Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver
Vermogen
1300 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Boer 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige machine met Veel mogelijkheden en hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege bekendheid met Kenwood producten gekozen voor deze foodprocessor. Degelijkheid ten top en uitgebreide mogelijkheden/hulpstukken. Ik weet zeker dat we voor jaren een perfecte machine in huis hebben gehaald.

Pluspunten

  • Veelzijdige mogelijkheden
  • Veel hulpstukken
  • Degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Machine en hulpstukken vragen veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fabian 07-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige solide keukenmachine die vele malen beter is dan onze oude Philips HR7778. Blenderkan van glas wel erg zwaar en losse aandrijving van mengkom beetje onhandig. Verder is het wel heel erg fijn dat bijna alles vaatwasbestendig is en hij doet zijn werk absoluut moeiteloos. Ook de kleine "magic bullit" is superhandig!

Pluspunten

  • Solide machine
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Zware onderdelen
  • Losse aandrijving mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compleet product. Veel mogenlijkheden. Enorme verpakking. Mini bowl heeft een los rubber wat telkens opnieuw moet worden geplaatst. Verder goed spul wat je mag verwachten.

Pluspunten

  • Kwalieit
  • Afwerking

Minpunten

  • Accessoires nemen veel ruimte in beslag
  • Website wat matig met info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arantella 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat met veel toepassingen, sterke motor. Leuke opbergdoos voor alle schijven.
Minpuntje is dat je wel een hoop ruimte nodig hebt om alles op te bergen.
Apparaat is behoorlijk zwaar

Pluspunten

  • veelzijdig
  • sterke motor

Minpunten

  • zwaar apparaat
  • veel bergruimte nodig voor accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Weijen 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige machine die weinig geluid maakt. De foodprocessor is met alle bijgeleverde accessoires helemaal compleet. Door zijn aluminium behuizing kan hij tegen een stootje en is het een sieraad op je aanrecht.

Pluspunten

  • Helemaal compleet met alle toebehoren
  • Degelijk door aluminium behuizing
  • Kan tegen een stootje
  • Door het design een blikvanger in de keuken
  • Zeer krachtige maar toch stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liss 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

prachtig op het aanrecht

Algemene score

8,0
Fijn product, hoog vermogen en mooi op het aanrecht. Met alles er op en dr aan wat je nodig hebt! Je hebt hem dagelijks nodig!

Pluspunten

  • design
  • hoog vermogen

Minpunten

  • te weinig kastruimte voor alle extraas;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daddy Cool 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Niets is onmogelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor gekocht ter vervanging van onze 35 jaar oude, defecte keukenmachine.
De Kenwood FPM902 heeft de mogelijkheden die wij op dit moment ook allemaal benutten.
Mooie compacte machine met veel accessoires standaard.
Prijs/kwaliteit is dik in orde.

Pluspunten

  • Helemaal compleet

Minpunten

  • Met 18 kg totaalgewicht nogal zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

handige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een machine met alles er op en aan. Handig in gebruik, compact. Vertrouwd merk. Heb deze machine als cadeau gekocht omdat ik er zelf al jaren ervaring mee had en zeer tevreden was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer