Braun Silk-expert - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
armen, benen
Kleuren
goud, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kirby 16-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
k heb de Braun Silk Expert nu ruim 3 weken gebruikt. Het apparaat is vrij makkelijk te gebruiken, het ligt goed in de hand en hoewel je de flitsen wel voelt, is het niet heel pijnlijk. Mijn huid raakt er niet door geïrriteerd, ook niet op de gevoeligere plekken.
Ik heb een vrij lichte huid met donker blonde haren en na drie keer wekelijks gebruiken, komen de haartjes zeker langzamer terug, maar ik verwacht niet dat ik na vier keer gebruik al naar een maandelijkse onderhoud kan overstappen. Dit zal langer duren denk ik.
Het gebruik is wel even tijdrovend en het is soms lastig om te weten waar ik al precies geweest ben.
Het grootste voordeel vind ik wel dat IPL nu makkelijk uit te voeren en ik hier niet voor naar een salon moet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Char 26-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat inmiddels een week of 4 in mijn bezit en heb het wekelijks gebruikt. Vanaf de 3e week is er duidelijk resultaat te zien. Op mijn benen zie ik al haarloze plekken verschijnen en op mijn armen ben ik praktisch haarloos inmiddels. Het apparaat werkt snel en is makkelijk in gebruik. Alleen op gevoelige plekken zoals oksel, bikinilijn en gezicht voel je prikjes tijdens het gebruik. Voor de rest is het pijnloos.

Door de huidsensor ook op de lichtbruine huid veilig te gebruiken! Ik heb totaal geen irritaties of brandplekjes gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kaasje 11-09-2016

Hallo,
Graag zou ik willen weten wat het resultaat na een half jaar gebruik is.
Hartelijke groet
Kaasje

Reageer

Tabula-rasa 23-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Inmiddels 3,5 week dit product in bezit en ben enthousiast over het gebruiksgemak en resultaat. Ik gebruik het apparaat voor mijn benen. Nu ik merk dat de haargroei minder begint te worden ga ik ook mijn oksels proberen. De flitsen zijn vrij fel en je voelt het wel. Het is niet pijnlijk, alleen even wennen. Snoer van het apparaat is lang genoeg om lekker ergens te gaan zitten.

Ik zou de Braun IPL zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rimgaude 22-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Ik mag het apparaat testen voor Lekker in het Leven test aktie.

Ik heb Braun Silk-expert voor vier weeken nu en ik heb hem al vier keer geprobeerd. Ik ben begonnen met mijn gezicht haren (die zou ik willen weg hebben de meest) op een gevoelige modus. Was niet pijnlijk, alleen de flitser was heel hard dicht bij mijn ogen. Oksels waren gevoeliger, bikinilijn en benen niet zo veel.

Na vier weeken, kan ik minder haar zien groeien terug, en die groeiende terug zijn half dood, dus ik heb grote verwachtingen dat na enkele sessies de resultaten nog meer merkbaar zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Bemer 19-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Heb dit apparaat voor mijn vriendin gekocht als oplossing voor de dure laser salons. Na een maand lijkt dit een geweldige uitkomst. Ze is er heel blij mee, is nu al effectief en volgens haar is het vrijwel pijnloos. Vooral over de automatische sensor die in het apparaat zit is ze zeer te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

modjow 17-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Ik gebruik dit product nu 4 weken, en al beduidend minder haargroei op mijn benen. De oksels blijven nog wat achter, maar waarschijnlijk omdat dit stuggere haren zijn.
Dit apparaat geeft wat prikkelingen/steekjes, maar ik heb geen pijn ervaren. Een stuk fijner in gebruik dan een epilator. Kost nog wel veel tijd (eerst scheren, dan flitsen), maar uiteindelijk zal het maar 1x per maand nodig zijn.
Fijn dat de sensor zorgt dat het apparaat zich aanpast aan de huidteint.
Dit apparaat is niet geschikt voor alle soorten huidtypes en haarkleuren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiggeraal 12-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Het apparaat mag ik testen voor Lekker in het Leven: super om op deze manier dit apparaat te leren kennen!

Mijn eerste indruk bij het uitpakken van de doos: het apparaat ziet er luxe en handzaam uit. De handleiding is zeer duidelijk. Zo staat er bijvoorbeeld in dat er eerst een proefstukje geflitst moet worden, om zeker te zijn dat bij het flitsen van een groter gebied geen problemen op gaan treden. Dus: eerst een proefstukje!
Het apparaat ligt goed in de hand en de flitsknop is fijn groot. Wel even erbij nadenken dat niet in de flits gekeken mag worden (eventuele oogschade zou het gevolg kunnen zijn, ook zeer goed beschreven in de handleiding)! Misschien was een beschermingsbril een fijne toevoeging geweest in het pakket.

Het apparaat past zich zelf aan de huidteint aan, het enige dat zelf te regelen is, is de sterkte van de flits (er zit een knopje op voor minder hard flitsen) en of het apparaat vlot achter elkaar flitst (flitsknop vasthouden) of dat zelf geregeld wordt wanneer de flits plaatsvindt (flitsknop kort indrukken). Het vasthouden van de flitsknop zorgt ervoor dat met handige intervallen wordt geflitst, zodanig dat er voldoende tijd is om de ‘kop’ te verplaatsen naar het volgende stuk huid dat behandeld gaat worden.

Wanneer het apparaat goed contact maakt met de huid, is dit zichtbaar door de witte leds aan de zijkanten van de ‘kop’ van het apparaat. Dan is ook het apparaat klaar om te flitsen (heel vlot). Tijdens het flitsen is de pijn minimaal. Soms (afhankelijk van de plaats van flitsen) is er tijdens de flits heel even een gevoel van speldenprikjes, eventueel met een warm gevoel. Vergeleken met epileren is dit minimaal. Op de onderbenen voel ik dit bijvoorbeeld helemaal niet, onder de oksels wel. Zodra ik klaar ben met flitsen, is het prikkende gevoel verdwenen en het komt niet terug tot het volgende flitsmoment.

De Braun Silk-expert IPL is nu een week of drie door mij getest. De eerste 4 tot 12 weken moet wekelijks geflitst worden (staat uitgebreid in de handleiding), daarna nog ongeveer 1 keer per 4 weken.

Op mijn onderbenen en in mijn oksels heb ik het idee dat de haargroei al minder begint te worden. Het haar groeit minder snel en er is al minder haar aanwezig. Ik ben heel benieuwd of dit zo doorzet en of 1 keer in de 4 weken flitsen op termijn genoeg is. Ik heb goede hoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Minneboo 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super IPL!

Algemene score

10,0
Wat een super apparaat! ik gebruik hem nu 3 weken en op sommige plekken komt mijn haar al niet meer terug!

Het is ook een mooi apparaat, grote kop, hij stelt zich naar jou huidtype, 3 standen flitsen zitten er op ( waarbij je dus de derde stand gebruikt voor je zones met dunnere huid)

Je kunt hem apart gebieden laten flitsen of je houdt de knop in en beweeg dan flitst hij regelmatig. Handig voor je benen!

Ik ben eerst alles uit gaan pluizen of ik dit apparaat zou gaan kopen want ja 259,= moest ik even voor sparen.
En was ik benieuwd of hij werkt en hij werkt echt!

Maar absoluut Geen dag spijt van gehad!!

Pluspunten

  • groot flitsscherm
  • past zich aan aan je huid
  • makkelijk in gebruik
  • snel resultaat
  • Het apparaat is gewoon een PLUS

Minpunten

  • zijn er niet
  • Echt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer