Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe beste vriend in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is een ware aanwinst in mijn keuken. Ik heb voor deze machine gekozen omdat deze zeer compleet en van hoogwaardig materiaal gemaakt is. Het hakken en snijden van groente, het uitpersen van citrusfruit en het maken van de lekkerste sapjes, alles is binnen een mum van tijd klaar. Ik heb de machine pas enkele dagen in bezit, maar kan niet wachten om er straks ook deeg, humus en salsa's mee te maken.
Tip: het is wel aan te raden wat extra ruimte in de kasten te maken voor het opbergen van de messendoos en alle andere bijbehorende items.

Pluspunten

  • Krachtige machine
  • Veel functies
  • Blender en hakmolen van glas

Minpunten

  • Grote en zware verpakking
  • Geen blokjes snijder
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorin 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermachine

Algemene score

9,0
Na heel wat ergernis te hebben gehad met minder krachtige machines, deze foodprocessor aangeschaft. Vanaf de eerste dag verwerk ik met deze machine groenten en fruit moeiteloos en met een glimlach!

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Zeer degelijk

Minpunten

  • Sommige delen zijn zwaar
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Horstink 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor Multipro Excel FPM902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen, vanwaar op dat vlak geen aanmerking te maken is. Zeer degelijk apparaat met allerlei accessoires.

Pluspunten

  • Degelijkheid, doet wat hij moe tdoen
  • Krachtig apparaat
  • Veel accessoires en mogelijkheden

Minpunten

  • Zwaar
  • Vraagt de nodige ruimte
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb diverse onderdelen nu geprobeerd en ben super blij! Koekjes, smoothies, div geraspt, milkshakes etc echt prima. De opbergdoos is ideaal, alle scherpe onderdelen veilig opgeborgen!

Pluspunten

  • Echt compleet!

Minpunten

  • Veel ruimte nodig om alles kwijt te kunnen
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jopp 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede foodprocessor en heb de specificaties van een aantal apparaten naast elkaar gelegd.
Voor mijn wensen kwam deze het best uit de test en ondanks dat ik hem pas kort heb, ben ik al enorm enthousiast.
Ik heb een notenpasta gemaakt, luchtig beslag en sapjes.
Het past allemaal goed op en in elkaar, is gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen!
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en veelzijdigheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat is robuust en veelzijdig. Het vervangt een aantal van mijn keuken tools en de onderdelen passen goed in de vaatwasser.
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne keukenmachine met oneindig veel mogelijkheden voor het bewerken van zowel grote als kleine hoeveelheden voedsel.
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angvk 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb heel lang nagedacht over het kopen van een soort apparaat in mijn keuken. Eigenlijk wilde ik een keukenmachine én een foodprocessor in één. Ik wilde kunnen mixen, hakken, frietjes maken, snijden.... Heb de doos zojuist geopend (mega doos!) en alle accessoires opengemaakt. Er zitten heel veel kleine doosjes in één mega doos. Laat het je niet afschrikken, het is vooral veel verpakkingsmateriaal. Nu nog kijken naar wat ik er precies mee wil zo met oud en nieuw. Ik kijk er naar uit om te gaan bakken :-)

Pluspunten

  • Alles lijkende kunner
  • Relatief gezien mooie prijs kwaliteit verhouduing

Minpunten

  • grooooooooooote doos
  • zwaar
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

N 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt heel fijn, maakt makkelijk schoon. Blender zeer krachtig. Plastic is zeer stevig en duurzaam, glas ook.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duurzaam

Minpunten

  • Geen
  • Zwaar
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete en degelijke machine

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een degelijk, no-nonsense keukenmachine en ik denk dat ik met deze aankoop de juiste gevonden heb. De machine kwam in een enorme doos waarin ieder onderdeel zorgvuldig is verpakt. Eenmaal uitgepakt viel op dat zowel de machine alsmede de onderdelen zeer deugdelijk zijn vervaardigd. De mengkom en bijbehorende onderdelen zijn gemaakt van zwaar plastic en zullen niet snel kapot gaan. Dat geldt ook voor het glaswerk. De onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en vormen een soliede geheel. De bediening is eenvoudig.

Kortom: een complete en degelijke machine waar ik hoop ik lang plezier van ga hebben. De machine is te kort in het bezit om iets te melden over de duurzaamheid. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed zit.

Pluspunten

  • Compleet, veel onderdelen
  • Degelijk
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Ziet er mooi uit voor een keukenmachine

Minpunten

  • Behoorlijk zwaar
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KeukenPrinses 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nog niet veel kunnen gebruiken, maar mooi hoopvol geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine hebben we gekozen omdat hij zo multi-functioneel is (veel accessoires), goede bouwkwaliteit heeft en heeft een stevige uitstraling. De accessoires zijn degelijk en gevarieerd. Enige opmerking hierbij is dat het wel veel ruimte inneemt. De mesbladen hebben een mooie opbergbox (is ook wel nodig omdat ze erg scherp zijn). We hadden eerst een product dat teveel klemde met de basiskom tijdens het op en af zetten, de hele onderstel bewoog gewoon mee, en dan nog ging het er erg moeizaam af. In overleg met coolblue en kenwood hebben we het product omgeruild. Het tweede product werkt perfect.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • De vul-openingen kunnen groter en kleiner
  • De motor is erg goed instelbaar
  • Veel degelijke accessoires

Minpunten

  • Eerste klemde heel erg
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superieure machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al langere tijd op zoek naar een foodprocessor maar nooit een degelijke kunnen vinden voor een mooie prijs.
Mijn keuze om dit apparaat aan te schaffen heeft enige tijd en verdieping d.m.v filmpjes gekost.

ik heb meerdere merken bekeken en de Kenwood heeft alles wat je nodig heb voor een mooie prijs.
Het is een degelijke machine en zeer compleet.
alle mogelijke bewerking welke er zijn heb ik meteen geprobeerd.
wat mij positief verrast is dat de krachtige 1300w motor zich door niets laat remmen. en alle zonder enige moeite doet van malen tot mixen pureren en hakken.

het is echt een aanbeveling voor de fanatieke thuis kok.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel toebehoren
  • zeer mooi design
  • goed veiligheid systeem
  • gewicht voorkomt weglopen tijdens gebruik

Minpunten

  • maakt wat herrie
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi cadeau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een heel mooi apparaat met voldoende kracht in de motor om flink aan de slag te gaan in de keuken. Juist voor deze gekozen, omdat hij die krachtige motor heeft. Mooie glazen schalen en veel assesoires.

Pluspunten

  • Glazen schalen
  • Veel messen/opties

Minpunten

  • Grote verpakking
  • Wel ruimte in de kast nodig voor alle onderdelen
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrian 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood fpm902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede krachtige machine die zeer veelzijdig is. Grote opening bovenzijde om zelfs aardappelen erin te kunnen doen. Nu veelal gebruikt om groente te snijden.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Sterke machine

Minpunten

  • Robuust
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TW 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

FPM902

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een krachtige keukenmachine met volop mogelijkheden en compleet geleverd voor een betaalbare prijs.
Een behapbaar formaat op het keukenblad. Heeft wel een vaste plek vanwege gewicht. Maar dan is deze ook snel bij de hand om te gebruiken.

Pluspunten

  • Krachtige 1300W motor
  • Compleet
  • Glazen blender en hakselaar

Minpunten

  • Veel ruimte nodig qua accessoires
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike van Horssen 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

7,0
Zeer veelzijdig product. Onderdelen kunnen in de vaatwasser, wat het gebruiksgemak erg vriendelijk maakt.

Pluspunten

  • afwasmachinebestendig
  • veel accessoires
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margret 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele, solide en mooi uitziende foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een groot vermogen, is van een zware kwaliteit en heeft vele mogelijkheden door de grote hoeveelheid bijgeleverde accessoires, het is zeer compleet, geschikt voor allerlei toepassingen en door de verschillende maten van de kommen geschikt voor zowel grote als kleinere hoeveelheden. De snijschijven worden opgeborgen in een handige doos die ze beschermt tegen beschadigingen. De onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen en kunnen in de vaatwasser. Een en ander vraagt wel veel ruimte in een keukenkast, met name door de sapcentrifuge en de doos voor de snijschijven.

Pluspunten

  • Zeer compleet met vele mogelijkheden
  • Zware kwaliteit, solide apparaat
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Onbreekbare kommen in 2 maten

Minpunten

  • Veel opbergruimte nodig
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Food processor met alles erop en aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De veelzijdigheid trok me aan: je kunt er en groente mee snijden, slagroom mee kloppen en ook deeg mee maken.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • stevig
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RD 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit model vanwege zijn krachtig vermogen en de bijgevoegde hulpstukken. Het enige nadeel was de grote verpakking en het gewicht van het pakket. dit was moeilijk te verplaatsen

Pluspunten

  • Krachtig
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • te veel hulpstukken die niet nodig zijn
  • schoonmaken kan makkelijker
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique Janvier 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Algemene score

8,0
Al heel lang op zoek naar een foodprocessor die alles kan en bij deze gevonden!
Deze is heel compleet, je moet alleen een kastje reserveren voor alle accessoires die erbij zitten!

Pluspunten

  • Heel compleet

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews