Kenwood FPM810 metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Blender capaciteit
1,60 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM810 metallic op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Guido 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
De foodprocessor is gemakkelijk in gebruik. Door de verschillende bijgeleverde accessoires kun je een maaltijd in een handomdraai bereiden.

Pluspunten

  • gemak in gebruik door simpele opbouw
  • door gewicht blijft het apparaat goed staan

Minpunten

  • ruimtegebrek door vele accessoires :)
  • groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Connie 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
ik heb de machine pas sinds vandaag in huis. Ziet er degelijk uit en eerste gebruik voldoet goed. Hij oogt heel mooi op het aanrechtblad

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Het is een erg fijn apparaat. De meegeleverde opberg box zorgt er voor dat je alle scherpe accessoires op kunt bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
ik heb mijn FPM810 vandaag aangekregen. megagrote doos met fiks gewicht. dus laat bezorgen en zorg dat je thuis bent. hihihi ik heb hem vanaf het afhaalpunt gesleept. maar enfin hij is thuis. alles uitgezocht. er zit zoo veel bij. Direct de blender maar in gebruik genomen. Hij crushed misschien wel ijs maar bevroren aardbeien vind hij wat lastiger. maar goed wat langer laten draaien en dat kwam wel goed. maakt natuurlijk zoals de meeste keukenmachines best veel lawaai, dus geen nachtelijke smoothies maken. de citruspers uitgeprobeerd om te kijken of hij te te snel ging ervoor, maar dat kwam goed, fijn rustig in standje 1. Alle onderdelen gepast en met de uitzondering van een is alles zeer vanzelfsprekend wat waar hoort. dat ene ding ga ik nog eens even opnieuw opzoeken in de beschrijving. verder nog niet gebruikt dus ik zal zeker later nog eens een review schrijven als ik alles goed gebruikt heb. voor nu. het ziet er zeer goed uit en van solide kwaliteit.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • glazen thermoresist blender
  • grote mengkom van stevig materiaal

Minpunten

  • kleine bakje is nog steeds best groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nena93 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

professionele keuken machine thuis

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Gekocht omdat ik dat ik de cookingchef eerder had gekocht en opzoek was naar een aparte foodprocessor ik heb voor deze gekozen omdat er een weegfunctie bij zit

Pluspunten

  • maakt andere apparaten overbodig
  • sterk

Minpunten

  • zwaar
  • duur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Inge van der Pol 21-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810 metallic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Ik heb het apparaat gekocht als housewarming-cadeau voor mijn broer. Ik weet zelf niet of het apparaat naar behoren werkt, maar het ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • mooi
  • cashback

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 20-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel veel mogelijkheden met een weegfunctie als bonus

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

7,0
Een enorme doos, maar alles zit ook super netjes verpakt met als extraatje een opbergbox voor een aantal attributen.
Dit is onze eerste echte keukenmachine. We hebben voor deze gekozen vanwege de vele mogelijkheden, ondanks dat hij aan de pittige prijs was hebben wij er tot nu toe geen spijt van.
De machine maakt best nogal wat geluid, maar ik denk dat dat normaal is. Als ik ze soms bezig zie bij die kookprogramma’s, maakt het ook flink wat herrie.
Handig zijn ook de weegfunctie en de citruspers.
Wij hebben nog lang niet alle mogelijkheden ontdekt, maar tot nu toe bevalt hij prima!

Pluspunten

  • Weegschaal functie
  • Citruspers
  • Hoeveelheid accessoires

Minpunten

  • Geluid
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Mooie foodprocessor met heel veel mogelijkheden. Stevig, degelijk en alles kan in de vaatwasser. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SO 16-09-2019
  • Product gekocht

Grote verpakking voor een grote kleine machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Goede degelijke kwaliteit, doet wat hij belooft Komt in een enorme grote doos. Dat schrikt een beetje af in het begin. Waar laat je het allemaal. Maar eenmaal uitgepakt en inelkaar gezet is het logisch en niet super groot om op te bergem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Veelzijdige keukenmachine. Met vele opties maakt deze machine het werken in de keuken zoveel prettiger.

Pluspunten

  • veel opties
  • Grote inhoud van de blender en mengkom
  • 2 maten mengkommen
  • citruspers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
eerder prima ervaring met dit type.
zware uitvoering goed stabiel ook bij zwaarder werk.
voorzien van veel extra attributen die regelmatig van pas komen

Pluspunten

  • gewicht
  • stevige kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elisabeth 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
Echte mooie, krachtige keukenmachine, zeer goede kwaliteit. Ik vind het hoge gewicht geen nadeel omdat de machine echt stabiel staat. Deze ingebouwde weegschaal is zeer handig.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal!
  • Glazen blender
  • Zeer stabiel (zwaar)
  • Veel hulpstukken
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen extra hulpstukken bijv. kruidenmolen
  • De handleiding is soms enigszins onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelynn 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STRONG MACHINES & EASY TO USE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

9,0
THIS IS VERY NICE MACHINE, STRONG & EASY TO USE.
MADE FROM GOOD MATERIAL .
COMPLETE MACHINE .
THE PRICE IS OK COMPARE TO OTHER BRAND FOOD PROCESSOR.

Pluspunten

  • STONG
  • EASY TO USE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronny 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Top keuken machine. Zeer compleet uitgevoerd. Degelijk en robuust zoals van Kenwood verwacht mag worden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compleet

Minpunten

  • Maakt veel lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathasja 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn moeder nadat haar oude Kenwood na 10 jaar kapot was gegaan. Maar wat een mega goed product raspt kneed mengt mega goed en de kwaliteit van het product is mega stevig en zal niet snel kapot gaan. Ik heb geen moment spijt van het product. Appeltjes raspt hij zonder grote stukken achter te laten. Hij mengt alles goed en en er zit onwijs veel bij. Ik zeg een 10

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Stevig materiaal
  • Handige opbergbox
  • Werkt perfect
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nad 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwalitatief erg goed, stabiele en krachtige foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
nu 1 dag in huis, maar ben al erg tevreden. De foodprocessor fpm810 ziet er professioneel uit, krachtige motor en blijft tijdens gebruik stabiel staan op het aanrecht.

Pluspunten

  • krachtige motor, stabiel
  • ziet er mooi uit, handige weegschaal

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winfred 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

8,0
Mooie grote Foodprocessor met veel mogelijkheden.
Kenwood maakt goede kwaliteit voor een goede prijs.

Pluspunten

  • accessoires
  • Grote kom
  • Opbergdoos

Minpunten

  • Iets te kleine vulopening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marija 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Food Processor FPM810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM810 metallic

Algemene score

10,0
The best value for money. Silent, efficient, and space saving product. Easy to handle, multi-functional and easy to maintain (wash).

Pluspunten

  • Small footprint.
  • Silent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews