Kenwood FPM800 zilver, zwart - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Kleuren
zilver, zwart
Vermogen
1000 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariëlle 23-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Deze foodprocessor heeft een scala aan mogelijkheden: hakken-mixen-sap centrifugeren-raspen. Heb slagroom en eiwitten geklopt wat prima lukt. Sinaasappels persen gaat uitstekend. Hakken van kleine en grote hoeveelheden en een shake maken is ook geen probleem. Ook het afwassen gaat prima. Ik heb de onderdelen nog niet in de vaatwasser geplaatst omdat dit vrij veel ruimte in beslag neemt. De kom voor de shake heeft bij het afwassen wel kans dat kleine snippertjes tegen het rubber blijven zitten. Met een satéprikker lukt het om deze te verwijderen. Bij het sap centrifugeren moet je bij een grote hoeveelheid wel de "sinaasappelmoes" verwijderen, zodat het sap in de kan komt. Erg fijn dat de hakkom niet kan breken (heb het deksel al een keer laten vallen). Voor een kleine hoeveelheid slagroom pak ik nog graag een handmixer, zo heb ik nl minder afwas. De foodprocessor is goed van pas gekomen bij de voorbereidingen voor het kerstdiner. Ik zou hem niet meer willen missen.
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Overcompleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de foodprocessor van Kenwood omdat deze, t.o.v. andere machines, completer is. Met name de hulpstukken voor het kneden en mixenv an zachte en zware vloeistoffen mistte ik bij veel andere machines.

Pluspunten

  • Compleet
  • Uitstraling

Minpunten

  • Handleiding kan uitgebreider
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruithof 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Foodprocessor ziet er mooi en strak uit. Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Niet alles kan in de vaatwasser, maar makkelijk af te spoelen. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strak design

Minpunten

  • niet alles in vaatwasser
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joel 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwoodfoodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de foodprocessor net enkele dagen in huis. Zit er mooi en degelijk uit. Is geen klein apparaat maar is een mooie aanwinst voor de keuken, multifunctioneel.
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FPM800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar weken in gebruik. Gekocht omdat mijn dochter een kook/bak vlog heeft met haar vriending. We hebben hem inmiddels al veelvuldig gebruikt en zijn erg tevreden over de vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • vele mogelijkheden
  • robuust en mooi design

Minpunten

  • niet voor alle accesoires een opbergdoos
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Tanghe 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooie foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden. Ziet er mooi uit. Glazen blender. Krachtige motor. Wel veel losse onderdelen die niet allemaal in de bewaardoos passen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Blender na gebruik bijna niet los te krijgen
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

David 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig design en krachtige machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een stevige machine met een krachtige motor. Er zitten tevens veel accessoires bij. Nadeel is dat alles bij elkaar veel ruimte in neemt. Erg blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Goed design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdullah 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Kenwood Multipro FPM800 Foodprocessor is de beste keukenhulp. Deze foodprocessor kan echt alles met zijn Auto en Variable speed control. Wat een techniek. Gekocht om de beste falafel te maken. Ben zeer tevreden met de aanschaf.. Deze Foodprocessor vervangt echt alle andere keukenapparaten.

Pluspunten

  • Mengkom BPA vrij
  • Glazen blender

Minpunten

  • Alle andere keukenapparatuur de deur uit.
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijkheid en compleet apparaat. Erg mooi apparaat dat prachtig staat in de keuken. Zou het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi
  • degelijk

Minpunten

  • deeghaak te plat, pakt niet alles goed mee
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat van goede kwaliteit, groenten worden lekkerder dan met handmatig snijden en slagroom wordt werkelijk fluffy !

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Goed schoon te maken
  • Neemt veel werk uit handen
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snijdt mixt kneedt alles !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteitsproduct en gesneden groente wordt lekkerder dan handgesneden ! En de resultaten na het snijden zijn kwalitatief zeer fijn. Slagroom wordt bijvoorbeeld echt fluffy.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Prima resultaten
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyanne 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige Foodprocessor van goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met deze foodprocessor. Ik heb voornamelijk voor dit model gekozen vanwege de glazen blender die niet te vinden is bij andere merken voor dit bedrag. Hij bevalt goed, sterke motor en mooi look and feel. Enige minpunt:"de optionele accessoires zijn niet te vinden op de website. Ik had graag de sapcentrifuge erbij gewild.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Glazen blender
  • sterke motor

Minpunten

  • bij gebruik kleine bowl wordt grote ook vies
  • optionele accesoires niet te vinden in Nederland
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Y.M. de Bruin 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Appeltaart scheelt 30 minuten werk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Kenwood Multipro Sense een week geleden aangeschaft en ben er tot op heden erg tevreden over. Het is een vrij groot apparaat dus je moet er wel ruimte voor maken op je aanrecht. Er zijn zeer veel uitbereidingen bij zoals de diverse schijven, messen, mixer etc. Wat ik zelf erg fijn vind is de beveiliging: zowel de bak als de deksel moeten op de juiste manier gesloten zijn, anders werkt het apparaat niet.
De bediening is verder makkelijk en traploos. Loop heel soepel.

Appeltaart: je haalt tijdwinst uit het maken van het deeg en het snijden van de appels. Met een van de schijven kun je makkelijk appelschijfjes maken voor de taart. Het scheelde mij bijna 30 minuten voorbereidingstijd.
Gesplitste eieren: eiwit ging prima, eigeel niet zo. Ik had maar 5 eieren, dat was te weinig waardoor de mixer niet door het eigeel klopte maar er overheen aaide.
Granola maken: noten fijnmalen gaat goed. Was de machine zo mee klaar. Let op dat je niet te veel doet (staat in het boekje).
Groente julienne snijden: is een makkie.
Tomatensoep voorbereiden: tomatenprutje is zo gemaakt. Ik heb echter de soep op het eind nog wel met een gewone staafmixer helemaal glad gemaakt.
Blender heb ik nog niet geprobeerd.

Al met al een zeer robuust sterk apparaat waar je veel mee kan.

Pluspunten

  • Zware, degelijke uitvoering
  • Krachtige motor
  • Je kunt alle kanten op met de accessoires

Minpunten

  • Hou rekening met opslagruimte van alles
  • Veel afwas (maar dat weet je)
  • Mixers komen niet helemaal tot de bodem
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FPM800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product gekozen vanwege de uitstekende mogelijkheden waar het mee geleverd wordt. Levering is snel, keuze genoeg qua datum/tijd. Het apparaat zelf is makkelijk in gebruik en neemt veel handmatig werk uit handen.

Pluspunten

  • Strak, modern design
  • Veel opties
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Vergt veel opbergruimte
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke, robuste machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas net in bezit, maar het apparaat doet robuust aan, veel accessoires, een receptenboek en een beknopte handleiding. Hiermee kun je snel aan de slag. Meteen gebruikt voor het maken van julienne snijden van wortels, cakebeslag, hakken van uien. Werkt prettig, gemakkelijk schoon te maken. Heb nog niet in de vaatwasser geprobeerd.

Pluspunten

  • robuust design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • neemt veel ruimte in
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cherry 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat, blijft goed staan op aanrecht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design! en staat goed stevig op het aanrecht (ook een lust voor het oog, dus hoeft niet persé in een aanrechtkastje. Tot nu toe nog niet alles gebruikt, maar dat beloofd zeker wat. De Tritan-kom en blender geven een duurzame look en feel. Heel fijn is dat alles de vaatwasser in kan zodat het weer mooi schoon is.

Pluspunten

  • mooi design
  • stevig op het aanrecht

Minpunten

  • veel assocoires om op te bergen
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JM 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een veelzijdige foodprocessor, voorzien van veel mogelijkheden. Bij aanschaf krijg je de neiging en inspiratie, om alle mogelijkheden zo snel mogelijk uit te proberen. Mede door de bijgeleverde kookboekje.
De foodprocessor heeft een mooie uitstraling, waardoor je hem graag op je aanrechtblad wilt laten staan.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • bijgeleverde opbergbak , voor de accessoires.

Minpunten

  • De grootte van het apparaat
  • Opbergbak is niet genoeg voor alle onderdelen
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f.ottens 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Apparaat.

Algemene score

8,0
Veel accessoires met opbergdoos voor schijven en kleine toebehoren
Met deze Kenwood kan je zo goed als alles wat met een foodprocessor mogelijk is. Het is een ietwat duurdere machine, maar is elke cent waard.

Pluspunten

  • Traploos instelbaar
  • Krachtige motor
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Teun 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stevige Kenwood. Wordt geleverd met veel extra's! Hij hakt alles moeiteloos fijn en de mogeijkheden zijn echt eindeloos.

Pluspunten

  • Stevig
  • Plastic kom

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De motor is zo krachtig dat je heerlijk luchtig deeg krijgt en dus ook heerlijk luchtig brood. Smoothies maak je ook heel gemakkelijk. Hij is gemaakt van geborsteld staal. Wij vinden hem mooi genoeg om op het aanrecht te laten staan, klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • 1 apparaat, heel veel mogelijkheden
  • fraaie vormgeving

Minpunten

  • je kunt er geen poedersuiker mee maken
Geschreven voor: Kenwood FPM800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews