Miele G 4268 SCVi XXL Active - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 74 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sokje 14-09-2017 Product paar weken in bezit

Geruisloze afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine met superschoon vaatwerk.
De indeling van het onderste rek is minder praktisch als die van devorige Miele inbouw afwasmachine.
Deze heeft na 12 jaar ( ca. 5000 draaiuren ) trouwe dienst het loodje gelegd.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Superschoon vaatwerk

Minpunten

  • Indeling van het onderste rek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.B. Keereweer 07-09-2017 Product paar weken in bezit

Er is geen betere... ;)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine maakt een degelijke indruk als je de deur opent en sluit: soepel, verend. Er zijn 3 lades, waarvan de bovenste een besteklade. Deze besteklade is echt een uitkomst, want met ons groter wordende gezin zat de bestekmand in onze oude vaatwasser in de weg (daar wilden we vaak nog een pan of schaal kwijt). Deze uitvoering is qua programmatuur basic, maar ruim voldoende en meer hebben wij ook niet nodig. De vaat wordt keurig schoon, bestek en pannen glanzen. In de ECO-stand heb ik het idee dat niet alle vaat goed droog is, maar met een theedoek bij de hand is dit ook zo opgelost. Na de wasbeurt heeft de machine een prettige, schone geur. Kortom: er is geen betere!

Pluspunten

  • 3 lades incl. besteklade
  • degelijke materialen en uitstraling
  • gemakkelijke en duidelijke bediening
  • duidelijk geschreven, korte handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 04-09-2017 Product paar dagen in bezit

Gelukkig weer een Miele...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
XXL geeft heel veel ruimte, en de Miele doet de rest: schone vaat, die er droog en streeploos uit komt. 46 dB is niet veel, maar als ie nóg stiller was geweest, had ie een 10 gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 23-08-2017 Product paar weken in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na een luidruchtige vaatwasser van een ander merk eindelijk een vaatwasser die stil op de achtergrond draait en stil en schoon afwast, top

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayblin 24-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede Keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Miele XXL heeft een hele ruime binnenkant en de opstelling beneden voor borden is heel slim ingedeeld om het maximale eruit te halen en in het middenstuk is er veel ruimte voor glaswerk en zelf champagneglazen en grotere wijnglazen zijn geen probleem want je kunt het midden-rek heel gemakkelijk aanpassen. In de besteklade kan zelfs een grote soeplepel dit is geen probleem en aangezien er een aparte sproeier voor het bestek is zijn ze blinkend schoon en geen last meer dat lepels niet schoon zijn zoals we bij de vorige bestekmand nogal eens hadden als ze tegen elkaar staan.
Droogt prima ook plasticborden e.d komen er bijna droog uit.

Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Veel ruimte door logische indeling
  • geluidniveau is laag
  • duidelijke tijds-aanduiding
  • programma makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke en Marco 02-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Wast goed schoon, is stil en er gaat veel vaat tegelijk in.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren al blij met de aankoop van deze vaatwasser, gekocht in een periode met een cashback actie, en de machine voldoet helemaal aan de hoge verwachtingen die wij ervan hadden.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast prima schoon
  • Voldoende wasprogramma's
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 26-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze Miele als vervanger van zijn voorganger (9000 spoelbeurten) gekozen, vanwege de grootte, zowel de hoogte van de machine als het aantal couverts, en het lage geluidsniveau van dit apparaat.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Snelwasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de lange 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie indeling, zeer eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werkt zeer goed en is gemakkelijk te bedienen. De prijs is aan de hoge kant, maar je krijgt dan ook een echte Miele.

Pluspunten

  • prestaties
  • bediening
  • solide uitvoering

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea 31-03-2017 Product paar weken in bezit

Ruime inbergmogelijkheid van de vaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser is nog stiller in geluid als mijn vorige vaatwasser van Miele die 15 jaar zonder problemen heeft gedraaid, de vaatwasser heeft een ruimere/hogere inbergmogelijkheid voor de afwas ideaal met pannen. Als de vaat klaar is geeft de vaatwasser een signaal af dat het klaar is vele mogelijkheden om een programma te kiezen, ook het geluid is stiller.
Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Kleijer 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser met fijne indeling

Algemene score

9,0
Fijne machine, eenvoudige bediening en energie zuinig. Terecht is de slogan "Er is geen betere". Onze vorige vaatwasser van Miele ging 12 jaar mee, zonder enige reparatie!.

Pluspunten

  • Prima zaken doen, goede begeleiding.
  • Correcte afspraken en vakkundige montage.
  • Binnen 7 dagen € 150,= actie op de rekening.
  • Bekwaam en vriendelijke mensen bij Miele

Minpunten

  • betaling aan Duitse Bank
  • geen factuurnummer vermeld, wel document nummer.
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Kneepkens 27-02-2017 Product paar maanden in bezit

Eenvoudige fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening. Makkelijk in te ruimen van de vuile afwas. Er kan veel,afwas in de machine. Maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Er kan veel afwas in
  • Makkelijk in te ruimen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Senna 11-02-2017 Product paar weken in bezit

Aantrekkelijke prijs

Algemene score

5,0
Mijn vriend wilde een miele vanwege de kwaliteit. We hebben uiteindelijk gekozen voor een midden categorie binnen de miele vaatwassers, wel de praktische elementen, niet de onnodige features. Jammer is wel dat deze ook heel stil zou zijn, dat valt tegen. Hij zou wel drogen, maar daardoor minder energie efficient zijn. Hij droogt dus niet goed

Pluspunten

  • Prijs
  • Vakindeling

Minpunten

  • Droogt niet goed
  • Is niet bepaald stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R de Neef 08-02-2017 Product paar weken in bezit

Bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine,heb hem gekozen , omdat de vorige de zelfde was.
Wast schoon en de bediening is heel eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke en Marco 05-02-2017 Product paar maanden in bezit

Grote inhoud, in hoogte verstelbare middenlade, praktisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor deze machine omdat goedkoop vaak duurkoop is, de machine diverse programma's heeft en gemakkelijk te bedienen is. De aparte besteklade, helemaal bovenin geeft extra ruimte in de lades. De middenlade is daarbij ook nog in hoogte verstelbaar, zeer praktisch bij het wassen van grote borden, overschalen of lang glaswerk. Ook op de eco-stand wast de machine 'brandschoon'.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Gemakkelijk programmamenu
  • Aparte besteklade bovenin
  • Ook eco-programma wast goed schoon
  • In hoogte verstelbare middellade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 02-02-2017 Product paar weken in bezit

XXL dus veel inhoud en maakt echt goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Miele gekozen omdat er geen betere is en er is in mijn ogen inderdaad geen betere. Heel veel ruimte en maakt de vaat echt schoon.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • keuze in programmas
  • vaat wordt echt schoon

Minpunten

  • niet te zien hoe lang het programma nog duurt
  • maakt meer geluid dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit, simpele bediening, fijne inrichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine uitgekozen vanwege de kwaliteit, de indeling en het duidelijke menu.
Het rek is niet van plastic maar van ijzer en voelt veel steviger.
Hij maakt weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 29-01-2017 Product paar maanden in bezit

supter vaatwasser

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser kan super veel in, wast ook goed. Alleen bij Turbo dan droogt hij plastic minder goed.

Pluspunten

  • groot
  • geruisloos

Minpunten

  • je hoort niet dat hij aan staat
  • Je ziet niet hoe ver het programma is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goed gezocht en laten informeren en zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enige tijd zoeken en me goed te hebben laten informeren voor deze inbouwvaatwasser gekozen. Dit is mijn eerst vaatwasser, bij mijn ouders thuis hadde we ook een vaatwasser (van een ander merk) maar daar kwam de vaat toch altijd wel wat nat uit. Bij deze ben ik aangenaam verrast over hoe schoon en droog alles eruit komt. Ik ben dus zeer tevrede en zou deze dus ook echt aan kunnen raden.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Goed schoon
  • Behoorlijk droog wanneer klaar
  • De besteklade is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ravenshorst 27-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Lekker stil en super makelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voorheen de oude type die wel 14 jaar mee ging
Nu gaan we weer voor een miele dit komt weer goed
Hij is veel stiller en nog gemakkelijker in gebruik

Pluspunten

  • stiller
  • eind zoemer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beltjens RCGM 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote vaatwasser met extra bestekrek bovenin zodat extra pannen geplaatst kunnen worden waarna bij onze vorige vaarwasser het bestekbakje geplaatst was. Vaatwasser ie energiezuinig en wast uiteraard schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews