Kenwood FPM810 metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Myra 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Het is even investeren in hoe je de machine gebruikt, maar dan werkt deze echt super. Heb hem pas kort, dus geen idee hoe het materiaal zich houdt bij intensief gebruik.

Pluspunten

  • grote en kleine kom
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • machine is zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vincent 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima ding

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
mooie machine, voelt degelijk en vele opties. wel erg jammer dat er geen ijsklontjes in de blender kunnen. voor mij toch wel een minpunt waar ik overheen heb gekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kookprins 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood multipro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
prima product. Lekker robuust. Tot nog toe bevalt die uitstekend. Ook mooie vormgeving. Hoop er nog jaren mee te doen. Ik heb er nog niets negatiefs over te melden. De hoge prijs is ruimschoots gecompenseerd door de cash back actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HCN 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Food Processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Ben tot nu toe slechts een keer in de gelegenheid geweest het product te gebruiken.
Ik heb eiwit geklopt ; het instellen / plaatsen van de mixers ging eenvoudig en het resultaat was goed.
Bij hoger toerental nam het geluidsniveau wel behoorlijk toe.

Pluspunten

  • Vermogen
  • uiterlijk
  • aantal opties

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. van Ham 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, lange levensduur. Met een goede service bij klachten.
Product waar je jarenlang veel plezier aan beleeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
De processor ziet er mooi uit, is stevig en de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Een aanwinst en voldoet aan alle eisen in de moderne keuken.

Pluspunten

  • topkwaliteit materialen
  • alles gemakkelijk schoon te maken
  • complete machine, incl. weegschaal
  • krachtig

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tineke 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Uitstraling

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
De compleet heid want alles zit erbij tot een handige weegschaal toe het was wel een puzzeltje hoe alles werkt maar na het lezen van de gebruiks aanwijzing is alles goed gekomen deze is best duidelijk ook het materiaal is degelijk echt een aanrader

Pluspunten

  • Compleet heid
  • Compactheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Arts 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en robuust

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, voldoende hulpstukken, stevig en gebruiksvriendelijk. Verder ook een mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • veel hulpstukken
  • goede gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • oppassen met de messen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Addink 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede machine en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Zeer krachtige en gebruiksvriendelijke machine die zeer degelijk en zeer compleet is en zeer compact

Pluspunten

  • krachtige machine

Minpunten

  • Zwakke gaardes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ethel 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Handig multi inzetbaar apparaat en staat mooi op het aanrecht. Veel accessoires in handige opbergdoos.

Pluspunten

  • verschillende functies
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • waar laten we alle accessoires? :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Minnie Mouse 29-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstaling en krachtig produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Deze foodprocessor is multi functioneel met een grote en kleine kom. Ik gebruik de processor meer dan ik had gedacht, ook voor het kneden bv van gehakt. De snij schijven zijn ideaal en besparen veel tijd. Het apparaat os makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • grote kom
  • weegschaal

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bianca 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Ik heb deze foodprocessor gekozen omdat er heel veel functies op zitten en het ook nog een foodprocessor is met een mooi design. Zeker een aanwinst voor in mijn nieuwe keuken!

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top design foodprocessor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
De foodprocessor van Kenwood heeft een heel mooi en stoer design en neemt niet veel plaats in op je aanrecht. Je moet wel even een plekje vrij maken voor alle meegeleverde accessoires, maar als het goed is heb je ook een heleboel losse keukenspulletjes niet meer nodig, dus weg ermee! Je krijgt er trouwens een prachtige opbergcassette bij!
De foodprocessor FPM810 is super krachtig en veelzijdig. Beslist geen spijt van deze aankoop en wil hem graag adviseren.

Pluspunten

  • Stoer en stevig
  • Zeer veel accesoires, zelfs een weegschaal!
  • Mooi opbergbox voor accesoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken dat er aan ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
De keukenmachine werkt heel gebruiksvriendelijk, heeft veel mogelijkheden en een prachtige opbergcassette voor de hulpmiddelen.
Schoonmaken is ook in een handomdraai gedaan.

Pluspunten

  • extra opbergcassette voor de hulpmiddelen
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Receptenboekje alleen in het Engels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Een geweldig product met veel accessoires en mogelijkheden. Het is een krachtige machine die je bij zeer veel zaken in de keuken kan helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Julian 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functionele alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Mooi design en makkelijk in gebruik.
Zeer veel accessoires en makkelijk op te bergen. Daarnaast een ingebouwde weegschaal.
De spatel is helaas wel al weggesmolten. Daarom 1 puntje aftrek. maar verder een wereldapparaat.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Kan alles behalve tosti's maken.

Minpunten

  • De meegeleverde spatel smolt bij eerste gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Tak 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Het is een kwalitatief prima product, stevig en stoer design. Vooral de compleetheid van de accessoires vind ik super. Ik kan niets bedenken dat er aan ontbreekt.

Pluspunten

  • Stevig ontwerp
  • Compleet
  • Veel accessoires
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Alleen opbergbox voor de snijbladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Hoekstra 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, degelijk en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Zeer compleet product. De handmixer, blender en citruspers kunnen de deur uit. Maakt relatief weinig geluid, mijn Kitchenaid is luider. Stevige materialen getuigen van kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniela 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very versatile, but limited with blender (no very hot food)

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
I decided to buy this type since it is very powerful compared to others in this price category, as well as versatile in what it offers.
Depending on what your need is, it might be the right combination of functions, for me it seems to be. But i only have it for a week, so I'll need to see.

Pluspunten

  • versatile
  • strong with 1000W

Minpunten

  • heavy
  • blender limitation with hot food (not allowed)
  • krast snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews