Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood FPM800 zwart, zilver

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Keukenmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 93 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM800 zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariëlle 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Deze foodprocessor heeft een scala aan mogelijkheden: hakken-mixen-sap centrifugeren-raspen. Heb slagroom en eiwitten geklopt wat prima lukt. Sinaasappels persen gaat uitstekend. Hakken van kleine en grote hoeveelheden en een shake maken is ook geen probleem. Ook het afwassen gaat prima. Ik heb de onderdelen nog niet in de vaatwasser geplaatst omdat dit vrij veel ruimte in beslag neemt. De kom voor de shake heeft bij het afwassen wel kans dat kleine snippertjes tegen het rubber blijven zitten. Met een satéprikker lukt het om deze te verwijderen. Bij het sap centrifugeren moet je bij een grote hoeveelheid wel de "sinaasappelmoes" verwijderen, zodat het sap in de kan komt. Erg fijn dat de hakkom niet kan breken (heb het deksel al een keer laten vallen). Voor een kleine hoeveelheid slagroom pak ik nog graag een handmixer, zo heb ik nl minder afwas. De foodprocessor is goed van pas gekomen bij de voorbereidingen voor het kerstdiner. Ik zou hem niet meer willen missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Overcompleet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixenv an zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.

Pluspunten

  • Compleet
  • Uitstraling

Minpunten

  • Handleiding kan uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooie machine, perfect formaat en makkelijk in gebruik! Perfect voor sausen, soepen en elk baksel wat je lekker vind!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een wat duurder apparaat maar zeker het aanschafbedrag waard gezien de kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Met name zeer tevreden over de mengkom!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • compleetheid van de set

Minpunten

  • afwezigheid van sapcentrifuge

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HL12 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM800

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Fijne keukenmachine. Krachtig, ziet er mooi uit en in tegenstelling tot sommige reviews is de blender heel makkelijk schoon te maken. Gewoon onderop het gedeelte met de messen een kwartslag naar rechts draaien, dan kun je dat deel met de hand doen (kun je nu dus prima bij) en de rest in de afwasmachine.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed schoon te maken
  • Mooi

Minpunten

  • Zo compleet dat je niet alles kwijt kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooltje 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en zeer compact hierdoor makkelijk op de aanrecht te plaatsen. Als verassing zat er ook nog een receptenboek bij.

Pluspunten

  • fijne afmeting
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Essssss 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Op advies van m’n vader deze gekocht en al voor verschillende dingen gebruikt. Fijne machine met veel mogelijkheden. Ik was bang voor veel kabaal in de keuken, maar dit valt 100% mee!

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Geen kabaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Op dit moment slechts alleen een salade gemaakt. Snijden gaat erg snel en soepel.
Verder ook blij met hoe gemakkelijk de kom op de onderbasis klikt.

Pluspunten

  • Grote kom
  • Kom klikt gemakkelijk vast
  • Vaatwasbestendig

Minpunten

  • Blender niet makkelijk op basis te zetten
  • Bovendeksel blender beker te stroef vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cleo 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine, zeer compleet en makkelijk in gebruik. Voor deze machine gekozen door de blender van hittebestendig glas. Ook fijn dat alles in de vaatwasser kan (behalve elektrische/mechanische onderdelen natuurlijk). Het apparaat is wel redelijk luidruchtig, maar je zult er nooit lang naar hoeven luisteren - ingredienten worden snel en efficient gesneden.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Hoog wattage
  • Vaatwasserbestending
  • Blender van hittebestendig glas

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Nog niet veel gebruikt, maar bij het controleren en bekijken van alle functies word ik al blij!
Het apparaat ziet er erg sterk en stevig uit.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden en extra's
  • stevige basis, goede schokdemping

Minpunten

  • veel materialen, ook even zoeken naar ruimte ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood foodprocessor FPM800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Nog niet alles gebruikt maar wat ik wel heb gebruikt ben ik zeer tevreden mee en ziet er mooi uit .
goed zwaar apparaat en maakt niet teveel geluid .

Pluspunten

  • Goed zwaar en degelijk
  • Glazen Blender kom

Minpunten

  • Niet alles past in de voorraad box

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tedda 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Heel complete foodprocessor. Ziet er mooi uit en werkt prima!
Komt met veel accessoires en het meeste kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Heel compleet
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte keukenprins

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenprins hakt, pureert, klopt, mengt, kneedt, mixt, vouwt alsof het zijn lieve lust is. De foodprocessor neemt je heel veel werk uit handen en dat bespaart tijd. Een echte aanwinst in de keuken!

Pluspunten

  • prijs kwaliteitverhouding
  • blenderkan van glas

Minpunten

  • ik kan er zo geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edamharry 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Mijn foodprocessor Kenwood FPM800 heb ik zojuist mogen uitpakken, het is mijn 4e foodprocessor in mijn leven. Ik sta versteld van de mogelijkheden en de variatie van accessoires die ik allemaal aantrof. Ik gebruik het dagelijks en ik kan mijn lol voorlopig niet op, geweldig al die gadgets.

Pluspunten

  • Compleet
  • krachtige motor
  • mooi design
  • goede opbergdoos
  • veiligheid

Minpunten

  • waar laat je alle spullen in een kleine keuken
  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruithof 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Foodprocessor ziet er mooi en strak uit. Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Niet alles kan in de vaatwasser, maar makkelijk af te spoelen. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strak design

Minpunten

  • niet alles in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joel 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwoodfoodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de foodprocessor net enkele dagen in huis. Zit er mooi en degelijk uit. Is geen klein apparaat maar is een mooie aanwinst voor de keuken, multifunctioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FPM800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Nu een paar weken in gebruik. Gekocht omdat mijn dochter een kook/bak vlog heeft met haar vriending. We hebben hem inmiddels al veelvuldig gebruikt en zijn erg tevreden over de vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • vele mogelijkheden
  • robuust en mooi design

Minpunten

  • niet voor alle accesoires een opbergdoos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Tanghe 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooie foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden. Ziet er mooi uit. Glazen blender. Krachtige motor. Wel veel losse onderdelen die niet allemaal in de bewaardoos passen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Blender na gebruik bijna niet los te krijgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

David 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig design en krachtige machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een stevige machine met een krachtige motor. Er zitten tevens veel accessoires bij. Nadeel is dat alles bij elkaar veel ruimte in neemt. Erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Goed design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdullah 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Multipro FPM800 Foodprocessor is de beste keukenhulp. Deze foodprocessor kan echt alles met zijn Auto en Variable speed control. Wat een techniek. Gekocht om de beste falafel te maken. Ben zeer tevreden met de aanschaf.. Deze Foodprocessor vervangt echt alle andere keukenapparaten.

Pluspunten

  • Mengkom BPA vrij
  • Glazen blender

Minpunten

  • Alle andere keukenapparatuur de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews