Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dekker 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare vaatwasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

10,0
Sinds ruim een week deze vaatwasser in ons bezit ter vervanging van vorige. Prachtige opvolger en hopen dat deze net als de vorige 1,5 x het aantal uren mag maken dan dat er verwacht mag worden.

Pluspunten

  • Bovenlader bestek
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

10,0
Omdat er boven in een bestek la zit is er veel ruimte voor het serviesgoed.
Deze vaatwasser wast super schoon.Zuinig in energieverbruik.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • energie zuinig
  • wast super schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Lambert 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

9,0
We hebben deze machine gekocht vanwege de goede kwaliteit. Zeker het geluidsniveau was daarbij van belang. Als de machine aanstaat en we eten in dezelfde ruimte dan heb je eigenlijk niet door dat de machine zijn werk doet. Zeer stil en mooi schoon!!!

Pluspunten

  • zeer stil
  • lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte, duidelijk bedieningspaneel, heel stil

Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat uitgekozen, vanwege de inhoud. Tevens is de machine heel geluidsarm en energiezuinig. De prijs-kwaliteit is zeer scherp. Zeker omdat je er ook nog milieu en energiekosten mee spaart.

Pluspunten

  • energielabel
  • ruimte
  • gekuidsarm
  • overzichtelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.M.P. van de Nieuwenhof 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bediening gemakkelijk, geruisloos en milieubewust.

Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

10,0
Bediening gemakkelijk, geruisloos en milleubewust. Door de vernuftige ingebouwde techniek stopt de machine eerder als de vaat al schoon is.

Pluspunten

  • gemakkelijke bedieming
  • weinig geluid
  • weinig water verbruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • prijzig maar ook lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwas automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine is dit, zeer makkelijk af te stellen zowel de 4 stuks pootjes (andere merken maar 3 stuks) klep is goed in te stellen in zwaarte, voor front kast paneel klik in en klaar.
Zeer goed ingericht aan de binnen zijde met bestek lade bovenin, 8 programma van bv verjaardag snel spoelen glazen wat zeer welkom is. of te wel echt een genot.
Vandaar deze zeer positieve review want MIELE er is echt geen betere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Verkerk 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bereikbaar, extra messenschuif

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

8,0
De vaatwasmachine is snel leverbaar en door de extra bestekschuif blijf er extra ruimte over voor borden. De drie niveaus is zeer handig, de bovenste voor al het bestek (je kan er meer in kwijt dan in een losse bestekbak), het tweede niveau voor kopjes en schotels is ruim voldoende, het derde niveau (de onderste schuifla) geef extra ruimte doordat er geen bestekbak meer in hoef. Er kunnen meer borden en pannen kwijt.

Pluspunten

  • extra bestekla
  • meer ruimte onderste schuifla
  • extra ruimte door de extra laag bij de kopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Bakker 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuw en vertrouwd

Geschreven voor: Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO

Algemene score

8,0
Omdat wij al jaren Miele hebben, zijn wij ook nu weer voor Miele gegaan.
De afwasmachine is weer als vertrouwd, maar dan nieuw.
De vorige had er 9000 uur op zitten.

Pluspunten

  • Bestek-lade
  • Degelijk

Minpunten

  • Prijs, maar een cashback maakt een hoop goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer