Bosch SBA46IX09N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SBA46IX09N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lars 09-06-2020

Makkelijk in gebruik, de vuile vaat wordt schoon

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

10,0
Apparaat is zeer intuitief, amper het boekje doorgelezen. Wasresultaat is super. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Franzien Kalsbeek 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afwasmachine type SBA46iX09N

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
mooie stille machine met tijdsindicatie,start met eco programma maar je kan ook andere programma,s invoeren maar is dan minder zuinig dan t eco programma dat start op 3.30 looptijd

Pluspunten

  • mooie stille machine met tijds indicatie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

RdM 07-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keuze uit veel programma's en lekker stil.

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

9,0
Deze afwasmachine biedt keuze uit veel programma's. Lang en kort. Schoon en extra schoon. En hij is ook heerlijk schoon!
Het bestekbakje is iets minder praktisch. Als de rekjes bovenop dicht zijn, dan is er geen ruimte voor bestek dat een iets groter handvat heeft. Daarom de rekjes maar open gedaan.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Stil

Minpunten

  • Indeling rekjes op bestekbakjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 26-11-2019

heerlijke vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
Fijne indeling. Gemakkelijk te bedienen.
Projectie op de vloer leuk en handig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 25-11-2019

Prima!

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

10,0
Werkt stil snel en is met veel vaat op verschillende manieren in te pakken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 27-10-2019

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, veel programma's mogelijk die eenvoudig te bedienen zijn met een druk op de knop [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bogaard 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
Gekocht omdat wij goede ervaring hebben met Bosch.
Makkelijk en zuinig in gebruik. Indicatie weergegeven op de vloer wat heel handig is.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk te laden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben V 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOI APPARAAT MET VELE MOGELIJKHEDEN

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

9,0
In onze vorige keuken hebben wij jarenlang Bosch apparatuur naar volle tevredenheid gebruikt en nu we (ivm verhuizing) weer een keuken gingen inrichten was de keuze eenvoudig: WEER BOSCH

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • geluidsarm
  • laag energieverbruik in eco-stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 29-04-2019

gewoon goed

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

10,0
hele goede vaatwasser met een uitgebreid programma menu. leuk en handig om de resterende tijd geprojecteerd op de vloer te zien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arno 21-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

9,0
perfecte stille vaatwasser met veel programma's. tijdsduur via led op de vloer geprojecteerd. wast mooi schoon, droogt echt heel goed.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

guus 18-02-2019

doet goed zijn werk maar dat wist ik al.

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
De gaten in het bestekbakje onder zijn niet groot genoeg waardoor de bestekken er niet goed inpassen. Ook de vorige bestekcontainer van de oude machine past niet waardoor ik toch wel een probleem heb met de bestekcontainer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 21-12-2018

Een degelijke vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser gekocht omdat deze 13 couvers heeft en voorzien is van een RVS binnenwerk.
Vaatwasser ziet er goed uit, de geprojecteerde resttijd is erg prettig.
De ECO programma's duren erg lang. Meestal kiezen we voor tijdreductie, waarmee de totale tijd acceptabel is.
De vaatwasser doet zijn werk naar behoren, de vaat is mooi schoon. Plastic is vaak nog wat nat als de vaatwasser klaar is. Er zit een programma op voor extra droging en dat helpt hier wel, maar zonder deze extra droging zijn plastic producten nog nat als de deur opengaat.
Vaatwasser ziet er verder netjes uit, degelijke knoppen en bediening is eenvoudig. De plastic delen aan de lades zouden iets degelijker mogen zijn.
Al met al zijn we erg tevreden over deze vaatwasser en blij met onze keuze.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Trijntje 09-10-2018

Tegenvallende prestatie

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

6,0
Prettig de resterende tijdsduur van het prgramma op de vloer zichtbaar
Tegenvallende “droog prestatie” zelfs bij extra droop programma moet ik nadrogen..
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JRO56 06-10-2018

Goede machine

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
+ stille machine
+ snell machine
+ voldoende wasprogramma's voor normaal gebruik
+ groot bedieningsgemak
- korfen ontworpen voor rond servies, bij vierkant servies korfen niet optimaal te vullen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Verheul 30-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser Bosch - uitstekend

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

9,0
Perfecte geruisloze vaatwasser, wast prima - ook als je was opspaart, heeft uitsteltimer, geeft duidelijk tijdsduur aan. Droogt uitstekend, zelfs kunststof. Kortom uitstekend apparaat voor goede prijs.

Graag nog iets uitvinden voor mensen, zoals wij met waterontharder. Het zout blijft een beetje te lang nu erin zitten. Hoe gaan we hier mee om?

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • zout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
Fantastische machine die weinig geluid maakt.
Mooi design met uitgebreide functionaliteiten.
De belichting op de grond geeft prima aan wat de machine aan het doen is.
De benodigde tijd en welk deel van het programma actief is wordt weergegeven.

Pluspunten

  • Stil
  • Uitgebreide functionaliteiten

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jansen 10-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
Ruime vaatwasser, past meer in dan in onze vorige. Handige indeling.
Erg stil.
Bediening erg gemakkelijk.
Enige nadeel is dat plastic (schalen, bakjes) niet goed drogen.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • plastic droogt niet voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ad 24-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
Een zeer stille vaatwasser met een grote inhoud. Wat ook prettig is dat er een kort programma opzit. Binnen 70 minuten klaar en toch goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibimark 05-02-2018

Prima vaatwasser voor lage prijs!

Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

8,0
De vaat wordt altijd helemaal schoon en door de praktische indeling past er veel in. Ook het drogen is prima, zelf zonder het extra droogprogramma.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arthur 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen, schone vaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA46IX09N

Algemene score

9,0
Na 14 jaar trouwe dienst opnieuw gekozen voor een Bosch vaatwasser. Wat voor mij belangrijk is, is dat er ook een kort programma aanwezig is. Echt korte programma’s zitten tegenwoordig niet op veel machines, wel zijn veel verschillende programma’s aanwezig. Wat er nu wel op zit en dat krijgt naar mijn idee te weinig aandacht is de ‘Vario Speed’ knop. Zodra je deze knop op ieder willekeurig programma gebruikt gaat de draaitijd aanzienlijk naar beneden. Draaitijd maximaal 1 uur. Dit gaat niet ten koste van het resultaat. Wil je extra droog dan kan je deze functie gebruiken, je kan er ook voor kiezen als het programma klaar is om na een minuut of 10 de deur op een kier te zetten (maak de kier niet te klein ivm de condens op het aanrechtblad).

Pluspunten

  • Goed wasresultaat
  • Betrouwbaar
  • VarioSpeed functie
  • Droogt goed
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews