Siemens iQ300 SN636X08IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Poolmans 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

betrouwbare apparatuur

Algemene score

9,0
Fijn apparaat dat makkelijk te bedienen is. Prijs inclusief levering en aansluiting.
Heb gekozen voor Siemens omdat onze overige apparatuur ook van hetzelfde merk is en hier nooit problemen mee gehad.
Er worden degelijke materialen gebruikt. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons van belang.
Kortom: Aan te bevelen!

Pluspunten

  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding is prima
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit wordt onze 2e vaatwasser en hij bevalt ons prima. Droogt echt alles goed ook de tupperware bakjes. Alles komt er schoon uit. Stille machine
dan is het blauwe lichtje heel handig zodat je weet dat de machine draait.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ga.stengs 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Inbouwvaatvasser. Goede duidelijke bedieningsdisplay

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke bedieningsdisplay
Weinig geluid
Handig lichtje op de grond
Seintje dat de machine gereed is
Handig verschuifbare bestekbak
Goede handleiding
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN636X08IE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn tweede Siemens vaatwasser, de eerste heeft 15 jaar gedraaid zonder manco's.
Dit is een goed produkt met een goede handleiding voor de inbouw.
Gebruiksvriendelijk met een duidelijke handleiding, die eigenlijk niet nodig is omdat via het toetsenbord alles al is vermeld.
Was resultaat is perfect.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

elly 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor de keuken kiezen wij altijd siemens apparatuur, vanwege de bewezen levensduur, goede kwaliteit en prima prijs.

Pluspunten

  • meerdere programma's
  • timer voor uitgesteld begin
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een vaatwasser die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met voldoende keuze aan programma's. Belading is nog even wennen, omdat onze vorige vaatwasser een andere indeling had, maar alles past erin. Zoutreservoir en spoelglans zijn makkelijk bij te vullen. Goede handleiding met uitleg over instellen waterhardheid etc.

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Vloerindicator

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zooo heerlijk stil :-))))

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze nieuwe vaatwasser, nadat de oude van 21 jaar zijn trouwe dienstjaren begon na te laten, werd het tijd voor een geruisloze en stille vaatwasser. En dat is deze! Zo fijn, we hebben een open keuken en eerder moest het geluid van de tv een flink stuk harder omdat die oude vaatwasser zo veel herrie maakte.
Daarnaast is de vaatwasser voorzien van handige gebruiksgemakken en kun je de indeling flexibel gebruiken. Bijv. de bordenhouders kun je grotendeels afklappen zodat er vrije inruim-ruimte ontstaat, zo ook kun je schuiven met de bestekhouder (we hebben gekozen voor zo’n ouderwets mandje omdat we het ons niet zien doen, zo’n bestekla…messen netjes op een rij leggen….). Gezien we kampioenen zijn in het volstouwen van een vaatwasser, is dat bijzonder handig bij deze.
En dan ook nog dat piepje als ie klaar is, gaat van zelf uit, dus je hoeft niet op te staan ;-) samen met het lampje dat je er op attendeert dat ie zijn werking doet, is ook erg praktisch. Kortom super blij!!!

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • bestekmand
  • droogt goed
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Na jarenlange trouwe dienst heeft mijn vorige Siemens vaatwasser het begeven. Weer een Siemens gekozen en na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat dit weer een goed aankoop is.
De vaatwasser heeft een ruime keuze aan programma's en levert na elk programma een prima resultaat.

Pluspunten

  • Aantal keuzeprogramma's
  • Eco mogelijkheid
  • Timer voor uitgestelde start
  • Inklapbare onderdelen en verschuifbare bestekmand

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yep Glyk 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk stille en snelle vaatwasser is deze Siemens!! Groot verschil met onze vorige vaatwasser van het merk ASCO.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Kalle 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: klasse! Zuinig en stil en nooit meer afwassen!

Algemene score

10,0
Kwam als beste uit de vergelijkingssite Kieskeurig en is handig in de bediening, gebruiksvriendelijk en zuinig!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maastricht 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

praktisch,stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne afwasmachine. Je hoort hem niet. Maakt goed schoon en droogt goed. Praktische indeling. Top keuze...
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BEFJE 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

AFWASKWAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima mooi en stil apparaat. Goede indeling veel ruimte , extra bestek ruimte. Aanrader. Veel keuze in programma's en korte wasbeurten.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab van Geenen 07-06-2018

Prima apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat eind gekocht en ben er uitermate tevreden over. Speciaal wat betreft bedieningsgemak ,mogelijkheden en geluidsvermindering.. AANRADER
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens afwasmachine SN 636x8ie 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ervaring , betrouwbaarheid , bedieningsgemak en kwaliteit van Siemens hebben ons besluiten om wederom een afwasmachine te kopen.

Pluspunten

  • keuze uit meedere programma,s
  • grote ruimte voor de afwas
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Der Lei 12-03-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden met dit apparaat. Schonere vaat en praktische indeling. Bijna geruisloos en zeer zuinig in het gebruik
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Buddy2018 23-02-2018

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Algemene score

10,0
Ik heb een maand geleden mijn oude vaatwasser ( inmiddels 16 jaar oud ) vervangen door een nieuwe, en natuurlijk weer een Siemens
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

katiekatiekatie 20-02-2018

Nette vaatwasser

Algemene score

10,0
Nette vaatwasser met ruime keuze in programma’s. De eco stand is erg zuinig qua verbruik en water, maar duurt wat langer. Als hij ‘s nachts aangezet wordt is dit geen probleem. De meeste programma’s zijn ook in te korten. Bij de normale programma’s is hij redelijk stil. Fijne indeling van de machine en hij wast goed schoon. Wij zijn erg tevreden!
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

48JR 10-02-2018

Fijne Machine

Algemene score

10,0
Na een week in gebruik geluidsarme machine met genoeg mogelijkheden voor een prima resultaat, een tevreden gebruiker
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raincoat 06-02-2018

Uitstekende vaatwasser

Algemene score

10,0
Ruim een maand in gebruik. Hiervoor hadden we 15 jaar een Pelgrim. Deze Siemens machine wast stiller, schoner en droogt de vaat nog beter. Enkele andere positieve zaken:
Een groot aantal wasprogramma's met mogelijkheid van uitgestelde starttijd.
Instellen waterhardheid.
Duidelijke display en blauwe indicatielamp op de vloer wanneer het programma is afgelopen.
De bovenste lade is in hoogte verstelbaar,
De bestekmand is verschuifbaar wat gemak biedt voor de indeling van onderste lade.
De machine is stil en zuinig in gebruik en heeft een eco-programma.

Zeer tevreden met de machine tot nu toe.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tineke Homan 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

SIEMENS stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille vaatwasser van Siemens met een kort programma erop. De vaat is schoon en droog GOED droog. Heel belangrijk dat je er niet meer met een theedoek bij moet. Het lampje op de vloer is ook geweldig want je hoort de vaatwasser niet maar dan zie je dat het lampje uit is dus dan kun je hem uitruimen. Zeker om aan te raden het schilt ons zeker 1 uur en 30 minuten aan stroom iedere keer. Dus deze vaatwasser verdient zichzelf terug bij ons.

Pluspunten

  • stil
  • snel klaar
  • droog
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer