Bosch Serie 4 SMV46IX04N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 SMV46IX04N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stan Klijs 11-11-2018

Werk prima

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

8,0
Vaatwasser werkt prima voldoet helemaal aan onze verwachting.
Hebben precies het juiste programma gevonden wat wij fijn vinden.
Niet te lang en toch perfect schoon. Op 45 graden in 45 minuten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pienink 02-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede reiniging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, stil en goede reiniging.prima indeling alle grote pannen kunnen erin.
Geruisloos, je hoort hem niet.

Pluspunten

  • Reiniging en indeling
  • Ruimte groot

Minpunten

  • Vaat blijft soms nat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

9,0
Uitstekende vaatwasser, deze aangeschaft omdat onze vorige vaatwasser (Whirlpool) een verschikking was (zat al in de keuken). Doet wat hij moet doen en dat ook nog eens uitstekend.
Veel programma`s en ook met Variospeed aan is alles goed schoon en droog.
M.a.w. zeker een aanrader.

Service Bemmel&Kroon ook top. Fijne winkel met goed personeel. Ook een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Vaat is goed schoon en droog
  • Ruim ingericht
  • Variospeed werkt top
  • Indicatielampje

Minpunten

  • Nog geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pienink 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie indeling

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

9,0
Hadden voorheen ook Bosch! Prima resultaad. alles goed en geruisloos schoon.
goede indeling.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • wast zeer schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

7,0
Alles is Bosch in de keuken waardoor de afwasmachine ook Bosch is geworden. Plastic delen drogen slecht

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • drogen plastic

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Vincent 09-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasprogramma's

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne wasmachine die goede programma's heeft die goed afgestemd zijn op mijn wensen. Er is voldoende capacititeit om alles in kwijt te kunnen dus dat maakt het een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Voldoende capaciteit
  • Programma's sluiten aan bij wensen

Minpunten

  • ECO stand duurt lang (3,5 uur)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Devin2014 25-02-2018

Een super goede vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

10,0
Een geweldige vaatwasser die heel stil is. Tevens maak het de vaatwas super schoon. Een geweldige keus.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JS 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk app.veel mogelijkheden, zuinig van energie / water.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude BOSCH vaatwasser het na ruim 13 jaar had begeven, zijn wij als tevreden Bosch klant weer naar een Bosch vaatwasser gaan kijken. De keuze viel op type serie 4 SMV46IX04N, een apparaat met veel mogelijkheden en zuinig van energie en water. Ook een apparaat met een mooie uitstraling, een aanwinst van mijn keuken.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Energie zuinig
  • Water besparend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T.H. 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46IX04N

Algemene score

8,0
Na wat zoeken en vergelijken gekozen voor bosch. Gekocht bij Bemmel en Kroon met extra korting zodat de prijs ook nog gunstig was. De vaatwasser doet wat hij voor gekocht is. Vuile vaat er in en er schoon weer uit. Nu een aantal dagen in gebruik en hij werkt prima met tevens weinig lawaai. Veel opties om uit te kiezen dus er is altijd wel een programma wat bij de vaat past. Ook de variospeed functie is veelbelovend. Dit verkort de programmaduur aanzienlijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Zuinig A++

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer