Miele G 4382 SCVi - Reviews

Best Reviewed mrt 2019 Miele G 4382 SCVi
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele G 4382 SCVi op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stralend schoon en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Na 12 jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van onze oude Miele vaatwasser en vervangen door de Miele G 4382 SCVI ACTIVE ECO. We hebben de machine nu enige tijd en de resultaten zijn uitstekend te noemen. Naast de schone vaat is de machine geluidsarm en makkelijk in gebruik. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Geluidsarm
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • ECO programma duurt vrij lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare vaatwasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Sinds ruim een week deze vaatwasser in ons bezit ter vervanging van vorige. Prachtige opvolger en hopen dat deze net als de vorige 1,5 x het aantal uren mag maken dan dat er verwacht mag worden.

Pluspunten

  • Bovenlader bestek
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas Verkerk 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bereikbaar, extra messenschuif

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

8,0
De vaatwasmachine is snel leverbaar en door de extra bestekschuif blijf er extra ruimte over voor borden. De drie niveaus is zeer handig, de bovenste voor al het bestek (je kan er meer in kwijt dan in een losse bestekbak), het tweede niveau voor kopjes en schotels is ruim voldoende, het derde niveau (de onderste schuifla) geef extra ruimte doordat er geen bestekbak meer in hoef. Er kunnen meer borden en pannen kwijt.

Pluspunten

  • extra bestekla
  • meer ruimte onderste schuifla
  • extra ruimte door de extra laag bij de kopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelson 07-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een Spa Resort Voor De Vaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Een vaatwasser vervangen is eigenlijk nooit leuk. Ook niet als je je jaren lang hebt geërgerd aan de vorige vaatwasser en eigenlijk blij bent dat ie kapot is. Het mooie is wel dat je dan eindelijk een vaatwasser kan kopen waar je wel blij van wordt! Er is eigenlijk maar één optie en dat is een Miele. Heerlijk... De boel is nu echt schoon, het lijkt we een Spa Resort voor de vaat! Handig indeling van de lades en geen gedoe met zo'n bestek bak maar een een lade bovenin de vaatwasser. Dat zorgt voor meer ruimte onderin en schoner bestek. Hij maakt ook beduidend minder geluid dan onze vorige vaatwasser, zowel bij spoelen / water toevoegen als bij het wassen zelf. Materialen zijn degelijk... mooi rvs zwiepding onderin in plaats van kunststof. Kortom, top apparaat!

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Stil
  • Ruimte
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Smit 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Stille vaatwasser wast erg schoon is met bestekla wat mij goed bevalt. zeer zuinig met het langste programma maar ook de kortere programma's wassen zeer schoon

Pluspunten

  • De lades glijden erg soepel

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 26-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Hele fijne vaatwasser met grote bestek lade. Hierdoor krijg je veel ruimte onderin. Scheelt n flinke pan! Eenvoudige bediening zonder poespas en met een timer zodat hij begint wanneer jij dat wilt. Een fijne toevoeging is het programma kunnen verkorten als je een kleinere vaat hebt. Kortom ik ben heel tevreden

Pluspunten

  • veel ruimte onderin
  • timer
  • programma verkorten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 24-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim, en goede indeling!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Wij hebben deze vaatwasser gekozen omdat hij ruim is , een besteklade heeft. En zeer stil. Erg blij met deze vaatwasser.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime indeling, de vaat schoon,
  • Eco stand

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Krijgsman 03-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime indeling, zuinig en prima functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser gekocht omdat de ruimte en de aantal couverts zeer ruim is, de machine is zeer zuinig wat ons ook aanspreekt en hij is vrij stil.
En wat ons het meest aanspreekt is dat na iedere wasbeurt de vaat kurkdroog is, in een woord een top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Degelijke vaatwasser, is netjes geinstalleerd door monteur met keurige uitleg.
Eenvoudig in te stellen programma’s en in hoogte verstelbare rekken waardoor vrijwel alle vaat past in deze machine. Maakt goed schoon. Weinig geluid. Wellicht wat hogere aanschafwaarde, maar voor de techniek die er in zit ook logisch, zou een lange levensduur moeten garanderen.

Minpunten

  • Geen indicatielampje op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Omdat mijn oude vaatwasser kapot was een nieuw aangeschaft en voor miele gekozen. Na hem een aantal keer gebruikt te hebben ben ik er zeker van dat ik geen andere meer wil. De vaat is super schoon! Maakt weinig geluid en en bovenal is er ruim genoeg plaats in de vaatwasser. Ook fijn dat je het bovenste rekje in hoogte kunt verstellen!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel plek in de manden
  • Rek voor kopjes in hoogte verstelbaar
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Omdat er boven in een bestek la zit is er veel ruimte voor het serviesgoed.
Deze vaatwasser wast super schoon.Zuinig in energieverbruik.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • energie zuinig
  • wast super schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Erg stil de vaat komt er droog en schoon uit de bestek la is een aanbeveling daardoor heb je meer ruimte in de andere curvers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Stefels 08-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super schone vaat en dat jarenlang

Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Gisteren gaf onze vaatwasser na jarenlange dienst er de brui aan. Vandaag met Angelique van de klantenservice gebeld omdat wij bewust weer jarenlang van een Miele willen genieten. Het is een gebruikersvriendelijk apparaat met een goed en vooral schoon resultaat. De besteklade geniet de voorkeur. Je kan het bestek mooi uit elkaar leggen en dat bevordert het resultaat. Verder is het een geluidsarme machine. Kortom, we hebben ons weer vastgelegd om weer lang van de Miele vaatwasser te genieten.

Pluspunten

  • uitstekende kwaliteit
  • goed

Minpunten

  • beetje duurder dan doorsnee machines

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Ruime vaatwasser. Fijn met een bestekrek bovenin. Kan veel in. Vaat komt er mooi schoon uit. Passen veel pannen in

Pluspunten

  • Ruim
  • Bestekrek
  • Geluidsignaal als hij klaar is

Minpunten

  • Geen lampje in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fannie 03-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miele vaatwasser G4382 SC VI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Erg fijn apparaat, robuust en kan tegen een stootje en dat is handig in een gezin met kinderen en honden!
De lades schuiven moeiteloos in en uit.
Verassend veel ruimte ondanks de besteklade.
Grote platte borden kunnen ook rechtop in de vaatwasser zonder de sproeiarm te raken.

Pluspunten

  • Veel ruimte voor vaat
  • Makkelijk bedienbaar programma
  • Lades gaan makkelijk in en uit
  • Je voelt en merkt dat het sterk en robuust is

Minpunten

  • 3 uur voor een programma is wel lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele, er was(t) geen betere. 27-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kurkdroog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Verschil tussen een B of C merk ten opzichte van Miele is groot. De Miele vaatwasser biedt ten eerste meer ruimte voor de vaat dan onze vorige vaatwasser, terwijl de fysieke ruimte gelijk is. Vervolgens levert de Miele vaatwasser een super droge vaat af, zodat er geen theedoek nodig is om de laatste restjes water te verwijderen.

Pluspunten

  • effieciente verdeling van ruimte
  • prachtig droog resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 05-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder bediening / prettige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
De Miele G 4382 is een prettige vaatwasser. Fijn overzichtelijk bedieninspaneel
Indien je fan bent van een besteklade, dan is dit een uitstekende keuze. Daarbij is de machine ook 'stil'.

Pluspunten

  • Besteklade
  • EKO keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieneke 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

10,0
Een miele vaatwasser net even iets mooier en duurzamer als de rest van de merken.
Mooi en ruim. Zelf geinstaleerd goed te doen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • zuinigheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gf Meenhuis 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser mooi ruim ingedeeld mede door de verstelbare bovenkorf .Door de besteklade heb je veel extra ruimte in de onderkorf.
Dit is mijn tweede Miele vaatwasser wij zijn er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • besteklade
  • hoogwaardige kwaliteit
  • veel binnen ruimte
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riny 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4382 SCVi

Algemene score

9,0
Dit is een zeer degelijke machine met soepel bewegende deur en manden.
Tijdens bedrijf een stille machne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews