ETNA VW247ZIL - Reviews

Best Reviewed dec 2019 ETNA VW247ZIL
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW247ZIL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bram Veening 29-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uitgestelde start, zes programma's. Geluid valt mee. Wast en droogt goed. Bovenkorf is ff wennen mbt indelen.

Pluspunten

  • Uitegstelde start mogelijk
  • Voldoende programma's
  • Lage prijs
  • Makkelijk in te bouwen
  • Volledig intregeerbaar

Minpunten

  • Bovenkorf wennen mbt het plaatsen glazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-01-2020

Beste Bram, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de vaatwasser bevalt. Heb je al gezien dat de bovenkorf versteld kan worden ? (blz 16 van de handleiding). Misschien bevalt de indeling beter als de korf in de onderste stand is geplaatst ? . Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Remco 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product door de gunstige prijs.

Makkelijke bediening en handige installatie.

Echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Remco,

Bedankt voor je review, kijk .....zo "simpel" kan het zijn :-) Kort en bondig. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier ervan.
Alvast een fijne jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

M.J. van Ark 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitstraling en stiller dan de vorige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Al bij het proefdraaien blij verrast door de constatering dat deze vaatwasser aanmerkelijk stiller is dan mijn vorige.
Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Eco programma.
  • Weinig lawaai tijdens gebruik.
  • Programma voor half volle vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2019

Beste heer/mevrouw van Ark,

Dank voor het plaatsen van deze review. Fijn te lezen dat onze vaatwasser zo naar wens is.
Wensen u hele fijne ( en stille ;-) ) feestdagen toe en een goed 2020.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer