Siemens GI38NP60 - Reviews

8,9 Lees 8 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Verbruggen 07-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Beoordeling Siemens vriezer

Algemene score

7,7
Goede indeling waardoor de vriezer makkelijk en snel te vullen is, en spullen er met hetzelfde gemak ook weer uit te halen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Anne 10-06-2016 Product maand in bezit

Zeer fijne vriezer

Algemene score

9,0
De vriezer is groot. Door de hoogte verschillen in de lades kan je makkelijk allerlei producten kwijt. Maar ook de bak voor een ijsmachine. De bovenste twee vakken, hebben een klepje, Dit is ook zeer prettig als je wat kleiner bent, zo hoef je niet moeilijk te doen om er iets uit te halen.

Klein nadeeltje, je moet een flink harde zwiep aan de deur geven, zodat deze het laatste stukje automatisch sluit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kim 13-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Lekker veel ruimte in deze vriezer, lades ook makkelijk uit de kast te halen en goed schoon te houden op die manier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
GI38NP60 17-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat, vooral het no-frost systeem. Het valt ons alleen tegen hoeveel geluid het apparaat maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ad van de Klundert 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Transparante ruime opberglades welke goed verlicht worden zodat je snel kan handelen en de deur weer kan sluiten.
Het alarm bij het open laten staan van de deur of bij een temperatuurwaarschuwing is fijn zo ben je altijd op tijd om nog te reageren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
miranda macias 08-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
wat een geweldige vriezer zo veel ruimte en dichte bakken dus geen vervelende gaten waar van alles uit kan vallen.
en de soft close door geweldig en ook nog zuinig en hij ziet er heel erg mooi uit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
enrico36 19-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Inmiddels al weer een aantal jaar in gebruik. Zeer fijne vriezer. Erg praktisch dat je hem niet hoeft te ontdooien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marianne777 27-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijke grote inbouwvriezer met mooie lades die perfect vriest, handig om een signaal te krijgen als de deur langer openstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend