Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6008A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nebojsa 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed vaatwasser voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
het product zag er goed uit en de prijs was ok ivm aanbod/opties. wij hebben een aantal keren al gebruik, het geluid is mider ivm onze vorige vaatwasser. design van deze vaatwasser is ook in de lijn met andere merken. een aanrader zou ik zeggen.

Pluspunten

  • geluid
  • prijs
  • opties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dhr Lucas 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille afwasmachine met heel eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Zeer stil, eenvoudig te bedienen en betaalbaar
Een kind kan de (af)was doen, zo simpel werkt deze afwasmachine
Wij zijn er super blij mee

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudig
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg geluidsarme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Erg goede vaatwasser van Inventum. Hij is bijzonder stil, doet z'n werk prima en is bovendien erg energiezuinig!!!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goed schoon
  • ernergiezuinig
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Honselaar 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, stille vaatwasser met voldoende basisfuncties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
De vaatwasser werkt prima. De vaat komt er keurig schoon uit, is lekker stil en is eenvoudig in te ruimen. Beschikt over voldoende basisfuncties. Bij onze vorige vaatwasser hebben we nooit gebruik gemaakt van de extra functies. Dat is voor ons de reden geweest om deze vaatwasser aan te schaffen.

Pluspunten

  • Voldoende basisfuncties
  • Eenvoudig in te ruimen
  • Niet te duur
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Geen extra functies, is eigenlijk een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles blinkend schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser was gunstig geprijsd voor een volledig geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast blijkt de vaat er ook nog eens perfect schoon uit te komen. Zelfs aangekoekte etensresten van een paar dagen oud zijn allemaal verwijderd met het Eco-programma.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen aparte lade voor bestek
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Een ware luxe, na al die jaren met de hand te hebben afgewassen.
Zelfs op het korte programma komt de vaat er schoon en droog uit. Geweldig zou niet meer zonder willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdy 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prima, eenvoudig en logisch te bedienen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Moet door verschillende personen bediend kunnen worden zonder dat daarbij een gebruiksaanwijzing nodig is en daar voldoet deze vaatwasser zeker aan. Maakt niet teveel herrie, is energiezuinig, wast goed schoon en heeft maar liefst 5 jaar garantie. Kortom: ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegeman 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime en eenvoudig bedienbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
goede en mooie ruime vaatwasser. bediening is erg eenvoudig wat voor ons als senioren erg prettig is. apparaat is erg stil en doet het uitstekend. we genieten dagelijks van een schone vaat.

Pluspunten

  • bediening
  • ruimte en indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit, eenvoudig , prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding van deze vaatwasser is prima, voldoet zeker aan de verwachting. 5 verschillende programma's, eenvoudig in gebruik. uiterlijk bij inbouw niet belangrijk. vrij stil en vaat is schoon en vrij droog. Fijne bijkomstigheid is de 5 jaar inventum garantie.

Pluspunten

  • vrij stil
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lammert Grashuis 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Prima product dat geheel voldoet aan onze verwachtingen, en is ook echt super stil.

Pluspunten

  • super stil
  • makkelijk te begrijpen programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geweldige vaatwasser 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grandiose Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Oude vaatwasser begaf het op een natuurlijk onmogelijk moment. Veel te doen. Moest snel iets anders en koos
voor deze vaatwasser, omdat hij niet te duur was. Vaatwasser werkt meer dan verwacht!
Superschoon en droog. Maakt weinig geluid. Goede keus gemaakt heel blij mee.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
  • Weinig geluid
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**l@h**l.com 21-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
ik was op zoek naar een goede middenklasser vaatwasser.
En ik ben daardoor uitgekomen op inventum, prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • kleine icoontjes
  • oogt klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**n@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Na enige research:
prijs : kwaliteitverhouding én de mogelijkheid tot verlengde garantie.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • (bijna) lokale leverancier

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JKR 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser aangeschaft vanwege de overwegende positieve reacties. En is zeker een goede keuze geweest.

Inbouwen ging makkelijk, ook plaatsen front was snel en goed te doen.

Op de één of andere manier veel beter ingeicht dan onze oude Whirpool, meer ruimte dus voor alle vaat. Vaat komt er superschoon uit met het standaard programma (binnenkort eens naar alle mogelijkheden kijken, zijn er genoeg).
En vaak gaat die vanwege de ruimte zelfs nu om de dag aan.

En een stuk stiller.

In ieder geval dus blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Veel ruimte
  • Meerdere programma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum IVW6008A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Gekocht door zijn prijs en kwaliteit aspecten. goede bediening in de deurrand van de vaatwasser. ruime indeling en het geluid is heel acceptabele in een open keuken. Enig min punt zou kunnen zijn, dat er geen binnenverlichting is.

Pluspunten

  • geluid is zeer acceptable
  • ruime indeling
  • zuinig in water verbruik 9L per beurt
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen binnen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**l@o**k.com 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Zeer goede vaatwasser, maakt iets meer lawaai dan de vorige, maar maakt veel beter schoon. En de vaat komt er droger uit. Was een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan de G 07-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De juiste keuze voor een betrouwbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Nu na ongeveer een jaar gebruik blijkt deze vaatwasser inderdaad onze juiste keuze te zijn geweest en blijft een aanrader!

Pluspunten

  • design
  • korte programma's werken ook goed
  • weinig stroomgebruik
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • iets aan de lawaaiige kant
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
wat hebben we de vaatwasser gemist goede kwaliteit en goed ingedeelde manden gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • gemak
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
stille vaatwasser, droogt goed, van snel tot lange was, seintje wanneer hij klaar is, altijd fijn zo een vaatwasser in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan de Groot 19-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mijn betrouwbare butler in de keuken

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Een no-nonsense machine die doet wat hij doen moet. Heel handig dat korte programma van een half uur met een kamer vol visite. Voor alle denkbare vaatwasbeurten is een programma. Top!

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Bedieningsgemak en prestaties
  • Veel toepassingen

Minpunten

  • In kort programma (0,5 uur) iets lawaaiig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews