Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1300 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adrian 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood fpm902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede krachtige machine die zeer veelzijdig is. Grote opening bovenzijde om zelfs aardappelen erin te kunnen doen. Nu veelal gebruikt om groente te snijden.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Sterke machine

Minpunten

  • Robuust

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TW 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

FPM902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een krachtige keukenmachine met volop mogelijkheden en compleet geleverd voor een betaalbare prijs.
Een behapbaar formaat op het keukenblad. Heeft wel een vaste plek vanwege gewicht. Maar dan is deze ook snel bij de hand om te gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtige 1300W motor
  • Compleet
  • Glazen blender en hakselaar

Minpunten

  • Veel ruimte nodig qua accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike van Horssen 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

7,0
Zeer veelzijdig product. Onderdelen kunnen in de vaatwasser, wat het gebruiksgemak erg vriendelijk maakt.

Pluspunten

  • afwasmachinebestendig
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margret 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele, solide en mooi uitziende foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een groot vermogen, is van een zware kwaliteit en heeft vele mogelijkheden door de grote hoeveelheid bijgeleverde accessoires, het is zeer compleet, geschikt voor allerlei toepassingen en door de verschillende maten van de kommen geschikt voor zowel grote als kleinere hoeveelheden. De snijschijven worden opgeborgen in een handige doos die ze beschermt tegen beschadigingen. De onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen en kunnen in de vaatwasser. Een en ander vraagt wel veel ruimte in een keukenkast, met name door de sapcentrifuge en de doos voor de snijschijven.

Pluspunten

  • Zeer compleet met vele mogelijkheden
  • Zware kwaliteit, solide apparaat
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Onbreekbare kommen in 2 maten

Minpunten

  • Veel opbergruimte nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Food processor met alles erop en aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De veelzijdigheid trok me aan: je kunt er en groente mee snijden, slagroom mee kloppen en ook deeg mee maken.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • stevig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RD 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit model vanwege zijn krachtig vermogen en de bijgevoegde hulpstukken. Het enige nadeel was de grote verpakking en het gewicht van het pakket. dit was moeilijk te verplaatsen

Pluspunten

  • Krachtig
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • te veel hulpstukken die niet nodig zijn
  • schoonmaken kan makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique Janvier 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Algemene score

8,0
Al heel lang op zoek naar een foodprocessor die alles kan en bij deze gevonden!
Deze is heel compleet, je moet alleen een kastje reserveren voor alle accessoires die erbij zitten!

Pluspunten

  • Heel compleet

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Co 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat, erg veel mogelijkheden, had hem jaren eerder willen hebben.
Vervangt heel veel andere apparaten, dus uiteindelijk valt de grote mee, als je de rest weg gedaan heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

friso 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Machtige machine!

Algemene score

9,0
Ik heb heel lang gezocht naar de juiste machine, deze Kenwood heeft alles, tools, schalen, messen en POWER!!! heel veel concurrenten hebben ook een mooi uiterlijk, wat attributen maar daarmee kan je echt geen mooi deeg maken voor je taart of pizza! Dus daarom voor mij, de KENWOOD MULTI-POWER-PRO!

Pluspunten

  • kracht
  • veel mogelijkheden door alle messen, schalen, etc.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugene 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer degelijk goed apparaat dat geheel naar wens werkt. Met alle onderdelen die er bij zitten is zo goed als alles er mee te bereiden.
De prijs kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooverd 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan alles onmisbaar voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had een Philips die na no time kapot ging en zocht een stevig viendelijk apparaat. en dat is de Kenwood FPM902.
gebruik hem dagelijks. Aanrader

Pluspunten

  • Stevig, hakt, snijen, raspen niks is te gek

Minpunten

  • groot en log

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat sinds vandaag in huis en hebben hem meteen gebruikt. De doos is groot, maar niet overdreven. Gelukkig waren we voorbereid door de andere recensies. We zij na lang zoeken erg blij dat we voor deze foodprocessor zijn gegaan en niet een keukenmachine. Het apparaat is zwaar wat fijn werkt op het aanrechtblad. Na het eerste gebruik zijn wij al erg blij met het resultaat. De onderdelen zien er allemaal stevig uit. Het hakken en snijden van o.a. noten en groente kost minder tijd dan met de staafmixer. Dit apparaat zal ons in de toekomst veel tijd besparen, vooral als we voor een groter gezelschap gaan koken.

Pluspunten

  • zwaar
  • multifunctioneel
  • grote inhoud

Minpunten

  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keukenmachine met enorm veel mogelijkheden. Veel accessoires. Handig dat je met 1 apparaat zoveel kan. Degelijke uitvoering. Minpunten: neemt veel plek in en maakt redelijk veel lawaai.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Werkt prima

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dave 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine met veel mogelijkheden van een goede kwaliteit. Maak wel wat geluid tijdens gebruik, verder een aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Sap pers geen schenktuit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gerritsen 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dat zelf de snelheid bepaald kan worden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een kwalitatief hoogwaardige, duurzame, machine. De gebruikte kunststof speelde ook een rol.

Pluspunten

  • duurzaamheid, kwaliteit,
  • sterke motor

Minpunten

  • kleine bakje te groot om mayonnaise te maken
  • geen kookboekje

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Marijke 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is super compleet. Alles wat je nodig hebt in 1 machine. Veel verschillende onderdelen, maar daardoor ook vele mogelijkheden. De onderdelen voelen stevig aan en de machine staat solide op het aanrecht. Echt een aanrader voor iedereen die graag in de keuken staat en van goede apparatuur houdt.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • Krachtige motor
  • Stevige onderdelen
  • Glazen blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SB 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super apparaat. Wel heel veel grote accessoires die je los moet opbergen. Als er nog iets bedacht kan worden dat je dat slimmer kan stapelen zou geweldig zijn.

Pluspunten

  • eindeloze mogelijkheden
  • mooi design

Minpunten

  • zwaar
  • groot

Review criteria:

Goed

Reageer

Kees 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig professioneel apparaat

Algemene score

8,0
Zware professionele uitvoering, zeer stabiel, erg veel accessoires. Staat stevig, vraagt wel wat opbergruimte voor alle meegeleverde hulp- en opzetstukken.

Pluspunten

  • veelzijdig, zeer veel accessoires en mogelijkheden
  • degelijk en solide uitgevoerd

Minpunten

  • vraagt nogal wat opbergruimte
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sita 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige keukenmachine

Algemene score

9,0
Wat een enorme machine! De houder voor de schijven is enorm. Een doos waar je u tegen zegt. Ziet er allemaal heel degelijk uit. Stevige kom en blender. De gardes en bijbehorende plastic onderdelen zien er in verhouding wat slap uit. De tijd zal leren of deze ook degelijk zijn.

Pluspunten

  • Degelijk en zwaar product
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Bak snijschijven is enorm
  • gardes en draaischijven slap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dvwd 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne foodfrocessor

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een veelzijdige foodprocessor voor o.a. het maken van verse soepen en groente- en fruithapjes. Ik vind het super handig dat je hete ingrediënten zo in de blender kan doen. Ook vind ik de vele snijschijven erg handig. Daarnaast is het apparaat makkelijk te bedienen en goed schoon te maken. Ik ben heel blij met het apparaat en heb er al het een en ander mee klaargemaakt :)

Pluspunten

  • Thermo resist
  • Veel toebehoren
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • maakt veel herie maar lijkt me logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews