Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud - Reviews

Specificaties
Type/soort
lichtontharing
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Susan 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloze behandeling met resultaat

Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

10,0
Dit product gebruik ik nu enkele weken. Volgens de gebruiksaanwijzing bereik je een optimaal resultaat door het de eerste 4-12 weken 1x per week te gebruiken en daarna kan je overstappen op een onderhoudsbehandeling van eens per maand/2 maanden. Nu na enkele welen gebruik wordt het resultaat inderdaad al zichtbaar! De behandelingen zijn snel en pijnloos en door de bijgeleverde precisiekop kan je ook de wat lastigere rondingen goed behandelen. Ik raad het apparaat dan ook zeker aan! Je kan ook nog de bijbehorende app downloaden waarin je de behandelingen die je doet kan bijhouden en meldingen kan instellen zodat je geen enkele behandeling over kan slaan.

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Snel

Minpunten

  • Felle flitslichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annely 25-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Toen ik het apparaat uit de verpakking was ik erg verrast door het luxueuze apparaat. Het werd geleverd met twee verschillende koppen (klein en groot) in een mooie toilettas.
Na zorgvuldig de instructie te hebben gelezen, ben ik begonnen met de behandeling, dit wel na het scheren van mijn benen (wat elke keer voor de behandeling nodig is). Eerst onhandig omdat het apparaat redelijk groot is en omdat je het apparaat goed op je huid moet zetten, maar na een aantal keren ging het steeds makkelijker. Ik heb het apparaat voor zowel mijn benen als oksels gebruikt en ben er tevreden. Ik merk nu na 5 weken al dat mijn haargroei minder wordt.
Ik heb het apparaat gratis ontvangen om uit te testen.

Pluspunten

  • Snel
  • Pijnloos

Minpunten

  • Duur
  • Onhandig in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

sabine willekens 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

licht en gemakkelijk hanteerbaar toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Het apparaat is licht en gemakkelijk hanteerbaar. Door de twee verschillende opzetkoppen kan je alle zones behandelen. Ik heb een lichte huid, maar heb geen bijwerkingen zoals een roodheid. Ik heb nu mijn oksels 3x behandeld en heb al resultaat. De verpakking is luxueus en alles is voorzien om dadelijk te starten. Ik heb de kans gekregen om het product gratis te testen en voor mij is het een blijvertje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

keeden 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat nu drie weken gebruikt en ik ben meer als tevreden!
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik en alles wijst zichzelf nadat je de gebruiksaanwijzing goed hebt door gelezen.
Het apparaat selecteert zelfs de teint van je huid voor de juiste lichtintensiteit !
Maar je kan het ook nog zelf aanpassen als je dit zou willen.
Ik was van te voren bang dat een behandeling veel werk zou zijn maar het was zo gepiept.
Dat komt doordat je als je de standaardkop gebruikt je langs je benen kunt glijden terwijl het apparaat flitst.
De behandeling is ook niet pijnlijk. Als je hem in de hoogste stand gebruikt voel je alleen wat lichte prikjes.
Ik merkte na het eerste gebruik al dat mijn haartjes sneller wegbleven.
Na drie keer gebruik voelt mijn huid een week na de behandeling nog steeds glad!
Ik heb het geluk gehad dat ik dit apparaat mocht testen en ik zou nu al niet meer zonder willen!
Ik zou het aan anderen 100 procent aanraden want het werkt en de behandeling gaat super snel !

Pluspunten

  • werkt echt
  • snel
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Luxe IPL voor snel en makkelijk ontharen

Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
De PL5117 is een mooi apparaat om te zien en makkelijk in gebruik. In de bijgeleverde gebruiksaanwijzing zijn alle stappen duidelijk uitgelegd waarna het gebruik van de IPL vanzelfsprekend is. Superhandig van deze IPL dat dit model zelf de teint van je huid selecteert voor de juiste lichtintensiteit. Voor gevoelige stukken huid jan de lichtsterkte desgewenst aangepast worden. De standaardkop is ideaal voor de glijbeweging over de benen, waardoor je echt binnen 5 minuten je hele been hebt behandeld. De precisiekop is ook fijn voor oa. je oksels, bikinilijn en gezicht.
1 behandeling per week over een periode van 4-12 weken als opstartfase en vervolgens iedere 1 a 2 maand een onderhoudsbehandeling zou ervoor moeten zorgen dat er geen haar meer groeit. Ik heb het apparaat nu 3 keer gebruikt en de beharing wordt al zichtbaar minder, ik denk dat ik na nog 2 wekelijkse behandelingen kan overstappen op de maandelijkse behandeling. Ik mocht dit apparaat testen en en blij met het resultaat, laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor.

Het apparaat wordt in bepaalde gevallen afgeraden, te denken aan een donkere huid (check schema op de doos), bij zwangerschap en borstvoeding, jonger dan 18 jaar, huidkanker en andere huidziekten, veel moedervlekken, spataderen of overgevoeligheid voor zonlicht, ik raad aan hier voor aankoop op te letten ivm beschadiging van de huid.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijke handleiding
  • Huidtint scanner

Minpunten

  • Felle flitsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 14-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzaam, snel en pijnloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik heb de IPL PL5117 van Braun nu enkele malen gebruikt. En ik moet zeggen dat ik het een erg fijn product vind. Qua uiterlijk is het een erg mooi product, het is al een cadeautje op zich om de doos uit te pakken. Hij voelt solide aan, het snoer is lang genoeg zodat je altijd een comfortabele houding kunt vinden bij gebruik van het product.
De behandeling is pijnloos, je voelt de lichtflitsen wel middels een kort warm gevoel. Na de eerste behandeling was mijn huid wat geïrriteerd, maar dat wordt per behandeling steeds minder. Na een paar behandelingen zag ik al duidelijk resultaat.
Wat ik fijn vind aan dit apparaat is dat hij geleverd wordt met 2 opzetkoppen. 1 grote en een kleine. De kleine is fijn te gebruiken bij de oksels en gezicht. Je kunt deze plaatsen op alle rondingen.
Het apparaat werkt snel, je kunt bij bijvoorbeeld de benen de knop ingedrukt houden zodat hij door blijft flitsen. Hierdoor ben je in 5 minuten klaar met de behandeling. Een andere mooie eigenschap is dat hij automatisch de teint van de huid meet, zodat je zelf niet het apparaat nog hoeft in te stellen.
Ik heb dit apparaat gratis mogen uittesten en daar ben ik zeer blij mee. Ik blijf hem zeker gebruiken en raar dit product ook aan anderen aan.

Pluspunten

  • Snel
  • pijnloos
  • mooi apparaat
  • kleinere kop bijgeleverd voor oksels en gezicht

Minpunten

  • maakt wat herrie, is niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiekej 14-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik gebruik de braun PL5117 nu 3 weken en ik ben heel erg tevreden. Voor het eerste gebruik heb ik eerst de handleiding doorgenomen die duidelijke info geeft over hoe je het apparaat moet gebruiken. Alles staat goed aangegeven en bleek heel erg makkelijk te zijn! Eerst is het belangrijk de delen goed te ontharen die je wil behandelen. Daarna flits je er in een paar minuten overheen. Het apparaat meet steeds je huidskleur en past automatisch de intensiteit van de flitsen aan. Het apparaat ziet er goed uit en ligt fijn in de hand. Ik had geen last van het snoer tijdens het gebruik, hij is lang genoeg waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt. De behandeling is niet pijnlijk. Alleen bij het eerste gebruik was het op sommige plekken wel een beetje gevoelig. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Na 3 weken gebruik merk ik heel duidelijk een afname van haargroei. De haren komen minder snel terug en groeien langzamer. Ik ga zeker door met het gebruik om te zien hoe het resultaat op wat langere termijn is. De aanschafkosten zijn best wel hoog maar uiteindelijk bespaar je veel geld en tijd omdat het niet meer nodig is om dagelijks te scheren. Ik ben blij dat ik dit product gratis mocht ontvangen om te testen. Ik zal het zeker blijven gebruiken en het ook aan anderen aanraden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed resultaat
  • Opbergtas
  • Kosten besparen lange termijn

Minpunten

  • Aanschaf kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 07-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi luxe apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Braun Silk-expert Pro PL5117 nu ruim 4 weken. Ik vind het erg makkelijk om niet meer naar de schoonheidsspecialiste te hoeven, maar gewoon zelf aan de slag te kunnen. Ik heb dit apparaat gratis gekregen om te testen. Ik ben ontzettend tevreden. Het apparaat werkt eenvoudig. Er zit een precisiehoofd bij om gevoelige gedeeltes aan te pakken (bikinilijn, oksels, gezicht). De Braun Silk-expert Pro IPL-app helpt om mijn behandelingen bij te houden. Er staan ook instructiefilmpjes op, zodat je eenvoudig kunt zien hoe het apparaat werkt. In de doos zit een mooi opberghoesje, IPL apparaat, snoer, precisiehoofd en een los Gilette Venus scheermesje. De flitsen zijn best fel, misschien was een beschermbril prettig geweest als toevoeging.

Pluspunten

  • Werkt snel en eenvoudig

Minpunten

  • Flitsen zijn fel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isha1975 03-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en gemakkelijk blijvend ontharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat nu twee keer gebruikt en ik ben heel positief over het gebruiksgemak. De twee verschillende opzetstukken zijn makkelijk te bevestigen en het is duidelijk waarvoor welke gebruikt moet worden. De grote is voor vlakke stukken huid, zoals je benen en de kleine voor rondere stukken zoals je gezicht, enkels en bikinilijn.
Fijn dat er een scheermesje bij zit. Die vind ik ook erg prettig in gebruik.
Na wat oefening kun je je benen behandelen in zo'n 5 minuten. Lekker snel dus. Om doorlopend te flitsen houd je gewoon de grote knop ingedrukt. Super handig, vooral voor je benen dus.
Het apparaat scant je huid en past de lichtintensiteit aan op je huidskleur. Je hoeft dus niets zelf in te stellen. Is het toch nog gevoelig dan kun je de intensiteit van de flits ook zelf aanpassen. Handig voor je oksels en bikinilijn! De flits is wel behoorlijk fel, maar goed, dat is niet anders. Ik ben blij dat ik het apparaat heb gekregen om te testen. Ik blijf behandelen tot ik het gewenste resultaat heb bereikt.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel
  • Past intensiteit flits automatisch aan

Minpunten

  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk te hanteren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
De PL5117 Braun Silk Expert Pro 5 is makkelijk in te hanteren en ligt lekker in de hand. Het heeft een mooi design. Er zit een goede gebruiksaanwijzing bij. Ik heb het nu 1 keer gebruikt en moet zeggen dat het minder eng was dan ik dacht. Ik ben nogal kleinzerig en houd er niet van om pijnlijk te ontharen. Best wel zenuwachtig ben ik met de behandeling van mijn benen begonnen en ik kan nu zeggen dat het niet pijnlijk is. Je voelt natuurlijk wel iets, maar het doet geen pijn. Ik heb het apparaat gratis gekregen om te testen, ik heb wel vaker naar een IPL gekeken, dus het kwam mooi uit dat ik nu als testpersoon was uitgekozen. Het enige nadeel vond ik de felle lichtflitsen van het apparaat. Ik zou het anderen zeker aan te raden om het te gebruiken.

Pluspunten

  • Makkelijk hanteerbaar
  • Duidelijke gebruiks omschrijving

Minpunten

  • De felle lichtflitsen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonniebroers 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

9,0
Met de zomer voor de deur kreeg ik de IPL PL5117 gratis thuisgestuurd om te mogen testen. Ik vond dit wel heel spannend want ik had nog nooit met lichtontharing gewerkt. Het apparaat ziet er mooi uit en past zich automatisch aan aan je eigen huidtint. Het apparaat glijdt makkelijk over de huid en mijn benen waren snel gedaan. Met de gedownloade app kan je je voortgang bijhouden. Ik ben inmiddels een paar weken verder en ik heb al zeker minder haar op mijn benen en ga ook zeker door.

Pluspunten

  • Glijdt over je lichaam
  • Mooi apparaat
  • werkt makkelijk

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun Silk-Expert pro 5 nu een paar dagen in huis. Ik heb hem nu eenmaal uitgeprobeerd. Ik vind hem makkelijk in gebruik, ideaal door zijn automatische huidscanner. Ik had mijn benen in een paar minuten behandeld. Ook mijn gezicht en oksels behandeld, deze vond ik wel gevoeliger. Ik had het geluk dat ik het apparaat vrijblijvend mocht uitproberen.
Tip: ik vond de lichtflitsen erg fel, ik heb hierbij een zonnebril opgezet

Pluspunten

  • Huidscanner
  • Goede handleiding

Minpunten

  • Erg felle lichtflits
  • Op sommige huid oppervlaktes gevoelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Kock 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

heel gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 5 PL5117 Nieuwste Generatie IPL Ontharing, Permanente Ontharing, Wit En Goud

Algemene score

7,0
Bij het apparaat zit een hele duidelijke handleiding, je kunt het gewoon niet verkeerd doen. Vandaag voor de eerste keer gebruikt, het apparaat ligt fijn in de hand en is erg gebruiksvriendelijk, ik was zo klaar met 2 benen. Al langer getwijfeld getwijfeld of ik een soortgelijk apparaat zou aanschaffen, dus toen de kans zich voordeed om dit gratis te testen heb ik deze uiteraard gegrepen. Het resultaat is hopelijk goed, maar dat is na 1 keer gebruiken natuurlijk nog niet te zeggen maar ik ga er zeker mee door

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer