Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
We vinden deze vaatwasser erg prettig in gebruik. Lekker ruim, en in hoogte verstelbaar. Het lampje binnenin is erg prettig met het inpakken. Je hebt niet altijd voldoende licht in de keuken. En als hij aan is schijnt er aan de onderzijde op de grond een lamp dat hij in gebruik is. Hij wast en droogt goed. Hij geeft wel iets geluid als hij draait, maar dat is niet storend. We hebben eigenlijk geen minpunten.
Beste heer/mevrouw Lomastro, Bedankt voor het schrijven van deze review. Prettig om te lezen dat de vaatwasser goed wast en droogt, er voldoende ruimte in de vaatwasser is en u het geluid van de vaatwasser als niet storend ervaart. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Zorg dat het glansspoelmiddelreservoir altijd gevuld is met glansspoelmiddel, dit heeft namelijk effect op het droogresultaat. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze servicedienst. Groet Ursula van webcareteam ETNA.
Mijn vorige apparaat ETNA AF18515ZT begaf het op gegeven moment. Defect pomp. Oorzaak: slecht onderhoud. Bij controle monteur bleek dat ik niet op de hoogte was van hoe apparaat grondig te reinigen. Dit nieuwe apparaat is veel gemakkelijker letterlijk 'in een handomdraai' te reinigen.
Mooi apparaat, geluid wat het apparaat maakt is niks overheersend. Een lampje wanneer je de vaatwasser opendoet en alles duidelijk kan zien, dacht ik, dat is geen toegevoegde waarde.. maar toch wel! inpakruimte is prima en in hoogte te verstellen. Enige nadeel dat het plekje in de onderste la waar je alleen lage dingen neer kan zetten i.v.m. het klepje wat open moet springen waar het vaatwasblokje uit moet schieten. En korte programma zonder drogen is.
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie uitgebreide review. Goed te lezen dat deze vaatwasser je in verschillende opzichten heeft verrast. Het inruimen gaat ook vast lukken en het korte programma is juist voor vaat wat niet gedroogd dient te worden ;-) Wensen je veel (af)wasplezier toe. Met vriendelijke groet, Ursula Webcareteam ETNA
Wij hebben alle producten van Etna gekocht. In totaal 6 apparaten. Ten eerste vonden wij het een mooie uitstraling
hebben ,na wat informatie her en der leek het ons alle twee een goed idee om voor dit merk te kiezen.
Aangezien wij deze producten nog maar net hebben aangeschaft hebben wij nog geen oordeel hier over.
de oven heeft volgens mijn echtgenote een min puntje dat de graden niet op het scherm komen te staan.
Wat fijn dat u voor de apparatuur van ons merk ETNA heeft gekozen. Mocht u in de gelegenheid zijn dan zien wij uw reviews graag verschijnen. Met vriendelijke groet, Ursula Webcare Team ETNA
Gekocht via keuken winkel als onderdeel van de keuken. De vaatwasser droogt de vaat niet voldoende (vergeleken met ons vorige 2e hands marktplaats vaatwasser doet deze het een heel stuk slechter). Daarnaast wordt de vaat ook niet schoon, het blokje blijft in het bakje zitten waar hij uit zou moeten komen, soms valt hij er wel uit maar blijft hij gewoon liggen. Hij is nog nooit opgelost. . Vandaag is een monteur van etna langs geweest en die gaf aan dat het mogelijk komt omdat we er borden voor hadden staan al die keren en dat het daarom niet schoon wordt. Verder kon hij er niets aan doen.
Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze vaatwasser VW664RVS van ETNA. Wij willen graag met je meekijken , indien gewenst kan je contact opnemen via webcare@atagbenelux.com. Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA
Deze inbouwvaatwasser maakt zijn belofte 'superstil' te zijn waar. In vergelijking met onze oude Siemens, valt de inhoud en indeling erg tegen; niet praktisch bij het inruimen en ook snel volgeladen. Ook vind ik het jammer dat je nergens kan zien 'hoe lang' het nog duurt voordat hij klaar is. Ook mis ik een keuze voor 'temperatuurinstelling' en een 'supersnel' knop. Ook droogt de vaatwasser niet goed, het blijft altijd nat vanbinnen.
Beste M. van Ootghem, het is altijd even wennen, een heel nieuw toestel van een ander merk. In de gebruikershandleiding zie je hoelang verschillende programma's er over doen. Zorg dat het glansspoelmiddelreservoir altijd gevuld is met glansspoelmiddel, dit heeft namelijk effect op het droogresultaat. Mochten er nog vragen zijn kun je atijd contact opnemen met onze servicedienst. Groet Heidi van webcareteam ETNA.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.