Bosch SMV90L10NL - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Bosch SMV90L10NL
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Energieklasse
A++
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René de Beer 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vijftig jaar met de hand afgewast te hebben kan ik nu lekker achterover leunen en deze fantastische machine doet alles wat hij moet doen: zuinig, stil en kraakhelder schoon.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 23-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Deze vaatwasser heb ik aangeschaft via Bemmel en Kroon. In eerste instantie had ik een ouder type besteld maar ik heb dit nieuwe model zonder extra kosten mogen ontvangen, top service dus.

Wat betreft het apparaat zelf ben ik tot nu toe erg tevreden. Ik heb deze zelf ingebouwd en dat ging allemaal vrij simpel met de bijgeleverde instructie. Handig is het in hoogte stellen van de achterkant van het apparaat door aan de voorkant een stelschroef te draaien.

Wat betreft de mogelijkheden is dit voor mijn gebruik meer dan voldoende. Genoeg programma's om te kiezen, uitgestelde tijd en natuurlijk erg handig met het rode lichtje dat op de grond schijnt als de vaatwasser aanstaat. De indeling van de korf is even wennen maar na wat puzzel werk vul ik deze met dezelfde hoeveelheid spullen als mijn vorige vaatwasser.

De duurzaamheid is nog te vroeg om te beoordelen maar met Bosch moet dat wel goed zitten is mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Jong 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wil geen ander merk meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Maakt goed schoon en droog!
hij is stil en maakt geen irritant geluid als hij klaar is. Veel keus in afwasprogramma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Versluis 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige vaatwasser

Algemene score

9,0
Ik ben ontzettend blij met deze vaatwasser! Hij is mooi, makkelijk in bediening, doet het perfect, en de indeling is ook fijn.
Hij maakt niet veel herrie en ook het lampje is makkelijk zodat je snel kunt zien of hij klaar is of nog bezig. Ik dacht eerst.. "wat moet ik met een lampje" maar het is toch best handig!

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Door het lampje zie je snel of hij klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Het indicatie lampje is erg prettig en het feit dat ik de vaatwasser kan instellen zodat hij in de nacht aan gaat is ook erg prettig. Ik vind het een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Stil
  • Indicatie lampje op de vloer
  • Timer

Minpunten

  • Geen flexibele rekjes voor de borden en glazen
  • Bestekkorf is niet verschuifbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frans 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch volgeintegreerde vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie rvs vaatwasser met meer dan voldoende progammaas, makkelijk te bedienen en met de vario speed knop nog sneller afwassen(bv bij een feest).
Zeer stille motor .

Pluspunten

  • Handige bediening met tijdklok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Paul 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wasmachine! Doet stil zijn werk en wast goed af. Met een indeling voor 12 couverts biedt hij voldoende ruimte voor ons gezin van 5 personen. Een prima upgrade nadat onze vorige machine stuk ging.

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk gebouwd
  • Eenvoudig in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lize 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zo schoon 'als nieuw'

Algemene score

8,0
Is goede vaatwasser! Ik kan nu ook mijn glazen erin wassen, wat ik bij de vorige vaatwasser niet deed. Is nu glanzend en streep-loos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vink 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Schone vaat, makkelijk te bedienen

Algemene score

9,0
Nu ik de Bosch SMV90L10NL vaatwasser heb, hoef ik niet meer te raden wanneer het programma klaar is dankzij het rode indicatielichtje dat aangeeft dat de vaatwasser het wasprogramma draait. De vaat komt er schoon uit onafhankelijk van hoe smerig de vaat erin gaat. De indeling van de vaatwasser is zeer ruim en handig ingedeeld ten opzichte van mijn vorige vaatwasser. Het geluid van de wasprogramma's zijn niet storend en redelijk stil. Al met al ben ik zeer blij met de aanschaf van deze vaatwasser.

Pluspunten

  • indicatielampje wasprogramma
  • goede indeling
  • makkelijk te bedienen
  • stille wasprogramma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m schumacher 18-12-2016 Product paar weken in bezit

prima vaat wasser voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vaatwasser gekocht bij veilig kopen.nu voor een zeer goede prijs
snel geleverd en je kon de chauffeur volgen
programma doet er langer over maar zuiniger en goed schoon
handige rode stip om te zien of de machine nog in werking is
als ik nog eens witgoed nodig heb zal ik eerst bij veilig kopen .nu kijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

guido 07-12-2016

super stil en levert prima resultaat!

Algemene score

10,0
De stilte waarmee de vaatwasser zijn werk doet en ongeacht de hoeveelheid vuile vaat, altijd schoon resultaat. Het lampje op de vloer is een handige hulp. Ook de uitgestelde start is perfect te gebruiken om op laag tarief energie de machine automatisch te laten starten,.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

marcplet 06-12-2016

Lekker stil

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Veel beter t.o.v de Boretti die we hiervoor hadden. Hij is stil, ruimer en meer solide.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Jim 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, zuinig genoeg ruimte voor de vaat en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Via vaatwasserstore.nl gekocht en wat reviews gelezen en deze kwam er qua energielabel, geluid en prijsverhouding voor ons het beste eruit. We hebben zelf 2 jonge kinderen en soms staat hij 2 keer per dag aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Schoon
  • Voldoende ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede en stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze vaatwasser. Lekker stil, vaat blijft goed schoon en droog. Aan het einde van het wasprogramma schakelt het apparaat zich zelf uit. Indeling van de rekken is even wennen maar is verder prima. Inbouwen ging ook makkelijk en was snel gedaan.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Vaat blijft goed schoon en droog
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remon Koops 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Rijk uitgeruste vaatwasser, goede resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze keuze voor dit apparaat werd bepaald door onder andere slimme extra's als het automatisch programma en de beladingssensor, de relatieve geruisloosheid en de infolight. Het laatste lijkt in eerste instantie niet veel toe te voegen, maar als je het combineert met het uitzetten van het akoestisch signaal bij einde programma weet je de status van het apparaat zonder dat hiervoor en door merg en been gaand geluid nodig is.

Pluspunten

  • Automatisch programma
  • Beladingssensor
  • Infolight
  • In hoogte verstelbare korf (boven)
  • Optische melding voor zout en glansspoelmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser.

Algemene score

9,0
Prima inbouwvaatwaasertegen een aantrekkelijke prijs. Apparaat is gebruiksvriendelijk en geeft een prima resutaat tegen een laag energieverbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser komt degelijk over en heeft een paar handige functies waaronder uitgesteld programma en een programma voor een halve vaat. Ten opzichte van onze oude vaatwasser is deze erg stil.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Halve vaat
  • Uitgesteld programma
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Allereerst is de prijs/kwaliteit verhouding een enorm sterke propositie. Een vaatwasser van dit merk en deze specificaties is bij geen enkele andere dealer in NL voor deze prijs te vinden. Los van de prijs is het gewoon een prima apparaat voorzien van het door ons geliefde rode lampje dat op de grond schijnt als indicator dat het ding nog bezig is.

Pluspunten

  • Topmerk
  • Stil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vaatwasser

Algemene score

8,0
Het snelle programma maakt wel wat meer geluid dan vorige vaatwasser (siemens) . Eco programma maakt minder geluid, wast goed schoon en droog, duurt wel3:30u. Makkelijke bediening. Slechts paar dagen in bezit dus kan duurzaamheid nog niet beoordelen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geluid bij turbo programma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boschjohan1 29-10-2016

Stil

Algemene score

10,0
Hij is veel stiller dan de vorige Bosch en hij is lekker snel klaar. Nu kun je dat wel zelf instellen, maar toch.
toc weer Bosch he?!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Toon meer reviews