Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SX69M001NL

8,4 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sushama 17-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede compacte vaatwasser met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser die de vaat grondig schoon maakt. Erg blij dat deze vrij stil is. Vele wasopties ook! Ben erg tevreden over dit product!

Pluspunten

  • Vaat grondig schoon
  • Stil

Minpunten

  • uitruimen van de vaat gaat niet van zelf :)
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Be 19-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Hoge onderverdieping

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het fijne van deze afwasmachine is, dat hij een hoge onderverdieping heeft, zodat je ook spatels e.d. in het bestekbakje kunt zetten.
Het apparaat maakt weinig geluid en piept discreet maar hoorbaar als de machine klaar is.
Jammer is, dat de onderla vaker uit zijn gebaande paadje schiet, maar dit kan ook met de belasting van de la te maken hebben.

Pluspunten

  • hoge onderverdieping
  • geluidsarm

Minpunten

  • de onderla schiet soms naast zijn gebaande weg
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie uit Veenendaal 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SX69M001NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geruisloos en makkelijk te bedienen. Mooie kunststof binnenbak.
Veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moens 05-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Veel functies om uit te kiezen.
Tijdens het gebruik maakt deze vaatwasser weinig geluid.
Nadeel vind ik dat de vaat niet goed droogt.

Pluspunten

  • veel functies
  • weinig geluid

Minpunten

  • droogt moeilijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 04-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk te bedienen, energie zuinig en geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig product, zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen. met name de energie zuinigheid en de eenvoudige bediening heeft ons doen besluiten om weer een Siemens vaatwasser te kopen, onze eerste heeft het probleemloos gedaan gedurende meer dan 12 Jaar.

Pluspunten

  • energie verbruik
  • bedieningsgemak
  • Service

Minpunten

  • indeling
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

EstherC 28-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser hebben we als luxere opvolger gekregen, niet wetende dat deze veel meer functies heeft. Vooral de 'glas'-optie is fijn, want glas komt hierdoor droog en erg mooi uit de vaatwasser. We missen alleen wel wat ruimte in de onderste la: er passen 3 pannen in en ongeveer 12 borden, maar na 1 avond koken is het pannengedeelte alweer vol. Jammer! Ook droogt de vaatwasser de vaat niet goed genoeg bij de snelle functie van een halfuur; op zich begrijpelijk omdat hij sneller moet wassen, maar glazen afdrogen wilden we juist niet meer doen na 2 jaar met de hand afwassen. Maar goed, de vaatwasser biedt veel meer functies en die zijn wel goed!

Pluspunten

  • Bovenste la ruim
  • Veel functies
  • Glasfunctie
  • Erg stil
  • Indicatielampje

Minpunten

  • Kleine onderste la
  • Droogt niet altijd goed
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2016
  • Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijke vaatwasser

Algemene score

8,2
Deze vaatwasser van Siemens is ontzettend gemakkelijk te bedienen en maakt ook super goed schoon. Het is even wennen dat je condensdruppels ziet na elke wasbeurt maar deze verdwijnen heel snel. Hele fijne vaatwasser met super resultaat. Zeker een aanrader!
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h kanters 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

vervanging van 5 jaar oude siemens vaatwasser

Algemene score

8,6
onze vaatwasser van 5 jaar oud had kuren, ging soms niet aan terweil het lampje dan aangaf dat hij geen water kon innemen. Monteur van siemens erbij gehaald, deze constateerde dat de pomp kapot was en brandsporen op een printkaart. gevolg van blikseminslag vlgs. hem. Aangezien een nieuwe goedkoper was als reparatie onze oude vrevangen door een opvolger in deze serie. Extras die deze heeft; iets meer mogelijkheden zoals halve belading en een ledje die op de grond schijnt zodat je kan zien dat hij aanstaat. Handig!.Verder zou hij iets zuiniger moeten zijn, geloof ik wel want hier zit een soort isolatiedeken omheen. Wasresulaat is goed , als vanouds.
Geschreven voor: Siemens iQ500 SX69M001NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer