Bosch Serie 6 SBV68IX01N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SBV68IX01N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerdien V. 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser met Zeoliet technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Erg fijne vaatwasser waarbij de vaat door de zeoliet technologie perfect droog wordt en ook nog eens ca. 20% minder energie verbruikt dan de tot nu toe zuinigste vaatwasser.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Droge vaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Schmidt 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
We hebben deze vaatwasser gekocht omdat we op zoek waren naar een stille en krachtige vaatwasser. En dat is gelukt! We kunnen de vaatwasser aanzetten zonder dat we hem horen. Met vier kinderen draait de vaatwasser hier vaak, dus dat is fijn. Verder maakt deze erg goed schoon. Ook zijn de indeel vakken praktisch. Kortom, wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Kort programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser, heel gebruiksvriendelijk, wast goed schoon en droogt heel goed. De resterende tijd komt op de tegelvloer te staan. Is geluidsarm.

Pluspunten

  • Handige tiptoetsen
  • Uitgebreide programma's
  • Makkelijk apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droog resultaat is prima!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Mooie vaatwasser voldoet aan de specs, handige bediening en voldoende programma's.
De functie extra droog is merkbaar!

Pluspunten

  • bediening
  • droog resultaat

Minpunten

  • aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom koenen 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
ik heb hem nu nog maar een week in mijn bezit maar zoals het er nu naar uitziet hij werkt geweldig , vooral dat zeoliet , de vaat wordt er goed droog van , dat wat bij de vorige nog wel eens te wensen over liet , ver der is hij mooi stil wat moet want wij hebben een open keuken ,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter de Leeuw den Bouter 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design - werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Goed apparaat met vele mogelijkheden. De vaatwasser is extreem stil en droogt goed Tupperware. Alles werkt naar behoren.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Droogt goed tupperware
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Slingerland 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Vorige vaatwasser was een Asko van 1149,00 gekocht in 2013.
Deze was lek en elektronica defect. 520,00 reparatie kosten.
Toen maar voor een Bosch gekozen.
Tot nog toe geen spijt.
De beoordeling is dan ook t.o.v. Asko machine.

Pluspunten

  • Echt droge vaat. Ook kunststof producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

CM 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser met veel ruimte

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
De vaatwasser is stil, kent voldoende programma's, is energiezuinig en vaat is schoon en droog als het programma klaar is.

Pluspunten

  • stil
  • groot
  • droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Omdat wij bijna al onze apparatuur van Bosch hebben kozen we ook voor onze vaatwasser een bosch.
Hier hebben we nog geen moment spijt van gehad, hij is zuinig en bijna geruisloos en wat een luxe dmv een lampje op de grond kunnen we zien hoever het progamma is.

Pluspunten

  • zuinig
  • geruisloos
  • ruim
  • plastic droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oord 12-12-2018

Stille vaatwasser voor een schone vaat!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Ruime programmakeuze, goed en droog resultaat. TimeLight: weergave van de status van het programma en de resttijd op de vloer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

boschvw2018 11-12-2018

Erg blij met onze nieuwe vaatwasser!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Vind de vaatwasser erg goed maar omdat op de extra rekjes waterdruppels blijven liggen vallen deze bij het leeghalen van de vaat op de droge vaat, maar daar willen we zeker niet over zeuren is echter wel de rede dat de machine daardoor 4 sterren van ons krijgt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hindrik 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
De machine is stil en reinigt geweldig. Geen spijt, De inbouw was ook een fluitje van een cent! Aanbevelenswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rsam70 25-11-2018

Geweldig apparaat!.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Na een mindere ervaring met een vaatwasser van een ander merk die gelukkig stuk ging, is deze Bosch echt een verademing. In ruimgemak, stil en de vaat komt er goed schoon en droog uit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Christine 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkelijk stil en droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
We hebben de Bosch vaatwasser nu ruim een week en deze voldoet nu al ruimschoots aan onze verwachtingen. Zoals door de dealer gezegd is deze inderdaad erg stil, je hoort hem bijna niet en de vaat komt er volkomen droog uit. Ook is er meer dan voldoende ruimte voor alle vaat inclusief de grote pannen. Als gadget wordt het programma en de resterende tijd op de vloer geprojecteerd, leuk maar zeker ook nuttig. De komende periode verwachten we de uitgebreidere functies te kunnen uitproberen, zoals vertraagde start en eco-functies

Pluspunten

  • stil
  • vaat komt er droog uit
  • informatie over resterende tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jale 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

8,0
Zeer grote keuze mogelijkheden en een ECO-stand. Goed schoon te houden. Veel ruimte en mogelijkheden tot wijziging van de onderdelen zodat je meer vaat kwijt kunt. Zeer goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser zeer goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Een zeer goed merk met goede apparaten deze vaatwasser is zeer zuinig in verbruik A+++ veel/goede instellingen kunnen bij deze machine ingesteld worden en is stil{geluid] 42 db. Een zeer goede aanrader voor deze inbouw vaatwasser

Pluspunten

  • stil en zuinig
  • veel instel mogelijkheden
  • kan makkelijk ingebouwd worden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els Sandee 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch SBV68IX01N Serie 6 EXCLUSIV

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met onze vaatwasser, na 3 pogingen van een ander bedrijf is het de kundige vakmensen van van Rij uiteindelijk gelukt de machine in te bouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Francisca 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

‘Extra droog’ functie of de afdroogdoek

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

7,0
Mijn vorige Siemens/Bosch vaatwasser heeft het 21 jaar uitstekend gedaan. De merkkeuze was dus eenvoudig.
De nieuwe machine is zeer geluidsarm. Je hoort amper dat hij aanstaat. Daarom zou het lichtpunt met statusindicatie dat op deze machine zit, handig zijn. Dit functioneert helaas niet. Er wordt door de installateur uitgezocht wat de reden hiervan is.
De programmakeuze is groot. De Eco stand wordt aanbevolen. Deze is het meest energiezuinig. Echter, de vaat is dan niet optimaal droog, ondanks extra toevoeging van glansspoelmiddel en de Zeolith binnenbekleding van de vaatwasser. De andere programma’s heb ik ook geprobeerd. Wil je een echt droge vaat, dan moet je bij ieder programma de functie: ‘extra droog’ indrukken. Tja, dan blijkt zo’n machine minder zuinig dan verwacht.
De vaat wordt wel schoon en de neerklapbare rekjes zijn handig.

Pluspunten

  • Zeer geluidsarm
  • Ruime programmakeuze

Minpunten

  • Extra droogfunctie aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Had hiervoor een AEG vaatwasser en dat was echt een vreselijk baggerapparaat. Glazen en rek vielen geregeld om. Nu voor Bosch gekozen (net als koelkast) en hij draait nu voor de eerste keer en werkt als een zonnetje. Betere indeling, groter. Leuk projectieschermpje op de vloer. Als die nu ook nog 12 jaar meegaat ben ik bijzonder gelukkig.
(AEG in 5 jaar stuk, gelukkig wel, kon dat kreng weg)

Pluspunten

  • groot
  • droog
  • Projectie op vloer
  • Stevig

Minpunten

  • kost wel wat geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SBV68IX01N

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne afwasmachine, stil, droogt goed en is makkelijk in het gebruik. Als de vaatwasser aanstaat kun, door middel van een weergave op de grond, duidelijk zien hoe lang het programma nog loopt. Ideaal!

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews