Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMV93M60NL

8,7 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Neff S717P80X1E

  • tile-Energieklasse A+++ energieklasse
  • tile-Max. belading 13 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 41 dB
Neff S717P80X1E

Neff GV 4603 I

  • tile-Energieklasse A++ energieklasse
  • tile-Max. belading 13 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 44 dB
Neff GV 4603 I

Neff S51P65X0EU

  • tile-Energieklasse A++ energieklasse
  • tile-Max. belading 13 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 42 dB
Neff S51P65X0EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ahforster 07-05-2017

Zeer stille vaatwasser

Algemene score

10,0
Ik sta versteld hoe weinig geluid dit mooie apparaat produceert. Onze vorige vaatwasser was ook een Bosch. Wat een geweldige vooruitgang!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Arno46 30-04-2017

Super stil

Algemene score

10,0
Deze machine pas gekocht,het is een super stille machine met heel veel mogelijkheden .
Hij droogt prima en de verlichting is ook handig,leuk dat je op de grond kunt zien hoe lang hij nog bezig is, een aanrader
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

STunc 11-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Staat de afwasmachine aan?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dat is de vraag die ik regelmatig van mijn bezoekers krijg. Deze vaatwasser is een aanrader voor een open keuken. Rustig qua geluid en erg leuk je ziet op de vloer hoe lang het apparaat nog nodig heeft voor de afwas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jeroen 07-02-2017 Product paar weken in bezit

Tijd display op de grond geniaal.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser met veel programma's.
De nachtstand is ideaal.
Geniale tijd display op de grond zodat je altijd weet hoe ver het programma gevorderd is.

Pluspunten

  • Tijd display op de grond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorine 11-12-2016

Geruisloos

Algemene score

8,0
Vooraf tijd in te stellen, wanneer te starten. Gemakkelijk de bovenste mand in hoogte te verstellen. De binnenverlichting. En op de vloer te zien, wanneer de vaatwasser klaar is, is praktisch
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Anoniem 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend geruisloze vaatwasser en gemakkelijke bediening met binnenverlichting.
Eco programma en vooraf in te stellen tijd

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

18-11-2016 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en droogt perfect en de tijd aan geeft op de vloer MOOI

Algemene score

9,0
Werkt perfect en eenvoudig te bedienen ,Droogt uitstekent.Is zeeeeeeer stil in gebruik .
En die tijd op de grond aangeeft is SUPER handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wvelden 03-11-2016

lawaaierig

Algemene score

4,0
Ik heb deze vaatwasser uitgekozen omdat hij bij mij in een open keuken staat vanwege het geleuid, als de vaatwasser aanstaat moet ik de tv veel harder zetten ik vind hem heel lawaaierig. Monteur van bosch erbij gehaald die vind het een normaal geluid????????
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

kuiken5 04-09-2016

Super stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Super stille machine, nog stiller dan ik verwacht had. Veel keuze programma`s. Het zo goed mogelijk inpakken moet ik nog uitproberen.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Hoog 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

Ruim, stil, verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser met veel ruimte, overzichtelijke indeling en veel programma keuzes. Erg handig is de verlichting en de programma aanduiding op de grond.

Pluspunten

  • verlichting
  • uitstel programmastart
  • ecofunctie

Minpunten

  • meegeleverde tabs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne indeling, veel programma's en zeer stil.

Algemene score

8,6
Hele fijne machine, veel programma's en vooral erg stil. De projectie van de resterende tijd en programma fase zijn een leuke gimmick, die ook zijn nut heeft, mede omdat de machine zo stil is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daniëlle 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,2
Luxe en degelijke vaatwasser.
Superstil, goede indeling.
Vele programma,s en het eco programma verbruikt heel weinig stroom. TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boterbloem1 19-05-2016

prima apparaat.

Algemene score

10,0
fijne vaatwasser met weliswaar veel bedieningsknoppen maar die zijn dan wel weer heel duidelijk. voor mij zouden een paar functies wel gecombineerd mogen worden zodat er minder programmakeuzeknoppen nodig zijn. deze vaatwasser gekozen op basis van geluidsniveau. hij is inderdaad bijna onhoorbaar. en dat is fijn in een woonkamer met open keuken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Petronella 28-03-2016

eerste indruk is oké

Algemene score

8,0
Plezierig dat het apparaat zich aanpast aan de belading en daarmee, afhankelijk van de hoeveelheid vaat en het vuil, de werkingstijd bekort
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Wharte 23-11-2015

Super vaatwasser

Algemene score

10,0
Fijne compacte vaatwasser met binnen verlichting.
Pluspunt vind ik het bestekbakje kan je overal zetten onderin het rek.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer