Kenwood FPM800 zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver, zwart
Vermogen
1000 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariëlle 23-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Deze foodprocessor heeft een scala aan mogelijkheden: hakken-mixen-sap centrifugeren-raspen. Heb slagroom en eiwitten geklopt wat prima lukt. Sinaasappels persen gaat uitstekend. Hakken van kleine en grote hoeveelheden en een shake maken is ook geen probleem. Ook het afwassen gaat prima. Ik heb de onderdelen nog niet in de vaatwasser geplaatst omdat dit vrij veel ruimte in beslag neemt. De kom voor de shake heeft bij het afwassen wel kans dat kleine snippertjes tegen het rubber blijven zitten. Met een satéprikker lukt het om deze te verwijderen. Bij het sap centrifugeren moet je bij een grote hoeveelheid wel de "sinaasappelmoes" verwijderen, zodat het sap in de kan komt. Erg fijn dat de hakkom niet kan breken (heb het deksel al een keer laten vallen). Voor een kleine hoeveelheid slagroom pak ik nog graag een handmixer, zo heb ik nl minder afwas. De foodprocessor is goed van pas gekomen bij de voorbereidingen voor het kerstdiner. Ik zou hem niet meer willen missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Overcompleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixenv an zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.

Pluspunten

  • Compleet
  • Uitstraling

Minpunten

  • Handleiding kan uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SeeKay 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke materialen gebruikt voor deze mooie foodprocessor

Algemene score

9,0
Een degelijk apparaat met heel veel mogelijkheden en een mooi design. Krachtige motor voor de wat zwaardere 'klussen'.

Pluspunten

  • Wat zwaarder voor meer stabiliteit
  • Glazen blender kan, voor alle temperaturen

Minpunten

  • Niet alle hulpstukken kunnen in de opslagbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pien 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze is op Kenwood gevallen door de stevigheid in combinatie met design. Misstaat straks niet in mijn nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Opbergbak
  • degelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Sterke motor,alle onderdelen zijn stevig en degelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze nog maar net maar hij bevalt uitstekend.
Alles is echt stevig en degelijk,mooie glazen blenderkan,en fijne opbergbox.
Ben er heel blij mee :)

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • goed op te bergen

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrieke 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu enkele weken in bezit. Het is uitproberen welke schijf waarvoor het beste werkt. Dit is ook omschreven in het boekje, maar toch is het fijner om dit zelf te ervaren.
De machine is erg krachtig en zorgt er binnen no time voor dat je groenten zijn gesneden. Ook het maken van pizzadeeg gaat met de machine erg gemakkelijk. Je doet alle droge producten in de kom en vervolgens voeg je de natte producten toe. Dit zorgt voor een zeer soepel pizzadeeg. De blender is wat zwaar, maar dit zorgt er wel voor dat je warme producten kunt blenden. Naar ons idee werkt ook deze functie erg goed.
De citruspers hebben we nog niet uitgeprobeerd. Maar al met al denken wij dat dit apparaat aan te bevelen is!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • design
  • vele accessoires met opbergdoos

Minpunten

  • je hebt ruimte nodig om op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Meesterlijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet eruit en is een professionele machine. Onderdelen zien er solide uit. Een plaatje voor in de keuken.

Pluspunten

  • solide aandrijving
  • hulpstukken goed te bevestigen
  • gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertrude 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood foodprocessor fpm800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tritan kan kun je een keer laten vallen vlgs promotiefilmpje. Metalen opbouw motorblok. Mn vorige deed het nog prima, maar kan kapot laten vallen en nergens meer te krijgen. Ander merk besteld, maar daar vond ik het materiaal zo shabby, dat ik die weer terug gestuurd heb.

Pluspunten

  • Prachtige kwaliteit van machine en onderdelen

Minpunten

  • Geen patat frites schijf
  • Mag geen specerijen gebruiken in verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige afgewerkte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige machine was ook een kenwood degelijke machine en onderhoudsvriendelijk accessoires en lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-12-2016

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Net in huis deze kenwood foodprocessor. Ziet er heel degelijk en duurzaam uit. Wij zijn er erg blij en gaan de komende tijd uitzoeken wat hij allemaal kan.

Pluspunten

  • degelijkheid en veelzijdigheid

Minpunten

  • geen

Reageer

dekkert 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote Foodprocesor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele mooie keuken machine met veel opties.
de machine maakt wel flink geluid.
hij is degelijk , en het design is prachtig

Pluspunten

  • grote meng kom,
  • veel functies

Minpunten

  • geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooi 13-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Degelijk, uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld, maar heel blij met dit apparaat. Ziet er degelijk uit. Heeft veel mogelijkheden en vervangt, voor mij, veel andere apparaten.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer