Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, hakken en snijden, sapcentrifuge
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM902 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Ik omschrijf dit apparaat als zeer prettig.
Prettig en goed apparaat, snel en handig in gebruik, kan er alles mee

Pluspunten

  • Snel,
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marisca 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multitasker, super compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Ik heb de machine nog maar net in gebruik genomen. De blender staat standaard op mijn aanrecht en gebruik ik dagelijks. Het is een super complete machine. Zelfs met sapcentrifuge! Wel moet ik nog echt wennen aan welke hulpmiddelen ik voor wat moet gebruiken, maar dat heeft niets met de Kenwood te maken. Ik vind deze machine echt waar voor zijn geld.

Pluspunten

  • Heel veel waar voor je geld.
  • Goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S&A Roest 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele foodprocessor van professionele kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Foodprocessor aangeschaft vanwege de vele opties.
De foodprocessor is van professionele kwaliteit.
De onderdelen zijn (dankzij het uit elkaar kunnen halen) goed te reinigen.
Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van het apparaat.

Pluspunten

  • Professionele kwaliteit
  • Multifunctioneel
  • Onderdelen zijn goed te reinigen
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de keukenmachine nog maar kort maar hij bevalt erg goed. Snijden en hakken gaat heel goed. Fijne grote kommen. Smooties maken gaat echt super.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing erg summier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinke 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Nog maar kort in bezit maar van hoe alles eruit ziet en voelt, hoop ik dat ik hier nog heel lang plezier aan ga hebben.
Frietjes gemaakt van zoete aardappel, een behoorlijk hard product maar echt in seconden tijd waren 2 grote aardappels tot frietjes gesneden.
Erg fijn vind ik de mini mengkom, zodat je ook kleine hoeveelheden kan maken zonder heel veel afwas. Ook dit ging super super snel, in no time had ik een mooie guacamole gemalen.
Zeer compleet product!

Pluspunten

  • voelt duurzaam
  • zeer compleet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Verkleij 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
ik vind het een degelijk product, moet alles goed vastklikken het schiet niet zomaar los. Stevig kunststof zal niet snel kapot zijn. Afwassen gaat makkelijk.

Pluspunten

  • stevig
  • solide
  • handig in gebruik

Minpunten

  • neemt een boel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hulp in de keuken: hakken, mengen, snijden etc. 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hulp in de keuken: hakken, mengen, snijden etc.

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Te vroeg om een oordeel te geven over deze keukenmachine gezien de vele accessoires. Het apparaat maakt in ieder geval een degelijke indruk en laat zich makkelijk bedienen en reinigen.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog te bezien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geertje 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk verpakt en heel compleet

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Net van de goede sint deze foodprocessor gekregen. Alles ziet er mooi degelijk en sterk uit. Ik kan nog niet veel zeggen over de werking aangezien ik hem pas net in huis heb.

Pluspunten

  • een alles in 1 machine

Minpunten

  • je hebt wel wat ruimte nodig in je keukenkastje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Moret 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie en degelijke uitziende foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Zeer degelijke uitziende zware foodprocessor met zeer veel mogelijke heden wat betreft hakken van noten en pinda's wat bij de meeste foodprocessors van een ander merk veel problemen geeft.
Vandaar dat mijn keuzen gevallen is op deze foodprocessor van Kenwood.
En de foodprocessor ziet er heel mooi uit.

Pluspunten

  • zwaar
  • veel mogelijkheden
  • ziet er heel degelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ANTON PETERS 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ROBUURT STEVIGE FOODPROCESSOR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Deze kenwood foodprocessor is professioneel incl een kompleet pakket assessoires waarna niet ontbreekt. Perfect! Goede prijs en zeker met de cashback een mooie deal!

Pluspunten

  • prijs en kwaliteit
  • sterke en stevige materialen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.G.F.M. Raaphorst 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, ruim voldoende accessoires, professioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, maar ook zeer compleet met een fijne krachtige motor en ruim voldoende accessoires.

Pluspunten

  • Motor van 1300 wat
  • Zeer compleet
  • Blender, extra molen voor noten

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • mijn vrouw wil hem ook gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Strik 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor, robuust apparaat, geweldige resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Ik zocht een sterke betrouwbare foodprocessor. Omdat ik veel groente van onze eigen moestuin verwerk zocht ik een apparaat wat degelijk en sterk is en met voldoende capaciteit. De grote maatinhoud van 2 liter, de 1200 watt motor en de uitgebreide collectie hulpstukken hebben mij doen besluiten voor deze Kenwood te gaan. Prima keus!!

Pluspunten

  • Sterke motor,zware basis,sterke kunststof kommen,

Minpunten

  • Fijne juliennesnijder ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DZkitchen 03-10-2018
  • Product gekocht

Essential tool!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Excellent and professional food processor, with lots of accessories. One negative note is about the juice extractor which is not easy to cleanD

Reageer

Karin Verplanke 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Deze Foodprocessor is geweldig. Heb hem nu nog maar 1x gebruikt maar het is nou al een hele aanwinst voor mijn keuken. Het maakt alles zoveel makkelijker en het is een verbetering voor alle snijmachines die ik al had.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Irene 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe beste vriend in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is een ware aanwinst in mijn keuken. Ik heb voor deze machine gekozen omdat deze zeer compleet en van hoogwaardig materiaal gemaakt is. Het hakken en snijden van groente, het uitpersen van citrusfruit en het maken van de lekkerste sapjes, alles is binnen een mum van tijd klaar. Ik heb de machine pas enkele dagen in bezit, maar kan niet wachten om er straks ook deeg, humus en salsa's mee te maken.
Tip: het is wel aan te raden wat extra ruimte in de kasten te maken voor het opbergen van de messendoos en alle andere bijbehorende items.

Pluspunten

  • Krachtige machine
  • Veel functies
  • Blender en hakmolen van glas

Minpunten

  • Grote en zware verpakking
  • Geen blokjes snijder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorin 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermachine

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Na heel wat ergernis te hebben gehad met minder krachtige machines, deze foodprocessor aangeschaft. Vanaf de eerste dag verwerk ik met deze machine groenten en fruit moeiteloos en met een glimlach!

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Zeer degelijk

Minpunten

  • Sommige delen zijn zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Horstink 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor Multipro Excel FPM902

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen, vanwaar op dat vlak geen aanmerking te maken is. Zeer degelijk apparaat met allerlei accessoires.

Pluspunten

  • Degelijkheid, doet wat hij moe tdoen
  • Krachtig apparaat
  • Veel accessoires en mogelijkheden

Minpunten

  • Zwaar
  • Vraagt de nodige ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Ik heb diverse onderdelen nu geprobeerd en ben super blij! Koekjes, smoothies, div geraspt, milkshakes etc echt prima. De opbergdoos is ideaal, alle scherpe onderdelen veilig opgeborgen!

Pluspunten

  • Echt compleet!

Minpunten

  • Veel ruimte nodig om alles kwijt te kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jopp 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede foodprocessor en heb de specificaties van een aantal apparaten naast elkaar gelegd.
Voor mijn wensen kwam deze het best uit de test en ondanks dat ik hem pas kort heb, ben ik al enorm enthousiast.
Ik heb een notenpasta gemaakt, luchtig beslag en sapjes.
Het past allemaal goed op en in elkaar, is gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en veelzijdigheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Dit apparaat is robuust en veelzijdig. Het vervangt een aantal van mijn keuken tools en de onderdelen passen goed in de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews