Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SBV93M60NL

8,9 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topaankoop, enorm blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 11 jaar was onze oude Siemens afwasmachine kapot gegaan, na intensief gebruik in een gezin van 4 personen. Omdat we een vehoogd keukenblad hebben, 91 cm, was een extra hoge afwasmachine een optie (later begreep ik dat ook een normale hoogte had gekund maar die hadden ze dan op een verhoging moeten plaatsen, net zoals de oude, maar dat wist ik niet). Het zusje van deze Bosch kwam enorm goed uit de testen van de consumentenbond en had positieve reviews op internet. Inmiddels heeft de machine een paar keer gedraaid. Hij is enorm stil en wast echt wonderschoon. Klein minpuntje is de duur van de standaardprogrammas, het ecoprogramma duurt ruim 3 uur. Wel heel grappig en mooi dat na afloop van dit programma de deur vanzelf opengaat. De duurnvan de automatische programmas vallen uiteindelijk erg mee, er wordt bij ons tot nu toe altijd fors ingelopen op de eerst aangegeven duur. En dat brengt mij meteen tot wat ik het mooiste vind aan het apparaat, en mede daarom ook voor deze gekozen: de tijdsindicatie die wordt weergegeven op de vloer. Ander geinig aspect is de verlichting in de machine als ie aanstaat en dat de machine zichzelf uitzet na afloop van een programma; hierdoor veel minder kans op brand/onnodig lang op standby staan en dus ook energiebesparend. Oh ja en deze XL versie brengt in de praktijk ook fijn wat extra ruimte in het bovengedeelte, waardoor hogere spullen er nu wel inpassen en in onze oude machine niet. Dus: topaankoop, enorm blij mee!
En....als de machine na installatie voor het eerst leeg wordt gedraaid, schrik dan niet van het geluid. Ik was op dat moment behoorlijk teleurgesteld omdat het apparaat juist heel stil zou moeten zijn: en dat is ie ook echt als hij volgeladen draait.😄

Pluspunten

  • Wast giga schoon
  • Tijdsindicatie op grond

Minpunten

  • Duur van het ecoprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alles Bosch 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze vaatwasser vanwege de goede recensies, maar zeker ook vanwege het feit dat hij stil is. Verrast waren wij met de melding op de grond van de resterende tijd, maar ook toen wij bemerkten dat de deur open springt als de vaatwasser helemaal klaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 11-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser met leuk projectielampje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg stille vaatwasser die gewoon goed zijn werk doet. Verder is het leuk (en handig) dat een projectielampje op de vloer aangeeft hoe lang het programma nog duurt. Zeer tevreden met dit apparaat!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Projectielampje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

The Godfather 15-07-2016
  • Product maand in bezit

Afwasplaatje

Algemene score

9,5
Deze vaatwasser is een pronkstuk in iedere keuken. En wat een mogelijkheden voor ieder huishouden. Was resultaat is afhankelijk van mate waarin de vaatwasser wordt gevuld. Hoe (over)vollerhoe minder resultaat. Zeer duidelijke weergave van voortgang en eindsignaal welk naar eigen voorkeur is in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil qua geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima apparaat. Werkt zoals beoogd is. Maakt weinig geluid en vaat wordt er goed schoon in.
We zijn zeer tevreden met deze aankoop. Duurzaamheid is natuurlijk nog niet duidelijk, maar we hebben vertrouwen in Bosch-producten

Pluspunten

  • weinig geluid
  • goede werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 26-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser, doet wat hij moet doen, ruim. Makkelijk in te stellen zodat programma 's nachts kan draaien. programma's duren langer dan op mijn oude apparaat van 18 jaar oud (die het overigens ook nog prima deed, maar in het oude huis achter bleef). Dat zal alles te maken hebben met het energie zuinige aspect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 12-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ruime verstelbare rekken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze makkelijk bedienbare vaatwasser heeft veel mogelijkheden voor het kiezen van een juist programma. Door de iets hogere ruimte in de vaatwasser en het kunnen verstellen van de rekken kun je ook bijzondere producten met grotere afmetingen makkelijk kwijt.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dani 28-03-2017
  • Product paar weken in bezit

geruisloos, super schoon, heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede indeling, geruisloos, overzichtelijk, makkelijk in gebruik, vaat komt er schoon uit en droog, veel functies

Pluspunten

  • geruisloos
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Kerkvliet 05-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime vaatwasser en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruikte hiervoor ook een inbouw Bosch vaatwasser en het product is verbeterd, ondanks dat ik met de vorige vaatwasser ook zeer tevreden was.
10 cm extra hoogte maakt het bovenrek functioneler, het bestekmandje is op alle plekken in het onderrek te plaatsen en het achterste borden rek is gedeeltelijk neerklapbaar. Absoluut extra prettig al deze vernieuwingen. Het was- en droogresultaat is goed.

Pluspunten

  • deelsneerklapbaar borden rek onderste korf
  • bestekmand verplaatsbaar in de gehele onderkorf
  • wijnglasrek

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer