Philips Viva Collection HR7762/00 beige - Reviews

8,1 Lees 130 reviews
Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 130 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product voor in de keuken. Vele mogelijkheden om eten voor te bereiden. Fijn in gebruik en tegen een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brenda 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, degelijk, prijs/kwaliteit erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg mooi product. Het is alleen uitvogelen hoe het werkt want ik werd niet echt wijs uit de beschrijving. Maar door het te proberen leer je het vrij snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
I.R.Stoof 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Algemene score

8,0
Ik heb die product gekocht bij Mediamarkt zaandam.
Ik heb die gekozen want Ik hou van die stylist erg modist met paars kleur, mooi en snel shoonmaken.
De prijst is super OK voor die kualiteit van Philips maar ik heb die video gezien bij Youtube krijgt een spatula dan wat heb ik gekocht geen spatula. Dat is kleine minpunten .

Pluspunten

  • Modis
  • Strong
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • No Spatula

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
foodprocessor type 7762/00 09-11-2016 Product paar weken in bezit

foodprocessor type 7762/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel fijn product, supersnel en handig in gebruik, makkelijk af te wassen.
Jammer dat er geen boekje bij zit voor de gebruiksaanwijzing, nu is het bijna niet te lezen , dat is het enige minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Berry 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed gevarieerd apparaat

Algemene score

9,0
Doet gewoon wat ie moet doen lekker veel verschilende messen erbij super tevreden
Ook blij met de blender erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wouter 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg handig met fijne bak om de onderdelen in op te bergen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Broekhuijsen 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Ik heb nog maar enkele mogelijkheden gebruikt. Vegetarische hamburgers met bonen vergt wat gewenning. Alles wordt snel te fijn vermalen maar dit moet geoefend worden. Pizza deeg is gemaakt. Doordat alles in de kom zit kan je niet voelen zoals met deeghaken. Ook gewenning dus. Handleiding kan wel beter. Onduidelijke tekeningen wat met de diverse hulpstukken mogelijk is. Ik zie hier liever een duidelijke omschrijving.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
sterren14 14-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische keukenmachine. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heb deze machine zelf al twee jaar, nu gekocht als cadeau voor een vriendin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
matthijs 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De keukenmachine van Philips is compact, eenvoudig in gebruik en onderhoud. De onderdelen zijn vaatwasbestendig.

Ik kon ermee raspen en aardappelen snijden voor huisgemaakte frietjes.

Ik kon ook cake mee bereiden en mixen of koffie hakken.

Het bevalt me goed! Ik aarzelde al een tijdje om een keukenmachine te kopen maar na het lezen van alles wat ik mee kan heb ik deze gekocht. De prijs kwaliteit verhouden in prima.

Meteen gebruikt na aankoop. Ik raad het wel aan iedereen die snel, eenvoudig en effectief in de keuken wil werken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Mark 11-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi en uitgebreid apparaat. Je kan er veel gerechten mee maken. En de motor is lekker krachtig. Erg blij mee! Aanrader wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 10-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Prima apparaat met meer dan genoeg mogelijkheden, degelijk plastic zoals je van philips gewend bent.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Roegsana 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
In verhouding met de prijs krijg je enorm veel terug voor je geld. De mesjes zijn enorm scherp is makkelijk schoon te maken. Veel verschillende opties, makkelijk om een smoothie te maken of gestoomde groente te pureren voor de kleine. Ideaal!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Grietje 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu een aantal dagen in huis en ben er erg blij mee! Veel mogelijkheden. Alleen jammer dat er zo'n saaie gebruiksaanwijzing bij zit..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Dennis 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Werkt goed, maakt heerlijke smoothies, hakt je groente kort en klein, kortom top apparaat!
Ik mis wel een mooie handleiding, alles is nu genoteerd op een snel stukgaand papiertje. Juist om het apparaat te leren kennen zou het fijn zijn als er een kort stevig schema is waar je welk onderdeel voor moet gebruiken.
Verder ziet het apparaat er goed uit en is de gegeven informatie wel duidelijk en gedetailleerd beschreven.
Indien je nog twijfelt kopen dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Mde Vries 01-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Omdat de mogelijkheden zo talloos zijn, heb ik wederom dezelfde besteld. Helaas was de mixkom van de vorige na twee weken al gescheurd en nu na een jaar nog verder kapot, net als de deksel. dat is jammer. Losse onderdelen zijn in verhouding veel te duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Bo151 25-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Het apparaat is makkelijk in gebruik en heeft vele opties. De opbergbak die er bij komt is er handig. Daarnaast is het ook mooi om te zien.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Rob197512345 21-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Het product is mooi (eenvoudig, maar stijlvol), het staat stevig op het aanrecht vanwege de 4 zuignapjes onder de bodem, er zitten heel veel verschillende spullen bij, waardoor het gebruik heel divers is, het appraat werkt makkelijk en intuitief en de zaken die wij er tot nu toe mee gemaakt hebben, zijn allemaal gelukt. Dus: top aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
zal 21-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is goed om te hebben in de keuken, want je krijgt veel mogelijkheden om het eten te breiden. Daardoor wordt koken meer leuker en makkelijker voor vrogere. ik beveel het absoluut aan andren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Wing75 20-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat is erg vriendelijk in gebruik. Alles wijst voor zich. Ook kan hij best wel veel dingen achter elkaar doen. Het apparaat is erg makkelijk schoon te maken. Een min punt is dat hij heel snel van de veiligheidsknop schiet. Dan stopt hij er mee. Dus ik moet de kom steeds vast houden bij het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
EMDdaGraça 17-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Na 16 dagen heb ik nog niet alle mogelijkheden benut.
Het is nog even uitzoeken welke raspen ik het beste geschikt vind voor de verschillende groenten die ik gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews