Kenwood FPM800 zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,5 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender, hakken en snijden
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 101 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM800 zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariëlle 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Deze foodprocessor heeft een scala aan mogelijkheden: hakken-mixen-sap centrifugeren-raspen. Heb slagroom en eiwitten geklopt wat prima lukt. Sinaasappels persen gaat uitstekend. Hakken van kleine en grote hoeveelheden en een shake maken is ook geen probleem. Ook het afwassen gaat prima. Ik heb de onderdelen nog niet in de vaatwasser geplaatst omdat dit vrij veel ruimte in beslag neemt. De kom voor de shake heeft bij het afwassen wel kans dat kleine snippertjes tegen het rubber blijven zitten. Met een satéprikker lukt het om deze te verwijderen. Bij het sap centrifugeren moet je bij een grote hoeveelheid wel de "sinaasappelmoes" verwijderen, zodat het sap in de kan komt. Erg fijn dat de hakkom niet kan breken (heb het deksel al een keer laten vallen). Voor een kleine hoeveelheid slagroom pak ik nog graag een handmixer, zo heb ik nl minder afwas. De foodprocessor is goed van pas gekomen bij de voorbereidingen voor het kerstdiner. Ik zou hem niet meer willen missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Reimert 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Zelfs op de warmste dagen laat de FPM800 je niet in de steek. In de blender mix je in een handomdraai een Ijskoffie. Zelfs de grote ijsblokjes zijn binnen no time gecrushed. Daarna een vers deeg voor de focaccia bij de bqq? Met het deegmes is ook dit kinderspel. Al met al een krachtige machine die bovendien niet misstaat op het aanrecht.

Pluspunten

  • Design
  • Heel veel accessoires en dus mogelijkheden

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Overcompleet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixenv an zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.

Pluspunten

  • Compleet
  • Uitstraling

Minpunten

  • Handleiding kan uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Helemaal blij mee! Maakt super lekkere smoothies. Kneedt, snijdt en klopt met krachtige soepele motor. Mooie vormgeving ook!

Pluspunten

  • Maakt weinig lawaai.
  • Compact.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANNA 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goode product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
EEN ZEER GOED PRODUCT , HET HEEFT ALLES DAT IK NODIG HEB. VEEL ACCESSOIRES. GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Pluspunten

  • handig
  • COMFORTABEL

Minpunten

  • GELUID WERKT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

majlijn 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stevig apparaat

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Kleine keuken dus ik zocht een compact apparaat, dat wel bijna alles kan. deze machine is degelijk, mooi om te zien en heeft veel opties.

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • mooi design
  • veel opties

Minpunten

  • citruspers past alleen op grote kom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda 17-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
stevige uitvoering. veel mogelijkheden. mooie uitvoering. Heb er een cake mee gemaakt, het deeg werd heel licht en luchtig, dus voor bakken deeg voor cake uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elles 14-06-2019
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

4,0
Geweldig mooi en goed product.
Prijs kwaliteit verhouding is top!
Een handige accessoires box meegeleverd.
Goede Kwaliteit en mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Staat stevig
  • Veel accessoires bijgeleverd

Minpunten

  • Tot nu toe niets

Reageer

Tirza 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Lekker scherpe messen, hakt in een mum van tijd alles fijn, sterke motor! Robuust uiterlijk en omhelzing. Degelijk kunststof, waar kunststof gebruikt is en de rest rvs. De opbergdoos was een leuke verrassing, nog een grotere was helemaal mooi geweest. Maar eigenlijk is dat een kleinigheidje, hij doet waarvoor hij bedoelt is en dat is fijn!

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • robuust

Minpunten

  • opbergdoos voor accessoires, had groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo zuidmulder 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Waanzinnig apparaat, een topper voor de kookliefhebber.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Heb altijd al ee kenwood keukenmachine gehad. Was nu toe aan een nieuwe hulp voor hak en snijwerk. Er was maar 1 optie... Een kenwood, betrouwbaar, sterk en stijlvol.

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen... En nog veel meer.
  • Mooi, robuust en zeer compleet.

Minpunten

  • Zou graag de decoratieschijf erbij kopen
  • Zou graag de Aziatische groenteschijf erbij kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooie machine, perfect formaat en makkelijk in gebruik! Perfect voor sausen, soepen en elk baksel wat je lekker vind!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een wat duurder apparaat maar zeker het aanschafbedrag waard gezien de kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Met name zeer tevreden over de mengkom!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • compleetheid van de set

Minpunten

  • afwezigheid van sapcentrifuge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HL12 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM800

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Fijne keukenmachine. Krachtig, ziet er mooi uit en in tegenstelling tot sommige reviews is de blender heel makkelijk schoon te maken. Gewoon onderop het gedeelte met de messen een kwartslag naar rechts draaien, dan kun je dat deel met de hand doen (kun je nu dus prima bij) en de rest in de afwasmachine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed schoon te maken
  • Mooi

Minpunten

  • Zo compleet dat je niet alles kwijt kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooltje 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en zeer compact hierdoor makkelijk op de aanrecht te plaatsen. Als verassing zat er ook nog een receptenboek bij.

Pluspunten

  • fijne afmeting
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Essssss 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Op advies van m’n vader deze gekocht en al voor verschillende dingen gebruikt. Fijne machine met veel mogelijkheden. Ik was bang voor veel kabaal in de keuken, maar dit valt 100% mee!

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Geen kabaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Op dit moment slechts alleen een salade gemaakt. Snijden gaat erg snel en soepel.
Verder ook blij met hoe gemakkelijk de kom op de onderbasis klikt.

Pluspunten

  • Grote kom
  • Kom klikt gemakkelijk vast
  • Vaatwasbestendig

Minpunten

  • Blender niet makkelijk op basis te zetten
  • Bovendeksel blender beker te stroef vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cleo 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine, zeer compleet en makkelijk in gebruik. Voor deze machine gekozen door de blender van hittebestendig glas. Ook fijn dat alles in de vaatwasser kan (behalve elektrische/mechanische onderdelen natuurlijk). Het apparaat is wel redelijk luidruchtig, maar je zult er nooit lang naar hoeven luisteren - ingredienten worden snel en efficient gesneden.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Hoog wattage
  • Vaatwasserbestending
  • Blender van hittebestendig glas

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Nog niet veel gebruikt, maar bij het controleren en bekijken van alle functies word ik al blij!
Het apparaat ziet er erg sterk en stevig uit.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden en extra's
  • stevige basis, goede schokdemping

Minpunten

  • veel materialen, ook even zoeken naar ruimte ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood foodprocessor FPM800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Nog niet alles gebruikt maar wat ik wel heb gebruikt ben ik zeer tevreden mee en ziet er mooi uit .
goed zwaar apparaat en maakt niet teveel geluid .

Pluspunten

  • Goed zwaar en degelijk
  • Glazen Blender kom

Minpunten

  • Niet alles past in de voorraad box

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tedda 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Heel complete foodprocessor. Ziet er mooi uit en werkt prima!
Komt met veel accessoires en het meeste kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Heel compleet
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews