Miele G 4203 SCI ACTIVE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Rougoor 24-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miele vaatwasser

Algemene score

5,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat hij heel goed zou moeten zijn en een lange levensduur zou moeten hebben. Dat eerste zijn we nog niet over uit. Vaak is de vaat toch niet zo schoon als je zou mogen verwachten. zeker wanneer er pannen in de vaatwasser staan, wordt de vaat in het rek daarboven niet schoon. Erg jammer, want er zouden 3 sproeiarmen inzitten volgens de persoon die ons voorgelicht heeft, zodat alles goed schoon zou worden.

Minpunten

  • wast niet altijd schoon
  • drogen duurt erg lang/gebeurt niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Miele 25-01-2017

Wij willen graag met u in contact komen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw adresgegevens te mailen aan webcare@miele.nl

Reageer

therese versteeg 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Weer een miele zou geen andere meer willen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
degelijk materiaal en een chique uitstraling. Door de besteklade heb ik nu in de onderste korf meer plaats. hij is lekker stil en wast mooi schoon. top apparaat.

Pluspunten

  • stil
  • schoon wasresultaat
  • bovenste korf in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miele was automaat G 4203 SCi Active 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

nieuwe Mile afwas automaat G 4203 SCi Active

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het nieuwe apparaat vervangt onze meer dan 10 jaar oude vorige Miele. Tot onze positieve verrassing functioneert het apparaat grotendeels hetzelfde. We vinden de nieuwe was programma's en indeling duidelijker en handiger. Het apparaat is ook erg geruisloos. Het lijkt ook wel alsof de vaat er nog schoner uitkomt dan wij gewend waren: heel weinig droogvlekken of nog natte vaat.

Pluspunten

  • betere programma indeling
  • vaat is nog schoner

Minpunten

  • instructie over water hardheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed apparaat. Voldoende keuze in de programma’s. Niets is overbodig. De bestgeklede is erg fijn. Apparaat is geluidsarm.

Pluspunten

  • Geluid
  • Besteklade
  • Lades lopen soepel
  • Lades in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strak design, mooi schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser staan er sinds gisteren, in de plaats onze oude Miele van 18 jaar oud. geen seconde getwijfeld, ben erg gehecht aan de besteklade. deze machine is bijna identiek, maar nog iets praktischer qua indeling. hij maakt weinig geluid tijdens het wassen, hij maakt goed schoon en de afwas is behoorlijk droog als het programma afgelopen is. ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Donkers 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staat mooi in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een super fijne afwas automaat, maakt mijn vaat weer geweldig schoon en droog!
Er is echt géén betere!

Pluspunten

  • heel schoon
  • heel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corry 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Miele , er is echt geen betere!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne en stille machine, makkelijk en overzichtelijke indeling en veel ruimte in de afwas machine zodat er gerust wat meer in kan en dit vooral ook heel schoon eruit komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miele vaatwasser

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser, kan nog meer in dan in onze vorige miele vaatwasser (Wel eerder vervangen dan verwacht; na 12 jaar) Wast prima schoon.

Pluspunten

  • Handige besteklade
  • Slimme indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M. vd Burgt 30-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Schone afwas, weinig geluid, ideaal verstelbaar bovenrek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze afwasmachine wast perfect schoon en maakt weinig geluid. Het is handig dat het bovenrek versteld kan worden waardoor onderin hoger serviesgoed geplaatst kan worden. Ook is het prettig dat het bovenrek geen sproeiarm heeft, waardoor je meer serviesgoed kwijt kunt. Het duurt wel iets langer om het vuile bestek in de besteklade te plaatsen, maar doordat je de soorten bestek bij elkaar kunt leggen, bespaar je weer tijd bij het uitruimen.
Het enige wat ik mis is een extra scheidingsrekje bij het kopjesrek. Wij gebruiken namelijk veel grote glazen en weinig lage kopjes. Als je twee lage kopjes hebt en vijf grote glazen, is het niet handig om het kopjesrek al omlaag te klappen. De volgende twee kleine kopjes kun je dan niet snel erbij zetten.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Verstelbaar bovenrek
  • Indeling besteklade
  • Bediening deur
  • Veel ruimte in onderrek zonder bestekkorf

Minpunten

  • Geen scheidingsrekje bij het kopjesrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corry Schreuder-Fransen 29-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden over de machines van Miele. De levensduur en de kwaliteit zijn heel goed. En we zijn tevreden over de service. Al onze huishoudelijke apparatuur is van Miele.

Pluspunten

  • service
  • levensduur
  • klantvriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wescha 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze Miele vaatwasser bevalt ons prima. Wast heel goed schoon en is qua indeling om in te ruimen erg handig, vooral de bestek la is erg handig.

Minpunten

  • Was tijd is wel erg lang, ruim 2 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Smit 26-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor ook een Miele vaatwasser, maar deze is nog beter en er gaat ook meer in voor elke was beurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

een vaatwasser die doet wat je er van verwacht

Algemene score

8,0
Stille goede vaatwasser door de uitgestelde starttijd draait de vaatwasser s nachts makkelijke besteklade en makkelijk in te laden Voor mij geen ander merk dan Miele

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MPM Slinkman 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser

Algemene score

8,0
mooie grote vaatwasser , draait lekker rustig tov vorige maar die was ook bijna 24 jaar oud. Hoop dat deze het ook zolang volhoud. wel even wennen om zo gunstig mogelijk in te ruimen.

Pluspunten

  • draait lekker rustig
  • grotere inhoud bestek la ipv mandje

Minpunten

  • langere draai tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 24-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wast schoon, geruisloos en snel, veel keuzes van programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik op dit gebied al jaren machines van Miele, nooit een teleurstelling geweest. Daar is de prijs ook naar, hoger als veel andere merken, maar dat heb ik er wel voor over. Echte kwaliteit heeft zijn eigen prijs. De vorige was echt aan zijn eind (ook een Miele), maar die had dan ook zo'n 16 jaar gedraaid. Ook goede service van de winkel waar ik hem gekocht heb: snel en netjes geplaatst en aangesloten, oude kraan was niet meer betrouwbaar en is ook door deze monteur vernieuwd. Alles prima! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Zeer goed schoon
  • Vrij geruisloos
  • Ruime keuze uit wasprogramma's
  • Gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 24-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eten, tafel afruimen, vaatwasser aan. Daarna heerlijk bij de tv, dankzij deze geruisloze, uitstekend reinigende vaatwasser!

Pluspunten

  • Muisstil
  • Verschillende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marion 24-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

miele vaatwasser

Algemene score

5,0
heb voor 2e keer een miele vaatwasser aangeschaft, maar verlang weer echt naar mijn vorige type!
die waste en droogde perfect. Helaas is die niet meer in de handel!!!
Nu is de vaat vaak niet goed droog en moet ik veel met de hand nadrogen helaas.

Pluspunten

  • geen vingerafdrukken meer op het frontje

Minpunten

  • slecht drogen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Miele 27-01-2017

Wij willen graag samen met u bekijken waarom de vaat niet droog wordt. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw adresgegevens te mailen aan webcare@miele.nl, dan nemen wij contact op.

Reageer

Liesbeth 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

heerlijk stil en vaatwassen op 75 graden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima vaatwasser! Lekker stil en fijn dat je op 75 graden kunt afwassen! is Prima om een verstopte afvoer tegen te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton mulder 24-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

hij is stil en voldoende bedieningsknopen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudige vaatwasser maar toch met voldoende mogelijkheden hij is stil en zuinig en bijna geen geluid ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • uitstraling
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne indeling ,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met mijn vaatwasser,ik heb er jaren geen gehad en nu weet ik pas wat ik gemist heb ! Na de maaltijd supersnel alles opgeruimd ! Ideaal !!
Perfect schoon en DROOG !!
En geen lawaai !!

Pluspunten

  • Alles goed schoon en droog !!
  • Er past heel veel in

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews