Kenwood FPM800 zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender, hakken en snijden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM800 zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariëlle 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Deze foodprocessor heeft een scala aan mogelijkheden: hakken-mixen-sap centrifugeren-raspen. Heb slagroom en eiwitten geklopt wat prima lukt. Sinaasappels persen gaat uitstekend. Hakken van kleine en grote hoeveelheden en een shake maken is ook geen probleem. Ook het afwassen gaat prima. Ik heb de onderdelen nog niet in de vaatwasser geplaatst omdat dit vrij veel ruimte in beslag neemt. De kom voor de shake heeft bij het afwassen wel kans dat kleine snippertjes tegen het rubber blijven zitten. Met een satéprikker lukt het om deze te verwijderen. Bij het sap centrifugeren moet je bij een grote hoeveelheid wel de "sinaasappelmoes" verwijderen, zodat het sap in de kan komt. Erg fijn dat de hakkom niet kan breken (heb het deksel al een keer laten vallen). Voor een kleine hoeveelheid slagroom pak ik nog graag een handmixer, zo heb ik nl minder afwas. De foodprocessor is goed van pas gekomen bij de voorbereidingen voor het kerstdiner. Ik zou hem niet meer willen missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 10-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Most powerfull food processor I've ever had.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
very powerful but too heavy , High-quality components, needs a lots of space .There is a nice box for accessories but not for all accessories .Easy to assemble and operate.not so quiet.

Pluspunten

  • high quality
  • powerful

Minpunten

  • heavy
  • price

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chef Marc 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overcomplete krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixen van zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.
In de blender mix je in een handomdraai een Ijskoffie. Zelfs de grote ijsblokjes zijn binnen no time gecrushed. Daarna een vers deeg voor de focaccia bij de bqq? Met het deegmes is ook dit kinderspel.
Al met al een krachtige machine die bovendien niet misstaat op het aanrecht.

Pluspunten

  • Heel veel accessoires en dus mogelijkheden
  • Uitstraling
  • Opbergbox voor alle hulpstukken

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Reimert 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Zelfs op de warmste dagen laat de FPM800 je niet in de steek. In de blender mix je in een handomdraai een Ijskoffie. Zelfs de grote ijsblokjes zijn binnen no time gecrushed. Daarna een vers deeg voor de focaccia bij de bqq? Met het deegmes is ook dit kinderspel. Al met al een krachtige machine die bovendien niet misstaat op het aanrecht.

Pluspunten

  • Design
  • Heel veel accessoires en dus mogelijkheden

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Overcompleet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixenv an zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.

Pluspunten

  • Compleet
  • Uitstraling

Minpunten

  • Handleiding kan uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor 17-06-2020
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Veelzijdig en krachtig apparaat. Het is eerst even proberen welk hulpstuk wat doet. Een paar wortels extra om te testen en voila. Staat prima in de keuken. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opvolger van oude multipro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
De oude Kenwood multipro Keukenmachine had het na vele jaren begeven. Deze opvolger ziet er nog degelijker en sterker uit.

Pluspunten

  • Fijne compacte machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ib 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Handig in gebruik mooie machine neemt alleen veel plaats in in de keukenkast zal deze machine aanraden krachtige motor

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Veel plaats kwijt in mijn keukenkastje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi e machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het motorgedeelte is zwaar, van metaal en stevig. De mengkommen en blender zijn van stevig plastic en glas. De aandrijving kan nagenoeg traploos geregeld worden. Genoeg accesoires om een goede "professionele" thuiskok veel werk uit handen te nemen.

Pluspunten

  • traploze aandrijving
  • stevige metalen basis
  • glazen blender
  • 2 formatenmengkom
  • veel accesoires, moooooi apparaat

Minpunten

  • vouwhulpstuk ziet er fragiel uit
  • gardes zien er fragiel uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbin 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft veel accessoires en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevens de optie om te blenden is een meerwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FAR 10-06-2020
  • Product gekocht

Goede toestel met een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Een zeer goede apparaat met een grote schaal, met veel functies benodigd in de keuken en een lage prijs, kan niet beter.

Pluspunten

  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Lage prijs
  • Grote schaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sf 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heeft enorme kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Een keukenmachine om er van alles mee te doen ipv voor iedere handeling een ander aparaat voor in huis te hebben. Het maalt/klopt erg fijn door de enorme kracht die de processor heeft. Heeft een boekje vol uitleg met plaatjes wat het erg duidelijk maakt.

Pluspunten

  • veel onderdelen om veel te kunnen doen
  • goede motor

Minpunten

  • het is een groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM800 veelzijdig functioneel apparaat.

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze Foodprocessor is een veelzijdig apparaat, en kan alle klussen aan, van licht tot zwaar. Met de zeer vele aanwezige hulpstukken, kan het niet fout gaan.

Pluspunten

  • Alles in 1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dace 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
big, solid, powerful food processor. The base is heavy, looks good on the kitchen counter. everything works well, the engine is powerful. Using it every day - in the morning for smoothies and lunch or diner preparation - rasping, slicing, chopping vegetables.

Pluspunten

  • powerful
  • easy to use
  • looks good
  • easy to clean/ wash
  • handy storage box for a part of accesories

Minpunten

  • you need quite a lot of storage space for it :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Merks 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functioneel product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Super product zeer blij mee. Hij heeft zoveel mogelijkheden, alle ander apperatuur kunnen van het aanrecht af.

Pluspunten

  • Solide
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een hele handige foodprocessor. Mooie stevige kan. Veel hulpstukken. Er zit een aparte blender bij en hulpstukken voor een citruspers. Kan in de vaatwasser

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Veel losse onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T v Someren 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken heb ik uiteindelijk gekozen voor deze Kenwood keukenmachine. Alles wat je nodig heeft zit erbij incl. een mooie bewaardoos voor alle messen e.d.
Ook een kleinere kom waarbij je dus kleinere hoeveelheden kan snijden of hakken, wat ik echt een plus vond omdat ik niet altijd gelijk bijv. een hele zak noten gebruik. Apparaat niet te groot en zeker een aanrader

Pluspunten

  • Extra kom voor kleinere hoeveelheden
  • Mooie bewaardoos voor alle accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heidi 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Super product, veel mogelijkheden. Hij is gemakkelijk in gebruik. Veel onderdelen kunnen in de afwasmachine. En men kan alles mooi opbergen in bijgeleverde box.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Zeer compleet, maakt goede smoothies. Heeft wat gewicht want trillen aankunnen, maar is geen enorm apparaat. Strak design en compact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wendel 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Topprodukt, krachtige motor, veel handige hulpstukken, metalen behuizing, solide, maar niet zo zwaar dat je hem niet meer verplaatsen kan.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veelzijdig

Minpunten

  • opbergbox voor hulpstukken wat lomp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews