Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMV93M60NL

8,7 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Floor 06-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil maakt goed schoon en makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Makkelijk inladen, handige inklapmogelijkheden voor alle soorten vaat. Erg stil, lucht zichtzelf na aantal minuten en werkt erg prettig met het lampje van de tijd op de grond. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Genoeg ruimte
  • In en uitklapmogelijkheden van onderdelen
  • Hij lucht vanzelf als de damp verdwenen is.

Minpunten

  • Wijnglazen passen er niet lekker in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

STunc 11-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Staat de afwasmachine aan?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dat is de vraag die ik regelmatig van mijn bezoekers krijg. Deze vaatwasser is een aanrader voor een open keuken. Rustig qua geluid en erg leuk je ziet op de vloer hoe lang het apparaat nog nodig heeft voor de afwas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jeroen 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Tijd display op de grond geniaal.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser met veel programma's.
De nachtstand is ideaal.
Geniale tijd display op de grond zodat je altijd weet hoe ver het programma gevorderd is.

Pluspunten

  • Tijd display op de grond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend geruisloze vaatwasser en gemakkelijke bediening met binnenverlichting.
Eco programma en vooraf in te stellen tijd

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

18-11-2016 18-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil en droogt perfect en de tijd aan geeft op de vloer MOOI

Algemene score

9,0
Werkt perfect en eenvoudig te bedienen ,Droogt uitstekent.Is zeeeeeeer stil in gebruik .
En die tijd op de grond aangeeft is SUPER handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoog 01-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ruim, stil, verlicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser met veel ruimte, overzichtelijke indeling en veel programma keuzes. Erg handig is de verlichting en de programma aanduiding op de grond.

Pluspunten

  • verlichting
  • uitstel programmastart
  • ecofunctie

Minpunten

  • meegeleverde tabs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne indeling, veel programma's en zeer stil.

Algemene score

8,6
Hele fijne machine, veel programma's en vooral erg stil. De projectie van de resterende tijd en programma fase zijn een leuke gimmick, die ook zijn nut heeft, mede omdat de machine zo stil is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daniëlle 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,2
Luxe en degelijke vaatwasser.
Superstil, goede indeling.
Vele programma,s en het eco programma verbruikt heel weinig stroom. TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer