Kenwood FPM810 metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Keukenmachine doet z'n werk niet goed, blender wel

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

3,0
Ik heb nog geen functie van de keukenmachine kunnen vinden die mij tijd in de keuken uitspaart. Bij het snipperen van bijvoorbeeld uien blijft een groot deel van de ui tussen het blad en de deksel zitten. Dit had makkelijk opgelost kunnen worden door niet zo'n grote afstand tussen het blad en het deksel open te laten, waardoor het nu bij bijna alles gebeurt. Bij het kneden van deeg loopt de machine continu vast. De blender doet het dan nog redelijk goed gelukkig. Minpunt is ook het strenge beleid m.b.t. de cashback actie, deze lijkt vooral bedoelt om het zo moeilijk mogelijk te maken om geld terug te krijgen, let hier dus bij op.

Pluspunten

  • Blender

Minpunten

  • Eten komt vast te zitten tussen blad en deksel
  • Keukenmachine loopt vast bij kneden deeg
  • Cashback actie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Joke 20-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Rolls Royce onder de keukenmachines!!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Een hele fijne machine, waarbij door de ontwerpers werkelijk aan alles is gedacht, waar ik bij het koken behoefte aan heb.
Ik heb al vaker een goede keukenmachine gehad, maar deze overtreft ze echt allemaal.

Pluspunten

  • stevige zware body,
  • ruime mengkom, praktische hulpstukken,
  • makkelijk afwasbaar (en afdroogbaar, tussendoor)
  • regelbare snelheden
  • snelle netto-tarra weegschaal

Minpunten

  • Alleen in zilvergrijze kleur. Liever ook zwart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Prima apparaat met veel opties. Ook de ruimte inhoudt maakt dat je makkelijk alles in een keer kan mixen/snijden/raspen. Enige minpunten die ik tot nu toe ontdekt heb is dat bij het raspen van bijvoorbeeld kaas met de rasp module, er stukken achterblijven die niet vermaalt kunnen worden en de mixer module niet tot de bodem komt waardoor sediment op de bodem blijft plakken.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Zelf in te stellen snelheid
  • Ruime inhoudt

Minpunten

  • Mixer komt niet tot de bodem
  • Rasp module maalt niet alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Indra 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Was opzoek naar een nieuwe Foodprocessor op de Coolblue website kwam ik deze FPM810 tegen van Kenwood en na wat review te lezen toch maar besloten om deze aan te schaffen.
Na een paar keer gebruik moet ik zeggen dat het een erg fijne machine is. Hij is krachten en stabiel.

Pluspunten

  • Power
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Formaat (base erg groot)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Reeds jarenlang goede ervaringen met Kenwood apparatuur. Ze stellen ons ook met dit apparaat niet teleur. Stabiele basismodule met veel uitbreidingsmogelijkheden. Zeer geschikt voor de klussen in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haythor 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Na vele jaren zonder foodprocessor hebben we het eindelijk geprobeerd. Aanvankelijk een keukenmachine gekocht, maar deze teruggestuurd wegens te groot. Deze foodprocessor is ideaal: past mooi in de keuken en maakt het maken van o.a. brood, taart en pastasaus een heel stuk makkelijker. Nadelen hebben we nog niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Staat goed in de keuken
  • Deeg is in no time klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique Arendsen 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Massieve onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, veel mogelijkheden en accessoires. Goede handleiding met een duidelijk uitleg. Kortom, zijn geld meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, veelzijdig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Geweldige foodprocessor. Ingebouwde weegschaal is reuze handig.
Aanwinst voor de keuken, zowel esthetisch als functioneel

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Blender
  • Weegschaal

Minpunten

  • Benodigde ruimte om attributen op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merie 23-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Exact wat ik zocht en vervangt veel apparatuur. Stevig en goede opbergbox erbij waar ik erg blij mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HC 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Na zoektocht voor goede foodprocessor bij de Kenwood FPM810 uitgekomen. Pas enkele dagen binnen maar bevalt goed (werkt goed, veel mogelijkheden). Aan te bevelel apparaat !

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Veel accesoires
  • Ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Staat mooi in de keuken, ik gebruik hem bijna dagelijks. Nog geen minpunt gevonden. Vooral fijn dat hij ook deeghaken heeft.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Door gewicht blijft hij stevig op zijn plek staan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Product gekocht zodat veel andere huishoudelijke apparaten overbodig worden.
Nu enkele dagen in huis en ben zeer content met de aanschaf. Daarnaast is het product een sieraad in de keuken wat gezien mag worden.

Pluspunten

  • Robuste afwerking
  • Veel mogelijkheden voor gebruik

Minpunten

  • Product is aardig aan de prijs
  • Bijgeleverde producten nemen wel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Mooi, degelijk apparaat, Makkelijk schoon te houden. Heel compleet. De ingebouwde weegschaal is erg nuttig

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een legio aan mogelijkheden en accessoires. makkelijk schoon te maken en op te bergen.

Pluspunten

  • solide
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed,krachtig keukenmachine..

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

5,0
Niet zolang gekocht,maar wel heel goed kwaliteit apparaat.Het kan bijna alles van cake tot fijn gehakt maken.De actieprijs ook meevallen vergelijken met andere keukenmachine .Echt super keukenmachine.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robert Valk 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food processor FPM810 beoordeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Goed product en ingebouwde weegschaal is ideaal.
Het aantal en de keuze van de accesoires is juist gekozen voor optimaal gebruik.

Pluspunten

  • Sterke kunstof voor duurzaam gebruik.
  • krachtige motor die goed in toeren te regelen is.

Minpunten

  • vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JB 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het is een compact apparaat waar veel verschillende mogelijkheden bijzitten. De diverse onderdelen zijn makkelijk te plaatsen waarbij je geen heel bouwpakket in elkaar hoeft te zetten. Ook de opbergdoos is erg handig zodat je geen scherpe onderdelen open en bloot in eoa la moet zoeken.

Pluspunten

  • Opbergbak
  • Compact

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mark 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Op basis van de positieve reviews dit apparaat gekozen.
Zoals al vaker beschreven is het een heel compleet pakket en voelt alles lekker degelijk aan.
Het apparaat doet z'n werk goed.
Zo lang je de juiste accessoires maar voor het juiste doel gebruikt, heb ik het gevoel dat alles onverwoestbaar is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet
  • Fraai design
  • Niet extreem luidruchtig
  • Ingebouwde weegschaal is super handig

Minpunten

  • Bijv. de gardes passen niet in de fraaie opbergbox

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews