Bosch Serie 6 SBV68IX01N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SBV68IX01N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 22-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser AAA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Perfecte stille inbouw bosch vaatwasser met goede instelbare instellingen een AAA zuinige en stille vaatwasser zijn zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Sil en zuinig energie verbruik
  • Vele instellingen voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-01-2019

Wat een verademing

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Onze vorige vaatwasser uit 2011 had het al snel begeven. Nu voor een betere prijs/kwaliteits verhouding gegaan. Wat een verademing, geen lawaai, geen gegorgel tijdens het afpompen van het spoelwater. Langer verhaal kort; Beste koop van dit jaar!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerdien V. 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser met Zeoliet technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Erg fijne vaatwasser waarbij de vaat door de zeoliet technologie perfect droog wordt en ook nog eens ca. 20% minder energie verbruikt dan de tot nu toe zuinigste vaatwasser.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Droge vaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser, heel gebruiksvriendelijk, wast goed schoon en droogt heel goed. De resterende tijd komt op de tegelvloer te staan. Is geluidsarm.

Pluspunten

  • Handige tiptoetsen
  • Uitgebreide programma's
  • Makkelijk apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droog resultaat is prima!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Mooie vaatwasser voldoet aan de specs, handige bediening en voldoende programma's.
De functie extra droog is merkbaar!

Pluspunten

  • bediening
  • droog resultaat

Minpunten

  • aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom koenen 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
ik heb hem nu nog maar een week in mijn bezit maar zoals het er nu naar uitziet hij werkt geweldig , vooral dat zeoliet , de vaat wordt er goed droog van , dat wat bij de vorige nog wel eens te wensen over liet , ver der is hij mooi stil wat moet want wij hebben een open keuken ,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter de Leeuw den Bouter 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design - werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Goed apparaat met vele mogelijkheden. De vaatwasser is extreem stil en droogt goed Tupperware. Alles werkt naar behoren.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Droogt goed tupperware
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Had hiervoor een AEG vaatwasser en dat was echt een vreselijk baggerapparaat. Glazen en rek vielen geregeld om. Nu voor Bosch gekozen (net als koelkast) en hij draait nu voor de eerste keer en werkt als een zonnetje. Betere indeling, groter. Leuk projectieschermpje op de vloer. Als die nu ook nog 12 jaar meegaat ben ik bijzonder gelukkig.
(AEG in 5 jaar stuk, gelukkig wel, kon dat kreng weg)

Pluspunten

  • groot
  • droog
  • Projectie op vloer
  • Stevig

Minpunten

  • kost wel wat geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fancy! 13-07-2020

Fancy!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Nieuwe droogtechniek geeft het beloofde resultaat! Ook de programmaprojectie op de grond is een hele fijne extra. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 06-07-2020

zeer stille en goede vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is heel stil en werkt zeer zuinig met water en stroom. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 17-06-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
De vaat wordt prima schoon en droog in deze vaatwasser. Verder vind ik de indeling goed ontworpen waardoor er veel in kan. Hij heeft meer dan voldoende programma's en is vrijwel geruisloos. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet 02-05-2020

Bosch vaatwasser SBV68IX01N

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Zeer moderne en goede vaatwasser. Bewust gekozen voor Bosch (de vorige is 15 jaar oud en maakt nog steeds goed schoon). Dit apparaat heeft Zeolith functie, wat er voor zorgt dat de vaat erg droog wordt op een efficiente manier. Deze vaatwasser projecteert de voortgang van het proces op de vloer, wat wel chique oogt en handig is. Verder is het apparaat ruim, goed in te delen en erg stil. Fantastisch ding! Enige nadeeltje; de bediening aan de binnenkoant van de deur vereist een ferme vinger/ geduld. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Swerts 25-04-2020

Prima inbouwvaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Fijne indeling met bestekbak, maar ook twee plateaus bovenin waar ik messen ed op leg. Ik vind het wel jammer dat de wijnglazen niet helemaal schoon worden, ondanks glansspoelmiddel (dat helemaal niet nodig zou hoeven te zijn). Fijne programma's, heel stil als hij wast, kleine piepjes als hij klaar is en hij sluit vanzelf af. Per minuut programmeerbaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mike 08-09-2019

Goed duidelijk apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Fijne machine voor in de keuken en duidelijk tijd indicatie op de vloer, bijkomende is hij stil in gebruik! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

L. Schmidt 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
We hebben deze vaatwasser gekocht omdat we op zoek waren naar een stille en krachtige vaatwasser. En dat is gelukt! We kunnen de vaatwasser aanzetten zonder dat we hem horen. Met vier kinderen draait de vaatwasser hier vaak, dus dat is fijn. Verder maakt deze erg goed schoon. Ook zijn de indeel vakken praktisch. Kortom, wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Kort programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter Slingerland 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Vorige vaatwasser was een Asko van 1149,00 gekocht in 2013.
Deze was lek en elektronica defect. 520,00 reparatie kosten.
Toen maar voor een Bosch gekozen.
Tot nog toe geen spijt.
De beoordeling is dan ook t.o.v. Asko machine.

Pluspunten

  • Echt droge vaat. Ook kunststof producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

CM 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser met veel ruimte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
De vaatwasser is stil, kent voldoende programma's, is energiezuinig en vaat is schoon en droog als het programma klaar is.

Pluspunten

  • stil
  • groot
  • droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Omdat wij bijna al onze apparatuur van Bosch hebben kozen we ook voor onze vaatwasser een bosch.
Hier hebben we nog geen moment spijt van gehad, hij is zuinig en bijna geruisloos en wat een luxe dmv een lampje op de grond kunnen we zien hoever het progamma is.

Pluspunten

  • zuinig
  • geruisloos
  • ruim
  • plastic droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oord 12-12-2018

Stille vaatwasser voor een schone vaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze, goed en droog resultaat. TimeLight: weergave van de status van het programma en de resttijd op de vloer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

boschvw2018 11-12-2018

Erg blij met onze nieuwe vaatwasser!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Vind de vaatwasser erg goed maar omdat op de extra rekjes waterdruppels blijven liggen vallen deze bij het leeghalen van de vaat op de droge vaat, maar daar willen we zeker niet over zeuren is echter wel de rede dat de machine daardoor 4 sterren van ons krijgt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews