Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Miele G 4203 SCU Active

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele G 4203 SCU Active op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.S. 03-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele, er is inderdaad geen betere.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Al enige tijd in bezit, wast prima schoon (beter dan de twee Bosch machines die wij gehad hebben) en de bediening is simpel.
Mooi en degelijk afgewerkt.
Kost iets meer, maar de duurzaamheid zal zich uiteindelijk uitbetalen. Immers is goedkoop vaak duurkoop...

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Eenvoudige bediening
  • Degelijk uitgevoerd.
  • Mooi afgewerkt.

Minpunten

  • Kunsttof wordt niet goed droog
  • Gebruikt erg veel zout, ondanks instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Miele 05-04-2017

Bedankt voor het schrijven van een review.
We willen graag uw opmerkingen met u bespreken. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw telefoonnummer en adresgegevens te sturen naar webcare@miele.nl , dan nemen wij contact met u op.

A. 14-08-2018

Helaas...na mijn gegevens te hebben doorgegeven aan Miele werd ik gebeld. Hoog zoutverbruik was bekend.
Zou veroorzaakt worden door een niet goed afsluitende dop en o-ring t.b.v. het zoutreservoir. Ik zou een nieuwe dop toegestuurd krijgen. Ook na diverse mails gestuurd te hebben nog steeds niets. Uiterst teleurstellend Miele! Zoutverbruik is en blijft onverminderd hoog! Veel toezeggen, niets doen. Waardeloze klanten service dus.

Reageer

Wim 30-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

8,0
Ik gebruik nu ongeveer een half jaar deze vaatwasser. Heel prettig, gemakkelijk te bedienen, erg stil dus overdag ook te gebruiken, voldoende ruimte voor de vaat. Met een goed ruimtelijk inzicht kom je, ook met een grote vaat, een heel eind

Pluspunten

  • Veel ruimte, makkelijk te bedienen
  • Erg stil in gebruk

Minpunten

  • Heel soms zit er nog soelwater aan de vaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans & Piet 03-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Toen we hem nog maar net hadden, liepen we vaak naar de keuken om te kijken of we de vaatwasser wel hadden aangezet. Zo geruisloos doet hij zijn werk. Al de afwas past er gemakkelijk in.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • lbesteklade aan bovenzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miran 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie RVS front en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
We hadden al een Miele maar na bijna 15 jaar was deze op. Naar geen ander merk gekeken moest weer een Miele worden. Staat nu enkele dagen en lijkt zelfs nu weer of de vaat weer schoner en droger uit de machine komt. Top apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Olga 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Na jaren Miele toch weer een Miele vaatwasser aangeschaft. Degelijke kwaliteit, soepele rekken en handige besteklade bovenin wat veel ruimte in de machine bespaart.
De zuinige ECO knop duurt wel iets langer maar is erg zuinig in verbruik. Handige display en progamma uitstel.
De RVS voorkant staat prachtig in onze keuken

Pluspunten

  • progammauitsel
  • royale ruimte

Minpunten

  • wijnglazen passen niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miele adept 13-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miele afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

8,0
Goed product; Wij hebben deze afwasmachine als vervanging gekocht van onze vorige Miele. Het apparaat werkt zoals verwacht met 1 minpunt: er zit geen "alleen spoelen" in de programmatuur.

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • geen alleen spoelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosamunda 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig nieuwe moderne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Na 22 jaar heeft onze oude vaatwasser het begeven. Om een vergelijkbaar goed product terug te kopen hebben wij voor de Miele G 4203 SCU active gekozen. Of hij ook weer zolang meegaat moeten we afwachten maar onze ervaring nu na een kleine maand gebruik is TOP! Deze vaatwasser denkt zelf en wast heerlijk schoon. Wij kozen niet voor de aller stilste machine maar voor ons is hij stil genoeg!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • wast super schoon
  • stil genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Kan 07-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet tevreden

Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

4,0
Blijf bij mijn eerdere ervaring zoals in een review weergegeven. De achteraf geplaatste opmerking van Miele om mij met hun in verbinding te stellen is een aardige geste, maar er gebeurt vervolgens helemaal niets. (Misschien wordt dit uitgesteld tot de garantie daadwerkelijk verlopen is!!) Ik ben binnenkort aan een nieuwe wasmachine toe. Drie keer raden welk merk het niet wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Cindy 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling!
Een echte aanrader!
Makkelijk in gebruik
Ook zeker niet onbelangrijk: geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P & C 18-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Droogt de vaat matig en niet zo stil

Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

5,0
Nadat onze Bosch na 17 jaar kapot was gegaan, kwamen we uit op dit model. We dachten laten we iets meer uitgeven zodat we dan een Miele hebben. Als ik echter de keus nog een keer zou kunnen maken, zou ik niet meer voor deze Miele kiezen. Hoewel er heel veel in kan en het wasresultaat goed is, is de vaat altijd nog nat en moet ik ieder bord aan de onderkant nog afdrogen voordat ik het in de kast kan zetten, idem voor de glazen. Zeker geen aanrader dus.

Pluspunten

  • Veel ruimte

Minpunten

  • Droogt slecht
  • Niet echt stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Miele 20-07-2017

Beste P & C, dank voor uw review. Vervelend dat het droogresultaat tegen valt. We komen graag met u in contact. Zou u uw gegevens willen zenden naar webcare@miele.nl?
Alvast hartelijk dank! Mvg,

Reageer

de Beer 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Fijne ruime vaatwasser. Besteklade is even wennen, maar is gewoon super handig. Mooie vormgeving en de handleiding is erg duidelijk beschreven. Vind ik ook niet erg onbelangrijk.

Pluspunten

  • Je kunt er veel vaat in kwijt
  • Energiezuinig
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Niet zo stil als gehoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwe 19-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miele vaatwasmachine G 4203 SCU Active

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

8,0
Mooie en fijne afwasmachine.
Ik moest wel even wennen aan een andere indeling van de onderste lade.
Deze is anders dan onze vorige Miele afwasmachine.
Als je de afwasmachine meteen open zet als hij klaar is droogt hij mooi op.
laat je hem dicht zitten dan blijft hij wel wat nat en moet je echt wel met de theedoek erbij om de afwas te drogen.
Mooi uiterlijk.
Je ziet bijna geen vingerafdrukken erop.
Als ze er wel opzitten halen we ze er met een droge zachte doek eraf.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Bestek lade
  • Grote ruimte onderin en verstelbaar binnenruimte.
  • Droogt goed mits je de machine op tijd openzet
  • Duidelijke en makkelijke knoppen aan buitenzijde.

Minpunten

  • Inbouw gebruiksaanwijzing
  • Blijft Nat als je de machine niet openzet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boudewijn Van Motman 10-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geweldige vaatwasser. Mijn 3e Miele vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Ik vertrouw op de kwaliteit.Missvhien niet de goedkoopste maar sublieme kwaliteit. Drogen kan soms beter.

Pluspunten

  • Stil en prettig te bedienen
  • Kwaliteit in materiaal
  • Zorgeloos de vaat doen

Minpunten

  • Drogen kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Alles perfect schoon uit de vaatwasser. Enige nadeel is dat er geen bestekmandjes inzitten, maar in plaats daarvan een separaat rek bovenin de vaatwasser.
Groot pluspunt dat hij erg stil is tijdens het draaien.

Pluspunten

  • perfect schoon
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen bestekmandjes

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Huibers 15-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Een fijne machine, er kan veel servies in. Degelijk apparaat. Het is een mooi model, wij hebben een roestvij stalen front, erg mooi. Al het servies komt er glimmend uit.
Zeer tevreden over het resultaat

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

T Raven 13-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele de beste vaatwasser die er is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Miele is voor mij een betrouwbaar productheb al heel veel jare plezier van witgoed en andere keuken gereien van miele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Dalen 09-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Miele vaatwasser oerfecte prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Met een uitstekende voorlichting en snelle bezorging heb ik de perfecte vaatwasser. Hij is A+, zo gemakkelijk in de bediening en je hoort hem haast niet. Hij doet alles wat je wilt, kort of lang, lage of hoge temp en een timer voor nachtstroom. En wat een ruimte! Beveiligd tegen overstromen. En hij meet hoe lang een programma moet duren om alles schoon te krijgen. En echt droog. Niet aarzelen!

Pluspunten

  • lage verbruikskosten
  • bijna geruisloos
  • makkelijk in gebruik
  • prijs/kwaliteitsverhouding perfect

Minpunten

  • stekker in stopcontact niet vergeten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 08-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

7,0
Wij wilden wéér voor kwaliteit gaan. Onze oude afwasmachine was ook een Miele en die is 15 jaar meegegaan. Overigens was deze niet eens echt kapotgegaan, maar lekte af en toe vanwege oude afsluitrubbers (mag het na 15 jaar?)
We hopen met deze aanschaf weer minimaal 15 jaar onbezorgd te kunnen afwassen.

Pluspunten

  • Mooi RvS frontpaneel
  • Makkelijke bediening
  • Aparte bestek lade bovenin

Minpunten

  • Niet echt stil
  • Gereed lampje gaat erg snel uit
  • Duurt lang voordat vaat echt 100% droog is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanne 06-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

10,0
Deze vaat wasser voldoet aan al mijn verwachtingen. Hij doet wat hij moet doen, namelijk een schone vaat afleveren. Verder is hij makkelijk in de bediening, en goed schoon te houden. Het filter lift je er makkelijk uit met een draai aan een hendel , wat tevens fungeert als handvat. .Het filter is heel simpel te openen en spoel je makkelijk schoon onder de kraan. sproei armen zijn ook makkelijk los te maken en schoon te spoelen.Indeling is perfect. Vooral de bestel lade is top. Kortom, ik wil nooit meer een ander merk voor mijn witgoed dan Miele

Pluspunten

  • makkelijk in bediening
  • goed schoon te maken
  • perfecte indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Pletsers 05-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele G 4203 SCU Active

Algemene score

9,0
Heb altijd een Miele vaatwasser gehad vind ze erg fijn in gebruik en de service van Miele is prima.
De besteklade boven in is fijn het bestek wordt goed schoon en het scheelt veel ruimte onderin.

Pluspunten

  • erg ruim
  • besteklade bovenin

Minpunten

  • Doet er wel wat lang over

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews