Bosch SMI88TS46E - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Bosch SMI88TS46E
Best Reviewed april 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

illy 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie indeling licht ook zeer prettig energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooie machine en zeer stil vele functies wat zeer prettig is prima prijs kwaliteit verhouding zeker aanrader voor grote gezinnen

Pluspunten

  • licht in machine
  • zeer schone vaat
  • veel programma's
  • zeer stil
  • ruime indeling

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaat goed schoon en droog. Zeer geruisarm! Tiptoetsen. Starttijd kan (ook op afstand ) worden aangezet.

Pluspunten

  • Bediening makkelijk

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stil en efficient

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een Bosch Silence uit 1993 direct gekozen voor het nieuwe equivalent van Bosch.
Nu 3 weken in gebruik. De machine is nog stiller dan de vorige.

Pluspunten

  • stil
  • veel keuzes voor gebruik
  • er gaat veel in
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjanie Vonk 21-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser. Erg stil. Droogt eindelijk ook de plastic artikelen. Even wennen aan besteklade in plaats van korf.
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasmachine

Algemene score

9,0
Bij de keuze van de nieuwe vaatwasmachine hebben wij met name geselecteerd op het geluidsniveau. De Bosch SMI88TS46E heeft als omschrijving staan 41 decibels. Wij hebben de machine een keer gebruikt en het is een wereld van verschil met de oude. Hij is echt stil.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 17-03-2018

Fluisterstille perfecte vaatwasser

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser doet precies wat BOSCH belooft en is nog stiller dan in de beschrijving staat. Na 2 maanden gebruik blijkt de machine inderdaad zeer energiezuinig en het mooie is dat de machine met onze zonnepanelen communiceert en onze groene energie dus optimaal benut. Ook de mobiele app werkt fantastisch.
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Herman 24-02-2018
  • Product gekocht

Na 16 maar weer een nieuwe Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jarenlang (meer dan 16 jaar) zonder problemen gebruik te hebben gemaakt van een Bosch vaatwasser, was er voor ons geen enkele twijfel: wij willen weer een Bosch. Twee dingen eigenschappen waren belangrijk: stil en de bediening aan de bovenkant van de klep. Dit is gelukt. daarnaast is het apparaat door een medewerker van Expert netjes geplaatst en wij zijn dus nu (hopelijk en naar verwachting) weer voor 15 jaar klaar.
Beoordeling hieronder is van de Bosch die wij 16 jaar hebben gehad en ik hoop/verwacht dat dit apparaat minimaal net zo goed zal zijn (maar misschien niet zo lang mee zal gaan, want 16 jaar is wel heel lang).

Pluspunten

  • Stil, stil en nog eens stil
  • Bediening op de bovenkant klep heel prettig

Minpunten

  • Niet goedkoop, maar goedkoop is duurkoop
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 16-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil, energiezuinig, solide

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product gekocht nadat de motor van de vorige Bosch vaatwasser het na 10 jaar begaf; Nieuwe machine gekozen vanwege de energieaanduiding (A+++) en de stilte i.v.m. plaatsing in een open keuken.
De machine voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • super stil
  • binnenverlichting
  • strak design

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WillemSG 30-01-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met dit apparaat. De vaatwasser is super stil, je hoort nauwelijks dat hij loopt. Wasresultaat is tot nu toe 100% schoon. De besteklade is ook erg handig.
Nog geen minpunten gevonden.
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marcus 16-12-2017

FIJN

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat stil zuinig en degelijk.Wasresultaat ook fantastisch.

min punt is dat de bediening op afstand aangezet moet worden op het apparaat zelf.(Wordt wel eens vergeten)
Geschreven voor: Bosch SMI88TS46E
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer