Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE
Best Reviewed september 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamara 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote geruisloze vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote geruisloze inbouw-vaatwasmachine van Miele. Makkelijk bedienbaar, maakt de vaat goed schoon en is energiezuinig.

Pluspunten

  • Grote XXL vaatwasmachine
  • Geruisloos
  • Makkelijk bedienbaar
  • Energiezuinig
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TCB 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede vaatwasser met veel ruimte en veel programma's. Prettig om in te pakken en uit te ruimen, ook omdat er een aparte besteklade is

Pluspunten

  • aparte besteklade
  • veel programmamogelijkheiden
  • extra kopjesrek bij te krijgen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine voor huishoudelijk gebruik

Algemene score

9,0
Bijna alle apparatuur van Miele, al jarenlang goede ervaringen hiermee. Deze afwasmachine heeft een logische en handige indeling. Kan veel in. Gebruiksvriendelijk. Geen herrie. Prijs in verhouding met kwaliteit is prima.
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Vaatwasser lekker stil en doet wat hij doen moet. De vaat zou er alleen iets droger uit moeten komen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Zou beter kunnen drogen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.van Lierop 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele afwasmachine

Algemene score

10,0
Zeer fijne bedieningspaneel en erg stil. Duidelijk piepje als de afwasmachine klaar is. En super makkelijke besteklade en daardoor meer plaats onderin voor andere dingen.

Pluspunten

  • besteklade

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem uit Doorn 22-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miele afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bestek lade is enorm handig en bespaart heel veel ruimte. Hierdoor past er veel meer in dan in onze oude machine. Het filter is makkelijk schoon te maken. Tevens is de power knop handig, en wordt de vaat ook echt schoon met de power knop.

Pluspunten

  • bestek lade
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter van der Lee 13-11-2017
  • Product gekocht

Lekker ruim en goed in te delen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we een hoog aanrechtblad hebben passen de extra hoge Mieke vaatwassers er onder. Dit is nu onze tweede machine en werkt top. Manden zijn een stuk steviger dan bij de meeste andere merken en de inbouw handleiding was erg duidelijk. Prima machine, geleverd door de cakhandel

Pluspunten

  • Ruim
  • Flexibel indelen
  • Verstelbare deurveren voor zwaar front

Minpunten

  • Niet goedkoop
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sokje 14-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloze afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine met superschoon vaatwerk.
De indeling van het onderste rek is minder praktisch als die van devorige Miele inbouw afwasmachine.
Deze heeft na 12 jaar ( ca. 5000 draaiuren ) trouwe dienst het loodje gelegd.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Superschoon vaatwerk

Minpunten

  • Indeling van het onderste rek
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.B. Keereweer 07-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Er is geen betere... ;)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine maakt een degelijke indruk als je de deur opent en sluit: soepel, verend. Er zijn 3 lades, waarvan de bovenste een besteklade. Deze besteklade is echt een uitkomst, want met ons groter wordende gezin zat de bestekmand in onze oude vaatwasser in de weg (daar wilden we vaak nog een pan of schaal kwijt). Deze uitvoering is qua programmatuur basic, maar ruim voldoende en meer hebben wij ook niet nodig. De vaat wordt keurig schoon, bestek en pannen glanzen. In de ECO-stand heb ik het idee dat niet alle vaat goed droog is, maar met een theedoek bij de hand is dit ook zo opgelost. Na de wasbeurt heeft de machine een prettige, schone geur. Kortom: er is geen betere!

Pluspunten

  • 3 lades incl. besteklade
  • degelijke materialen en uitstraling
  • gemakkelijke en duidelijke bediening
  • duidelijk geschreven, korte handleiding
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gelukkig weer een Miele...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
XXL geeft heel veel ruimte, en de Miele doet de rest: schone vaat, die er droog en streeploos uit komt. 46 dB is niet veel, maar als ie nóg stiller was geweest, had ie een 10 gekregen.
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 23-08-2017
  • Product paar weken in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na een luidruchtige vaatwasser van een ander merk eindelijk een vaatwasser die stil op de achtergrond draait en stil en schoon afwast, top

Pluspunten

  • stil
  • schoon
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayblin 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede Keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Miele XXL heeft een hele ruime binnenkant en de opstelling beneden voor borden is heel slim ingedeeld om het maximale eruit te halen en in het middenstuk is er veel ruimte voor glaswerk en zelf champagneglazen en grotere wijnglazen zijn geen probleem want je kunt het midden-rek heel gemakkelijk aanpassen. In de besteklade kan zelfs een grote soeplepel dit is geen probleem en aangezien er een aparte sproeier voor het bestek is zijn ze blinkend schoon en geen last meer dat lepels niet schoon zijn zoals we bij de vorige bestekmand nogal eens hadden als ze tegen elkaar staan.
Droogt prima ook plasticborden e.d komen er bijna droog uit.

Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Veel ruimte door logische indeling
  • geluidniveau is laag
  • duidelijke tijds-aanduiding
  • programma makkelijk in te stellen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke en Marco 02-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wast goed schoon, is stil en er gaat veel vaat tegelijk in.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren al blij met de aankoop van deze vaatwasser, gekocht in een periode met een cashback actie, en de machine voldoet helemaal aan de hoge verwachtingen die wij ervan hadden.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast prima schoon
  • Voldoende wasprogramma's
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Grote inhoud
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze Miele als vervanger van zijn voorganger (9000 spoelbeurten) gekozen, vanwege de grootte, zowel de hoogte van de machine als het aantal couverts, en het lage geluidsniveau van dit apparaat.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Snelwasprogramma
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de lange 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie indeling, zeer eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werkt zeer goed en is gemakkelijk te bedienen. De prijs is aan de hoge kant, maar je krijgt dan ook een echte Miele.

Pluspunten

  • prestaties
  • bediening
  • solide uitvoering

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea 31-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime inbergmogelijkheid van de vaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser is nog stiller in geluid als mijn vorige vaatwasser van Miele die 15 jaar zonder problemen heeft gedraaid, de vaatwasser heeft een ruimere/hogere inbergmogelijkheid voor de afwas ideaal met pannen. Als de vaat klaar is geeft de vaatwasser een signaal af dat het klaar is vele mogelijkheden om een programma te kiezen, ook het geluid is stiller.
Ik ben er super blij mee.
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Kleijer 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Vaatwasser met fijne indeling

Algemene score

9,0
Fijne machine, eenvoudige bediening en energie zuinig. Terecht is de slogan "Er is geen betere". Onze vorige vaatwasser van Miele ging 12 jaar mee, zonder enige reparatie!.

Pluspunten

  • Prima zaken doen, goede begeleiding.
  • Correcte afspraken en vakkundige montage.
  • Binnen 7 dagen € 150,= actie op de rekening.
  • Bekwaam en vriendelijke mensen bij Miele

Minpunten

  • betaling aan Duitse Bank
  • geen factuurnummer vermeld, wel document nummer.
  • geen
  • geen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Kneepkens 27-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudige fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Makkelijk in te ruimen van de vuile afwas. Er kan veel,afwas in de machine. Maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Er kan veel afwas in
  • Makkelijk in te ruimen
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Senna 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Aantrekkelijke prijs

Algemene score

5,0
Mijn vriend wilde een miele vanwege de kwaliteit. We hebben uiteindelijk gekozen voor een midden categorie binnen de miele vaatwassers, wel de praktische elementen, niet de onnodige features. Jammer is wel dat deze ook heel stil zou zijn, dat valt tegen. Hij zou wel drogen, maar daardoor minder energie efficient zijn. Hij droogt dus niet goed

Pluspunten

  • Prijs
  • Vakindeling

Minpunten

  • Droogt niet goed
  • Is niet bepaald stil
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R de Neef 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine,heb hem gekozen , omdat de vorige de zelfde was.
Wast schoon en de bediening is heel eenvoudig.
Geschreven voor: Miele G 4268 SCVI XXL ACTIVE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews