Kenwood FPM810 Metallic - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Kleuren
Metallic

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freja 01-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Overal voor te gebruiken!

Algemene score

8,3
Of het nu is voor het maken van een groentesalade, het bakken van een brood, cake of taart, het persen van een lekker glas sinaasappelsap, het bereiden van een heerlijke smoothie, het pureren van een babyhapje of het maken van een gezonde mueslireep of kokosballetjes, je kunt het zo gek niet verzinnen...ongekende mogelijkheden met deze Kenwood keukenmachine.
Wat ook bijzonder prettig is, is de ingebouwde weegschaal, super handig!
Ik vond hem in beginsel wat duur, maar geloof dat het wel waard is.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JHW 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel, goed en mooie keukenmachine...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine welke goed uitkomt voor elke keukenvrouw / man. De gebruiksgemakken zijn ruim en de machine doet goed zijn werk, als je weet hoe alles te gebruiken is. Advies kijk veel video's van uitleg op internet daarbij zijn de voorbeelden en werking in je eigen keuken nog fijner.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C van den Berg 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor FPM810

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze foodprocessor is stevig, heeft veel hulpstukken, is mooi vormgegeven en doet wat hij moet doen. Het eerste deeg dat ik ermee maakte, was prima.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wegen tijdens bereiding: daat is pas top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compact, geen groot apparaat op de aanrecht. Vooral de combinatie van wegen en voedselbereiding is prachtig.

Pluspunten

  • Wegen tijdens voedselbereiding
  • Compact

Minpunten

  • Geluid is behoorlijk intens
  • Deegkneder is vrij zwak (plastic)
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kenwood Multipro Sense FPM810 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
degelijk goede look veel hulpstukken en ik hoop dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven en hele lekkere gerechten mee kan bereiden

Pluspunten

  • uitgebreid hulp pakket
  • degelijke uitstraling
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diego Costa 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiopdrachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit. Vele functies, sterke materialen. De foodprocessor is ook handig op te bergen. Goed schoon te krijgen. Jammer dat het apparaat geen 6mm rasps heeft.

Pluspunten

  • sterke materialen
  • handig op te bergen

Minpunten

  • geen 6mm rasps snij
  • een beetje duur
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margret 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine bevalt heel goed. Degelijk en krachtig. Ik zocht een foodprocessor voor grote hoeveelheden te verwerken en krachtig genoeg om notenpasta te maken. Dit gaat perfect in deze machine.

Pluspunten

  • Grote inhoud, krachtig
  • Makkelijke bediening én reiniging
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap R 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Gevoel van kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude food processor had z'n limieten. Bij de aanschaf van een nieuwe food processor hebben we gekeken naar sterkte motor, extra hulpmiddelen en "look and feel". Na al een week in gebruik voldoet deze machine al aan onze verwachtingen. Deze machine geeft een gevoel van vertrouwen.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal Roes 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

degelijk, stevig materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De combinatie foodprocessor en blender vind ik ideaal omdat je maar 1 toestel moet kopen. Zeer interessant is de thermo-resist blender waarin je hete soepen kan mixen.

Pluspunten

  • 1 toestel : foodprocessor + blender
  • thermo-resist blender
  • mengkom : stevig materiaal Tritan

Minpunten

  • opbergdoos niet voorzien voor alle accessoires
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie keukenmachine goede investering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime inhoud, ingebouwde weegschaal en toch een compacte machine. Makkelijk in het gebruik en heeft een vaste plaats op de aanrecht.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, erg compleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super compleet apparaat, prima kwaliteit. Maakt wel wat herrie, maar doet het geweldig. Kwaliteit messen.

Pluspunten

  • Compleet
  • Werkt geweldig

Minpunten

  • Franstalige handleiding???
  • Maakt flink herrie
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nina 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel te laat gekocht!

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen deze foodprocessor gekocht. Nu een paar dagen in huis. Wat een fijne machine. Heerlijk stabiel, geluidsarm, ruime vulopening. Een beschaafd glanzende metallic kleur, is een sierraad op het aanrecht. Deeg is binnen de kortste keren gemixt, al een paar heerlijke smoothies in de bijbehorende kan gemaakt. Alles heerlijk vers.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde één machine waarmee ik eigenlijk alles kan, daarom heb ik gekozen voor de FPM810. Tot nu toe voldoet hij inderdaad aan al mijn wensen.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Coriene 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ijzersterke keukenmachine die compact is en alles kan. De glazen kom is mooi en stevig en de ingebouwde weegschaal is een vondst.
Geschreven voor: Kenwood FPM810 Metallic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer