Bosch SBV68TX03N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ben 14-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede vaatwasser voor een redelijke prijs

Algemene score

7,0
ik heb hem nu een tijdje in gebruik en zoals ergens anders ook al aan gegeven valt het drogen in vergelijking met de siemens die ik hiervoor had een beetje tegen',de kopjes blijven omdat ze blijkbaar te recht staan nat aan de boven kant.
omdat ik pas na en dag of 4 de vaatwasser vol heb en dan dus pas aanzet gaat hij soms een beetje ruiken omdat hij lastig een stukje open blijft staan.
de rest tijd die je op de vloer ziet branden vind ik wel steeds handiger worden zeker met uitgestelde start.
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tina 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, handige verstelbare indeling, besteklade ideaal!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerste vaatwasser dus geen vergelijkingsmateriaal, maar voor in onze open keuken wilden wij een stille vaatwasser en dat is met deze zeker gelukt. Geen storende geluiden en de vaat komt er mooi droog uit. De laden zijn in hoogte aan te passen en zelfs de besteklade is nog verstelbaar, erg handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • Verstelbare laden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt in 2 weken
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Th. Perriens 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille vaatwasser, goede indeling, droogt heel goed. Binnenverlichting is ook handig. LED verlichting op grond is ook handig.
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gezin met twee puber kinderen 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht nadat onze oude Bosch vaatwasser het na 18 jaar uiteindelijk op gaf. Wederom op zoek naar een kwalitatief goede vaatwasser. Omdat we zelf vrij lang zijn voor een extra verhoogde versie gekozen. Door de Zeoliet functie wordt vaat goed droog.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Ook voor een verhoogd aanrecht

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoorn 31-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect dry

Algemene score

2,0
Ik heb product gekocht om zijn extra droogresultaat ook voor plastic. Daarnaast vanwege duurzaamheid in water en energie verbruik. Droogresultaat laat sterkt te wensen over zelfs met de extra droog programma. Zeer teleurstellend vind ik dat voor een dure vaatwasser in topsegment.

Pluspunten

  • stil
  • binnen verlichting
  • extra besteklade
  • aantal programma's
  • projectie programma duur op de vloer

Minpunten

  • droogresultaat belabbert
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fhuiszoon 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke aflezing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat wij meerdere Bosch machines in huis hebben waar geen problemen mee zijn (o.a. wasmachine al 20 jaar zonder problemen)

Pluspunten

  • bijna geruisloos
  • prima programma's
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ben 24-02-2018
  • Product gekocht

goede vaatwasser vor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik wilde eigenlijk een Siemens maar omdat die niet paste in overleg winkelier deze gekocht doet het zelfde is alleen goedkoper
met grote bestek lade die beter lijkt te werken als bestek bak die in oude (Siemens) vaatwasser zat
als ik hier ook weer zo lang mee doe als mijn vorige ( 17 jaar) ben ik dik tevreden
omdat ik hem pas 1x gebruikt heb en nog een beetje moet wennen aan de diverse programma's kan ik nog weinig zeggen over de plus en min punten ( misschien kan ik dit later nog eens aanpassen ).
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Reageer

Henriette 19-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstille Bosch vaatwasser met heel veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de beste Bosch inbouwvaatwasser gekozen omdat hij fluisterstil is,binnenverlichting heeft,heel veel wasprogramma's geeft; ook sensor-geoptimaliseerd en zeer goed droogt! Prijs-kwaliteit is prima! Het is 'n duur apparaat maar dan heb je ook wat! Zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Ook plastic vaat wordt zeer goed droog!
  • Heel veel wasprogramma's

Minpunten

  • Geen enkel minpunt!
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 12-05-2017

Uitstekende moderne, zuinige en stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Zeer complete en moderne vaaatwasser. Ruim (extra hoog model) met veel flexibele inrichtingsmogelijkheden en handige bestekbak. Verder zuinig en stil en veel programma opties.
Geschreven voor: Bosch SBV68TX03N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer