ETNA VW742RVS - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW742RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW742RVS

Algemene score

9,0
Zeer fijne grote en fijne vaatwasser met binnenverlichting en zeer velen programma's en hij maakt zeer weinig geluid en een fijne bestek lade

Pluspunten

  • Binnenverlichting
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2020

Beste Peter,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen. Zo te lezen is deze vaatwasser helemaal naar wens ;-)
Veel (afwas) plezier gewenst.
Groet, Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Hans Lieven 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen discussie wederom gekozen voor betrouwbaar Etna product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW742RVS

Algemene score

9,0
Komplete machine met veel ruimte en programmamogelijkheden, mede ook door de instelbare hoogtes, bovendien zeer stil.

Pluspunten

  • Veel ruimte zowel onder als bovenin
  • Handige besteklade i.p.v. mandje
  • Voldoende programma’s
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2020

Beste Hans,
Bedankt voor deze duidelijke review, wij vinden het fijn te lezen dat de vaatwasser goed bevalt.
Wij wensen je veel (vaatwas) plezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team.

Reageer

Didi 24-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW742RVS

Algemene score

7,0
De vaatwasser werkt prima! Ik vind persoonlijk die besteklade heel irritant want dan passen de glazen er niet goed in. En ik heb geen bestekmandje erbij gekregen.
Ook vind ik dat de vaat nog vrij nat is na draaien van het programma.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-03-2020

Beste Didi, Bedankt voor het plaatsen van deze review, Wij lezen dat je tegen een aantal punten aan loopt, We hebben een paar tips, op pagina 12 van de handleiding staat uitgelegd hoe je de bovenkorf, van de vaatwasser kan verstellen, misschien helpt dit. Tevens geef je aan dat de vaat erg nat blijft, wij adviseren glansspoelmiddel toe te voegen ook als je all in one vaatwastabletten gebruikt. Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Annemarie 23-11-2019
  • Product gekocht

Etna vaatwasser VW747RVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW742RVS

Algemene score

10,0
Super handige vaatwasser..ideaal met besteklade ipv bestekbak. Daardoor veel ruimte onderin de vaatwasser.
Duidelijke bediening en digitaal.schermpje.

Pluspunten

  • Besteklade
Officiele reactie van Atag 25-11-2019

Dank je wel Annemarie, voor deze review.
Fijn te lezen dat deze vaatwasser zo goed bevalt.

Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer