Kenwood FPM902 zilver - Reviews

Best Reviewed aug 2019 Kenwood FPM902 zilver
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
4,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, hakken en snijden, sapcentrifuge
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM902 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kauffex 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig! Een krachtpatser in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Deze Foodprocessor heeft de benodigde accessoires die wij nodig hebben voor ons dagelijks gebruik. Hij is krachtig, goed schoon te maken en een mooie toevoeging in de keuken. Hoge kwalitatieve uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j w 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel acuurswaaris

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

7,0
ik ga er pate s en worst mee maken en lekkere taarten en gerechten dus we gaan er heel gou mee aan de slag ermee vedder nog hoop andere gerechten en zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
super hoeveel je met dit apparaat kunt. Oerdegelijke kwaliteit. vervangt in één keer heleboel apparaten uit de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Veel functies, werkt goed, doet wat het beloofd, is prettig in gebruik, stevig materiaal, eel mogelijkheden, ziet er mooi uit

Pluspunten

  • veel functies
  • doet wat het beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Optiemens 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Wij wilden een degelijke foodprocessor met een krachtige motor. Daaraan voldoet deze Kenwood ruimschoots. Alle onderdelen ademen kwaliteit!

Pluspunten

  • Veelzijdig met krachtige motor
  • Goede kwaliteit / prijsverhouding

Minpunten

  • Accessories nemen behoorlijk wat ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clara 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

5,0
Net 1 dag in bezit.

Alles is veel groter dan verwacht, vraagt dus ook veel opbergruimte.

Vergrendelingen zijn zwaar, te zwaar voor mensen met verminderde kracht.

Citruspers is niet handig. Waarschijnlijk alleen handig als je een kist sinaasappelen per keer perst.

Verder kan hij alles probleemloos aan.

Verwachting is dat hij wel gaat bevallen, maar 1 dag is tekort om het uit te vinden.

Pluspunten

  • Blender is heel fijn
  • Alles voelt erg solide
  • Variatie van de meegeleverde rasp- en snijschijven

Minpunten

  • Citruspers.
  • Geen weegschaal voor die prijs

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Carla 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wishing that all Kitchen Robots could be called "FPM902"...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
My hobby is to cook delicious food for myself and family.
Not so long ago I discovered that all my kitchen appliances were getting very much worn out and because my mother-in-law left me a Kenwood Chef from the '60's, which still runs smooth, I decided to investigate further what Kenwood nowadays has to offer. That's when I found this marvelous kitchen appliance. This will surely help me to do everything I am longing, since long ago, to cook!

Pluspunten

  • Very much complete! Promises to do a lot!
  • Powerful, compared w/ similar from other brands!
  • Compact!
  • All components "perspire" strongness / reliability

Minpunten

  • Price is too high
  • Not a "Bimby"-you really have to know how to cook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en veelzijdige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Super degelijke en zeer uitgebreide foodprocessor voor amateur en professionele kok. Ook goed schoon te maken en handig opbergbaar. Een fijn stuk gereedschap die vele anderen uit de keuken vervangt.

Pluspunten

  • zeer uitgebreid
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Ik omschrijf dit apparaat als zeer prettig.
Prettig en goed apparaat, snel en handig in gebruik, kan er alles mee

Pluspunten

  • Snel,
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marisca 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multitasker, super compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Ik heb de machine nog maar net in gebruik genomen. De blender staat standaard op mijn aanrecht en gebruik ik dagelijks. Het is een super complete machine. Zelfs met sapcentrifuge! Wel moet ik nog echt wennen aan welke hulpmiddelen ik voor wat moet gebruiken, maar dat heeft niets met de Kenwood te maken. Ik vind deze machine echt waar voor zijn geld.

Pluspunten

  • Heel veel waar voor je geld.
  • Goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S&A Roest 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele foodprocessor van professionele kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Foodprocessor aangeschaft vanwege de vele opties.
De foodprocessor is van professionele kwaliteit.
De onderdelen zijn (dankzij het uit elkaar kunnen halen) goed te reinigen.
Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van het apparaat.

Pluspunten

  • Professionele kwaliteit
  • Multifunctioneel
  • Onderdelen zijn goed te reinigen
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de keukenmachine nog maar kort maar hij bevalt erg goed. Snijden en hakken gaat heel goed. Fijne grote kommen. Smooties maken gaat echt super.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing erg summier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinke 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Nog maar kort in bezit maar van hoe alles eruit ziet en voelt, hoop ik dat ik hier nog heel lang plezier aan ga hebben.
Frietjes gemaakt van zoete aardappel, een behoorlijk hard product maar echt in seconden tijd waren 2 grote aardappels tot frietjes gesneden.
Erg fijn vind ik de mini mengkom, zodat je ook kleine hoeveelheden kan maken zonder heel veel afwas. Ook dit ging super super snel, in no time had ik een mooie guacamole gemalen.
Zeer compleet product!

Pluspunten

  • voelt duurzaam
  • zeer compleet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank Verkleij 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
ik vind het een degelijk product, moet alles goed vastklikken het schiet niet zomaar los. Stevig kunststof zal niet snel kapot zijn. Afwassen gaat makkelijk.

Pluspunten

  • stevig
  • solide
  • handig in gebruik

Minpunten

  • neemt een boel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hulp in de keuken: hakken, mengen, snijden etc. 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hulp in de keuken: hakken, mengen, snijden etc.

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Te vroeg om een oordeel te geven over deze keukenmachine gezien de vele accessoires. Het apparaat maakt in ieder geval een degelijke indruk en laat zich makkelijk bedienen en reinigen.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog te bezien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

geertje 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk verpakt en heel compleet

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Net van de goede sint deze foodprocessor gekregen. Alles ziet er mooi degelijk en sterk uit. Ik kan nog niet veel zeggen over de werking aangezien ik hem pas net in huis heb.

Pluspunten

  • een alles in 1 machine

Minpunten

  • je hebt wel wat ruimte nodig in je keukenkastje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W Moret 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie en degelijke uitziende foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Zeer degelijke uitziende zware foodprocessor met zeer veel mogelijke heden wat betreft hakken van noten en pinda's wat bij de meeste foodprocessors van een ander merk veel problemen geeft.
Vandaar dat mijn keuzen gevallen is op deze foodprocessor van Kenwood.
En de foodprocessor ziet er heel mooi uit.

Pluspunten

  • zwaar
  • veel mogelijkheden
  • ziet er heel degelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ANTON PETERS 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ROBUURT STEVIGE FOODPROCESSOR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

8,0
Deze kenwood foodprocessor is professioneel incl een kompleet pakket assessoires waarna niet ontbreekt. Perfect! Goede prijs en zeker met de cashback een mooie deal!

Pluspunten

  • prijs en kwaliteit
  • sterke en stevige materialen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.G.F.M. Raaphorst 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, ruim voldoende accessoires, professioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

9,0
Niet alleen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, maar ook zeer compleet met een fijne krachtige motor en ruim voldoende accessoires.

Pluspunten

  • Motor van 1300 wat
  • Zeer compleet
  • Blender, extra molen voor noten

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • mijn vrouw wil hem ook gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Strik 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor, robuust apparaat, geweldige resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM902 zilver

Algemene score

10,0
Ik zocht een sterke betrouwbare foodprocessor. Omdat ik veel groente van onze eigen moestuin verwerk zocht ik een apparaat wat degelijk en sterk is en met voldoende capaciteit. De grote maatinhoud van 2 liter, de 1200 watt motor en de uitgebreide collectie hulpstukken hebben mij doen besluiten voor deze Kenwood te gaan. Prima keus!!

Pluspunten

  • Sterke motor,zware basis,sterke kunststof kommen,

Minpunten

  • Fijne juliennesnijder ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews