Kenwood FPM910 zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FPM910 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**g@h**l.com 30-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
fijne machine, komt in een grote doos, dus dat was eerst even schrikken, maar hij heeft een flinke motor doet alles wat ie beloofd.

Reageer

mirjam 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor de (ruime) keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Fijne, krachtige machine die doet wat hij belooft en grote hoeveelheden aan kan. De ingebouwde weegschaal is erg handig en was voor mij een reden voor dit apparaat te kiezen. Staat ook prima op onze (gelukkig ruime) aanrecht. Veel bijgeleverde attributen, maar wel een heup ruimte ook nodig om die allemaal op te bergen. Maar dan heb je ook een alleskunner, die veel aankan.

Pluspunten

  • Veelzijdig en compleet
  • handige weegschaalfunctie

Minpunten

  • Vraagt veel ruimte incl accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn janssen 05-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig veelzijdige en sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat en doet alles wat hij moet doen.
Er zitten zeer veel accessoires bij en neemt dus ook wat kastruimte in beslag. De vaatwasser een keer extra in- en uitruimen zit er ook vaak in, maar dat hebben we er graag voor over :)
De basis weegt niet (zoals op veel plaatsen vermeld) 21 kg. Dat weegt de verpakking met alles er in. Ik schat dat de machine ca 10 kg weegt.
Zeer veelzijdige machine en blij dat we de zwaarste variant gekozen hebben vanwege het motorvermogen

Pluspunten

  • veel accessoires
  • kruidenmolen
  • sterke motor
  • robust
  • grote blender beker van glas

Minpunten

  • veel opslagruimte nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kiki 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

6,0
Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar over de blender ben ik redelijk tevreden. Hij blendt goed en maakt niet zoveel lawaai.
Helaas meteen een probleem bij het begin, omdat ik de blender onderin niet goed schoon kreeg. De uitleg om de blender uit elkaar te krijgen, werkte bij mij niet (op de voet zetten, erin klikken en de andere kant opdraaien...?). Na contact met de klantenservice (nee mevrouw, pannenkoekenbeslag moet u met het deegonderdeel maken. Terwijl je ook paté en mayonaise met de blender kan maken..??). Gelukkig was er een filmpje op youtube, met heldere uitleg. Het bleek gelukkig heel makkelijk om de onderkant eruit te schroeven. Dit vind ik echt handig, want zo krijg je de blender makkelijk en goed schoon.
De deksel gaat nogal schroef, terwijl de dop op de deksel er weer zo af gaat. Dat vind ik weer wat minder.
De blender is ook redelijk zwaar. Mocht iemand weinig armkracht hebben, dan is hij niet aan te raden.
Het vast klikken vind ik wat vreemd gaan. Als ik hem er lichtjes in klik, dan blijft het lampje branden en dan zou hij dus goed vast moeten zitten. Echter, als ik hem dan aanzet, schiet hij er zo weer uit. Als ik hem er verder in klik, dan krijg ik hem er na gebruik bijna niet meer uit. Dan moet ik echt de hele voet tegen houden.
Het apparaat zelf vind ik redelijk compact, met zijn 26 bij 26 cm. De opbergdoos (voor onderdelen) daarentegen is nogal groot. Ik begrijp niet waarom, want dat had veel compacter gekund.
Het geborstelde staal doet nogal plastic aan en eigenlijk heb ik nog steeds mijn twijfels....
Voorlopig dus een 6, want voor deze prijs, had ik er toch iets meer van verwacht. Maar misschien is het ook gewoon nog wennen....

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Stevige blender
  • Neemt niet veel plaats op het aanrecht in

Minpunten

  • Sommige dingen erg onhandig
  • klantenservice niet erg adequaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Remco 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Krachtig en degelijk apparaat welke eenvoudig in het gebruik is en snel alles wat je wenst hakt, snijdt, raspt en mixt. En niet onbelangrijk gemakkelijk en snel schoon is te maken, zowel in de vaatwasser als met de hand. Het enige wat ik eigenlijk een beetje mis is de mogelijkheid om blokjes te snijden. Vervangt bij ons zeker 3 apparaten.

Pluspunten

  • Krachtig en snel
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Zeer compleet

Minpunten

  • Geen aan/- uitschakelaar
  • Neemt nogal wat ruimte in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecile Steenwijk 17-05-2021
  • Product gekregen

Veelzijdige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog maar een keer gebruikt, maar de eerste indruk is goed. Hij kan alles. Is in gebruik relatief stil. Fijn dat er een bewaarbox voor de schijven bij zit.

Reageer

brenda 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Stevig spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

9,0
Ik vindt het apparaat goed , veel keuze qua spullen , doet het goed , prijs kwaliteit en uitgebreidheid is oké

Pluspunten

  • snel
  • robuust
  • werkt goed

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Léon 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super krachtig en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat met zware motor. Zeer compleet met allerlei handige accessoires. Wel jammer dat de bijpassende slow-juicer niet meer leverbaar is.

Pluspunten

  • Zéér compleet
  • Oerdegelijk
  • Veel vermogen: 1300W

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag
  • Slow juicer accessoire niet meer leverbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rein 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

10,0
Al bij het uitpakken merk je de kwaliteit: Mooi zwaar en degelijk uitgevoerd. Krachtige 1300W motor en een grote mengkom van 4 liter. Deze is middels een inzetstuk te verkleinen. We zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Krachtige motor
  • Mooi opbergsysteem voor de snij- en raspschijven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer complete foodprocessor / keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Zeer compleet apparaat met alle accessoires die je nodig kan hebben voor alle klussen in de keuken. Met 1300 Watt ook zeer krachtig.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond 17-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alleskunnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Loopt soepel, makkelijk te bedienen er erg veel accessoires. Nu alleen de sapcentrifuge accesoire erbij kopen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobG 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FPM910 zilver

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk apparaat met veel mogelijkheden. Alles voelt degelijk en stevig aan. Maar het neemt (zoals verwacht) flink wat plaats in beslag.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • voelt degelijk en stevig aan

Minpunten

  • accessoires nemen veel plaat in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer