschaal en een staafmixer. Wij hebben de staafmixer gekozen, maar hij is niet aangekomen. We hebben de barcode en etiket verzonden per post. Niks ontvangen na bijna een half jaar. Erg jammer vind ik dit. Ik denk niet dat ik later nog zo iets zou kopen van Kenwood. Ik heb ze een mail hierover gestuurd, maar geen antwoord gekregen.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Niet voldoen aan de afspraak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jennifer 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Algemene score

5,0
Ik had hem meer compleet en groter verwacht. Het is echter een kleine en kragtige apparaat. Hij is licht en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Kracht
  • Compact

Minpunten

  • Geen opberg box

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marie-Claire 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

compacte veelzijdigheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na 2 "grote" keukenmachines te hebben versleten zocht ik een compactere die ik gewoon op aanrecht kon laten staan. Bovendien wilde ik toch voldoende mogelijkheden kunnen benutten. Hoewel ik deze machine nog maar een kleine week heb, denk ik dat hij aan mijn verwachtingen voldoet. Ik had alleen moeite met het opzetten van de kom. Je moet FLINK doorduwen voordat hij op zijn plaats zit. Ik was bang dat het kapot zou gaan. Niet dus!

Pluspunten

  • compactheid
  • veelzijdigheid

Minpunten

  • bij stand 1 gaat het direct "hard"

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eelver 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Snel, makkelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige keukenmachine die precies doet wat ik verwacht. Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser! Compact ontwerp en staat nog eens netjes op je keukenblad!!

Pluspunten

  • Snel
  • makkelijk schoon te maken
  • mooi design

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk apparaat werkt na behoren en compact alles super snel gesneden en gekneed echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Mantel- van 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie compacte foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, geen groot apparaat op het aanrecht maar wel groot genoeg. Ook heel handig het kleine hakmolentje erbij.

Pluspunten

  • compact
  • hakmolentje
  • glazen blenderkan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulders 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima product. Handige bediening en compact. Gemakkelijk schoon te maken. Mooi design. Heel veel accessoires

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nurii 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Groot goed gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super mooi en goed product, 't is afgestemd op alle wensen van de klant. Ik koop zeker meer producten van Kenwood.

Pluspunten

  • Goed
  • Sterk
  • Massief

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptje 07-01-2017 Product paar weken in bezit

compacte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
klein compact gemak
van alle gemakken voorzien
alleskunner met een draai aan de knop
veel kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptje 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

compact alleskunner krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Is een kleine alleskunner, makkelijk op te bergen. Kenwood kwaliteit. Mooie uitstraling. Heeft een krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handzaam en logisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima ding, alle hulpstukken passen er goed en logisch in en op, wijst zichzelf.
Goed beveiligd, pas als de kom en deksel goed zijn aangebracht, draait het mes, snijschijf, etc. Wat we tot nu toe gebruikt hebben werkt uitstekend en razend snel!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Voelt degelijk aan
  • Heeft alle hulpstukken die je nodig hebt.

Minpunten

  • Glazen blender niet geschikt voor kokend water.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

twgoedhart 26-12-2016 Product paar weken in bezit

eenvoudige werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor is simpel in gebruik en makkelijk schoon te houden. Precies wat ik van een foodprocessor verwacht.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er prima en degelijk uit, het apparaat is praktisch en makkelijk in gebruik en is makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prettige keukenmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig keukenmachine met veel mogelijkheden. Ook voor een erg voordelige prijs aan kunnen schaffen. Een apparaat waarmee je veel tijd bespaart in de keuken.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid aan functies
  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net muffins gemaakt en ging prima.. meel was zo gemengd. Verder lijkt het me ook erg handig in Gebruik met veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Veel functies
  • Niet te groot om op te bergen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

FMP260

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat compact makkelijk in gebruik, veel assecoires, makkelijk weg te zetten. Alles kan in de vaatwasser, krachtige motor,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Os 08-12-2016

mooi apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik het een mooie machine vond waar ik ook nog een leuk cadeau zou ontvangen,al moet ik hier voor een belachelijke hoeveel heid gegevens voor invullen wat mij dus gezien mijn leeftijd zeer veel moeite kost.
het zou eerlijker zijn dat men dit bij de aankoop van het product krijgt vermeld.

Reageer

Anoniem 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

FPM260

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact, handig en snel. Goed voor Smoothie, maar ook voor hele gerechten. De kleine hakmolen is ook heel handig, voor ui en knoflook etc.

Pluspunten

  • Mooi en compact
  • Alles in/op één voet

Minpunten

  • Blender is van glas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews