Bosch SBV68PX01N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Deursen 12-04-2018

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Inbouw ging gemakkelijk, enige afwijking zat in de boormal waardoor extra werk met uitmeten.
Verder een hele fijne machine, stil, schoon en droog.
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RMa 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaat was goed schoon en droog. Erg stil. Jammer dat de inbouwvoorschriften alleen zijn weergegeven in plaatjes waardoor de aftekenmal niet lijkt te kloppen. Maar met wat goed meten lukt het wel.

Pluspunten

  • Droge vaat
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pierre 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
onze oude inbouw afwasmachine ging kapot na 18 jaar en dat was ook een bosch ,dus kozen we weer voor een bosch .
Maar deze heeft veel meer functies en is veel stiller en zuiniger en het resultaat is veel beter en je kan mooi onder op de vloer kijken hoelang hij nog loopt. Dus nou een goeie en zuinige machine gekocht voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • makkelijk en overzichtelijk
  • heel stil
  • goed resultaat
  • zuinig en betaalbaar
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Laros 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser met grondlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe vaatwasser van Bosch staat nu in te draaien. Eerste indruk: veel stillere vaatwasser dan vorig type. Fijn om geruis in plaats van lawaai te horen.
Is voorzien van een prachtig wijnglazenrek. Speciaal ontworpen voor glazen met lange stelen. Geweldige vondst van Bosch. En........... als klap op de vuurpijl:
Grondverlichting. De vaatwasser houd je via een ledprojectie op de grond op de hoogte van het wasprogramma en de resterende tijd. Geweldige uitvinding Bosch!. Innovatief merk.
We zijn weer blij. Met een hartelijke groet, Peter Laros

Pluspunten

  • grondverlichting met programma-info
  • wijnglazenopbergrek tegen breuk
  • veel stiller dan eerdere vaatwasser
  • mooie indeling
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
p 23-03-2018

De vaatwasser houdt je.....etc.

Reageer

Eric 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser is echt stil en levert een perfect schone vaat op. Daarnaast komt de vaat echt droog uit het apparaat. De projectie van het programmaverloop en de resterende tijd op de vloer ervaren wij als een nuttige aanvulling. Wij zijn er zeer content mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Vaat wordt echt droog
  • Goede indeling binnenruimte

Minpunten

  • Hoge prijs
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 09-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser en wat groter dan standaard waardoor mijn pannen beter passen. Installatie is simpel voor een inbouw apparaat. Let alleen op dat deze past in je keuken, hij is wat hoger dan normaal maar prima voor de meeste aanrechtbladen die hoger worden geinstalleerd.

Pluspunten

  • meer inhoud
  • stil
  • strake uitstraling met tiptoestsen
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeolith Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeolith, ingebouwd in de vaatwasser; fantastisch, alles droog geen druppels op de schone vaat en.....geen druppels op de houten vloer.
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

slagter 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch vaatwasser SBV68PX01N

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat speurwerk op deze vaatwasser uitgekomen. Voor de beste droog resultaten werd een vaatwasser met zeoliet aanbevolen. Deze zijn wat duurder, maar ook weer iets zuiniger.

De installatie handleiding is er zo een als van IKEA, maar dan in het kwadraat ;-)
Installatie ging gemakkelijk. Alleen zijn de bevestigingsbeugels die je nodig ehbt als de vaatwasser op een hoek staat niet mee geleverd. Gelukkig had ik hiervoor ook een Bosch en kon ik ze daar nog afhalen. Dit had wel duidelijker vermeld mogen worden.

Pas een paar wasbeurten gedaan en die waren prima.

Duurzaamheid kan ik niets van zeggen, moet zich nog bewijzen. Als hij net als de vorige 15 jaar mee gaat vind ik het prima.

Pluspunten

  • duidelijk display (timelight)
  • redelijk stil
  • zuinig
  • ruim
  • binnen verlichting

Minpunten

  • bevestigingset 00622456 niet standaard meegeleverd
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap Roos 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldige vaatwasser zou hem aan iedereen aan bevelen niet te duur en ziet er gewoon goed uit en is erg zuinig in gebruiken fluister stil en makkelijk te programmeren.

Pluspunten

  • erg stil
  • erg zuinig

Minpunten

  • nog gevonden.
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, robuuste vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een A+++ vaatwasser (10 jaar levensduur) bespaart voor ons € 20,-/jr en is ongeveer tweehonderd euro duurder dan een A-klasse. Lood om oud ijzer. Deze vaatwasser had echter € 50,- cashback, is een van de stilste en voorzien van alle mogelijke snufjes. Hij projecteert programmastap en -resttijd op de vloer, droogt de vaat na afloop (anders dan met restwarmte) en heeft veel programma's. Dat laatste is overigens minder belangrijk, in de praktijk kiest ik doorgaans toch maar 1 of 2 programma's. Het inbouwen ging goed, alhoewel de op A2-formaat instructie alleen uit afbeeldingen bestaat. Liever had ik er een stukje tekst bij gehad. En een instructie op maat en niet één voor alle types vaatwasser.
De eerste resultaten zijn erg goed. De vaatwasser is zeer stil en het ECO-programma van 3u15m heeft een zeer schone vaat opgeleverd, inclusief de pannen. Kortom: zeer stil, zuinig, degelijk. Blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • degelijk

Minpunten

  • inbouwinstructie vergt studie
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille vaatwasser met luxe uitstraling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille vaatwasser met luxe uitstraling! Gaat automatisch uit na zijn programma. Heel prettig!
Leuk detail is de resttijd indicatie die op de vloer geprojecteerd is. Binnenverlichting is heel fijn.
Super droogresultaat en veel keus uit programma's.

Enige nadeel in service en voorbereiding van de aanschaf; Wanneer je deze volledig geïntegreerde vaatwasser koopt er geen bevestiging set bij geleverd zit. Terwijl dat bij volledig inbouw wel nodig is! Deze moet je apart bij Bosch zelf kopen. Dat stond nergens vermeld bij Coolblue of Bosch site zelf, dat is voor de klant toch wel prettig om van tevoren te weten. Had ons wat tijd en gedoe gescheeld bij Coolblue!

Pluspunten

  • Droogresultaat
  • Verschillende programmakeuzes
  • Restijdindicator
  • Binnenverlichting

Minpunten

  • Prijs
  • Zit geen bevestigingsset bij deze vaatwasser
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pvanzet 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch perfecte vaatwas machine

Algemene score

9,0
duidelijk toetsenbord
veel ,,was,,programma keuze
zuinig in gebruik
weinig omgeven lawaai
Speciaal voor ,,glas,,werk, prefecte droging
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beoordeling Bosch vaatwasser. 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn 4 jaar geleden verhuisd en zijn toen opnieuw begonnen met nieuw witgoed. Wij hebben toen een wasautomaat en een warmtepompdroger gekocht. Deze bevallen zo goed, dat we weer bij Bosch terecht gekomen zijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Positieve ervaringen met Bosch in het verleden.
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer