Bosch MUM53143 zwart - Reviews

8,7 Lees 72 reviews
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne-Marie 04-09-2016 Product paar maanden in bezit

Gebruikersvriendelijkheid

Algemene score

5,0
Elk onderdeel moet correct op de plaats zitten, anders werkt het apparaat niet. Een dopje niet geplaatst, pijltjes niet bij elkaar en je hebt een probleem. Het is een prima machine, maar niet geschikt voor gebruik door wisselende personen.
Heb de indruk dat, als er iets afbreekt, ik bepaalde functies niet meer kan gebruiken. Ik noem dat een kwetsbaar apparaat.

Pluspunten

  • Compact
  • gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • klein vulgat
  • gebruiksgemak
  • kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Stephan 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

MUM5 keukenmachine

Algemene score

9,7
Wat een fantastisch apparaat! Zeer degelijk, praktisch en goed werkend. Ontzettend blij mee. Vooral de optie om zowel smoothies te maken icm deegkloppen spreekt ons erg aan. Hierdoor hebben we slechts 1 apparaat nodig ipv meerdere machines...

Ook nog de mogelijkheid om rauwkost te snijden en/of fruit te slicen. Op de koop toe hebben we nu ook nog een s de mogelijkheid om ijsjes te maken aangezien we tijdens een actieperiode deze machine hebben aangeschaft en we hiervoor zijn beloond met deze assecoire :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marlies 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Erg soepel in gebruik

Algemene score

8,0
Soepel in gebruik! Erg makkelijk te bedienen, mooi klein apparaat waar je van alles mee kunt doen. Neemt weinig ruimte in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
inge 12-06-2016 Product maand in bezit

een handige alleskunner

Algemene score

7,3
Een fijn apparaat met vele mogelijk heden.
zoals de blender, en mix gedeelte.
wel opletten bij de blender er op zetten dat je dit goed doet ik keek de eerste keer niet goed naar de pijlen daardoor brak er een heel klein stukje plastic van de onderkant af. Gelukkig heeft dit geen nadelig gevolg voor het gebruik.
Mix kom is handig in gebruik en apparaat is compact. en de prijs is zeer aantrekkelijk tegenover de andere merken deze doet niet onder voor de dure merken. En daarbij meer mogelijkheden.
makkelijk schoon te maken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
mum53143 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Vervanging voor juicer / braun multimix

Algemene score

8,7
wij hebben bij de mum53143 de MUZ45XTM1 allessnijder set erbij gekocht. totaal €265 incl verzenden.
juices maakt ie gemakkelijk en met de alles snijder een goede vervanger voor onze multimix die veel minder degelijk was.
het apparaat heeft een redelijk kleine footprint in de keuken en de accesoires liggen op de plek van de multimix.
voelt erg robuust aan allemaal, schoonmaken gaat ook best. eenvoudig te bedienen, al moet je wel even wennen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
keukenprinces 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

uitgebreide keukenhulp

Algemene score

8,7
Ik ben zeer tevreden over deze machine en zeker over zijn mogelijkheden. Nog niet lang in bezit dus degelijkheid is lastig te bepalen, hij voelt en oogt zeer degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
robuust 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

robuste machine

Algemene score

8,0
degelijke gebruiksvriendelijke machine met veel mogelijkheden, die goed in het werk bevalt waar we denk ik nog jaren plezier van kunnen hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ca 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

betrouwbaar product

Algemene score

8,0
veelzijdig apparaat en stabiel. Fijn om me te werken. Bosch heeft een prima keukenmachine op de markt gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Spaan 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige aanrader

Algemene score

9,0
Het fijne van dit apparaat is dat er zoveel mogelijkheden in één zijn en dat het tevens ook nog uit te breiden is met extra's. Weet je gelijk weer wat voor je verjaardag te vragen. Alles is compact, past in elkaar qua opbergen en vraagt weinig ruimte in de kast.
Kortom, een krachtig en veelzijdig apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Iris 01-06-2016 Product paar weken in bezit

Bosch keukenmachine: krachtpatser in een mooi jasje...

Algemene score

9,3
Eyecatcher op het aanrecht, staat heel stabiel door zuignappen, neemt echt al het deeg/beslag mee door de speciale roterende beweging. Zoveel verschillende mogelijkheden met maar één apparaat, super! Heb 'm nog maar anderhalve week in mijn bezit, maar kan nu al niet meer zonder!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
keukengenie erbij 01-06-2016 Product paar weken in bezit

In een mum van tijd meer tijd.

Algemene score

10,0
Deze keukenmachine is een genot om in de keuken mee te werken. Ik heb mijn handen vrij en in een mum van tijd mijn deeg of beslag klaar. Ook de slim bedachte manier om mijn beslag etc. te mixen vind ik geniaal. Hierdoor geen meelresten meer verscholen in de zijkanten van de mix kom, alles komt aan de beurt. Ook in een mum van tijd een salade van diverse soorten groente op tafel. Ik wil hem niet meer missen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Connie 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch MUM53143

Algemene score

9,0
Mooie keukenmachine! Doet wat hij belooft en staat ook nog eens mooi op je aanrecht. Ga hem binnenkort gebruiken voor taarten maken, dus ben benieuwd wat mijn gasten te eten krijgen! Maar heb er alle vertrouwen in met deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Winie 29-05-2016 Product paar weken in bezit

Een geweldig apparaat

Algemene score

8,3
Dit is het apparaat dat ik mezelf wenste, helemaal super veel mogelijkheden en ook veel uitbreidingsmogelijkheden. Ik hoop hier lang plezier van te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
NynkeA 26-05-2016 Product maand in bezit

Degelijk en veelzijdig

Algemene score

8,0
Goed apparaat met veel mogelijkheden. hij is niet zwaar, je kunt hem dus ook opbergen als je hem niet dagelijks gebruikt. Wij gebruiken hem dagelijks.(blender). Je kunt snel wisselen van schijven, mixer of blender.
Mooir roestvrijstalen kom. Alles word goed gemixt. Niet dat de helft blijft hangen in de kom als je denkt dt je klaar bent.

Ik ben er super tevreden mee!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
does 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

keukenmachine

Algemene score

9,0
super mooi en handig apparaat. Doet degelijk wat het moet doen. zeer tevreden over en erg super blij mee. zeer sterk en multifunctioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
riwikiwi 25-05-2016 Product maand in bezit

Bosch keukenmachine

Algemene score

8,7
Super apparaat, doet wat het moet doen en degelijk. We hebben hem nu al veel gebruikt en zijn er erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
bakmum GL 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

neemt je werk uit handen

Algemene score

9,3
Ben geweldig blij met mijn machine, gekregen van mijn 15 kinderen op moederdag. Ik had al jaren een mum 4405 en heb die met veel plezier gebruikt. Maar deze is net even luxer, sterker en wat meer mogelijkheden. En nu ook nog es lekker een ijsmaker erbij. Wat zullen we smullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan martijn 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Multi-mummmmmmmmm

Algemene score

8,7
Wij hebben nu sinds enkele dagen de MUM53143, oer degelijke machine en zeer multi-functioneel dat ie is. Komen daar nu echt achter door dat wij als ouders allebij full-time werken en dus normaal weinig tijd hebben om in de keuken te staan. Wat maakt deze machine het nu toch makkelijk om het eten sneller te bereiden en te bewerken. We kunnen hierdoor nu gemakkelijker mooie gerechten op tafel zetten en/of meer quality-time over houden voor het gezin. Echt een gezins-verrijking, dus Bosch, welcome to the family and lets eat....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Diana 21-05-2016 Product paar weken in bezit

Super mooi en handig apparaat!

Algemene score

10,0
Ik heb er tijd voor moeten sparen en bewust over de aankoop nagedacht.
Het apparaat bevalt mij zeer goed.
Ondanks dat de blender wat klein van maat is, ben ik zeker zeer tevreden!
Ook de mogelijkheden voor de uitbreiding is zeer breed.
Voor ieder wat wils dus!
Mijn volgende aankoop zal de bijbehorende sapcentrifuge zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fraaie en degelijke Bosch Keukenmachine 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende en fraai uitziende keukenmachine

Algemene score

10,0
De keukenmachine ziet er erg fraai uit en de bediening ervan is erg eenvoudig. Daarnaast levert de machine voor mij het gewenste resultaat. Een multifunctionele machine, die me goed helpt bij allerlei klussen in mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews