Siemens iQ500 SX69M001NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
48 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KAJ1 08-08-2017

Prima

Algemene score

8,0
Werkt prima! Genoeg ruimte. Wel snel blauwe aanslag op de glazen. Ook al zit er zout en spoelglansmiddel in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

AenJ 30-07-2017

Fijne vaatwasser!

Algemene score

10,0
We hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht met deze vaatwasser. hij werkt prima, gemakkelijk in te stellen en er kunnen ook hoge glazen en grote borden in. verder is hij lekker stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Avoird 12-06-2017

hij doet wat hij moet doen.

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een vaatwasser met weinig programma's. Gebruik er toch maar een paar. Dus deze voldoet prima. fijn dat er een spoelprogramma opzit en een snelprogramma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Soverdam 27-05-2017

Prima kwaliteit vaatwasser

Algemene score

8,0
Tot nu toe een maand in mijn bezit en zeer tevreden. In het begin wat instellingen aangepast en daarna geen problemen gehad. Schone en droge vaat elke dag weer. Ook een handig wijnglazen accessoire erbij gehad.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

basvs 14-04-2017

Stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Prettig dat er een klein lampje schijnt als vaatwasser in bedrijf is, want nauwelijks te horen. Doet vooralsnog prima zijn werk, blij mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sushama 17-03-2017 Product paar weken in bezit

Goede compacte vaatwasser met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser die de vaat grondig schoon maakt. Erg blij dat deze vrij stil is. Vele wasopties ook! Ben erg tevreden over dit product!

Pluspunten

  • Vaat grondig schoon
  • Stil

Minpunten

  • uitruimen van de vaat gaat niet van zelf :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Be 19-02-2017 Product paar weken in bezit

Hoge onderverdieping

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het fijne van deze afwasmachine is, dat hij een hoge onderverdieping heeft, zodat je ook spatels e.d. in het bestekbakje kunt zetten.
Het apparaat maakt weinig geluid en piept discreet maar hoorbaar als de machine klaar is.
Jammer is, dat de onderla vaker uit zijn gebaande paadje schiet, maar dit kan ook met de belasting van de la te maken hebben.

Pluspunten

  • hoge onderverdieping
  • geluidsarm

Minpunten

  • de onderla schiet soms naast zijn gebaande weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie uit Veenendaal 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SX69M001NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geruisloos en makkelijk te bedienen. Mooie kunststof binnenbak.
Veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilou 09-10-2016

Doet wat het moet doen

Algemene score

6,0
De vaat is schoon maar ik mis wel de verstelbare bovenlade en messenrek. Laatste kun je apart bijbestellen en de lade kan wel op twee hoogtes ingebracht worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sander_M 06-09-2016

Stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Zelfs met de vaatwasser aan heb je eigenlijk geen idee dat ie aan is. Er kan veel in en de te kozen programma's zijn divers genoeg om in alle gemakken te voorzien.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Moens 05-09-2016 Product paar maanden in bezit

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Veel functies om uit te kiezen.
Tijdens het gebruik maakt deze vaatwasser weinig geluid.
Nadeel vind ik dat de vaat niet goed droogt.

Pluspunten

  • veel functies
  • weinig geluid

Minpunten

  • droogt moeilijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 04-09-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk te bedienen, energie zuinig en geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig product, zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen. met name de energie zuinigheid en de eenvoudige bediening heeft ons doen besluiten om weer een Siemens vaatwasser te kopen, onze eerste heeft het probleemloos gedaan gedurende meer dan 12 Jaar.

Pluspunten

  • energie verbruik
  • bedieningsgemak
  • Service

Minpunten

  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

EstherC 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser hebben we als luxere opvolger gekregen, niet wetende dat deze veel meer functies heeft. Vooral de 'glas'-optie is fijn, want glas komt hierdoor droog en erg mooi uit de vaatwasser. We missen alleen wel wat ruimte in de onderste la: er passen 3 pannen in en ongeveer 12 borden, maar na 1 avond koken is het pannengedeelte alweer vol. Jammer! Ook droogt de vaatwasser de vaat niet goed genoeg bij de snelle functie van een halfuur; op zich begrijpelijk omdat hij sneller moet wassen, maar glazen afdrogen wilden we juist niet meer doen na 2 jaar met de hand afwassen. Maar goed, de vaatwasser biedt veel meer functies en die zijn wel goed!

Pluspunten

  • Bovenste la ruim
  • Veel functies
  • Glasfunctie
  • Erg stil
  • Indicatielampje

Minpunten

  • Kleine onderste la
  • Droogt niet altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

esmer 20-08-2016

kostenbesparend

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat van Siemens.
Je hoort hem helemaal niet als hij aanstaat.
Halve beladingen en de vario speed is ideaal.
Kostenbesparen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Anoniem 02-08-2016 Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijke vaatwasser

Algemene score

8,2
Deze vaatwasser van Siemens is ontzettend gemakkelijk te bedienen en maakt ook super goed schoon. Het is even wennen dat je condensdruppels ziet na elke wasbeurt maar deze verdwijnen heel snel. Hele fijne vaatwasser met super resultaat. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h kanters 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

vervanging van 5 jaar oude siemens vaatwasser

Algemene score

8,6
onze vaatwasser van 5 jaar oud had kuren, ging soms niet aan terweil het lampje dan aangaf dat hij geen water kon innemen. Monteur van siemens erbij gehaald, deze constateerde dat de pomp kapot was en brandsporen op een printkaart. gevolg van blikseminslag vlgs. hem. Aangezien een nieuwe goedkoper was als reparatie onze oude vrevangen door een opvolger in deze serie. Extras die deze heeft; iets meer mogelijkheden zoals halve belading en een ledje die op de grond schijnt zodat je kan zien dat hij aanstaat. Handig!.Verder zou hij iets zuiniger moeten zijn, geloof ik wel want hier zit een soort isolatiedeken omheen. Wasresulaat is goed , als vanouds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fabulousssfabb 04-05-2016

Knap schoon!

Algemene score

10,0
Zeer fijne vaatwasser, ook het wijnglascarousel is geweldig! Net goed voor je rode wijnglazen bijvoorbeeld die bijna nooit passen. Ook de bestekkorf is een fijn product. Zeker een aanrader! De verschillende programma's zijn ook fijn zoals extra droog, of halve belading.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Hans S 18-04-2016

Apparaat is zeer vochtig na afwassen

Algemene score

6,0
Heb hem net net een week, maar vind dat het apparaat erg vochtig blijft. Alle wanden zitten vol condens na het programma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

atilgan 23-01-2016

prima vaatwasser

Algemene score

10,0
Voldoende ruimte en zeer stil. Handige blauwe lampje onderaan zodat je kunt zien dat hij aanstaat. Voldoende was programma's. Maakt goed schoon en droogt uitstekend.

Met gratis accessoires om wijnglazen te wassen. Voor mij overbodig... had liever een vul hulpje voor het onthardingszout gehad. Zat er namelijk niet in :(
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

john kuijt 29-12-2015

Prima afwasmachine

Algemene score

8,0
Enige tijd geleden bij van Wanrooij in Waardenburg een nieuwe keuken besteld met een aantal Siemens apparaten waaronder deze afwasmachine.
Geen bijzonder apparaat, maar voldoet aan de behoefte. Siemens kwaliteit en indeling redelijk stil en meer dan voldoende programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews