Siemens iQ300 SN636X08IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 SN636X08IE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Dit wordt onze 2e vaatwasser en hij bevalt ons prima. Droogt echt alles goed ook de tupperware bakjes. Alles komt er schoon uit. Stille machine
dan is het blauwe lichtje heel handig zodat je weet dat de machine draait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ga.stengs 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Inbouwvaatvasser. Goede duidelijke bedieningsdisplay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Goede duidelijke bedieningsdisplay
Weinig geluid
Handig lichtje op de grond
Seintje dat de machine gereed is
Handig verschuifbare bestekbak
Goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN636X08IE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Mijn tweede Siemens vaatwasser, de eerste heeft 15 jaar gedraaid zonder manco's.
Dit is een goed produkt met een goede handleiding voor de inbouw.
Gebruiksvriendelijk met een duidelijke handleiding, die eigenlijk niet nodig is omdat via het toetsenbord alles al is vermeld.
Was resultaat is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Miranda 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een vaatwasser die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met voldoende keuze aan programma's. Belading is nog even wennen, omdat onze vorige vaatwasser een andere indeling had, maar alles past erin. Zoutreservoir en spoelglans zijn makkelijk bij te vullen. Goede handleiding met uitleg over instellen waterhardheid etc.

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Vloerindicator

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zooo heerlijk stil :-))))

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze nieuwe vaatwasser, nadat de oude van 21 jaar zijn trouwe dienstjaren begon na te laten, werd het tijd voor een geruisloze en stille vaatwasser. En dat is deze! Zo fijn, we hebben een open keuken en eerder moest het geluid van de tv een flink stuk harder omdat die oude vaatwasser zo veel herrie maakte.
Daarnaast is de vaatwasser voorzien van handige gebruiksgemakken en kun je de indeling flexibel gebruiken. Bijv. de bordenhouders kun je grotendeels afklappen zodat er vrije inruim-ruimte ontstaat, zo ook kun je schuiven met de bestekhouder (we hebben gekozen voor zo’n ouderwets mandje omdat we het ons niet zien doen, zo’n bestekla…messen netjes op een rij leggen….). Gezien we kampioenen zijn in het volstouwen van een vaatwasser, is dat bijzonder handig bij deze.
En dan ook nog dat piepje als ie klaar is, gaat van zelf uit, dus je hoeft niet op te staan ;-) samen met het lampje dat je er op attendeert dat ie zijn werking doet, is ook erg praktisch. Kortom super blij!!!

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • bestekmand
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Poolmans 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

betrouwbare apparatuur

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijn apparaat dat makkelijk te bedienen is. Prijs inclusief levering en aansluiting.
Heb gekozen voor Siemens omdat onze overige apparatuur ook van hetzelfde merk is en hier nooit problemen mee gehad.
Er worden degelijke materialen gebruikt. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons van belang.
Kortom: Aan te bevelen!

Pluspunten

  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
voor de keuken kiezen wij altijd siemens apparatuur, vanwege de bewezen levensduur, goede kwaliteit en prima prijs.

Pluspunten

  • meerdere programma's
  • timer voor uitgesteld begin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Na jarenlange trouwe dienst heeft mijn vorige Siemens vaatwasser het begeven. Weer een Siemens gekozen en na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat dit weer een goed aankoop is.
De vaatwasser heeft een ruime keuze aan programma's en levert na elk programma een prima resultaat.

Pluspunten

  • Aantal keuzeprogramma's
  • Eco mogelijkheid
  • Timer voor uitgestelde start
  • Inklapbare onderdelen en verschuifbare bestekmand

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yep Glyk 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk stille en snelle vaatwasser is deze Siemens!! Groot verschil met onze vorige vaatwasser van het merk ASCO.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Kalle 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: klasse! Zuinig en stil en nooit meer afwassen!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Kwam als beste uit de vergelijkingssite Kieskeurig en is handig in de bediening, gebruiksvriendelijk en zuinig!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maastricht 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

praktisch,stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijne afwasmachine. Je hoort hem niet. Maakt goed schoon en droogt goed. Praktische indeling. Top keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BEFJE 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

AFWASKWAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Prima mooi en stil apparaat. Goede indeling veel ruimte , extra bestek ruimte. Aanrader. Veel keuze in programma's en korte wasbeurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sim65 30-10-2018

Prima vaatwasser. Schoon en droog resultaat!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Erg tevreden met deze handige vaatwasser met slimme programma’s. Ook de handige korven maken het laden van de wasser eenvoudig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marinaw 22-09-2018

Stil, schoon en droog!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
We zochten een stille vaatwasser, deze dus! We zijn zeer blij met deze machine, wast schoon en droogt alles, ook plastic. Doordat je bepaalde rekken plat kunt zetten kun je ook grote schalen erin zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koos48 03-08-2018

Krachtig en zuinig apparaat!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Ben tot nu toe zeer tevreden met deze vorige maand gekochte vaatwasser met de mogelijkheid om na enige tijd te groeien naar 5 sterren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk, met veel verschillende programma’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Compacte, zeer uitgebreide vaatwasser. Minimaal geluid. Overzichtelijk indeling met daarbij ook weer veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal1983 17-07-2018

Goede vaatwasser.

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
We hebben net een nieuwe keuken en zijn blij met deze vaatwasser. Hij voldoet aan onze verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Steintje 16-07-2018

Stille vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

6,0
Het vullen van de vaatwasser valt tegen, bovenin zitten twee houders die niet naar boven/beneden te klappen zijn daardoor is het lastig kopjes eronder te zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JanusvanWimme 25-06-2018

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Na 12 jaar met een Siemens Vaatwasser door het leven te gaan, zijn we nu op een jongere generatie overgestapt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ab van Geenen 07-06-2018

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat eind gekocht en ben er uitermate tevreden over. Speciaal wat betreft bedieningsgemak ,mogelijkheden en geluidsvermindering.. AANRADER
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews