Kenwood FPM800 zwart, zilver - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 127 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM800 zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**t@k**l.nl 12-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dure machine, hoge verwachtingen, resultaat erg mager

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

2,0
In december 2021 aangekocht, maar niet geheel tevreden. Vandaag geprobeerd om cakebeslag te mengen in de hoge kom met alle benodigdheden, alle producten op kamertemperatuur, de kloppers blijven hangen-haperen, de kop loopt niet lekker vlot door het beslag zo als wel zou moeten, alsof de machine er moeite mee heeft en de benodigdheden niet lekker op elkaar aansluiten waardoor het gaat haperen. Deksel wat aangedrukt tijdens het kloppen van het beslag, hielp een klein beetje. Vervolgens een poging gewaagd om botercréme te maken. Resultaat is dat de menghaken afbraken, andere menghaak geprobeerd, ook deze brak af. Waardeloos dus, als dit niet gemaakt kan worden met deze machine. Uiteindelijk maar met de hand de botercréme gemaakt.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • simpel en duidelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • bij het maken van cakeslag breken de haken af
  • met het mengen van cakebeslag hapert de machine al

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

P. van Haaren 12-03-2021
  • Product gekocht

Kenwood Multipro FPM800

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

2,0
Uiterst ontevreden over het product. Aangeschaft in 2017 omdat er dan veel andere apparaten weg konden zoals mixer, blender, citruspers etc. De belangrijkste basis, het “stokje” dat wordt aangedreven en waarop je alle onderdelen moet plaatsen, sleet binnen no-time ongeveer 2 cm aan de bovenzijde, zodat plastic schaafsel in je eten belandde. Dit gebeurde tijdens slagroom kloppen, snijden, maakt niet uit wat. Hij deed het nog wel, dus nog wel gebruikt omdat ik veel apparaten had weggedaan. Later toch het “basisstokje” teruggestuurd naar de fabrikant. Zij stuurden gratis een nieuwe terug. Meteen bij het eerste gebruik hiervan gebeurde exact hetzelfde en maakt het apparaat een daarbij een droog, schurend geluid. Alsof de motor te sterk is en het plastic van het essentiële basisonderdeel niet. Wij zijn in elk geval helemaal klaar met de Kenwood Multipro FPM800.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

deuces 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

food processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Door de veel zijdigheid van het product kunnen we meerdere recepten maken. Het neemt ook veel werk uit handen.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Foodprocesser FPM800 23-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Foodprocessor.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Fijne Foodprocessor. Kan erg veel in en veel onderdelen om te kneden, mixen hakken persen e.d. om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor 17-06-2020
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Veelzijdig en krachtig apparaat. Het is eerst even proberen welk hulpstuk wat doet. Een paar wortels extra om te testen en voila. Staat prima in de keuken. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opvolger van oude multipro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
De oude Kenwood multipro Keukenmachine had het na vele jaren begeven. Deze opvolger ziet er nog degelijker en sterker uit.

Pluspunten

  • Fijne compacte machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ib 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

7,0
Handig in gebruik mooie machine neemt alleen veel plaats in in de keukenkast zal deze machine aanraden krachtige motor

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Veel plaats kwijt in mijn keukenkastje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en mooi e machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het motorgedeelte is zwaar, van metaal en stevig. De mengkommen en blender zijn van stevig plastic en glas. De aandrijving kan nagenoeg traploos geregeld worden. Genoeg accesoires om een goede "professionele" thuiskok veel werk uit handen te nemen.

Pluspunten

  • traploze aandrijving
  • stevige metalen basis
  • glazen blender
  • 2 formatenmengkom
  • veel accesoires, moooooi apparaat

Minpunten

  • vouwhulpstuk ziet er fragiel uit
  • gardes zien er fragiel uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbin 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft veel accessoires en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevens de optie om te blenden is een meerwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FAR 10-06-2020
  • Product gekocht

Goede toestel met een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Een zeer goede apparaat met een grote schaal, met veel functies benodigd in de keuken en een lage prijs, kan niet beter.

Pluspunten

  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Lage prijs
  • Grote schaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H 10-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Most powerfull food processor I've ever had.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
very powerful but too heavy , High-quality components, needs a lots of space .There is a nice box for accessories but not for all accessories .Easy to assemble and operate.not so quiet.

Pluspunten

  • high quality
  • powerful

Minpunten

  • heavy
  • price

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sf 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heeft enorme kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Een keukenmachine om er van alles mee te doen ipv voor iedere handeling een ander aparaat voor in huis te hebben. Het maalt/klopt erg fijn door de enorme kracht die de processor heeft. Heeft een boekje vol uitleg met plaatjes wat het erg duidelijk maakt.

Pluspunten

  • veel onderdelen om veel te kunnen doen
  • goede motor

Minpunten

  • het is een groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM800 veelzijdig functioneel apparaat.

Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze Foodprocessor is een veelzijdig apparaat, en kan alle klussen aan, van licht tot zwaar. Met de zeer vele aanwezige hulpstukken, kan het niet fout gaan.

Pluspunten

  • Alles in 1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dace 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
big, solid, powerful food processor. The base is heavy, looks good on the kitchen counter. everything works well, the engine is powerful. Using it every day - in the morning for smoothies and lunch or diner preparation - rasping, slicing, chopping vegetables.

Pluspunten

  • powerful
  • easy to use
  • looks good
  • easy to clean/ wash
  • handy storage box for a part of accesories

Minpunten

  • you need quite a lot of storage space for it :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Merks 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functioneel product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Super product zeer blij mee. Hij heeft zoveel mogelijkheden, alle ander apperatuur kunnen van het aanrecht af.

Pluspunten

  • Solide
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het is een hele handige foodprocessor. Mooie stevige kan. Veel hulpstukken. Er zit een aparte blender bij en hulpstukken voor een citruspers. Kan in de vaatwasser

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Veel losse onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T v Someren 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken heb ik uiteindelijk gekozen voor deze Kenwood keukenmachine. Alles wat je nodig heeft zit erbij incl. een mooie bewaardoos voor alle messen e.d.
Ook een kleinere kom waarbij je dus kleinere hoeveelheden kan snijden of hakken, wat ik echt een plus vond omdat ik niet altijd gelijk bijv. een hele zak noten gebruik. Apparaat niet te groot en zeker een aanrader

Pluspunten

  • Extra kom voor kleinere hoeveelheden
  • Mooie bewaardoos voor alle accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heidi 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Super product, veel mogelijkheden. Hij is gemakkelijk in gebruik. Veel onderdelen kunnen in de afwasmachine. En men kan alles mooi opbergen in bijgeleverde box.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Zeer compleet, maakt goede smoothies. Heeft wat gewicht want trillen aankunnen, maar is geen enorm apparaat. Strak design en compact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chef Marc 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overcomplete krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixen van zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.
In de blender mix je in een handomdraai een Ijskoffie. Zelfs de grote ijsblokjes zijn binnen no time gecrushed. Daarna een vers deeg voor de focaccia bij de bqq? Met het deegmes is ook dit kinderspel.
Al met al een krachtige machine die bovendien niet misstaat op het aanrecht.

Pluspunten

  • Heel veel accessoires en dus mogelijkheden
  • Uitstraling
  • Opbergbox voor alle hulpstukken

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews