Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**t@h**l.com 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Deze Braun IPL is fantastisch! Eindelijk een zomer zonder me zorgen te hoeven maken over behaarde benen en oksels. Ik heb het apparaat 4 weken getest en ik ben uiterst tevreden. Het vergt even wat tijd om je erin te verdiepen als je IPL nog niet kent. Maar als je eenmaal door hebt hoe het werkt is het even simpel als scheren, alleen hoef je dit apparaat veel minder vaak te gebruiken! Voor je aan de gang gaat moet je wel echt even goed scheren met het bijgeleverde scheermesje zodat alle haartjes weg zijn. Als je dat doet is het volledig pijnloos. Na 3 behandelingen, één behandeling per week, zag ik al resultaat. De haartjes komen veel minder snel terug en de haartjes die wel terug kwamen waren zachter. Nu na 4 weken denk ik dat ik optimaal resultaat heb bereikt want mijn benen zijn al dagenlang heerlijk glad en zacht. Ik ben ongeveer tien minuten bezig om mijn benen en oksels te behandelen. Het snoer is lang genoeg dus ik ervaarde geen probleem dat het apparaat niet op accu werkt. De glijfunctie vind ik heel prettig. Zo ben je echt in een mum van tijd klaar. Het apparaat merkt tijdens het glijden precies wanneer het weer moet flitsen. Aan de zijkant geven witte lampjes aan of je goed op de huid zit en hij scant de teint van je huid om de intensiteit aan te passen. Bovenop zitten 3 knopjes om de sensitiviteit aan te passen, mocht je de hoogste stand te intens vinden. Ik heb niets aan die functie want ik ervaar geen enkel ongemak, maar prettig voor mensen die dat wel ervaren.
Ik vind dit apparaat zijn prijs echt wel waard. Het doet wat beloofd wordt dus ik ben uiterst tevreden. Mocht iemand nog iets willen weten, stuur me maar een berichtje, ik help je graag.

Pluspunten

  • Snel
  • Pijnloos
  • Lang glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**t@h**l.com 14-06-2021
  • Product getest

Algemene score

9,0
De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat we eindelijk weer onze jurkjes uit de kast mogen trekken. Zelf vind ik het belangrijk in de zomer zoveel mogelijk “haarvrij” te zijn. De IPL van Braun is een vernieuwend product als het aankomt op haarverwijdering. Een behandeling in een salon kost al snel € 100,- per keer en een scheermes is ook niet altijd even effectief. Ik heb het product mogen testen en ik ben zeer tevreden. Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is ook makkelijk te gebruiken. Het apparaat past de lichten aan aan jouw huidskleur of haarkleur. De flitsen doet geen pijn, maar het gevoel is wel even wennen. Ook vind ik het een pluspunt dat je zelf de lichtsterkte kan veranderen. Het apparaat komt met verschillende opzetstukjes voor diverse zones. Ook zit er een scheermes bij, waardoor je de zones van te voren haarvrij kan maken. Ik heb gemerkt dat mijn haartjes minder snel en minder donker terug komen. Wat ik een minpunt vind, is dat het apparaat zonder oogbescherming komt. De flitsen zijn veilig, maar naar mijn idee toch een tikkeltje te fel. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed, het product is misschien een grotere uitgave, maar je hebt hier jaren plezier van. Ik raad het product zeker aan.

Reageer

Ajans 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos definitief ontharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Ik was zeer benieuwd naar het resultaat van thuis IPL. Ik ben positief over de Braun IPL pro 5. Allereerst omdat het echt voor zorgt dat je haartjes wegblijven. Gedurende de testperiode zie ik een duidelijk afname in de hoeveelheid haar, maar ook in de dikte van de haar. In het begin moet je met enige regelmaat de gebieden ‘flitsen’. op het moment dat je het gewenste resultaat hebt bereikt is het een kwestie van bijhouden en hoef het nog maar een paar keer per jaar. Het is geheel pijnloos en geschikt voor verschillende huid- en haarkleur men. Er zit een duidelijke beschrijving bij, dus iedereen kan thuis volledig pijnloos zijn of haar haar definitief verwijderen.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Fel licht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

y**l@i**d.com 14-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en super eenvoudig in gebruik en op te bergen. Heb de IPL nu een aantal weken gebruikt en kan nog niet zeggen dat alle haartjes weg zijn, dus nog even volhouden. Het gebruiken gaat zo snel en eenvoudig, doordat het apparaat zelf meet welke sterkte die moet flitsen en niet flits wanneer er onvoldoende contact is met de huid. Ik blijf het apparaat nog wel een tijdje gebruiken en hoop dat alle haartjes straks zijn verdwenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**5@h**l.com 14-06-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Voor het gebruik van het product had ik geen verwachtingen omdat ik geen ervaring heb met IPL, maar ik ben positief verrast. Het apparaat moet wel eerst een aantal weken regelmatig gebruikt worden om echt resultaat te geven. De haartjes komen echt minder snel terug. Op de plekken waar de haartjes wel nog snel terugkomen moet het apparaat vaker gebruikt worden maar over het algemeen erg blij dat ik het apparaat heb mogen uittesten. De tas die erbij gegeven wordt is erg fijn met het vervoeren. Het vaker gebruiken van het apparaat op dezelfde plek kan wel als onprettig ervaren worden!

Reageer

s**k@l**e.nl 13-06-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Wauw, wat een fantastisch apparaat.
Allereerst ziet het er onwijs luxe uit. Het is natuurlijk ook een luxe product maar dat straalt het ook uit. Het apparaat + de toebehoren zit in een mooie etui. Ideaal, zo heb en houdt je alles netjes bij elkaar.

Het apparaat ligt prettig in de hand en de verschillende opzetstukjes maakt dat je overal goed bij kunt komen. Na een paar weken testen merkte ik al wel resultaat. De haartjes zijn minder en ik hoop over een tijdje helemaal van al mijn ongewenste haartjes af te zijn. Het is een prijzig apparaat, maar altijd nog goedkoper dan laseren in een salon. Zeker het proberen waard!

Reageer

Bianca91 13-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
De Braun IPL haar verwijderaar is een erg compact apparaat. Tijdens het testen heb ik gemerkt dat het apparaat heel makkelijk in omgang is, het is te bedienen met 1 knop. Het heeft 2 opzetstukken, de kleine is fijn voor moeilijk bereikbaren plekken. Ik heb het apparaat nu 6 weken en ik merk al verschil in haar groei en ik ben erg tevreden erover. Het apparaat doet nauwelijks pijn ingebruik, dat is me erg mee gevallen. Het is een ideale oplossing voor een goede haar verwijdering voor thuis.

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laska1988 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos ontharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Dit product heb ik nu een tijdje in huis. Wekelijks gebruik ik het om ervoor te zorgen dat de haargroei minder snel terug zou moeten komen. Na het testen van dit product lijkt het inderdaad erop dat de haartjes minder snel terug komen. Wat ook positief is, is dat het vrijwel pijnloos is. Als je een keer iets van een wondje hebt, dan voel je dat misschien als een kort prikje, maar dat was het. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product, het scheelt sowieso in tijd en ik heb er minder omkijken na. Dus ik ben benieuwd hoe het over een paar weken zal zijn. Op dit moment zeker een aanrader om te gebruiken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**a@g**l.com 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Weg meg scheermesje irritaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Ik kon niet wachten om dit apparaat eindelijk thuis te hebben. Het is nu ondertussen 5 weken geleden en heb ik dus 5 sessies gehad. Er zit een handige scheermesje er bij, die na de 5de sessie niet meer nodig is. Fijn! Apparaat werk heel snel en heeft niet veel tijd nodig tussen de flitsen door. Erg makkelijk te gebruiken en fijn om vast te houden. Lekker lange snoer ook. Samen met het hoofd opzetstuk, komen er nog twee andere bij voor verschillende delen van het lichaam. Ik ben erg blij dat ik dit product heb mogen testen na jaren lang scheermesje irritaties.

Pluspunten

  • Effectief
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel

Minpunten

  • Kan een beetje prikken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**0@h**l.com 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Thuis laseren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Wat een fijn IPL-apparaat is dit! Hij is makkelijk te gebruiken op verschillende plekken zoals benen, oksels en de bikinilijn. Ik gebruik de Silk-expert pro 5 nu vier weken en ik zie duidelijk haarvermindering! De flitsen die het apparaat afgeeft zijn best fel dus ik draag een zonnebril tijdens het laseren.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen bril meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

l**k@o**k.com 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lage verwachting, hoog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Heerlijk, het apparaat werkt! Direct na 2 weken testen al minder, zachtere haargroei op mijn benen. Ik ben nu 5 weken verder en merk echt dat het wat doet. Mijn huid beschadigd niet, blijft zacht en soepel.

Een nadeel is dat de kop niet flexibel is (ahoewel je verschillende maten koppen hebt) en dat de licht flitsen best heftig zijn. Er wordt geen bril bij geleverd; ik vraag mij af of dat niet nodig is.

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Niet flexibel
  • Geen bril

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marjan 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Even wennen, maar erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
De Braun Silk expert Pro 5 (PL5223) is het eerste IPL verwijder systeem dat ik gebruikt heb. Na scheren, epileren en harsen is er wat meer voorbereiding en leestijd nodig dan ik gewend ben. Ook het resultaat moet langer op zich wachten. De gebruikersinstructie geeft duidelijk aan onder welke omstandigheden en plekken van je lichaam je het apparaat niet mag gebruiken, zoals moedervlekken. Zelf heb ik het gebruikt voor mijn benen, door het brede opzetstuk is dit best wel te doen. Het is wel een precisie werkje, maar als het goed is heb ik daar in de toekomst veel profijt van! Er zijn meerdere standen, zo kan het warme gevoel eerst even wennen. Ik heb mijn oksels en bikinilijn nog niet geprobeerd. Maar nu ik het resultaat na een paar weken merk op mijn benen ga ik hier binnenkort ook mee beginnen. Ik ben blij dat ik het IPL apparaat heb mogen testen, het bevalt goed maar voor mij was de stap naar een nieuwe spannende methode in combinatie met de prijs wel groot geweest. Al met al denk ik dat ik hier op de langere termijn veel meer en langer plezier van ga hebben, zou het aanraden!

Pluspunten

  • Verschillende opzetstukken
  • Handig etui

Minpunten

  • Prijzig
  • Stopcontact nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoebie 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een erg fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Als eerste moet ik zeggen dat ik een vrij lichte huid heb en blond ben. Ik heb het apparaat nu 3 keer getest en ik ben aangenaam verrast.

Ik wist dat het apparaat op mijn benen lastig te gebruiken zou zijn en helaas merk ik hier dan ook weinig verschil bij 3 keer behandelen. De haartjes bij de intieme zones (oksel, bikinilijn) zijn donkerder en hier merkte ik wel echt verschil! Veel minder stoppeltjes en jeuk of ingegroeide haartjes. Het voelt ook een stuk hygiënischer.

Na de behandeling is mijn huid wat rood maar niet gevoelig, het trekt ook binnen een uurtje weer weg. Het licht is erg fel, er zit geen bescherming voor de ogen bij. Ik heb zelf een zonnebril opgezet en daarbij ook weggekeken.

Lees altijd goed de instructies! Deze zijn zeer makkelijk te lezen en belangrijk voor een veilig gebruik.

Ookal zijn er na 3 keer gebruik al minder haartjes, ik denk wel dat je het apparaat toch zeker een paar weken moet blijven gebruiken om een blijvend resultaat te krijgen.

Ten slotte heeft het apparaat een luxe uitstraling mede door de bijgeleverde opbergetui.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dian 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed resultaat na vier weken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Ik heb nooit eerder een IPL-apparaat gebruikt, dus kan het daarmee niet vergelijken. Maar door alle verhalen van vriendinnen en collega's had ik wel een beeld van hoe het moest zijn. Door de uitgebreide handleiding met veel waarschuwingen en "gebruik dit apparaat niet als..." vond ik het eerste gebruik wel spannend. Ik moet zeggen: ik heb het product nu vier weken mogen testen en het valt me reuze mee!

Het senso-adaptsysteem zorgt ervoor dat het apparaat automatisch je huidtint leest en de intensiteit van de flitsen daarop aanpast. Daar hoef je dus zelf niet over na te denken. Voor verschillende plekken op je lichaam kun je daarnaast zelf nog drie "gevoeligheidsstanden" kiezen, om op te bouwen (als je het spannend vindt, zoals ik) is dat ook heel fijn. Met mijn oksels ben ik ongeveer vijf minuten bezig en met mijn beide benen twintig minuten.

Na vier behandelingen merk ik zeker al resultaat, de haartjes groeien aanzienlijk minder snel terug en de haartjes die teruggroeien zijn minder dik en stug dan eerst.

Ik zou dit apparaat zeker aanbevelen! De aanschafprijs lijkt misschien hoog, maar die betaalt zich wel terug als je het hoge aantal flitsen (400.000) in je achterhoofd houdt. Ik ben om!

Pluspunten

  • Snel
  • Automatische instellingen
  • Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MoZwo 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Professionele kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Ik was blij verrast toen ik het apparaat ontving, wat een luxe verpakking! Tijdens het gebruik bleek al snel dat de behandeling (vrijwel) pijnloos was. Wel moet je ervoor zorgen dat alle haren echt volledig zijn weggeschoren, anders kan het behoorlijk prikken. Het kost mij ongeveer een half uur om mijn benen en oksels te behandelen. Na 4 keer (met een week tussentijd) bleek als snel dat mijn haartjes net zo snel terug groeiden als voorheen. Het blijkt dat de mijn haar- en huidskleur blijkbaar niet geschikt is voor deze methode van ontharen. Heel jammer, dus ik switch weer terug naar het scheermes! Ik mocht dit product testen, en ben super tevreden over het apparaat zelf. Echter zou ik het zelf niet kopen, omdat mijn huid/haartype niet goed bij deze methode past.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**k@g**l.com 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een optimale lichtontharingsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Titel: Een optimale lichtontharingsapparaat
Cijfer: 8

Wat een fijn lichtontharingsapparaat is de Braun Silk-export Pro 5 met 10 verschillende standen!! Hiervoor gebruikte ik altijd een eenvoudige scheermes, maar wat een verschil met deze ontharings-technologie! Tijdens het testen van de nieuwe lichtontharingsapparaat merk ik al snel het verschil hoe effectief dit apparaat is. Het zorgt ervoor dat echt de haargroei minder is, het apparaat doet echt zijn werk. Na de behandeling met deze lichtontharingsapparaat voelen mijn benen en oksels glad aan en de behandeling is zo goed als pijnloos. Ik ben erg enthousiast over dit apparaat. Ik raad het product zeker aan, het is zijn geld zeker waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MdH27 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Na het uitpakken ben ik meteen enthousiast begonnen. Het apparaat zit in een handige tas en is zo aangesloten. De handleiding is niet heel overzichtelijk maar omdat er maar een paar knoppen opzitten is het redelijk eenvoudig om te starten.

Ik begon met mijn onderbenen en daarna mijn oksels. Omdat het mondstuk van het apparaat warm wordt, en dat minder prettig aanvoeld, heb ik deze volgorde de volgende keer omgedraaid. Dat voelt een stuk beter! Dat het niet snoerloos is vond ik geen probleem. Het snoer is lang en zit niet in de weg. Het " sliden" is ideaal, hierdoor hoef je de knop niet steeds in te drukken.

De hoogste stand vond ik alleen de eerste twee keer flink gevoelig op de schenen en oksels maar daarna is de gehele behandeling vrijwel pijnloos en gaat ook steeds sneller. Ik begon met onderbenen en oksels in een dik half uur en nu na 4 keer doe ik er nog maar een kwartiertje over.

Het resultaat is na 4 keer al zichtbaar. normaliter scheer ik iedere dag mijn onderbenen en oksels. Na 2 keer behandelen kwamen er al minder haartjes terug bij de oksels. Na 4 keer behandelen is het zichtbaar op de benen en haarloos bij de oksels. Ik ben benieuwd of dit verder doorzet!

Al met al vind ik het de tijd die het kost om te flitsen waard na dit snelle resultaat. Ik ben blij dat ik dit product heb mogen testen en blijf het zeker gebruiken!

Pluspunten

  • Snel
  • Super resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TessaL 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Langdurig resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Het apparaat wordt geleverd met een opbergtasje, de gebruiksaanwijzing en een scheermesje om de huid voor gebruik te scheren. Er zit een standaard kop op, maar heeft ook nog een opzetstuk voor kleine gevoelige plekken en één om grotere oppervlaktes te behandelen. Hij is alleen aan het snoer te gebruiken. Tijdens het testen merkte ik dat het apparaat zelf de geschikte flits-sterkte instelt, waardoor ik weet dat de goede intensiteit gebruikt wordt. Je kan ook handmatig de gevoelige stand instellen. Het apparaat gaat soepel over de huid, het flitsen zelf is vrijwel pijnloos. Een fijne manier van ontharen die écht langdurig resultaat geeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**s@l**e.nl 03-06-2021
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-expert Pro Braun Silk·expert Pro 5 PL5223, IPL Systeem Voor Blijvend Zichtbare Ontharing Thuis, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Tijdens het testen van de silk expert pro 5 was ik aangenaam verrast hoe snel het laseren gaat doordat hij blijft flitsen als je de knop ingedrukt houdt. Eerder heb ik een b merk ipl apparaat gehad die deze functie niet had waardoor het erg lang duurde en ik na drie keer gestopt was. Ik heb de silk expert pro 5 nu 3 keer gebruikt 1 keer per week en heb nu al minder haargroei. Het venus scheermes die je erbij krijgt is ook heel fijn voor voor de behandeling. Hierdoor is het echt een complete set. Ik ga het zeker blijven gebruiken en ben benieuwd of uiteindelijk alle haargroei weg is. Ik heb zelf een lichte huid met donkerblond haar.

Reageer