Philips Viva Collection HR7762 zwart - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Broekhuijsen 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Ik heb nog maar enkele mogelijkheden gebruikt. Vegetarische hamburgers met bonen vergt wat gewenning. Alles wordt snel te fijn vermalen maar dit moet geoefend worden. Pizza deeg is gemaakt. Doordat alles in de kom zit kan je niet voelen zoals met deeghaken. Ook gewenning dus. Handleiding kan wel beter. Onduidelijke tekeningen wat met de diverse hulpstukken mogelijk is. Ik zie hier liever een duidelijke omschrijving.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sterren14 14-11-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische keukenmachine. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heb deze machine zelf al twee jaar, nu gekocht als cadeau voor een vriendin.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs 12-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De keukenmachine van Philips is compact, eenvoudig in gebruik en onderhoud. De onderdelen zijn vaatwasbestendig.

Ik kon ermee raspen en aardappelen snijden voor huisgemaakte frietjes.

Ik kon ook cake mee bereiden en mixen of koffie hakken.

Het bevalt me goed! Ik aarzelde al een tijdje om een keukenmachine te kopen maar na het lezen van alles wat ik mee kan heb ik deze gekocht. De prijs kwaliteit verhouden in prima.

Meteen gebruikt na aankoop. Ik raad het wel aan iedereen die snel, eenvoudig en effectief in de keuken wil werken.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henryvg 02-02-2016

zier er belovend uit

Algemene score

8,0
Nog weinig ervaring met machine.

Wat toch wel heel erg ontbreekt is een GOEDE BESCHRIJVING. Welk onderdeel voor welke werkzaamheden.

Zou handig zijn als Philips een receptenboekje uitgaf
welk met deze machine beshrijft hoe het een en ander te maken
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mark 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi en uitgebreid apparaat. Je kan er veel gerechten mee maken. En de motor is lekker krachtig. Erg blij mee! Aanrader wat mij betreft.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Prima apparaat met meer dan genoeg mogelijkheden, degelijk plastic zoals je van philips gewend bent.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

waaa 11-12-2017

Blenderbeker is gaan scheuren na een jaar

Algemene score

4,0
de blenderbeker vertoont op meerdere plekken scheurtjes en dit valt niet onder de garantie (dit onderdeel)
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Yvonne 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product voor in de keuken. Vele mogelijkheden om eten voor te bereiden. Fijn in gebruik en tegen een mooie prijs.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, degelijk, prijs/kwaliteit erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg mooi product. Het is alleen uitvogelen hoe het werkt want ik werd niet echt wijs uit de beschrijving. Maar door het te proberen leer je het vrij snel!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I.R.Stoof 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Algemene score

8,0
Ik heb die product gekocht bij Mediamarkt zaandam.
Ik heb die gekozen want Ik hou van die stylist erg modist met paars kleur, mooi en snel shoonmaken.
De prijst is super OK voor die kualiteit van Philips maar ik heb die video gezien bij Youtube krijgt een spatula dan wat heb ik gekocht geen spatula. Dat is kleine minpunten .

Pluspunten

  • Modis
  • Strong
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • No Spatula
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foodprocessor type 7762/00 09-11-2016
  • Product paar weken in bezit

foodprocessor type 7762/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel fijn product, supersnel en handig in gebruik, makkelijk af te wassen.
Jammer dat er geen boekje bij zit voor de gebruiksaanwijzing, nu is het bijna niet te lezen , dat is het enige minpunt.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed gevarieerd apparaat

Algemene score

9,0
Doet gewoon wat ie moet doen lekker veel verschilende messen erbij super tevreden
Ook blij met de blender erbij
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marietje47 24-03-2016

compact, handig en compleet

Algemene score

8,0
compact, handig en voorzien van voldoende hulpmiddelen. De motor is van voldoende sterkte, de messen zijn scherp.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Wouter 20-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg handig met fijne bak om de onderdelen in op te bergen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roegsana 09-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
In verhouding met de prijs krijg je enorm veel terug voor je geld. De mesjes zijn enorm scherp is makkelijk schoon te maken. Veel verschillende opties, makkelijk om een smoothie te maken of gestoomde groente te pureren voor de kleine. Ideaal!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Grietje 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu een aantal dagen in huis en ben er erg blij mee! Veel mogelijkheden. Alleen jammer dat er zo'n saaie gebruiksaanwijzing bij zit..
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sea15 07-11-2015

Prima

Algemene score

10,0
Sinds vandaag deze machine in gebruik en al heerlijke smoothies gemaakt. Fijne machine die alle andere machines overbodig maakt, dus weer ruimte in de kast! Wat ik fijn vind is de extra kleine blender voor het hakken van noten, bonen etc. Wat ik minder vind is de gebruiksaanwijzing maar dit opgelost door de gebruikershandleiding online te bekijken. Kortom ik denk dat ik hier jarenlang plezier van ga hebben!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dennis 07-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Werkt goed, maakt heerlijke smoothies, hakt je groente kort en klein, kortom top apparaat!
Ik mis wel een mooie handleiding, alles is nu genoteerd op een snel stukgaand papiertje. Juist om het apparaat te leren kennen zou het fijn zijn als er een kort stevig schema is waar je welk onderdeel voor moet gebruiken.
Verder ziet het apparaat er goed uit en is de gegeven informatie wel duidelijk en gedetailleerd beschreven.
Indien je nog twijfelt kopen dus!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mde Vries 01-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Omdat de mogelijkheden zo talloos zijn, heb ik wederom dezelfde besteld. Helaas was de mixkom van de vorige na twee weken al gescheurd en nu na een jaar nog verder kapot, net als de deksel. dat is jammer. Losse onderdelen zijn in verhouding veel te duur!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 beige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SebastianT 03-06-2015

Veelzijdige machine met uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding

Algemene score

10,0
Mooie en degelijke keukenmachine. Gebruik van bijgeleverde accessoires is eenvoudig door kleurcodering die correspondeert met snelheidsinstelling op de basis van het apparaat. Eenvoudig schoon te maken (geschikt voor vaatwasser).
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR7762 zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews