Samsung DW60M9530BB - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Samsung DW60M9530BB
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DW60M9530BB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A3dh 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser DW60M9530BB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

9,0
Sinds kort in gebruik en vaatwasser voldoet erg goed. Was- en droog resultaat prima en vaatwasser is bovendien stil.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • Droogresultaat
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

9,0
Wij zochten een vaatwasser, welke werkelijk een schoon resultaat zou opleveren en goed droog. Dit lijkt tot nog toe te zijn gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijke machine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

9,0
Mooie machine, werkt goed, duidelijke instructiehandleiding, de kwaliteit die je van Samsung bent gewend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wolf2012 06-07-2019

Super machientje, wederom topproduct van Samsung

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Na lang tobben gekozen voor deze vaatwasser, superblij mee, perfect resultaat, mooi stil, helemaal naar het zin. Ik beveel deze machine zeker aan!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Spikamns 05-07-2019

Kwalitatief ziet het er goed ui

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

8,0
Net gekocht, hoop dat hij het net zo goed doet als hij eruit ziet. Kwalitatief ziet het er top uit. Bediening is eenvoudig, fijn dar detijd in schermstaat. Hoop er veel plazier aan te beleven. Verschillende merken gehad nu deze.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

raymond57 02-07-2019

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Mooie ruime vaatwasser.Goede indeling van de rekken . De "waterwall"spreekt me zeer aan en de vaat komt er in korte tijd weer blinkend uit. Zeer stil. Prijs-kwaliteitverhouding is m.i. prima. Aan de muziekjes op het eind moest ik wel even wennen, maar is wel grappig te noemen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robert Neuteboom 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

7,0
Ik heb de vaatwasser net vandaag gekregen,gratis door de mensen van bcc geïnstalleerd,hij heeft nu een paar keer gedraaid al en echt naar behoren.we hadden hier voor een Bosch,die had ten eerste al meer herrie en daar komt nog bij dat naar 2jaar de warmtepomp al kapot ging,Bosch gebeld,nee meneer garantie verlopen,dus geen Bosch meer in mijn huis.verder over Samsung,is dus stil en de vaat komt er blinkend uit,een nadeel,de bovenste lade(niet de bestek la)zit te ver naar boven,voor de rest een puike machine,we zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Monique 1 30-06-2019

Super vaatwasser!

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Deze week geleverd, ben er nu al super tevreden over.
De afwas komt er super schoon en droog uit.
Vooral het muziekje dat wordt afgespeeld als hij klaar is, is echt geweldig leuk.
Kortom pracht product.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Veraart 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Voldoende ruimte. Leuke optie is de touchscreen. Vrijwel geluidloos.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Voldoende ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kracchtige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

8,0
voor de prijs een goed apparaat dat de vaat goed schoon weet te maken. makkelijk te plaatsen en te bedienen

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteittverhouding

Minpunten

  • niet geschikt voor glazen op hoge voet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mandy 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

8,0
Hij doet wat hij moet doen. Geen gekke toeters en bellen. Dat de deur automatisch open gaat is ook heel fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser had alles wat wij zochten, en daarbij was de prijs ook goed. De service van Expert Hardinxveld krijgt een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabian27 21-06-2019

Prima vaa

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden met de vaatwasser. Het geluidsniveau valt mee, de vaat wordt goedschoon en hij is nog vrij voordelig ook!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 03-06-2019

Top product

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, wast goed ,veel ruimte, goed in te delen. Wast goed schoon.
Bediening is ook goed overzichtelijk.
Kleine bijkomstigheid is het gezellige muziekje wat uit mijn vaatwasser komt.
zeer positief zoals ik van Samsung gewend ben
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Remco77 29-05-2019

Patserige vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Zeer geavanceerd stukje vaatwasmateriaal. Veel programma's zoals een eco voor allerdaags gebruik tot een 55 minuten functie voor de snelle vaat. Leuke functie voor zeer vervuilde pannen e.d. waarbij een zone in de machine een "turbo" reiniging krijgt. Zeer handige droogfunctie waarbij de deur automatisch open gaat na de afwas en de boel beter droogt. Ook nog in hoogte verstelbare rekken en handig bestekrek bovenin. Al met al zeer tevreden. (ps hij is erg stil)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Laura510 18-05-2019

Top machine

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Van een goedkope inbouw vaatwasser (die al in de keuken zat)naar deze, wat een verschil!!!
Zoveel meer functies, en belangrijker.... Een hele schone vaat!! Duidelijke gebruiksaanwijzing, en snel en eenvoudig te monteren!
Top aankoop geweest, scheelt een boel ergenis!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

BKools 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Schitterende apparaat en vooral zuinig.
Meer als voldoende ruimte omdat je een besteklade hebt. aanrader om te kopen

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Altinsoy 06-03-2019

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung DW60M9530BB

Algemene score

10,0
Het is echt stil. Je vraagt je af of het wel aan staat, zo stil werkt hij. Hij is heel zuinig en werkt uitstekend. Een aanrader voor iedereen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer