Siemens GI18DA20 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman en Marian Breuer 05-09-2017

Valt ons achteraf tegen qua ruimte

Algemene score

8,0
Hebben deze losse vriezer gekocht als onderdeel van de nieuwe keuken in Mei 2016. Hebben hem in gebruik sinds Juni 2017. Achteraf gezien is de ruimte beperkter dan we dachten. Hadden een maat groter moeten nemen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

LuukP 15-06-2017

Diepvrieskast

Algemene score

10,0
Mooi, makkelijk in onderhoud. Snap alleen inveogdeel niet zo vwb eisblokjes, gaat erg ten koste van ruimte lade
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Klaas 29-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Standaardvriezer

Algemene score

7,0
Moeilijk om een vriezer te beoordelen op meer dan "vriest hij", maar toch, ja hij vriest. Er komt in onze keuken wel veel ijs op de elementen, maar of dat het apparaat is of dat er ergens bij installatie een vochtafvoer niet goed is aangesloten durf ik niet te zeggen, ik vermoed dat ik gewoonweg een model had moeten kiezen met meer aandacht voor 'ijsvrije koelelementen. Het is wel een overzichtelijk apparaat met een aardige hoeveelheid ruimte: meer zou handig zijn maar wel het risico op te veel voorraad aanleggen betekenen. Eigenlijk een goed formaat dus voor een driepersoons huishouden.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik

Minpunten

  • Instelling zonder temperatuursindicatie
  • Veel ijsvorming

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mertens 27-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

8,0
We hebben bewust allemaal apparatuur van Siemens genomen omdat Siemens goed aangeschreven staat. Dit model sprak ons aan omdat er veel ruimte in zit en makkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid18 26-07-2016

mooie vrieskast

Algemene score

8,0
Een handige vrieskast met genoeg ruimte voor de allerdaagse dingen zoals brood, vlees, vleeswaren enz.Als je ook echt ijs, friet, pizza wilt bewaren is hij wat klein.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Voskuil 04-12-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
De met nul grades laden is goede keus van Siemens want de producten blijven vers,Siemens producten zijn zeer goed.
Ik kan ze zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 30-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
goed verdeling van ruime vakken. voor ons gezin met 4e idiaal. alles past dus groter hoeft niet. tot nu toe geheel tevreden en geen enkele storing of ander ongemak met de vriezer gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexie 10-09-2015

Uitstekende vriezer

Algemene score

10,0
Prima vriezer. Ruime lades en ook nog eens stevig, niet van dat dunnen plastic, voelt gewoon degelijk aan. Kan ook nog eens zonder lades gebruikt worden zodat er meer ruimte is voor producten. Is stil en je hoort hem nauwelijks.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Planet1970 15-04-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
De lades zijn soepel in en uit te schuiven. Voldoende inhoud per lade en voldoende lades om een indeling van de ingevroren producten te maken. Geen tot weinig ijsvorming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnandvane 10-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Nu sinds 2 weken in gebruik. Hij is ondanks gelijke afmetingen ruimer qua binnenruimte dan de oude.
Is niet hoorbaar. Prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjorn56 04-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
super handig erg stil en koelt fantastisch. wel wat weinig ruimte voor frisdrankflessen. ook het instellen van de gewenste temperatuur gaat reuze gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. van stoffelen 03-03-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Prima vrieskast, We zijn blij dat we een aparte hebben en niet een koel vries combinatie. Deze vrieskast maakt ook veel minder geluid dan onze vorige van een ander merk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer