Braun 81741319 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun 81741319 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kronsse 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

8,0
Dit was de eerste keer dat ik een lichtontharingsproduct heb gebruikt. Na enkele weken het product te testen bleek dat dit effectief wel werkt. Haartjes blijven langer weg! Geheel pijnloos vond ik dit niet, maar dit hangt van persoon tot persoon af denk ik dan. Handig is ook dat er een scheermesje bij zit én het in een mooie etui zit voor op te bergen of mee te nemen op reis. Jammer is dat je het niet draadloos kunt gebruiken.

Pluspunten

  • Snel resultaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Prijzig
  • Niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

o**r@t**t.be 12-06-2021
  • Product getest

Algemene score

8,0
Ik kende IPL-ontharing niet, en was dan ook benieuwd of dit zou werken. Na enkele weken het product te hebben getest, merk ik dat de haargroei effectief afneemt. Het apparaat ligt zeer goed in de hand, is makkelijk te gebruiken en is pijnloos. In het begin was ik bang dat mijn huid er rood zou uitzien na de behandeling maar dit was absoluut niet het geval. Ik ben dus blij met dit toestel en zou het zeker aanraden. Tevens komt het toestel in een mooie tas en met een scheermesje.

Reageer

Marcus 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

9,0
Als eerste ervaring met een ontharingsapparaat lijkt het een groot onderneming. Eens je de handleiding doorneemt is het snel te merken dat het toestel gemaakt is voor een super gemakkelijk en duidelijk gebruik.
Het toestel komt in een zeer gemakkelijk en aangename opbergtas, waar alles met gemak in past. Bouwkwaliteit is zoals verwacht van Braun: subliem. Het voelt heel gemakkelijk in de hand en tijdens het gebruik zijn er geen klachten.
In de doos zit er een scheermesje van Gillette bij, alsook een 2e opzetstuk die gebruikt kan worden voor grotere oppervlakken.
Er zijn 3 intensiteit-standen die je met één knop kan bedienen. Er is ook een sensor in de kop die het niet toelaat om te flitsen zonder contact met de huid. Die sensor meet ook in real-time de huid-tint en past de intensiteit zelf nog aan naar gelang nodig (rekening houdend met wat ingesteld is).
Na 4 weken wekelijks te mogen testen is er nog geen grote verandering. Het laat de huid wel zeer glad achter en haargroei begint te vertragen. De aanbevolen gebruikstijd is tussen 4 en 12 weken dus gaat in de goede richting. Het doet geen zeer, na de eerste behandeling voelt de behandelde plaats wat moe aan, niets om over te klagen en sindsdien geen klachten gehad. Het is een bedraad toestel met een lange netsnoer, dus er is geen schrik dat een batterij leeg zou kunnen zijn.
Al bij al een zeer goed toestel die doet wat het zegt op de verpakking. Buiten de prijskaart, die hoog is maar waard, kan ik het toestel maar aanbevelen!

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Lange netsnoer
  • Goede kwaliteit toestel
  • Mooi opbergzakje

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**r@h**l.com 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

8,0
Er zijn nu ondertussen enkele weken gepasseerd sinds ik deze IPL voor het eerst kon testen. Bij het eerste gebruik is het alleszins aangeraden om de handleiding grondig door te nemen. Hierin staat duidelijk en uitgebreid beschreven hoe je best te werk gaat. Praktisch is deze IPL handig in gebruik. Je beweegt ermee zoals je met een scheermachine ook zou bewegen. Enkel fijne oppervlaktes (zoals op het scheenbeen) kunnen soms erg moeilijk zijn, omdat de sensoren van de brede kop daar de huid soms onvoldoende raken, waardoor het toestel niet flitst. Ik kon na het gebruik geen hinderlijke neveneffecten vaststellen. De eerste resultaten lijken alleszins positief. Het duurt al heel wat langer voor de haartjes terugkeren. Voor een definitief resultaat is het nog enkele weken afwachten, aangezien de handleiding aangeeft dat een duidelijk resultaat bereiken tot 3 maanden kan duren. Al bij al dus zeker een aanrader, ondanks de relatief hoge prijs.

Reageer

r**r@h**l.com 09-06-2021
  • Product getest

Super

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de braun silk pro expert 5 pl 5115.
Hij doet wat hij beweert en verwijderd haren voor lange tijd.
het ontharen neemt wel even tijd in beslag maar het haar blijft hierna ook veel langer weg.
Ik ben zeer blij dat ik het product getest heb.
Het is makkelijk in gebruik en dit had ik vooraf niet verwacht.

Reageer

s**r@h**l.com 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed ontharingsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft supersnel het gewenste resultaat. Bij mij was er al zichtbaar minder beharing na 2 weken, terwijl de opstartfase van het product 4 a 12 weken is. Er is ook een handige opberghoes meegeleverd. Het enigste nadeel is dat je een stopcontact nodig hebt terwijl je het gebruikt. Ik ben blij dat ik dit product heb kunnen testen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**t@i**d.com 02-06-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

8,0
De braun silk expert pro 5 is een super toestel waarbij ik echt merk dat het doet wat het beloofd. Het product komt in een zeer mooie opbergtas waardoor dit meteen kwaliteit uitstraalt. Bij het testen van het toestel heb ik eerst de handleiding even moeten doornemen om de juiste werking van het toestel te begrijpen. Het toestel is zeer gemakkelijk te bedienen door gewoon de sensitiviteit in te stellen met de knop om daarna tegen uw lichaam te houden om het laseren te starten. Je moet enkel opletten dat je het te behandelen lichaamsdeel zeer goed haarvrij maakt alvorens het toestel te gebruiken, anders is de kans vrij groot dat je een verbrande geur zult opmerken van verbrande haren. Ik zou dit toestel zeker aanbevelen doordat ik merk dat het al na 2 keer gebruiken zeer effectief werkt en de haartjes al minder snel teruggroeien:)

Reageer

DimiF233 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoogwaardig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

9,0
De Braun Silk-Expert Pro 5 heeft een mooi design en wordt in een hoogwaardig tasje geleverd. Nadat ik het product ongeveer 2 weken testte, kan ik zeggen dat het ontharen eenvoudig, snel en pijnloos gaat. Ik ben tevreden over de gebruiksvriendelijkheid, hoewel een geruwde in plaats van een vlakke oppervlakte voor een betere grip had gezorgd. Ik merk ook dat mijn haartjes minder vlug terugkomen als normaal. Het toestel doet wat ik ervan verwachtte.

Pluspunten

  • Hip design
  • Efficiënt
  • Pijnloos

Minpunten

  • Grip kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s**i@h**l.com 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

8,0
De Braun IPL zat verpakt in een mooie doos in een handige opbergtas waardoor
je meteen het premium gevoel hebt en het handig kan opbergen. Het aparte
scheermesje is tevens ook zeer handig om meteen aan de slag te kunnen met
het apparaat.

De gebruiksaanwijzing heb ik maar kort moeten doornemen om het product te begrijpen.
Simpelweg de aan en uit knop gebruiken door hem in te houden of kort op te
drukken en verder heb je dan ook de stand om hem zachter te gebruiken. Let op
dat je het apparaat goed tegen de huid drukt want anders gaat hij niet aan,
hieraan heb ik wel even moeten wennen.

In het begin was het wennen want de lichtflits is iets apart en ook had ik
op sommige plaatsen niet genoeg geschoren en kwam er een verbrande geur vrij en een korte prik.
Goed glad scheren en afdrogen is de boodschap!

Na enkele weken zag ik zeker al resultaat. Op mijn borstkas blijft het haar
bijna volledig weg. Op andere lichaamsdelen heb ik het niet gebruikt.

Ik zou het apparaat zeker aanraden want het is handig in gebruik en neemt
niet zoveel tijd in beslag. Enkel de korte prikjes die je af en toe voelt en
de prijs zijn een tegenvaller, maar voor de rest is het helemaal top!

Pluspunten

  • Handig
  • Efficient

Minpunten

  • Kleine schokjes
  • Geurtje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**8@h**l.com 31-05-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

9,0
Het toestel zit in een mooie strakke tas, alles voorgesorteerd in vakjes wat het overzichtelijk maakt. Je krijgt er ook nog een scheermesje bij van Gilette. In de handleiding staat alles heel precies uitgelegd wat je meteen het nodige vertrouwen heeft. Ik heb het eerst getest op een klein stukje zoals dat staat in de handleiding. Ik had hier geen bijwerkingen van. Daarna uitgebreid getest op mijn benen en het gaat heel vlot met dit toestel. Ik test het toestel nu reeds 3 weken, maar er is nog niet veel verandering in de haargroei, maar dat komt wel. Ik ben alvast tevreden over de effectiviteit en pijnloze manier van dit toestel.

Reageer

m**3@h**l.com 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun 81741319

Algemene score

10,0
Ik heb dit ontharingsapparaat nu enkele weken in gebruik, in het begin was het even wennen. Maar na een aantal keer gebruiken moet ik zeggen dat het fijn aanvoelt. Het is makkelijk te gebruiken en was ik blij met de duidelijk gebruiksaanwijzing die erbij zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer