Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 SX678X01TN

8,9 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Serie | 6 SMV69M50EX

Energieklasse
A+++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Bosch Serie | 6 SMV69M50EX

Bosch SBV69N70EU

Energieklasse
A+++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Bosch SBV69N70EU

Neff S717P80X1E

Energieklasse
A+++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Neff S717P80X1E

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ErZeT 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Heeft uitgebreide mogelijkheden en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser heeft een overzichtelijke indeling, er kan heel veel in; ook grotere pannen. Handzame, natuurlijke bediening en een fraai uiterlijk. Fraaie binnenverlichting.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Fraai

Minpunten

  • te veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Leeuwen 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en grote vaatwasser

Algemene score

8,0
Mooi vaatwasser die net iets hoger is dan de standaard vaatwassers, hierdoor kan je onderin net wat grotere boorden en schalen kwijt was anders niet lukt. Doordat er ook nog een bestekla in zit heb je geen bestekkorf meer nodig, want ook weer zorgt voor meer ruimte voor boorden.
Door de in hoogte verstelbare middella kan je hier ook grotere glazen kwijt.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Ziet er mooi uit van binnen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goossen 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superstille vaatwasser. Heel handig dat lampje waarbij je kan zien hoe lang hij nog moet, zeker aangezien hij zo stil is dat je m af en toe niet eens hoort, dan kan je in elk geval wel zien dat hij bezig is.
De vaatwasser droogt heel goed. Superfijn!

Pluspunten

  • Zeer stil
  • droogt zeer goed
  • handig indicatielampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Guido 11-10-2016 Product paar weken in bezit

Flexibele indeling en enorm gebruiksgemak!

Algemene score

10,0
De flexibele indeling van de lades en de extra accessoires (wijnglazenhouder & extra bestekbak) zijn fantastisch. Ook de tijdsindicatie die geprojecteerd wordt op de vloer, is niet alleen een leuke gadget, maar heeft echt toegevoegde waarde!

Pluspunten

  • Resttijd projectie op de vloer
  • LCD display helpt bij de instellingen
  • Fantastisch schoon en droog (ook plastic)
  • Flexibele indeling en hoogte van lades
  • Gratis extra bestekbak en wijnglazenhouder

Minpunten

  • Prijzig
  • In Ikea-keuken BEHJÄLPLIG glijscharnier nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Glenn 27-09-2016 Product paar maanden in bezit

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang beraad gekozen voor deze extra hoge vaatwasser. Hij is stil, snel en het belangrijkste, hij wast zeer schoon. Doorduidelijke aanduidingen weten we precies war we zitten in het programma en de bediening is zo simpel dat een kind de was kan doen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke resttijdindicatie op vloer
  • Besteklade + bestekkorf
  • stil
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
jack 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel verschillende programma's. Geluidsniveau is laag, en erg handig is de projectie op de vloer. Ziet er degelijk uit

Pluspunten

  • mooie binnenverlichting
  • projectie op vloer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Phyllis 16-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

vaatwasser met extra droog medium

Algemene score

7,0
Machine heeft goede indelingsmogelijkheden, maar ondanks droogtemiddel en nieuwe ontwikkelingen moet nog steeds glansmiddel toegevoegd worden. Het droogmiddel geeft een onaangename geur af.

Pluspunten

  • droge vaat

Minpunten

  • geur droogmiddel
  • glansmiddel noodzakelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Claudia 06-07-2016 Product paar weken in bezit

Siemens sx678x01TN vaatwasser

Algemene score

9,5
Zeer fijne vaatwasser. Ideaal met boven lade en extra korf voor je bestek zodat je kan kiezen. Doordat wij de SX uitvoering hebben genomen is hij binnenin extra groot en mis je helemaal geen ruimte doordat je drie lades hebt. de middelste lade kan je in hoogte verstellen mocht je onderin of in het midden groteren dingen willen plaatsen. Hij is zeer snel en makkelijk in gebruik.
Op de grond geeft hij met let weer wat de resterende tijd is.
je kan de start uitstellen en eventueel in de nacht laten draaien. verder geeft de vaatwasser zelf aan wanneer je zout of glansspoelmiddel moet toevoegen. Genoeg keus uit programma's kort om een heel goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Siemens vaatwasser SX 678 X01 TN 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

eerste ervaringen

Algemene score

8,4
Opties, en met name de energie - en duurzaamheids aspecten, zijn zeer uitgebreid.
De werking is logisch en de projectie van de looptijd op de grond voor de vaatwasser is een leuke gimmick.
Het plateau voor het bestek loopt schuin af. Wellicht dat het even wennen is, maar een volledig horizontaal bestek plateau heeft voralsnog de voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend