Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMA46AX00N

8,0 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kitty 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vaatwasser

Algemene score

8,0
mooi apparaat, alleen bovenste etage lopen de rolletjes niet helemaal soepel. apparaat doet prima zijn werk

Pluspunten

  • mooie uitstraling en praktisch

Minpunten

  • rails loopt niet soepel
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
asc 10-11-2018

Wij hebben ook sinds 3 maanden een Siemens vaatwasser. Hier schuift de rail ook niet soepel. Wat heeft u er aan gedaan?

Reageer

Melissa 19-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Doet wat het moet doen, verder niet bijzonder.

Enige nadeel is dat de vaat op de "eco"-stand (lagere temperatuur) niet goed vetvrij wordt. Daarnaast is er al kort na aankoop een wiel afgebroken van de onderste mand.

Pluspunten

  • Eco-stand geet niet het gewenste resultaat
  • Leuk indicatielampje op de vloer

Minpunten

  • Wiel snel afgebroken
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Superfijne afwasmachine! Doet het supergoed, wast erg goed schoon en maakt weinig tot geen herrie, kortom, ik ben zeer tevreden!
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille vaatwasser met veel programma opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser met fijne indelingsmogelijkheden. Achterste bordenrek kan neergeklapt worden om ruimte te maken voor pannen of de bijgeleverde wijnglazen houder.
Handige clips voor lichte bekers zodat deze op hun plek blijven.
Vaat ook aardig droog als hij klaar is.

Pluspunten

  • Indeelbaarheid
  • Geluid
  • Droog vermogen
  • 'Bekerhouders'

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze afwasmachine was onderdeel van een geheel nieuwe keuken en we hadden het vertrouwen in de keukenverkoper om iets degelijks uit te zoeken. We hebben het model vooraf bekeken en het voldeed visueel prima. Er zijn genoeg mogelijkheden om het juiste programma in te stellen voor de klus en dat op een overzichtelijke manier. Ik kon hem makkelijk zonder gebruiksaanwijzing bedienen. Het signaallampje of hij aan of uit staat is een uitkomst. Hij is redelijk stil en het resultaat is gewoon een schone vaat.

Pluspunten

  • Signaallampje status aan onderkant
  • Grijze bodem geeft "clean look"
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Spatels kunnen niet in bestekbakje
  • programmakeuze
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remzi 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

bosh vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Hij is redelijk goed. alleen hij droogt niet goed genoeg zelf als je extra droog indrukt. verder is het erg fijn vooral dat je op vloer kan zien dat hij nog aan staat.

Pluspunten

  • lichtsensor
  • wasresultaat
  • glans

Minpunten

  • droogt niet goed
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Es 18-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer goed apparaat, vooral fijn dat je het wassen kunt uitstellen. Eco modus duurt namelijk erg lang, maar als je dat in de nacht draait heb je geen last van het geluid (niet uitzonderlijk hard ofzo). Daarnaast een rood indicatielampje dat op de grond schijnt zodat je weet dat de machine nog bezig is. Erg blij mee.

Pluspunten

  • indicatielampje
  • startuitstel
  • veel opties/programma's
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille vaatwasser met vele mogelijkheden. Indicatie lamp wanneer vaatwasser actief is (handig want je hoort hem nauwelijks). Instellen van uitgesteld wassen mogelijk zodat van nachtstroom gebruik gemaakt kan worden. OOk het snelwas programma is handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijke bediening
  • Uitgesteld afwassen
  • Snelwas programma
Geschreven voor: Bosch SMA46AX00N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer