Siemens iQ500 SN657X01PN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk57 01-04-2018

Geweldige vaatwasser

Algemene score

8,0
Een hele mooie en stille afwasmachine met een een fantastische was- en
droogresultaten. Indeling onderste korf vind ik (nog) niet helemaal handig.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

woman1408 28-01-2018

Fantastische vaatwasser

Algemene score

10,0
Sinds een week heb ik de vaatwasser in gebruik en ben er heel erg tevreden over. Wast super schoon, droogt heel erg goed en is geruisloos. Wat ik heel handig vind is dat er op de vloer te zien is waar de vaatwasser op dat moment mee bezig is en wanneer het programma klaar is.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JacB 16-08-2018

Geweldig stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met deze vaatwasser, reinigt en droogt uitstekend.
Goede vakverdeling, bovenste lade gemakkelijk in hoogte in te stellen.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LennekeDV 25-07-2018

Super vaatwasser

Algemene score

10,0
Mijn vorige vaatwasser was ook een Siemens en zocht een gelijkwaardige indeling en gebruik. Na veel keuzemogelijkheden deze gevonden. Veel handige rekjes en neerklapbare bordenhouders. Is zeer stil, doet de vaat uitstekend en droogt heel goed. Goede keuze aan verschillende programma's, gemakkelijk in te stellen en te bedienen. Ben super tevreden.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

B Bakker 07-10-2018

Super vaatwasser

Algemene score

10,0
Nu ruim twee weken in bezit. Het apparaat is fluisterstil en doet precies wat ik er van verwacht had. Zeer prettig is de resterende tijd die op de vloer geprojecteerd wordt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Caro64 13-09-2018

Dream - Clean machine

Algemene score

10,0
Vuile vaat wordt schoon, glanzend en droog. In een open keuken en nauwelijks hoorbaar, Heerlijke vaatwasser om te gebruiken.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yankee 08-09-2018

Perfect schone vaat!

Algemene score

10,0
Apparaat doet exact wat je ervan verwacht. Schone vaat, perfect droog en m.n. de uitgestelde start gebruiken we veel. Draait ie lekker 's-nachts en doordat hij nagenoeg geluidloos is, geen last van.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lennekemuws 22-08-2018

Top vaatwasser!!

Algemene score

10,0
Super vaatwasser! Veel verschillende functies (Of we ze allemaal gaan gebruiken is de vraag) maar voor ieder wat wils! Glazen komen er schoon en perfect droog uit. Zelfs plastic bakjes/schaaltjes zonder waterdruppels meteen droog. Ideaal!
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FreHan3334 29-06-2018

moderne techniek en bedieningsgemak

Algemene score

10,0
Voldoed volledig, en meer, aan onze verwachtingen. Gezien onze ervaringen met een
Siemens wasmachine en droger heeft de vaatwasser ons niet teleurgesteld
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jn610 15-06-2018

zeer tevreden

Algemene score

10,0
zeer tevreden over deze machine. wast goed schoon en droogt goed bij het eco programma. Mijn zoontje is trouwens helemaal weg van de resttijd projectie op de vloer. super handig.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

henny67 03-06-2018

Stille krachtpatser

Algemene score

10,0
Heerlijk stille vaatwasser, die zeer goed schoonmaakt en alle vaat droog achterlaat. Een behoorlijke verbetering t.o.v. onze oude vaatwasser.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Winne 21-05-2018

Prima apparaat

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht. We zijn er zeer tevreden over. Het apparaat zorgt er zelfs voor dat plastic bakjes e.d. droog uit het apparaat komen. Het apparaat heeft veel verschillende programma's. T.o.v. onze vorige machine een stuk stiller.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaap en Yvonne 16-05-2018

Bijzonder goede was- en droogresultaten en stil

Algemene score

10,0
Deze maand de nieuwe Siemens vaatwasser aangeschaft. Ruime belading, stevige draadmanden en enigszins flexibele indeling.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Liesbeth1958 15-04-2018

Design

Algemene score

10,0
Mijn vorige vaatwasser was ook een Siemens,na 15 jaar heb ik dus weer voor een Siemens gekozen!
Geweldig degelijk en design apparaat,een aanrader...
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees68 16-03-2018

Gewoon een hele goede vaatwasser

Algemene score

10,0
We hebben de vaatwasser nu 2 weken en hij bevalt prima, weinig geluid en dankzij de goede beschrijving voor het inbouwen heb ik er geen problemen mee gehad
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaap 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische en stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Fijn en handig in gebruik. Duidelijk programma en er is genoeg ruimte. Fijn dat het lampje op de grond schijnt, zo zie je precies waar de vaatwasser op dat moment mee bezig is en hoe lang het nog duurt.

Pluspunten

  • Stil
  • Informatie lampje
  • Duidelijk programma

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yilmaz 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser met stevig binnenwerk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima zelf in te bouwen vaatwasser, super zuinig en stil. Praktische extra, de weergave op de vloer van het programmaverloop. Erg goed zelf in te bouwen. Eenvoudig en uitstekend werkende tiptoetsbediening met eco-programma. Deze Siemens is een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt.

Pluspunten

  • inbouwen
  • bedieniung
  • geluidsniveau in open keuken
  • stevig binnenwerk
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpy 12-02-2018

Fijne vaatwasser met luxe uitstraling

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser enkele weken in gebruik en heel blij mee. Vooral het lage geluidsniveau is heel prettig. Het op de vloer geprojecteerde procesverloop is heel handig. Er is veel keuze in afwasprogramma's waardoor de afwas altijd schoon de machine uit komt.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

janseng70 10-02-2018

Zuinig en droogt geweldig

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over het resultaat van de afwas. Vooral het drogen gaat geweldig goed. Zelfs met plastic bakjes en bekertjes. Aanrader!
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Riejet 02-02-2018

Prima vaatwasser, makkelijk in de bediening

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken in bezit van deze vaatwasser, nog nooit zo blij geweest met een vaatwasser!!Deze wast prachtig schoon, makkelijk programma met keuze voor wasprogramma, extra drogen, etc. Ook de timerknop is super simpel te bedienen. Qua geluid is de vaatwasser ook stil. Kortom, erg blij mee. Een grappig detail is de weergave op de vloer, wat je ook uit kunt zetten.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SN657X01PN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews