Kenwood FPM810 metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

perfect 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

waanzinnig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
doet alles wat je er van verwacht hij is redelijk stil en hij is goed schoon te maken ben er heel blij mee

Pluspunten

  • snel
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Keukenmachine doet z'n werk niet goed, blender wel

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

3,0
Ik heb nog geen functie van de keukenmachine kunnen vinden die mij tijd in de keuken uitspaart. Bij het snipperen van bijvoorbeeld uien blijft een groot deel van de ui tussen het blad en de deksel zitten. Dit had makkelijk opgelost kunnen worden door niet zo'n grote afstand tussen het blad en het deksel open te laten, waardoor het nu bij bijna alles gebeurt. Bij het kneden van deeg loopt de machine continu vast. De blender doet het dan nog redelijk goed gelukkig. Minpunt is ook het strenge beleid m.b.t. de cashback actie, deze lijkt vooral bedoelt om het zo moeilijk mogelijk te maken om geld terug te krijgen, let hier dus bij op.

Minpunten

  • Eten komt vast te zitten tussen blad en deksel
  • Keukenmachine loopt vast bij kneden deeg
  • Cashback actie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Annette 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, fijn werkend product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Ik heb ook al andere apparaten van Kenwood en dit bevalt prima. Kwalitatief goed product, wel aan de prijs maar werkt perfect. Gebruiksvriendelijk, werkt volgens beschrijving. Gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust apparaat dat perfect helpt in alle situaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Stevig apparaat dat er professioneel uit ziet en daarnaast ook bij veel acties in de keuken hulp biedt. Eten verwerken gaat snel en precies en het kan daarna allemaal in de vaatwasmachine. De ingebouwde weegschaal is daarnaast een handige functie die je bij vergelijkbare apparaten niet vaak tegenkomt!

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Appie 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een foodprocessor voor een proffesionele keuken, dit product is uitstekend hiervoor. Stevig en makkelijk schoon te houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes100 26-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide en degelijk, wel veel herrie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Solide apparaat, ook voor brooddeeg. Blijft goed staan terwijl hij draait. Vorige (compacte) Kenwood keukenmachine is zo'n 12 jaar meegegaan en veel gebruikt. Deze maakt wel veel herrie en de weegschaal is niet heel consequent. Het nut van de kleinere kan zie ik niet zo. Zorgt vooral voor meer afwas, want de grote kom wordt dan ook vies. Verder prima apparaat.

Pluspunten

  • degelijk, stabiel
  • vorige Kenwood ging meer dan 10 jaar mee.

Minpunten

  • herrie
  • weegschaal is onnauwkeurig, wisselend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Glenn 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super maklijk, krachtig en veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitsverhouding is erg hoog. Tegen de prijs vind jij in het doos veel accessoires en een top foodprocessor! Auto optie werkt top en sterke motor werkt echt goed. Zilver is voor mij een top en stijlvol look. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Auto opties
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Compact, opbergbox, krachtige motor, veel snijmessen, 2 mengkommen. Ik heb de kenwood chef al jaren. 2 jaar geleden een foodprocessor gekocht en nu ingeruild voor deze. Perfect en nog krachtiger qua motor dan die ik eerst had. Ideaal voor het maken van granola en uiteraard heel veel andere dingen, zoals eiwit opkloppen, snijwerk van groenten etc.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • opbergbox

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J . Gagestein 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
ziet er degelijk uit prijs kwaliteit verhouding goed, gebruik gemaakt van de cashback actie ..Top, apparaat is compleet duidelijk wel veel ruimte nodig om de spullen op te ruimen. wij hebben hiervoor een 700 w machine gehad (ca. 16 jaar) en altijd dik tevreden geweest. nu een iets zwaardere motor afwachten of wij hier ook ca. 16 jaar mee vooruit kunnen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foodprocessor 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Ik heb een Kenwood foodprocessor gekocht omdat mijn familie een Kenwood product heeft gekocht en het goed bevalt.
Het lijkt me dus een goed besluit om voor een degelijke machine te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Foodprocessor Multipro Sense FPM810 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mega apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Wat een prachtig apparaat! Hij staat lekker stevig op het aanrecht. Alles wat ik nodig heb, zit er bij. Ik ben ontzettend blij met dit apparaat. Ik twijfelde vanwege de prijs, maar hij is het dubbel en dwars waard!

Pluspunten

  • Staat lekker stevig
  • Prachtige uitstraling
  • Alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.V.I. 06-10-2020
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Een mooi apparaat met veel mogelijkheden. Het is redelijk compact en staat stabiel op het werkblad. Er zitten behoorlijk veel hulpstukken bij en Een paar dagen in bezit en vooralsnog een prima apparaat.

Pluspunten

  • strak design
  • Robuust

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vera 04-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie complete foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft veel onderdelen. Je hebt daardoor nog maar 1 apparaat nodig in de keuken in plaats van meerdere.
De prijs is gunstig voor wat je ervoor krijgt. Ingebouwde weegschaal werkt plezierig.

Pluspunten

  • zit alles bij
  • meerdere standen

Minpunten

  • gewicht je verplaatst hem niet makkelijk
  • spullen nemen veel kast ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nebojsa Savic 30-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het is een massief toestel, maar heel praktisch. De enige minpunt is het gewicht dus, maar aan de andere kant, het heeft wel een gevoel van hoog kwaliteit.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Opbergdoos voor kleine elementen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 19-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het vermogen, de gebruikte materialen en de sterke prijsstelling hebben ons doen besluiten om voor dit apparaat te kiezen.

Pluspunten

  • Vermogen motor
  • Hoeveelheid accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Easy Peezy 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewicht spreekt voor kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Een mooie uitgebreide machine. En dan ook echt een machine, de motor unit is zwaar en degelijk gebouwd. Dit zorgt niet alleen dat hij lang mee zal gaan maar ook stabiel staat. Hij is tevens afgeveerd waardoor geluid en trillingen niet doorgegeven worden aan het aanrechtblad (en dus je buren/slapende kinderen etc.) Verder ruiken de plastic delen niet dus geen ongezonde weekmakers in het plastic die je eten inlekken en de blender is van dik glas. Je merkt ik ga niet direct in op de weegschaal, 8 standen, puls stand en automatische stand. Hoewel erg makkelijk is dat iets waar de goedkopere concurrenten makkelijk mee kunnen schermen maar degelijke bouw en het daarmee gaande gewicht maak je niet zomaar na. Het was een cadeau voor mijn vrouw maar ik word hier als techneut gewoon heel blij van, Top!

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • rubberen steunen welke geveerd zijn
  • uitgebreide functies
  • Blije vrouw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jildou 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Wat een zwaar en robuust ding. Geweldig! Dit is mijn eerste food processor en ik wilde graag een die lang mee kan gaan. Ik verwacht hiermee een goede aankoop te hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss Baksel 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Een hele goede machine! Veel mogelijkheden en erg degelijk. Heel fijn! We zijn er erg blij mee!!
we hebben nog niet alles geprobeerd, maar het lijkt erop dat het allemaal erg handig is. de machine is zwaar. hij heeft daarom een vast plekje op het aanrecht. steeds in en uit de kast is niet echt een optie. voordeel is wel dat hij stevig blijft staan als hij aan staat.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • degelijk

Minpunten

  • beetje zwaar
  • water boven van de kom in de afwasmachine

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews