Bosch SMA46IX09N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk 14-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime alleskunner met veel schuifopties indeling vuile vaat.

Algemene score

10,0
De zeer ruime inlaad mogelijkheden maken van deze vaatwasser een buitengewone alleskunner!
Voor grote en kleine couverts is de ruimte erg verrassend te noemen. Een echte aanrader, ook voor grote gezinnen.

Pluspunten

  • zeer ruime inlaad mogelijkheden
  • in hoogte verstelbare lades

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 16-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser, genoeg opties. Volledig geintegreerd in de keukenkastjes en toch kan je de status van de draaiende vaatwasser zien doordat het klokje op de grond wordt geprojecteerd.

Pluspunten

  • veel opties
  • status geprojecteerd op de grond

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 09-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser review

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie stille vaatwasser. Wast zeer schoon n is zeer stil en zuinig. De programma tijd wordt op de grond geprojecteerd heel handig.
5 jaar garantie omdat de 5 Bsch apparaten hebben gekocht voor onze nieuwe keuken.
Bosch bevalt zeer goed ook in onze vorige keuken Bosch gebruikt

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurry 26-07-2018

Stille vaatwasser met veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Dit is een stille vaatwasser met bijzonder veel mogelijkheden en verschillende, ook energiebesparende, programma’s.
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jansen 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en handige projectie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat mij direct opvalt is hoe stil het apparaat werkt. Tevens ben ik erg blij met de projectie van de tijd op de vloer en is de indeling van de vaatwasser ook praktisch.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Projectie op de vloer
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem Cornegoor 12-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime afwasmachine met een perfect geluidsniveau

Algemene score

10,0
Wij hebben al jaren een Bosch afwasmachine vanwege de goede kwaliteit, schone afwas en het lage geluidsniveau. Tevens heeft de machine een mooie uitstraling.
Zelfs in onze vorige keuken hebben we altijd een Bosch afwasmachine gehad.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Veel inpakruimte
  • Melding op de vloer van de keuken

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van beek 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine werkt naar onze verwachting en de machine is aanbevolen door het Keukenhuis te Oostzaan.
Juiste aanbeveling . De tijdsduur aanduiding op de vloer is superhandig
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ton1 06-03-2018

mooie stille vaatwasser

Algemene score

8,0
goed: lekker stil, goed schoon en droog, makkelijk in te delen door in hoogte verstelbare bovenlade
min: geen
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Familie Joosten 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, zuinig en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze open keuken is deze vaatwasser ideaal. De vaatwasser doet wat ie moet doen, is echt geruisloos, heel zuinig en zeer praktisch. Handige innovatie is de lichtprojectie op de vloer waardoor elk programma exact te volgen is. We zijn zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • geruisloos
  • zuinig
  • praktisch
  • veel programma's
  • lichtprojectie op de vloer
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Joosten 25-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos, zuinig en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze open keuken is deze vaatwasser ideaal. De vaatwasser is echt doet wat ie moet doen, is echt geruisloos, heel zuinig en zeer praktisch. Handige innovatie is de lichtprojectie op de vloer waardoor elk programma exact te volgen is. We zijn zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • geruisloos
  • zuinig
  • praktisch
  • veel programma's
  • de lichtprojectie op de vloer
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Buitenkamp 25-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit vaatwasser met veel mogelijkheden en een goede verstelbare indeling.
Mooie afwerking en een prima wasresultaat . Voldoet zeker aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • duidelijk afleesbaar informatiescherm

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BramHeyne 05-02-2018

Werkt perfect, still en vooral schoon

Algemene score

10,0
Het display op de vloer lijkt een gimmick, maar heeft echt toegevoegde waarde. De timer functie werkt goed en de eco functie zorgt voor een schone vaat.
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J van Dijk 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een stil, zuinig en makkelijk te bedienen vaatwasser. Dat heb ik in dit product gevonden. Op de grond lees je het programma af en ook is het zo dat je 8 van de 10 x hetzelfde programma gebruikt. Standaard staat deze altijd op het meest zuinige programma. Dus aan- en start drukken is voldoende. "Lekker makkelijk"

Pluspunten

  • bediening
  • geluid
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KoudKunstje 19-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede vaatwasser die je niet hoort.
Door middel van projectie op de vloer weet je dat deze aan staat en waar hij zich bevindt in het programma.
Top!
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w biesheuvel 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zat bij de inkoop van de keuken , werkt goed en makkelijk , is niet al te groot , gewoon een goed machientje
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mikestik 18-07-2017

Zuinig, stil en veel programma's

Algemene score

10,0
perfecte inbouw vaatwasser, is erg stil en heeft veel programma's al naar gelang de hoeveel vaat die dag.
Geschreven voor: Bosch SMA46IX09N
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer