Siemens iQ300 SN636X08IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 SN636X08IE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Dit wordt onze 2e vaatwasser en hij bevalt ons prima. Droogt echt alles goed ook de tupperware bakjes. Alles komt er schoon uit. Stille machine
dan is het blauwe lichtje heel handig zodat je weet dat de machine draait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ga.stengs 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Inbouwvaatvasser. Goede duidelijke bedieningsdisplay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Goede duidelijke bedieningsdisplay
Weinig geluid
Handig lichtje op de grond
Seintje dat de machine gereed is
Handig verschuifbare bestekbak
Goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN636X08IE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Mijn tweede Siemens vaatwasser, de eerste heeft 15 jaar gedraaid zonder manco's.
Dit is een goed produkt met een goede handleiding voor de inbouw.
Gebruiksvriendelijk met een duidelijke handleiding, die eigenlijk niet nodig is omdat via het toetsenbord alles al is vermeld.
Was resultaat is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Miranda 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een vaatwasser die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met voldoende keuze aan programma's. Belading is nog even wennen, omdat onze vorige vaatwasser een andere indeling had, maar alles past erin. Zoutreservoir en spoelglans zijn makkelijk bij te vullen. Goede handleiding met uitleg over instellen waterhardheid etc.

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Vloerindicator

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zooo heerlijk stil :-))))

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze nieuwe vaatwasser, nadat de oude van 21 jaar zijn trouwe dienstjaren begon na te laten, werd het tijd voor een geruisloze en stille vaatwasser. En dat is deze! Zo fijn, we hebben een open keuken en eerder moest het geluid van de tv een flink stuk harder omdat die oude vaatwasser zo veel herrie maakte.
Daarnaast is de vaatwasser voorzien van handige gebruiksgemakken en kun je de indeling flexibel gebruiken. Bijv. de bordenhouders kun je grotendeels afklappen zodat er vrije inruim-ruimte ontstaat, zo ook kun je schuiven met de bestekhouder (we hebben gekozen voor zo’n ouderwets mandje omdat we het ons niet zien doen, zo’n bestekla…messen netjes op een rij leggen….). Gezien we kampioenen zijn in het volstouwen van een vaatwasser, is dat bijzonder handig bij deze.
En dan ook nog dat piepje als ie klaar is, gaat van zelf uit, dus je hoeft niet op te staan ;-) samen met het lampje dat je er op attendeert dat ie zijn werking doet, is ook erg praktisch. Kortom super blij!!!

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • bestekmand
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Poolmans 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

betrouwbare apparatuur

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijn apparaat dat makkelijk te bedienen is. Prijs inclusief levering en aansluiting.
Heb gekozen voor Siemens omdat onze overige apparatuur ook van hetzelfde merk is en hier nooit problemen mee gehad.
Er worden degelijke materialen gebruikt. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons van belang.
Kortom: Aan te bevelen!

Pluspunten

  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
voor de keuken kiezen wij altijd siemens apparatuur, vanwege de bewezen levensduur, goede kwaliteit en prima prijs.

Pluspunten

  • meerdere programma's
  • timer voor uitgesteld begin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Na jarenlange trouwe dienst heeft mijn vorige Siemens vaatwasser het begeven. Weer een Siemens gekozen en na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat dit weer een goed aankoop is.
De vaatwasser heeft een ruime keuze aan programma's en levert na elk programma een prima resultaat.

Pluspunten

  • Aantal keuzeprogramma's
  • Eco mogelijkheid
  • Timer voor uitgestelde start
  • Inklapbare onderdelen en verschuifbare bestekmand

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yep Glyk 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk stille en snelle vaatwasser is deze Siemens!! Groot verschil met onze vorige vaatwasser van het merk ASCO.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Kalle 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: klasse! Zuinig en stil en nooit meer afwassen!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Kwam als beste uit de vergelijkingssite Kieskeurig en is handig in de bediening, gebruiksvriendelijk en zuinig!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maastricht 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

praktisch,stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijne afwasmachine. Je hoort hem niet. Maakt goed schoon en droogt goed. Praktische indeling. Top keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BEFJE 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

AFWASKWAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Prima mooi en stil apparaat. Goede indeling veel ruimte , extra bestek ruimte. Aanrader. Veel keuze in programma's en korte wasbeurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 06-05-2020

Grandioos

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
De nieuwe Siemens vaatwasser bevalt uitstekend. Verbruikt weinig stroom en de vuile vaat komt er glanzend en droog uit. Top. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

vaatwasser 12-04-2020

vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

6,0
ik vind deze vaatwasser niet zoals ik had verwacht ,wast niet altijd schoon en droogt niet zo best [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ton 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Een prima vaatwasser voor een goede prijs/kwaliteit. Erg stil en zuinig ten opzichte van onze oude machine. Meerdere programma's mogelijk en een "intelligentie-knop" waardoor machine zelf bepaald hoe er gewassen moet worden.
Handige indicator op de grond geprojecteerd zodat je ziet of de machine nog inwerking is.
Kortom een fijne aankoop.

Pluspunten

  • stille machine
  • zuinige programma's
  • handige hoog/laag stand bovenste druiprek
  • speciaal glazenprogramma voor feestjes en partijen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PW 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens ... vaatwasser die afwassen overbodig maakt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Ik had een Siemens vaatwasser die na 25 jaar met pensioen wilde gaan. Jammer, want ik was zeer tevreden over zijn werkzaamheden. Repareren was de moeite niet meer, dus op zoek naar een nieuwe. Natuurlijk weer een Siemens.
Het is een degelijke en gebruiksvriendelijke vaatwasser, die je nooit in de steek laat en een brandschone vaat achterlaat. Je kunt er veel vuile vaat in kwijt en het laadt erg gemakkelijk in. Er zijn diverse instelmogelijkheden om de vaat netjes te rangschikken.
Hij maakt zeer weinig geluid en is energiezuinig. De autoknop berekent zelf het meest zuinige programma.
Er zijn vele instelmogelijkheden: voor glas, extra droog (handig bij plastic), kort programma etc.
Je kunt zelfs de afwastijd verkorten als je wil.
Handig is de vario-speed knop voor een korte afwastijid. Toch schoon en droog!!
Er zitten indicaties op wanneer het spoelmiddel of het zout op is, bovendien geeft de machine aan wanneer hij gereinigd dient te worden. Dit doet ie automatisch zelf!
Kortom: zeer tevreden met de aanschaf.

Pluspunten

  • wast zeer schoon
  • droogt goed
  • makkelijk in te ruimen
  • stil

Minpunten

  • deur gaat een beetje stroef open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mw Verhoeven 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Nog maar net geplaatst en nu al helemaal blij met deze vaatwasser van Siemens. Schone vaat die ook goed droog uit de machine komt, duidelijk bedieningspaneel, ruime indeling. Ons vorig apparaat was vanaf het begin geen goeie keus, dat blijkt dan ook als na amper 6 jaar het ding al op is. Eindelijk weer een Siemens terug, we hebben er vertrouwen in en zijn er blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens afwasmachine 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Stille vaatwasmachine. Bovenste lade verstelbaar. Makkelijk te bedienen display. Is wel redelijk prijzig. Maar dat heeft te maken met dat de machine een stalen behuizing heeft.

Pluspunten

  • Blauw licht als de machine draait
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen display
  • Verstelbaar bovenlade

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

wilv 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Oude vaatwasser Neff (19 jaar oud) was echt aan vervanging toe.
Siemens, Bosch en Neff is van dezelfde fabriek; dus lijkt me degelijk (al onze huishoudelijke apparaten zijn Siemens of Bosch).
Gekozen voor een A++; aangezien A+++ "meer" milieuvriendelijk (zuiniger en minder water) niet opweegt tegen de meerkosten van het apparaat bij een gebruik van 10 jaar.
Vaatwasser werkt erg goed; meer dan genoeg mogelijkheden (opties).
Hier hopen we weer minimal 10 jaar plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • Zuinig in water
  • Genoeg mogelijkheden (snel of juist heel zuinig)
  • Degelijke uitstraling

Minpunten

  • Zuinig programma duurt erg lang (3,5 uur) logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne vaatwasser, tegen een redelijke prijs. Bediening heel simpel. De rekken zijn heel makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Droogresultaat
  • Schoon
  • Indicatie lampje op de vloer

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken, tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews